60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balım doğuma kadar geçmez şişlik zaten doğumdan sonra iner ayaklarını fırsat buldukça uzatmaya bak

çok iyi düşmüşsün aslında...
bıraktığım zaman bende alıyorum nugim yaa,çok pis bünyem var he....

hugocuk balım gıymetlim guzum öğleden sonra eğitim var saat 5 e kadar ona katılacağım hani beni göremeyince yine nere gitti bu pala bıyıklı nugi deme olurmu datlum

hügom herkes bir taraflara dağılmıştı...
sen cimi ecrin hamile..
ben ne edecektim acaba..
sabah şu kadar yedim bu kadar içtim olmuyordu yani..
aaaa yoli burda mıııııı
yecalemde geliyor ha süpermiş valla

balım doğuma kadar geçmez şişlik zaten doğumdan sonra iner ayaklarını fırsat buldukça uzatmaya bak

işten güçten fırsat kalmıyokii bu dört yaramazın sayesinde dinlenmekk yokk bana
belkide ondan şişiyoo neyse napalım doğumdan sonra geçerr nasılsaa

hamile olsamda yine diyet yapıyorumki sadece listem yokk
bu sefer doğum doktoru beslenme şekli söyledi onu yapıyorum
ekmekk yani karbonhidrat sadece 1 öğünn sebzede meyvede ette kısıtlama yokk
tatlı yasakk
tuzlu hamurişi yasakk
eskisinden çokta bi fark yokk yine diyet yine diyett
yoksa burda ne işim olurrr anne topiğine yazarımm doğumdan sonra gelirdimm kızzlarr çok kilo aldımm ne etcem yeniden başlıyorum diyeee

dikkat edebiliyorsan ne güzel..
biz bu halimizle kaçırıyoruz valla..
bravoo sana..
doğumdan sonrada devam edersen emziriirken veririsin kilolarını zaten

famirrr karatay yaptığından orayıda takip edicem diyosan yeni sekmede açç orayıda takip et burayıdaa orayada yaz burayada aynı anda iki yerde olabilirsinn tıpkı benim gibii

sazancım devam et canım böyle tavrını koy inşallah cumaya halleder

pek ümidim yok cuma günü için ama inşallah canım

anaaaaaaaaaaaa kimler gelmiş gız hoşgeldin aramıza. hugom sölemiş ya ben yoli yeni adım sazan .. hoşgeldin bebeyüm özledim seni yaa koma bizi böle garip garip

sen uğrucan mı yani
sen uğrarsan bende uğrarım..

neruşumu,kukimi,yecalemi,yolimi pek özledim yawwww...
iyi gruptuk vesselamm....

canım benim bizde seni özledik. bende dukanla 59 a kadar düştüm bir ara ama saçlarım filan dökülmeye başladı saf protein günlerinde filan bide yaz geldi ben saldım yine çıktım 62-63 e. anladım ki hızlı giden hızlı geliyo bide bizim bedenler inat sürecine girdi ayda bir kilo versek bile yaza kadar bi sürü kg veririz inceliriz diyorum sabırla devam ediyorum yuvaya döndüm

canım allah gönlüne göre versin inşallah normal dogum yaparsın çok çok iyi olur hem senin hem de bebek için. ben de ileride normal istiyorum inşallah.

iner canım merak etme. bol bol dinlen kendini yorma..

sazancım anlayamadım konuyu biraz daha açarmısın psikolojik derken :44:

yani şimdi sen hap filan kullanıyorsun ya onu didim eşin mi üzdü seni bu kadar didim

hugocuk balım gıymetlim guzum öğleden sonra eğitim var saat 5 e kadar ona katılacağım hani beni göremeyince yine nere gitti bu pala bıyıklı nugi deme olurmu datlum

gız bıyıklı mı geziin ki sen hala pala diyo bu hugito sana

heeeeeee burdayık anam sen de gel sende eski günlerimize dönüyoruz. neruş çok yogun çalışıyo telde yada msn de bile görüşemiyoruz en son 21 kasımda doomgününde görüştük o kadar ama iyiymiş

famirrr karatay yaptığından orayıda takip edicem diyosan yeni sekmede açç orayıda takip et burayıdaa orayada yaz burayada aynı anda iki yerde olabilirsinn tıpkı benim gibii

hee benim gibiii. ben de bir derdim var bölümüne bakıyorum ara ara. yine kaçmıi famir hanım yaaaaaaaaaa

dikkat edebiliyorsan ne güzel..
biz bu halimizle kaçırıyoruz valla..
bravoo sana..
doğumdan sonrada devam edersen emziriirken veririsin kilolarını zaten

ediyorum sonradan sıkıntı yaşamamak içinn ediyorumm baklava filan verdilerr hiç yemedimm tatlıyı hiç ağzıma sürmüyorumm tek hergün azda olsa bitter çikolata yiyorumm tekk kaçamak buu
yine dışarda ızgara yiyorumm pastanede millet pasta yerken taze sıkılmış portakal suyu içiyorumm
pek zaten gezemiyorumm tuvalet olayından ötürü eğer tuvalet olayı olmasa gezmekten evin yolunu bulamıcamm
bide artık 7. aya girdim bende tam tersi oldu son üç ayy iştah çok açılır derlerr bendede tam tersi iştahım kapandıı
ekmekte canım istemiyo yoğurt süt sebze meyve et balıkk
evde ne kadar sebze varsa karıştırıp çorba yapıyorum içiyorumm
kilo almazsam doktor normal doğum olur dedii

evet sazancım eşim yüzünden oldu bazı kötü problemler yaşadım çok ağırdı bunlar zaten sonrasındada panik atak oldum depresyondan oluyo yani bıyıklı değilim artıkın zaten öncedende bıyık yoktur bende ama vücutta var emme şimcik onlarda gitti lazerle

benn 10 kilo almış gözüküyorum ama yağlanma yokk olsa sırtım yağlanırdı hemen karnımdada alt karın vardı az bi orada varr ama üstte yanda hiç yokk aarkadan bakınca aynada hamile olduğum belli bile değilll
ayrıca çok hareketliyim hiç yorulmuyorum kolay kolayy
dün tüm evi temizledim üstüne yemek yaptımm ne ağrı ne sızı bişeycik olmuyoo
amaaaa irileştimm kas miktaeı arttı bu belli
doğumdan sonraa ilk iki ayy spor yapmıcamm emzirerek ve emzirmeye uygun bir listeyle vericem ilk iki ayy ne verebilirsemm allah nasip ederse
sonra yavaş yavaş başlıcam birden yüklenince spora alışıyoo
ilk iki ayda değişiklikler uygulayarak diyet yapıcamki diyetede alışmasınn
kasta gider yağda giderrr
soonrada aynen devamm
2 yıll en az çocuk düşünmem bu seneler iiçinde iyi derecede koşarımm sanırım aksilik çıkmazsaa
diyetisyenimle konuştuk yüzde 18 yağ miktarına inebiliriz dedii
en son yüzde 21 ile gebe kaldım
yüzde 21e inmek kolay olurr ama aşarısı kolay olmaz ama başaracamm
beraberr başarıcaz

benim evlilikten tek farkına vardığımm ne olursa olsun asla kendini bırakmayacaksın salmayacaksınn fedakarlık yapsanda iş kendine geldimi duracaksınn
yok onu yapimm bunu yapimm şu olsun bu olsun derken bi bakmışsınn kilolar gitmiş form bozulmuş yağlanmışsınn
geçen arkadaşa gittik eşi iki doğum yaptı yağlanmış formu bozulmuş sarkmış kollar filann hemen laf ediyo erkeklerr
o kadında öyle olmak istemezdi heralde arka arkaya iki çocuk doğurdu ikinci kazayla olmuşş oğlu 2 yaşında kızı 3 aylık yemek ev işi bebek çocuk bakımı kadının kendini görecek hali yokk 2 sene önce fıstık gibiydi şimdi bu hale gelince laf ediyorlarr
içimden dedim geberesicelerr hepiciğiniz aynısınız dedimm eşimde dahill
yüzünede diyorum göstercem sana diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…