60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sazancım devam et canım böyle tavrını koy inşallah cumaya halleder

hoşgeldin canım sağlıklı zayıflamanın başında spor geliyo ama sporsuz çok ağır zayıflarsın vede sarkma olur vücudunda sporla vücudun sıkı olur canım

naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

birileri kulağımı çınlatmışşş bir kendimi savunayım dedimm

sizleri okuyorum ama cevap yazamıyorumm,nugi gibi oldum aynı
diyet fena gitmiyor kilo da almıyorum vermiyorumda bu kilo bana çakıldı kaldı galiba..
forumda bağımlılık yaptı bırakamıyorum da....
en azından diyeti unutmamama faydası oluyor...

iş yerimde işler karışık...
okul bu sene çok zorluyor yada ben artık çok sıkıldımm o nedenle zorlanıyorda olabilirim..
bir taraftanda stajımmm varr...
evi hiçç sormayın zatennn....
arkadaşlarda dağılınca hiççç yazasım gelmedi hügocumm valla...
yoksa çok özlüyorum herkesi...
eski yazışmaları,arkadaşları ama işte....

Son düzenleme:

nugimmmm nasılsınnn bacımmmmm.......
özledim kız seni..
diyete devam haaa....
ömrümüz diyetle geçecek biz hala dombili dombili gezecez galiba...

kızz famirr ziyaretemi geldim bakiimm sen nediyon nasıl gidiyo karatay

nugimmm dikkat ettiğin vakit süper bir diyet,kendinide çok iyi hissettiriyor ama işte diyet için de insanın kafasının rahat olması gerekiyor galiba...
bir ara çok iyi sonuç aldım..
ama şimdilerde sadece karatay benzeri koruma beslenmesi yapıyor gibiyim..
kilom sabit...
arada kaçamaklarım olmuyor değil....

hımmmm sen bu sene baya bi yoğunsun yani eh napalım arada uğra o zaman unutma bizi

nugimmmm nasılsınnn bacımmmmm.......
özledim kız seni..
diyete devam haaa....
ömrümüz diyetle geçecek biz hala dombili dombili gezecez galiba...

iyiyim canım valla zayıfladım aldım yine yazın kilo vermeye çalışıyorum gene dediğin gibi rayına oturtmassak ağer bu işi ömür boyu ver al ver al olacak bu iş

Günaydın.evlenmeden nasıl

bilebilirim ki ? hiç kimse bilemez ve zaten erkeklerin bi kısmı böyle ben kocama has sanıyordum ama yalnız değilmişim. şu an ev süt liman bakalım ne olacak planlarım var.
yediklerine şöle bi baktım fena değil ama simiti fazla kaçırmışsın eger her gün değilse dert değil. bir simit dört dilim ekmek demek susamları da cabası
akşam yemegin ise çok güzel. spor yapamaman kötü olmuş ama olsun ara günün olur dünde . bugün yaparsın inşallah yagmur olmazsa akşam bende yürücem

afiyet olsun nügücüm güzel menü. ben sabah az yemişim sanırım bide reglim yakın demin kepekli ekmek arası tavuk domatesli sandviç yedim şekersiz meyve çayı ile. regle bir hafta on gün kala böyle açlık krizleri yaşıyorum ben. bide şey sorucam senin şu psikolojik durumunda eşinin katkısı var mıydı :18:

günaydınlarr
kahvaltıda 1 bayat simiti tost makinasında bastım üzerine salça sürdümm yanında 1 dilim peynir 5 zeytin 1 haşlanmış yumurtaa
şimdi 1 fincan türk kahvesi şekersiz yanında minik kare bitterr
haftaya değil önümüzdeki hafta kontrol varr 28. haftaya giricemmm
bana dua edinn normal doğum olsunn sağlıklısıylaa sezeryan istemiyorumm
öğleye 1 tabak tavuksuyuçorba haşlanmış yoğurtlu karnıbahar varr arada meyve akşama et haşlama salata çorbaa ekmek öğlen ve akşam yemem

kaç oldun şimdi..

bende enson 66.100 düşmüştüm yazın salınca aldım tabi en son 71.800 düm pazar günü tartılma günüm yine bakalım verdimmi.koşu bandınada devam ediyorum ben ama şunuda yapıyorum ben önceden yemeklerde yada sade olarak havuç yada patates tüketmiyordum şimdi yemeklerde olursa yiyorum.normal şerbetli tatlı olursa canım isterse çok az bir miktar yiyorum.ama kızartma tarzı yok yemiyorum yani herşeyden az az yiyorum akşamları ekmek yemiyorum sabah ve öğlen 2 şer dilim yiyorum kepek ekmeği

ayaklarım bacaklarım hala davul gibi inmiyo bi türlüü bastırınca parmağımın izi kalıyo bastırdığım yer çöküyoo
bu ödem geçmeyecek ümidimi kestimm doğumdan sonra geçer inşallah nidekk

tospikkk hügoda gelmişşş...
kız hügoo ne kulağımı çınlatıp duruyonnnnn

sevdiğimden tabikidee
yaww sana karatay yapma diyen yokk onu yapmaya devam et ama aramızdan ayrılmana gerek yokkk
herkes bi şekilde zayıflıyoo isteyen dukan isteyen karatay yaparr kimse kimseye karışmıyoo ama burda arkadaşlığımız devam ederr yanii 1 yıll burda arkadaş oldukk sonra çek gitt bidaha gelmee olmazkii
nerudaya bakıyorum arada topiğe girmiyoo yoli tedirginsazan oldu
ycl geliyo
cimcimenin doğumuna haftalar kaldı
ecrinn cezalıı

sazancım anlayamadım konuyu biraz daha açarmısın psikolojik derken :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…