60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün cimcime gelemedi daha evde olunca tabi işlerde bitmiyor.balım fambık uğruyomu önceden arada uğrardı hani şimdi uğruyomu buralara

yokk uğramıyoo demekki merak etmiyo bizi
ben özlüyorum arada bakıyorum filan özlediğimden ama o gelmiyo artıkk

cimcimenin son zamanları artık evde dinleniyodur biyandanda hazırlıklarını tamamlıyodurr
ben şimdiden bebek çantasını hazırladım ne olur ne olmaz diye kendi çantamı dha hazırlamadım ele bebeğin eksikleri bitsin benimkiler kolayy

canım zaten benim eşim çok rahat büyümüş bizim gibi sıkıntı çekmemiş çocukluğunda. babasını da erken kaybettiği için annesi ve bazı yakınları hiçbişilerini eksik etmemişler bunların. böyle olunca da yokluk bilmiyorlar aman para tutalım dertleri yok finansal planlama yok. benim babam çok sorumsuz kumarbaz adamdı çok çekti annem ama biz sorumluluk ögrendik bu şekilde. o haliyle bile babacıımın benim evime katkısı oldu ama onun ailesinin hiçbi katkısı olmadı eşimin bekar evinndeki eski çekyatları kullanıyorum ben görümcem bunları da ben almıştım zamanın da dedi yaa. ablamın dediğine göre bu kadın bizi kıskanıyor kendi kocası sorumsuz olduğu için ona çok çektiriyor onlar istanbulda tutunamadılar taşınmak zorunda kaldılar ama ben eşim istanbulda yokken bile on ay tek başıma ev geçindirdim bunları görüyor sanırım çekemiyor. ah ben bunları hiç ama hiç göremedim çok safım aynı anamın kızıyım
zayıf noktası çocuk olabilir ama ben o daha büyümeden çocuk filan yapmam haklı olaiblirsin benim evladımın rızkı diyebilir o zaman ama şu durumda dogru olmaz bu .. evlilik kurtulmicaksa bunu çocukta kurtaramaz kucagında çocukla dımdızlak kalan ben olurum. nugiyi bende takdir ediyorum akıllı çıktı gördünmü ben sevdiğimden iyi niyetimden kıyamadım ama artık akıllandım ablamla konuştuk demin ona dedim ki senin hesabına para yolliyim sende olsun para ablamda dedi ki - kendisi şeker hastası- bana bişi olursa paran eniştene ve üvey kızlarına kalır başka bi çözüm bul dedi. şimdi kendim hesaba para atarsam bu sefer ayrılırsak o parada bile hakkı olur ... ama kendisi biz evlendiğimizden beri zaten bursadaki eve kredi ödüyo o evlenmeden o evi aldığı için o evden zırnık hakkım olmaz ama o evi öderken beraberdik, ben de çektim ceremesini ama.... ne şans dimi
benimle için param için evlenmedi canım o kadarı haksızlık olur. tanıştığımızda ben işsizdim evlendikten altı ay sonra filan bu işi buldum .. eşimin şansı dedim hep çünkü hayatımda ilk kez bu kadar düzenli bir işim olmuştu şükürler olsun iki senem doldu burada. sıkıntılar yok mu var elbette ama idare ediyorum biliyorum ki hayat çok zor. neyse uzun oldu ama uzun lafın kısası bi şekilde kenara para koymam lazım. ayrılmaz zaten benden paso blöf yapar ailemin arkamda olmadığını bildiğinden böyle esip gürlüyor ama benim zayıf bi kadın olmadığımı da bildiğinden hep geri tepiyor bu tepkileri. yine de isterse boşanmak eyvallah derim beni istemeyeni ben de istemem zaten bu konular yüzünden çok soğudum ondan çok :18::18:

süper yapmışsın hugocum bide ben kabak çorbası içmiştim yurtdışında patronumun eşi de yapıyormuş internette tarifi varmış eve varınca dermanım olsa böle değişik şeyler pişirsem bende çok seviyorum ama çoğu zaman kendim yiyorum sagolsun eşim yeni şeyleri pek denemeyi sevmiyo. varsa yoksa o kızartması.

aa ne güzel nugicim altı ay sonra araban senin ben de araba çok istiyorum acaba onun araba filan almasını beklemesem de bende alsam mı bi araba. kredimi günü gününe ödedim bana çıkar sanıyorum bi araba kredisi. neyse hele bi bakalım sular bi durulsun neye karar vericekse versin öyle

bu arada ben yarım saat önce bi kaç badem daha yedim ekmek yerine badem daha iyi hugocumcum. az öncede bol salata ve tavuk parçaları vardı işyeri dolabında onları yedim. bu benim akşam yemegimdi . eve gidince de ya tavuk suyu içerim bol limonlu yada süt. o kadar .. he bide akşam minibüsten geç inip ( erken inersem fabrika bölgeleri tenha yerler ) yarım saat kadar eve yürüyeyim başka türlü spor yapamıyorum evde.. huzurda yok zaten çok şükür

A be kuzum neler oluo böle.. Hepsini okudum ve şaşkınım. Peygamber sabrı var sende yoksa çekilecek dert değil.. Bu arada gözden falan kaçırdım mı bilmiorum ama yada tam idrak edememişte olabilirim bölük pörçek okudum da. Eşinin ablası yani görümcen çalışıo mu?? :26:

Son düzenleme:

oy kuzum benim canım valla bak takma bişeyi 2 yıllık evlisinizya daha rayına oturmamış bence sizde bazı şeyler ama ben 9 un içindeyim ve eşimin tavrını huyunu suyunu biliyorum hemde çok iyi biliyorum artık hugom bilir bunu kendimi şimdi ona göre ayarlıyorum eşim para harcamasını çok seviyor herkez sever ama sınırıda bilmeli benim herif
belli bi zaman biliyo sonra bilmiyo bildiği zamandaki tutarlığında acısını çıkartıp bi sürü masraf ve borç yapıyo halen devam ediyor borçlarımız .ama ben noktayı koydum 2 yıl kirayı ben ödemiştim sonra bi ara yılbaşından sonra kirayı ödemiyeceğim senin bu borçları bitiresin yok dedim üstüne katlayıp duruyosun dedim ve sonra gerçekten ödemedim kira şimdi maaşım kendime kalıyo yani kendi borçlarımı yada kızıma harcıyorum böyle yani bu taktiği dene sende bence

Öncelikle afiyet olsun.. Özgüveninizi de takdir ettim. Okudukça bişiler öğreniorum sizden :))

Afiet olsun sazan.. Bişe sorcam kuruyemişi ne kadar yiyebiliriz ?? Yağlı değil mi onlar çok ya :26:

bankaya para değilde altın yapsan evde eşinden gizli dursa o da olurr aslında araba alsan nugi gibi ödersin ama işte senin arabanıda isterlermiki kullanmak için
bende ehliyet almaya heveslendim aslında babam çok istiyodu ama dediki sen heyecanlısın araba kullanmak sana göre değil dedi
aynı lafı eşimde söyledi kaza yaparsın dedi
sanırım bu konuda beceriksizim

evet canım çalışıyo zamanında da çok iyi para kazanmışlar kocası (eski) ve kendisi. şimdi o işlerden çıktılar-çıkarıldılar işyeri battı filan. eşime diyorum ki bak ablanla kocası bize ders olsun bana o zaman hak veriyo ama hala aynı. nato mermer nato kafa ya

oyy nugim senin dokuz sene olmuş cigerini biliyorsun eniştenin belli ki. aynı benimki sanki yaa. geçen gitmiş ipad alalım sana diyo. yeni telf alalım diyo. ya zaten evde üç tane sıfır telf var birini de izmirde bırakmış gelmiş bana ne diyo. çıldırıciiimm son bir yıldır kirayı ben ödüyorum maaşımdan her ayın onbeşinde. ama bu aydan itibaren ödemicem. önceden onun ödediği zamanlarda hep aksatıyordu ödemeyi evsahibi de çok arsızdı canım çok yanmıştı ben ödüyordum ama olmuyor demek ki iyilik yaramıyor..ödemicem nasıl öderse ödesin. cep telide değişti yeni cebini ve iş telini vercem o mühatap olsun yöneticiyle. peki şimdi ben napim araba mı alim kenara para mı koyim ( bu çok zor istediği zaman verme salaklığını yine yapabilirim ) krediyi mecbur ödicem yada ihtiyaç kredisi gibi bişi çekip onu mu biriktirsem onda da çok faiz var gücüme gidiyo..
peki sen arabayı iyi kullanabiliyor musun nügü? ben arabayı alırsam eve getiremem diye korkuyorum da

valla geçen sene yılbaşında çeyrek altın kazandım çekilişte o bile evimdem kayboldu. günahı boynuna artık görümcem mi aldı eşimi mi bozdurdu bilmiyorum altın işi yaş güzelim. arabamı da asla benden alamazlar o kadarına cesaret sıkar artık...
o ne demek heyecanlısın ? trafikte bir sürü kadın var tıkır tıkır kullanan bir de burası istanbul orda haydi haydi kullanırsın. bence ders al onlar analarının karnında mı ögrenmiş araba kullanmayı yaa bence araba çok büyük koz büyük özgürlük. şimdi arabam olsa hoop ablama giderdim

Öncelikle afiyet olsun.. Özgüveninizi de takdir ettim. Okudukça bişiler öğreniorum sizden :))
Afiet olsun sazan.. Bişe sorcam kuruyemişi ne kadar yiyebiliriz ?? Yağlı değil mi onlar çok ya :26:

işte sana da ders olsun. evlenince sevgilim aşkım canım deyip herşeyini önüne serme iki kaşığı varsa birini de sen kır kıymet bilmiyorlar

evet yemiş yaglı günde 10-15 tane yeter ama ekmek yemediğim için ve aç olduğum için yedim dediğimi yap yaptığımı yapma

Son düzenleme:

bende kredi çekemiyordum canım babama çektirdim bende önden biraz verdim şimdi babama ödüyorum bende .kredi çıkarsa tabi al canım bi araba hiç değilse gözle görünen işe yarayan bişeye para ödemiş olursun

şöyle düşün ayrıldığınızı varsay buna rağmen aldığın maaş ev kirana ihtiyaçlarına ve ödeyeceğin krediye yetecekmi ona göre düşün
benimki 10 bin çekti gitti motor aldı faizsiz kredi varya ondan aldı 4 yıl filan ayda 200 ödeyecekk böyle bişeydende yaralanabilirsinn

burda sokaklar çok darr görsen arabalarr zor geçiyo birbirine deye deye valla
bana srn heyecanlısın panik yaparsın diyorlarr

evet canım ben kullanıyorum .

hmmm senin baban da yardımcı olmuş. haklısın en azından sıkışırsam satabilcem bişi olur araba. en azından yatırım. oda görür ona muhtaç olmadığımı bir kez daha. ihtiyaç kredisi çıkmıyor canım maaşım düşük görünüyor ama banka elinde alabileceği ev-araba olursa kredi veriyo. du bakalım aklıma yatıyor bu iş.

canım 4 yılda ödenen faizsiz bir kredi olamaz. en azından dosya masrafı olur hiç bi banka faizsiz en azından masrafsız kredi vermez. sen onu bi daha sor bakalım eşine. bide seninki alem motoru napcak siz aile olacaksınız size büyük araba lazım motor değil. seninki de bencil be canım.

bu arada hesabımı yaptım şu anda zaten ayda 320 lira ödüyorum beş yıllık bi kredinin geri ödemeleri de aşa yukarı o kadar olursa o zaman rahat öderim zaten ödüyorum en azından kendi arabama öderim elalemin arabasına değil.

burda sokaklar çok darr görsen arabalarr zor geçiyo birbirine deye deye valla
bana srn heyecanlısın panik yaparsın diyorlarr

sen bilirsin canım ama ögrenmelisin bana kalırsa yarın çocuk için de lazım olur ben istanbulda trafikte anneler görüyorum cocukları doldurmuşlar arabalarına tıngır mıngır gidiyorlar ne kadar hoşuma gidiyor bilemezsin.

evet canım ben kullanıyorum .

oo harika. ben de arabam olursa ders filan alırım gerçi eşim de ögretiyordu bana ama şimdi o devredışı kalırsa diye diyorum.

sazancım şuda var ama bilgilendireyim seni araba alıcaksın ama bunun masrafıda var bakımı sigortası kaskosu bandrolü vs gibi bunlarıda düşün .arabanın yaşı ne kadar azsa o kadar fazla para veriyosun unutma canım .aklına ne kadar yatsada bu araba işi bi bilene mutlaka danış canım bilgi al sonra aklına yatarsa al canım hayırlısıyla

benim ilk arabam şahindi biraz ağır bi araba ilk onda tarfiğe çıktım burda işyerinde çaycı bi ablamız vardı almanyadan gelme araba kullanmasını biliyodu onuda alırdım yanıma cesaretlendirirdi beni trafiğe çıkardım onunla ben öyle öyle alıştım gitti zaten araba kullanmasınıda çok seviyorum ben.tek öenmli olan cesaret canım bana o dediğim ablamız hep derdi aygün hadi çık tarafiğe ben çıkmazdım korkardım ama sonra düşündümki aygün dedim kendi kendime bugün değil yarın değil eninde sonunda çıkacaksın trafiğe dedim kendimede cesarat verdim çıktım tarfiğe zamanla alışıyorsun zaten canım

geçen kış aldık beraber faizsiz ihtiyaç kredisi
dosya masrafı oldu tabiki ama yinede işimize çok yaradıı
2 yıl önce araba aldık zatii onunda kredisi var ödüyoruzz bide motor ödüyoruzz
sen zaten hep kredi ödemişsin bundan sonrada kendine yatırım yaparsınn bence al araba
en ehliyet alsamda kimse bana arabasını vermezz
eşim vermezz ben sana sıfır araba vermem diyoo
babamın arabası varr herşeyden kıymetli
anlayacağın kimse bana araba filan vermezz
eşim kpssyi kazanırsa gtcez veya kazanmasada başka iş bakacak gitcez inşallah burdan
bebekte şöyle 2 yaşına filan gelsinn çalışırım diye düşünüyorum burda iş yokk belki başka yerlerde bulurumm o zaman bende para biriktiririm altın yaparım nugim gibi kirli çıkı olurum bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…