sazancım şuda var ama bilgilendireyim seni araba alıcaksın ama bunun masrafıda var bakımı sigortası kaskosu bandrolü vs gibi bunlarıda düşün .arabanın yaşı ne kadar azsa o kadar fazla para veriyosun unutma canım .aklına ne kadar yatsada bu araba işi bi bilene mutlaka danış canım bilgi al sonra aklına yatarsa al canım hayırlısıyla
benim ilk arabam şahindi biraz ağır bi araba ilk onda tarfiğe çıktım burda işyerinde çaycı bi ablamız vardı almanyadan gelme araba kullanmasını biliyodu onuda alırdım yanıma cesaretlendirirdi beni trafiğe çıkardım onunla ben öyle öyle alıştım gitti zaten araba kullanmasınıda çok seviyorum ben.tek öenmli olan cesaret canım bana o dediğim ablamız hep derdi aygün hadi çık tarafiğe ben çıkmazdım korkardım ama sonra düşündümki aygün dedim kendi kendime bugün değil yarın değil eninde sonunda çıkacaksın trafiğe dedim kendimede cesarat verdim çıktım tarfiğe zamanla alışıyorsun zaten canım
kızlar ben çıkıyorum evden devam ederiz. akşam yürüyüşümü yapıp gelmem sanırım saat 20.00 yi bulur. ama hugocumcum umarım işe girersin bir gün buna çooooooooooooook sevinirim canım.
evet anlatmıştın meseleyi ama yalanı ortaya çıkınca neden boşanalım diyoo sorun sende değilkii
ablası dolduruyomu acabaa
bide senin paralarında gidiyo
senin yuvan ablası yüzünden yıkılırsa onun yuvası kalacakmı
Arkadaşlar merhaba bugün büyük temizlik vardı giremedim fakat konuşmalarınızı okudum
SABAH
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2kk lor
2 çeri domates
1 minicik salatlık,yeşillik
çayyyyyy
bugün şu ana kadar 2 lt su içtim neredeyse benim için rekor
AKSAM
pazı kavurması yaptım bir tabak çorba yoğurtlu pazı tokum :)))
arkadaşlar sizlerden yaşça oldukça buyuyum.başımdan geçeni anlatırsam yaşanmış dersiniz
evlendim kayınvalidem san anne anne olarak ilk ve son tavsiyem kocanın 2 kaşığı varsa birini kıracaksın mecaz anlamda tabii dedi be akıllıyım o kayıvalide ya ben elimde avucumda ne varsa çalışıp veriyorum ne annesinin ne ablasının nede kardeşinin ay ay nede yiğenlerinin ihtiyacı bitiyor.Verinbe ooooo bebeğim ne kadar iyisin vermeyince anlayışsız oluyordum.Bir çocuğum oldu ne lohusalığımı nede hamiliğimi anlamadım.
SİZ SİZ OLUN ÖNCE KENDİNİZİ SEVİN
Boşandım 6 sene sonra el avuç boş bir çocuk ev bark yok 9 sen oldum ayrılalı şükür kendime ait maddi problemim yok.Bir abla sayarsanız ne kadar mutlu olursanız yada ne kadar mutsuz olursanız olun ilk önce kendiniz yeni kanunda ne alırsanız ne kadar paranız olusa olsun yarısı eşinizin mantıklı plan yapın akıllı ve sevgi dolu olun sonuçta gelinlikler içerisinde o sizin en sevdiğiniz siz de onun en sevdiği insansınız ama benim hatalarımı yapmayın
sazanım şimdi eşime sordumm faizliymiş ama çok düşük dedii ben faizsiz sanıyomuşumm
Arkadaşlar merhaba bugün büyük temizlik vardı giremedim fakat konuşmalarınızı okudum
SABAH
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2kk lor
2 çeri domates
1 minicik salatlık,yeşillik
çayyyyyy
bugün şu ana kadar 2 lt su içtim neredeyse benim için rekor
AKSAM
pazı kavurması yaptım bir tabak çorba yoğurtlu pazı tokum :)))
zor şeyler yaşamışsın benim yaşadıklarım seninki kadar değil ama kısmen benzer. neyse ki sonra allah yüzüne bakmış. önerilerini dikkate alacağız ben yegenlerime hep diyorum okuyun kendinizi kocalarınıza ezdirmeyin diye zaten.arkadaşlar sizlerden yaşça oldukça buyuyum.başımdan geçeni anlatırsam yaşanmış dersiniz
evlendim kayınvalidem san anne anne olarak ilk ve son tavsiyem kocanın 2 kaşığı varsa birini kıracaksın mecaz anlamda tabii dedi be akıllıyım o kayıvalide ya ben elimde avucumda ne varsa çalışıp veriyorum ne annesinin ne ablasının nede kardeşinin ay ay nede yiğenlerinin ihtiyacı bitiyor.Verinbe ooooo bebeğim ne kadar iyisin vermeyince anlayışsız oluyordum.Bir çocuğum oldu ne lohusalığımı nede hamiliğimi anlamadım.
SİZ SİZ OLUN ÖNCE KENDİNİZİ SEVİN
Boşandım 6 sene sonra el avuç boş bir çocuk ev bark yok 9 sen oldum ayrılalı şükür kendime ait maddi problemim yok.Bir abla sayarsanız ne kadar mutlu olursanız yada ne kadar mutsuz olursanız olun ilk önce kendiniz yeni kanunda ne alırsanız ne kadar paranız olusa olsun yarısı eşinizin mantıklı plan yapın akıllı ve sevgi dolu olun sonuçta gelinlikler içerisinde o sizin en sevdiğiniz siz de onun en sevdiği insansınız ama benim hatalarımı yapmayın
yivrumm senin neden öyle yemeğin yokkk ara öğünün yok
ee yivrum demedim mi ben vardır onun faizi diye.
neyse ben eve vardım bu mutfaa girmiş kanepe kuşu olan adam mutfaa topluyo hiç oralı olmadım salonu topluyordum çekirdek yemişti geçen akşam baktım yere dökülmüş kabukları. onları süpüriim dedim. görümcemin kayınvaldem bizde kalırkenden bi el süpürgesi vardı şarjlı ne zamandır bizde. onu aradım baktım yok. gittim hınçla eşime sordum bilmiyorum dedi ablan mı aldı dedim onun malı almış olabilir dedi.
ben onun malı değil demedim ki o süpürge onun malıysa iki senedir bende ve bu evde benim neden alıo bana sormdan dedim daha öncede mutfaktaki rondoyu almıştı ben sormadan bide bana söylenmiyo. bi çekirdeği geçmedi bana ama işine yarar eski püskü bişi varsada onu bile bırakmıyo çakal karııı. ben ise salak gibi onun kızına büyük ekranlı kocaman pc mı yollamıştım okula hazırlansınlar diye. ben yine çıngarı bastım o pc geri gelicek dedim. pislik ablanı da istemiyorum diye bagırdımbi güsel kavga ettik paramı da vre bileziklerimi de dedim.araba alacam tamam dedi ben anlamam araba istemem bana hakkımı ver dedim. yazık dedi annem bugün senin için ne güsel şeyler sölemişti dedi. iyi demiş öngörülü kadınmış dedim ama geri adım atmadım bu kez yumuşamadım. tamam cuma paranı da vericem avukata da gidicem bu iş bitsin dedim. bu kadar basit işte bu adama boşanmak. hep gelir hep pişman olur bana sarılır ben senden ayrılamam ki der ama bende biten bitiyo be kardeş. çok kızgınım çoooooooooook..
aa hakikaten hiç öglen bşi yememişsin.
zor şeyler yaşamışsın benim yaşadıklarım seninki kadar değil ama kısmen benzer. neyse ki sonra allah yüzüne bakmış. önerilerini dikkate alacağız ben yegenlerime hep diyorum okuyun kendinizi kocalarınıza ezdirmeyin diye zaten.
demek temizlik yapmaktan aklına gelmemiş yemek
ablası çok fenaymış sana sormadan alıyo
diyecek bişey bulamıyo insan bunlara ve göz göre göre olar yüzünden sorun yaşıyosunuzz
eğer gerçekten verirse avukata git ablasına ağzına geleni söyle onun yüzünden yuvan dağılacak susup çekilmee ailenede söylersin kimse seni sahipsiz sanmasınn
bu zamana kadar attın içine tabiii patlıyosun artıkk
hoşgeldiniz,büyük temizlik ayrıca akşam internete takıldım saat 11 de kahvaltı yapınca öğlen yemeği güm dedi.
aaa burada akşam spor vardı unutmuşum yazmayı azimliyim.çooooook
merhaba hanımlar,
ben 20 yaşındayım 165 boyunda ve 67 kiloyum. haftadır diyetteyim ancak 2 kilo verebildim.spor yapmaktan nefret ediyorum.
Midem bulanıyo. spor salonlarından nefret ediorm tempolu yürümekten nefret ediorm.açık alanlarda suratım kulaklarım buz gbi burnum akıoken,
sırtımdan ter gelmesinden nefret ediyorum.60 ın altına düştükten sonra spor yapmaya başlicam.spor beni çok irileştiriyo çnkü.hedefim 52 kg olmak.
15 kg nasıl vericem yaaaaaaaaaabide bu kilonuzu gösteren cetveli nasıl koyuosunz yazılarınızın altına bende yapmak istiyorum
kıl kadın günahı boynuna evden o çeyregi de o aldıysa haram zıkkım olsun. eşime söledim tenezzül etmez öle şeylere diyo tabi öle dicek o ablası.
neyse ben yukardaki mesajı yazdım beş dk geçmedi geri geldi bana sarıldı ben seni boşayamam ki düşündüm bunu asla yapamam sensiz yaşayamam dedi. o zaman dedim istediklerimi yapacaksın. para neden bu kadar önemli, ben o bilezikleri iş yerinde çok zor durumda kaldım işimi bile kaybedebilirdim onlarla işimi kurtardım anlamıyorsun para benim için mühim deil senin için dünyayı veririm para dert değil ama hep para para diyorsun çıldırıyorum dedi. ben de diyorsam beni de zor durumda bırakıyorsun yalan sölüyor aptal yerine koyuyorsun bugün o bilezikleri getir önüme koy ben onları sana geri veririm derdim onlar değil bana karşı dürüst olman dedim. tamam aşkım nolur biraz huzur bulalım evde bak sabahtan beri bişi yemedim açım hadi bişi hazırla dedi. nazlandım olmaz sen hazırla dedim senin elinden daha güzel filan dedi ikna etti beni. ama paramı alacam geri adım atmicam cuma nasipse halledicem dedi. görcezzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?