sazancım devam et canım böyle tavrını koy inşallah cumaya hallederkıl kadın günahı boynuna evden o çeyregi de o aldıysa haram zıkkım olsun. eşime söledim tenezzül etmez öle şeylere diyo tabi öle dicek o ablası.
neyse ben yukardaki mesajı yazdım beş dk geçmedi geri geldi bana sarıldı ben seni boşayamam ki düşündüm bunu asla yapamam sensiz yaşayamam dedi. o zaman dedim istediklerimi yapacaksın. para neden bu kadar önemli, ben o bilezikleri iş yerinde çok zor durumda kaldım işimi bile kaybedebilirdim onlarla işimi kurtardım anlamıyorsun para benim için mühim deil senin için dünyayı veririm para dert değil ama hep para para diyorsun çıldırıyorum dedi. ben de diyorsam beni de zor durumda bırakıyorsun yalan sölüyor aptal yerine koyuyorsun bugün o bilezikleri getir önüme koy ben onları sana geri veririm derdim onlar değil bana karşı dürüst olman dedim. tamam aşkım nolur biraz huzur bulalım evde bak sabahtan beri bişi yemedim açım hadi bişi hazırla dedi. nazlandım olmaz sen hazırla dedim senin elinden daha güzel filan dedi ikna etti beni. ama paramı alacam geri adım atmicam cuma nasipse halledicem dedi. görcezzzzzzzzzzzzzzzzzz
merhaba hanımlar,
ben 20 yaşındayım 165 boyunda ve 67 kiloyum. haftadır diyetteyim ancak 2 kilo verebildim.spor yapmaktan nefret ediyorum.
Midem bulanıyo. spor salonlarından nefret ediorm tempolu yürümekten nefret ediorm.açık alanlarda suratım kulaklarım buz gbi burnum akıoken,
sırtımdan ter gelmesinden nefret ediyorum.60 ın altına düştükten sonra spor yapmaya başlicam.spor beni çok irileştiriyo çnkü.hedefim 52 kg olmak.
15 kg nasıl vericem yaaaaaaaaaabide bu kilonuzu gösteren cetveli nasıl koyuosunz yazılarınızın altına bende yapmak istiyorum
günaydın kızlar nasılsınız benim uykum vardı ama biraz açıldı şu anda akşam balık yedim ve bir kepçe var yok arası tavuk çorbası içtim.
sabah kahvaltımda
bir tane yumurta
1 kk peynir
küccücük salatalık
2 dilim tam tahıllı ekmek
domates
türk kahvemide içtim suyumuda içiyorum akşam koşu bandına binemedim maçtan dolayı ev kalabalıktı misafirler vardı kısmetse bugün binicem artık
kızz famirr ziyaretemi geldim bakiimm sennediyon nasıl gidiyo karatay
naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birileri kulağımı çınlatmışşş bir kendimi savunayım dedimm
sizleri okuyorum ama cevap yazamıyorumm,nugi gibi oldum aynı
diyet fena gitmiyor kilo da almıyorum vermiyorumda bu kilo bana çakıldı kaldı galiba..
forumda bağımlılık yaptı bırakamıyorum da....
en azından diyeti unutmama faydası oluyor...
iş yerimde işler karışık...
okul bu sene çok zorluyor yada ben artık çok sıkıldımm o nedenle zorlanıyorda olabilirim..
bir taraftanda stajımmm varr...
evi hiçç sormayın zatennn....
arkadaşlarda dağılınca hiççç yazasım gelmedi hügocumm valla...
yoksa çok özlüyorum herkesi...
eski yazışmaları,arkadaşları ama işte....
nugimmmm nasılsınnn bacımmmmm.......
özledim kız seni..
diyete devam haaa....
ömrümüz diyetle geçecek biz hala dombili dombili gezecez galiba...
hımmmm sen bu sene baya bi yoğunsun yani eh napalım arada uğra o zaman unutma bizi
iyiyim canım valla zayıfladım aldım yine yazın kilo vermeye çalışıyorum gene dediğin gibi rayına oturtmassak ağer bu işi ömür boyu ver al ver al olacak bu iş
fambık şimdi kaç kilo oldun sen :26:
sen uğrucan mı yani
sen uğrarsan bende uğrarım..
neruşumu,kukimi,yecalemi,yolimi pek özledim yawwww...
iyi gruptuk vesselamm....
anladım canım, umarım herşey yoluna girer şaşkınlıkla takip ediyorum yazdıklarını.. Evlenmeden önce varmıydı böle bi durum?
Günaydın çıtır kızlarrr
Ben hep takipteysim ama yazma fırsatı bulamadım. Şimdi neler yediğimi aktarıorum.
dün öğlen
1 kutu ton balığı (yağı süzülmüş)
2 dilim kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay
Ara da form çay ve form çörekotlu bisküvi 3 adet
akşam
1 tabak bamya yemeği (annem buzluğa koymuştu mevsiminde şimdi çıkarıp yapıo taptaze çok güzel :))
1 kase yoğurt
Dün çok su içemedim. Kardeşimin arkadaşı bizde kaldı. Onunla ilgilenmek zorunda kaldım sporda yapamadım planım spor yapmaktı bu akşam olmadıVe bir çay bardağı kadar kola içtim. Saat11 miydi neydi.. Bi sürü abur cubur yediler. Ben irademe hakim oldum amaa. :))))
Bu sabah
1 simit
yarım domates
6 zeytin
2 bardak çay (az şekerli)
1 kk kadar peynir
Şu an form çayımı içiorum kızlar. Öğlen ne yicemi bilmiorum. Sanırım sebze yemeği var. Bi tabak yiyebilirim. Bugün karbo almamam gerek. Simit yetti bana :))
Kolay gelsinnn
günaydın kızlar nasılsınız benim uykum vardı ama biraz açıldı şu anda akşam balık yedim ve bir kepçe var yok arası tavuk çorbası içtim.
sabah kahvaltımda
bir tane yumurta
1 kk peynir
küccücük salatalık
2 dilim tam tahıllı ekmek
domates
türk kahvemide içtim suyumuda içiyorum akşam koşu bandına binemedim maçtan dolayı ev kalabalıktı misafirler vardı kısmetse bugün binicem artık
ben burdayım artıkım bi yere gitmek yok yola devammmmm
kaç oldun şimdi..
tospikkk hügoda gelmişşş...
kız hügoo ne kulağımı çınlatıp duruyonnnnn
Günaydın.evlenmeden nasıl
bilebilirim ki ? hiç kimse bilemez ve zaten erkeklerin bi kısmı böyle ben kocama has sanıyordum ama yalnız değilmişim. şu an ev süt liman bakalım ne olacak planlarım var.
yediklerine şöle bi baktım fena değil ama simiti fazla kaçırmışsın eger her gün değilse dert değil. bir simit dört dilim ekmek demek susamları da cabası
akşam yemegin ise çok güzel. spor yapamaman kötü olmuş ama olsun ara günün olur dünde . bugün yaparsın inşallah yagmur olmazsa akşam bende yürücem
afiyet olsun nügücüm güzel menü. ben sabah az yemişim sanırım bide reglim yakın demin kepekli ekmek arası tavuk domatesli sandviç yedim şekersiz meyve çayı ile. regle bir hafta on gün kala böyle açlık krizleri yaşıyorum ben. bide şey sorucam senin şu psikolojik durumunda eşinin katkısı var mıydı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?