tabii yaa başkaları yüzünden değermi üzülmeye üzmeye
bileziklerini all bencede ve kendine bi araba all çalışıyosun lazım bence sana araba olmazsa ev all eğerr tapuda bu evin parasını babam verdi dersen bağışa giriyo ve ayrılsanız bile eşin evden pay alamıyo bizim arkadaş öyle yapmıştıı ordan biliyorum boşandı eşi evden pay istedi alamadı
ne olur ne olmaz sen sağlama bağla
bekleyip görücez artık canım ama hiçbişi eskisi gibi olmucak
Mrb arkadaşlar..Birlikte zayıflamak için daha topluca birşeyler yapsak..
ben 20 yaşındayım 69 kiloyum boyum 1.72 ama bunalıma girdm valla((
denenmiş yöntemlerimizi paylaşsak mesela..
evet olmaz zatenn
bugünn çok üzüldün sıkıldın artık düşünme bunlarıı yoli yanındaysa sev azcık onu kafan dağılsın veya alışveriş sitelerine filan bakk rahatla birazz bu dertlerr adamın içini yerr ahh ahhh hepsini bilirim
sağolun arkadaşlar başlangıç için ne yapabilirim mesela hazır azimliykenbi hafta bu azim sürer en azından 2 3 kilo vereymm :)
evet canım kötü bi gün ve gece yaşadım çok üzüldüm yolimi eve gelince sevdim okşadım güzel kızım anacıının dertli olduğunu anladı dört döndü önümde arkamda.nintendo wii diye bi oyun konsolu var wii fit diye de bir özelliği eve spor salonunu getiriyo eglenerek spor yaptırıyo onu alacam inşallah. beni dinleyip yardımcı oldugunuz yol gostediginiz icin cok tesekkur ederim hakkınızı ödeyemem valla
evett bugünn çok sıkıldınn
estafurullah bişey yapmadıkki keşke yapabileceğimiz bişey olsaydı ancak yorum yapabiliyoruzz
1 yılı geçti arkadaşızzz birbirimize destek olmayacağızda kime olacağızz
iyiki yoli varr benimde limongillerim varr onlar rahatlatıyo bizii
onlar olmasa çok zorr
arkadaşlar bugün serviste benle ugraştı. bebek olunca kediyi evden yollarsın dediler. ben hayatta yollamam o da benim evladım ben eşim yokken yalnızken ona dayandım o benim destegimdi bitanemdi bi bebek oldu diye onu kovacak mıyım ölene kadar kedime bakarım dedim dalga geçtiler sen bi çocuu yap o zaman görürüz dediler benim kedim aşılı bi ev kedisi kist riski yok ama işte insanlar önyargılı. o benim evladım onu başkasına veremem bana çok alıştı kıyamam ki ben ona..
ya bide o var değil bi seneyi aştı neler neler paylaştık onlarca kilolar verdik bu forumda..iyiki varsınız kızlar sizi seviyorum
iyi geceler ben yatar güzel bi sabaha uyanmanız dilegiyle..
hoşgeldin öncelikle.
bi kere uzun zamana yay kilo verme işini. yediklerini içtiklerini her gün gel buraya yaz. bi çeşit hesap verme gibi bizler de bunu yapıyoruz. muhakkak hareket et başlangıçta hareketsiz de verilse de uzun vadede şart. sporunu da gel buraya yaz. günde yarm saat yürüsen bile büyük fark eder. kilo fazlan çok değil bence ama yaşınız küçük tabi ince olma hevesindesiniz. aman şok diyetlere bulaşma saglıklı ye yavaş kilo ver kalıcı olsun. hızlı verilen kg lar hızla geliyo tecrübe ile sabit
arkadaşlar bende çizelge istiyorum denedim olmadı(
banada herkes aynı şeyi diyo
en baştan annem diyo bıkmadan usanmadann
biz onları aldık sevdik sahiplandik onlarda bize güvendi eve alıştı bize alıştı kalk ver olcak iş değill çoğu hayvan bu yüzden ölüyo yemiyo içmiyo ölüyo
kimselere vermem bişeycik olmazz allahın izniylee
şu halimle bile bazen zorlansamda meyvesini sebzesini hazırlayıp veriyorumm evi dağıtıyorlar pisletiyorlarr bu halde zorda olsa yapıyorumm sırf onlar mutlu olsun diyee çok seviyorum onlarıı kimselere verememm
sendee boşver onlarıı nasılsa yolinden ayrılmazsınn gerisi boşş
alay eden hayvan sevgisini bilmeyen anlamayandırr
ve şu gerçekki hayvanlarr bebekleri çocukları çok severr korur kollarr senin çocuğun olunca yoli çokk sevecek onu bebeğe zarar gelecek olsa yoli izin vermezz
teşekkür ederim diyet günlükleri konusunda bir topik açtım zaten gün gün yazıcam inşallah..sevgiyle kalın:)
arkadaşlar bende çizelge istiyorum denedim olmadı(
evet canım çalışıyo zamanında da çok iyi para kazanmışlar kocası (eski) ve kendisi. şimdi o işlerden çıktılar-çıkarıldılar işyeri battı filan. eşime diyorum ki bak ablanla kocası bize ders olsun bana o zaman hak veriyo ama hala aynı. nato mermer nato kafa ya
oyy nugim senin dokuz sene olmuş cigerini biliyorsun eniştenin belli ki. aynı benimki sanki yaa. geçen gitmiş ipad alalım sana diyo. yeni telf alalım diyo. ya zaten evde üç tane sıfır telf var birini de izmirde bırakmış gelmiş bana ne diyo. çıldırıciiimmson bir yıldır kirayı ben ödüyorum maaşımdan her ayın onbeşinde. ama bu aydan itibaren ödemicem. önceden onun ödediği zamanlarda hep aksatıyordu ödemeyi evsahibi de çok arsızdı canım çok yanmıştı ben ödüyordum ama olmuyor demek ki iyilik yaramıyor..ödemicem nasıl öderse ödesin. cep telide değişti yeni cebini ve iş telini vercem o mühatap olsun yöneticiyle. peki şimdi ben napim araba mı alim kenara para mı koyim ( bu çok zor istediği zaman verme salaklığını yine yapabilirim ) krediyi mecbur ödicem yada ihtiyaç kredisi gibi bişi çekip onu mu biriktirsem onda da çok faiz var gücüme gidiyo..
peki sen arabayı iyi kullanabiliyor musun nügü? ben arabayı alırsam eve getiremem diye korkuyorum da
valla geçen sene yılbaşında çeyrek altın kazandım çekilişte o bile evimdem kayboldu. günahı boynuna artık görümcem mi aldı eşimi mi bozdurdu bilmiyorum altın işi yaş güzelim. arabamı da asla benden alamazlar o kadarına cesaret sıkar artık...
o ne demek heyecanlısın ? trafikte bir sürü kadın var tıkır tıkır kullanan bir de burası istanbul orda haydi haydi kullanırsın. bence ders al onlar analarının karnında mı ögrenmiş araba kullanmayı yaabence araba çok büyük koz büyük özgürlük. şimdi arabam olsa hoop ablama giderdim
işte sana da ders olsun. evlenince sevgilim aşkım canım deyip herşeyini önüne serme iki kaşığı varsa birini de sen kır kıymet bilmiyorlar
evet yemiş yaglı günde 10-15 tane yeter ama ekmek yemediğim için ve aç olduğum için yedim dediğimi yap yaptığımı yapma
Arkadaşlar merhaba bugün büyük temizlik vardı giremedim fakat konuşmalarınızı okudum
SABAH
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2kk lor
2 çeri domates
1 minicik salatlık,yeşillik
çayyyyyy
bugün şu ana kadar 2 lt su içtim neredeyse benim için rekor
AKSAM
pazı kavurması yaptım bir tabak çorba yoğurtlu pazı tokum :)))
ya bide o var değil bi seneyi aştı neler neler paylaştık onlarca kilolar verdik bu forumda..iyiki varsınız kızlar sizi seviyorum
iyi geceler ben yatar güzel bi sabaha uyanmanız dilegiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?