ayaklarım bacaklarım hala davul gibi inmiyo bi türlüü bastırınca parmağımın izi kalıyo bastırdığım yer çöküyoo
bu ödem geçmeyecek ümidimi kestimm doğumdan sonra geçer inşallah nidekk
bende enson 66.100 düşmüştüm yazın salınca aldım tabi en son 71.800 düm pazar günü tartılma günüm yine bakalım verdimmi.koşu bandınada devam ediyorum ben ama şunuda yapıyorum ben önceden yemeklerde yada sade olarak havuç yada patates tüketmiyordum şimdi yemeklerde olursa yiyorum.normal şerbetli tatlı olursa canım isterse çok az bir miktar yiyorum.ama kızartma tarzı yok yemiyorum yani herşeyden az az yiyorum akşamları ekmek yemiyorum sabah ve öğlen 2 şer dilim yiyorum kepek ekmeği
sevdiğimden tabikidee
yaww sana karatay yapma diyen yokk onu yapmaya devam et ama aramızdan ayrılmana gerek yokkk
herkes bi şekilde zayıflıyoo isteyen dukan isteyen karatay yaparr kimse kimseye karışmıyoo ama burda arkadaşlığımız devam ederr yanii 1 yıll burda arkadaş oldukk sonra çek gitt bidaha gelmee olmazkii
nerudaya bakıyorum arada topiğe girmiyoo yoli tedirginsazan oldu
ycl geliyo
cimcimenin doğumuna haftalar kaldı
ecrinn cezalıı
balım doğuma kadar geçmez şişlik zaten doğumdan sonra iner ayaklarını fırsat buldukça uzatmaya bak
hügom herkes bir taraflara dağılmıştı...
sen cimi ecrin hamile..
ben ne edecektim acaba..
sabah şu kadar yedim bu kadar içtim olmuyordu yani..
aaaa yoli burda mıııııı
yecalemde geliyor ha süpermiş valla
hamile olsamda yine diyet yapıyorumki sadece listem yokk
bu sefer doğum doktoru beslenme şekli söyledi onu yapıyorum
ekmekk yani karbonhidrat sadece 1 öğünn sebzede meyvede ette kısıtlama yokk
tatlı yasakk
tuzlu hamurişi yasakk
eskisinden çokta bi fark yokk yine diyet yine diyett
yoksa burda ne işim olurrr anne topiğine yazarımm doğumdan sonra gelirdimm kızzlarr çok kilo aldımm ne etcem yeniden başlıyorum diyeee
sazancım devam et canım böyle tavrını koy inşallah cumaya halleder
naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birileri kulağımı çınlatmışşş bir kendimi savunayım dedimm
sizleri okuyorum ama cevap yazamıyorumm,nugi gibi oldum aynı
diyet fena gitmiyor kilo da almıyorum vermiyorumda bu kilo bana çakıldı kaldı galiba..
forumda bağımlılık yaptı bırakamıyorum da....
en azından diyeti unutmamama faydası oluyor...
iş yerimde işler karışık...
okul bu sene çok zorluyor yada ben artık çok sıkıldımm o nedenle zorlanıyorda olabilirim..
bir taraftanda stajımmm varr...
evi hiçç sormayın zatennn....
arkadaşlarda dağılınca hiççç yazasım gelmedi hügocumm valla...
yoksa çok özlüyorum herkesi...
eski yazışmaları,arkadaşları ama işte....
sen uğrucan mı yani
sen uğrarsan bende uğrarım..
neruşumu,kukimi,yecalemi,yolimi pek özledim yawwww...
iyi gruptuk vesselamm....
canım allah gönlüne göre versin inşallah normal dogum yaparsın çok çok iyi olur hem senin hem de bebek için. ben de ileride normal istiyorum inşallah.günaydınlarr
kahvaltıda 1 bayat simiti tost makinasında bastım üzerine salça sürdümm yanında 1 dilim peynir 5 zeytin 1 haşlanmış yumurtaa
şimdi 1 fincan türk kahvesi şekersiz yanında minik kare bitterr
haftaya değil önümüzdeki hafta kontrol varr 28. haftaya giricemmm
bana dua edinn normal doğum olsunn sağlıklısıylaa sezeryan istemiyorumm
öğleye 1 tabak tavuksuyuçorba haşlanmış yoğurtlu karnıbahar varr arada meyve akşama et haşlama salata çorbaa ekmek öğlen ve akşam yemem
ayaklarım bacaklarım hala davul gibi inmiyo bi türlüü bastırınca parmağımın izi kalıyo bastırdığım yer çöküyoo
bu ödem geçmeyecek ümidimi kestimm doğumdan sonra geçer inşallah nidekk
sazancım anlayamadım konuyu biraz daha açarmısınpsikolojik derken :44:
hugocuk balım gıymetlim guzum öğleden sonra eğitim var saat 5 e kadar ona katılacağım hani beni göremeyince yine nere gitti bu pala bıyıklı nugi deme olurmu datlum
hügom herkes bir taraflara dağılmıştı...
sen cimi ecrin hamile..
ben ne edecektim acaba..
sabah şu kadar yedim bu kadar içtim olmuyordu yani..
aaaa yoli burda mıııııı
yecalemde geliyor ha süpermiş valla
famirrr karatay yaptığından orayıda takip edicem diyosan yeni sekmede açç orayıda takip et burayıdaa orayada yaz burayada aynı anda iki yerde olabilirsinn tıpkı benim gibii
dikkat edebiliyorsan ne güzel..
biz bu halimizle kaçırıyoruz valla..
bravoo sana..
doğumdan sonrada devam edersen emziriirken veririsin kilolarını zaten
pek ümidim yok cuma günü için ama inşallah canım
anaaaaaaaaaaaa kimler gelmiş gız hoşgeldin aramıza. hugom sölemiş ya ben yoli yeni adım sazan .. hoşgeldin bebeyüm özledim seni yaa koma bizi böle garip garip
canım benim bizde seni özledik. bende dukanla 59 a kadar düştüm bir ara ama saçlarım filan dökülmeye başladı saf protein günlerinde filan bide yaz geldi ben saldım yine çıktım 62-63 e. anladım ki hızlı giden hızlı geliyo bide bizim bedenler inat sürecine girdi ayda bir kilo versek bile yaza kadar bi sürü kg veririz inceliriz diyorum sabırla devam ediyorum yuvaya döndüm
canım allah gönlüne göre versin inşallah normal dogum yaparsın çok çok iyi olur hem senin hem de bebek için. ben de ileride normal istiyorum inşallah.
iner canım merak etme. bol bol dinlen kendini yorma..
yani şimdi sen hap filan kullanıyorsun ya onu didim eşin mi üzdü seni bu kadar didim
gız bıyıklı mı geziin ki sen hala pala diyo bu hugito sana
heeeeeee burdayık anam sen de gel sende eski günlerimize dönüyoruz. neruş çok yogun çalışıyo telde yada msn de bile görüşemiyoruz en son 21 kasımda doomgününde görüştük o kadar ama iyiymiş
iyiyiz pepetoşş sen nasılsınn
öğlen bir tabak yeşil fasulye (dondurucudan)
bir tabak yogurt
2 ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?