60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iym canım öle yerimde saymaya devam ediyorum

hangi diyet listesi olursa olsun vücut alışıyo sizde epeydirr karatayı uyguluyosunuz vücut alışmıştır kilo verme durmuşturr değişiklik uygularsanız yine kilo vermeye bsşlarsınız
belki karatay kilo verme durakladığında yapılacak bişeylerr söylemiştirrr onları uygularsanızz işe yarayabilirr

hamılılki iyiymi nasılsın şişkinlikler doğum sonu anca geciyor kilo gidince gidiyor inian kızım 2 yasında hamilelikteyken ayaklarım hala gözümün önündedir nasıl sisti anlatamamkemiksiz gibiydiler. zaman çook çabik geçiyor bi bakmıssın bebeğin 2 yasında

hepimizn arzusu çökmemek. bana 40 yasına gelince demeliler ay pepeti hiç 40 yaşında 2 çocuklu gib ideğilsin masallah kız sana demeliler

canım ya biliyosun ben79 lardan ve hamilelik öncesi kiloma indim ama bu kilo yapısık 7-8 kilo çok sıkmıyorum yalan değil arada götürüyorum. 45 gün karatay yaptım 3-4 kilo gitti sonra bayram- doktorların bu diyet çok zararlı demesi motivasyonumu bozdu hala tam motive olamadım. kahvaltıda ekmek yiyorum baska yemiyorum. meyveyi çok yiyorum. bazen gecede yemeye basladım zeytin ekmek falan çok saçma ama tutamiyorum silkinmem lazım

evet canım bu erkeklerin iyi yüzlülüklerinden bende nefret ediyorum. bana çocuk çocuk diyen eşim çocuk olupta kg alınca sarkınca bu ne böyle sarktın yaşlandın da der.

slm kızlar nasılsınızz

oo hoşgeldin canım

ben yemege gidiyorum ne yediimi yazarım gelince

tedirgin sazan kız seni merik etmistim ben silinmistin . ama simdi arkadas görünüyoruz . senin yoli oldgunu bugun öğrendim

kızlar ben çıkıyorum eğitime giricem çıkışa kadar devam edecekmiş akşam görüşemezsek yarın görüşmek üzere hoşçakalın

sen hani hastaneye gitmiştinn doktor karatayı uygulama demişti hani yağ miktarın fazla çıkmıştıı onlar sana bi liste vermişlerdi onu uygulasan
ya bak şimdi şöyle ben iyi kötü demem karataya ama karbonhidratı sadece sebzelerden almak yetersiz geliyo bu gerçekk özellikle spor yapan için olmaz zaten spor yapan bu diyeti yapamazz
ekmek zeytin yemen arlarda bozmanda karbonhidrat eksikliğinden kaynaklanıyo
tam eksiksiz bi diyet listesinde bile hepimiz az çok kaçamak yapıyoduk kışın tatlı olayı bizi etkilyodu çoğumuz burda tatlı kaçamağı yapıyodukk sonra toparlıyodukk
tatlının listelerde olmaması bizi zorlarken bide karbonhidratın kesilmesi iyice işi zorlaştırır
çünkü tatlımı karbonhidrat eksikliğimi bunu çoğu kez ayırt etmek güçtürr
iki şeyy zorluyo senii
sağlık olarak bilemem sağlıklımı değilmii ama sadece gördüğüm buu
hergün düzenli spor yapan insan kesinlikle yapamaz bozar bu diyetii gerçii bulgur sanırım serbest o zaman bulgur yemelii spordan sonra
sporda protein kadar karbonhidratta çok önemli yoksa spor yapacak halin kalmaz
benim en son listemde karbonhidrat çok azdı 4 dilimdi ve yetmiyodu o ayy spor yapacak halim kalmadı gücüm yoktu
zaten kısa süre sonrada hamile kaldığımı öğrendimm bıraktım o listeyii

hamilelik iyi gidiyo çok şükür sıkıntım yok
aslında bende karatay benzeri yapıyorum diyebilirim ekmeği 1 öğün yiyorum zor olmuyo spor yok eskisi gibi karbonhidrat olmadan durabiliyorum ama şimdilik tabiki doğumdan sonra spora başlayınca yerimm olmaz çünküü başka türlüü
şimdilik meyve sebze süt yoğurt peynir et kısıtlama yok ekmek tatlı hamurişi yasakk
hergün minik kare bitter yiyorum ama tekk zaafım buu
bunu yemezsem canım tatlı çekiyoo bu şekilde istemiyoo

öğlen yemeğinde 1 tabak tavuksuyu çorbaa yoğurtlu karnıbahar haşlama yicemm
ama önce salonu silcem yine yaramazlık yine ev pisletmee
bu arada yumurta kilo aldırıyoo buna göslerimle şahit oldumm
yavrular var diye onları beslemek için sık sık yumurta kaynatıp veriyorum
limoncukta iki haftadır çok yumurta yiyo
maşallah topaç gibi oldu papağan gibi olduu
eşim bile farketmiş akşam diyo allahtan uçuyo çok hareketli yoksa yerinden kalkamaz bu diyoo
önden gbek pörtlemiş acukk
tosuncuk olmuşş pek datluuu sıkıştırcam bi ara dayanamıyorumm dombili göbeğini sevcemm

tedirgin sazan kız seni merik etmistim ben silinmistin . ama simdi arkadas görünüyoruz . senin yoli oldgunu bugun öğrendim
evet canım isim değişti ..

afiyet olsun cnaım kolay gelsin
bende ögle yemegimde
bir kase keşke çorbası
bir tabak etli ıspanak
üç kaşık yoort yedim

ayy çok şeker anlattım kuşçuklarını yakın olsa bizde gelip severdik göbeciklerini
kuşlarda kilo yapabilir ama ben de çok yumurta tüketiyorum günde iki üç tane sabah kahvaltıda çok tok tutuyo bende aksine kg verdiriyii

afiyet olsunn güzelmişş dimekki herkese aynı liste yaramıyooo limona protein ağırlıklı beslenme kilo yapıyoo
dimekki limon dukan filan yapamazmışş
saf protein günleri filan hiç limona göre değil

yok saf protein filan yapmasın benim saçlarım döküldü onun da tüyleri dökülür. ama proteinsiz gün geçirmiyorum ben canım. devamlı haşlanmış tavuk var dolapta muhakkak akşam yemeklerimde tavuklu salata yiyorum. saat 16.00 17.00 gibi yememe rağmen tok kalıyorum acıkmıyorum. proteinin bu halini seviyorum.
hava burada açtı akşama inşallah yürüycem.

bunun kiloya yansıması da şöle oluyo
geçen cumartesi 61.8

bu hafta
salı 63.8
çarşamba 63.2
perşembe 62,1
cuma ve cumartesi boş şimdilik. ben cumartesileri baz alıyorum. haftabaşı kilom fazla iken haftasonuna dogru düşüyor. geçen hafta 300 gram gitmiş görünüyordu bu haftada bi 300 gitse öpüp başıma koyucam.
kilom artık normal olduğundan incelme çabalarım çoğu zaman sonuçsuz kalıyor.

sazanımm saçlarım döküldü dedinya kefir mayala içç
eksiklikleri kapatıyo yarımyağlı süte mayala iç çok tokta tutuyo çok faydasını görürsünn

sazanımm saçlarım döküldü dedinya kefir mayala içç
eksiklikleri kapatıyo yarımyağlı süte mayala iç çok tokta tutuyo çok faydasını görürsünn

canım o dönem saçlarım çok döküldü. tam beş gün boyunca sadece proteinle beslendim bedenim dayanamadı artık saçları salmaya başladı döneminden önce döktü. hemen bıraktım ve bir daha üç günden fazla yapmadım. kefir içemem ben canım tadı çok kötüymüş hiçte denemedim ama içebileceğimi sanmıyorum midemi bulandırıyor

niye içemiyecen bakimm eksi ayran gibi canım ya

slm canlarım nasılsınız.benim biraz ağrım var onun dışında iyiyim.dün gene alış verişe gittim akşamda eşimin arkadaşına davetliydik.orda çiğ köfte yedik çok acıydı miğdem halen ağrıyor.maç vardı erkekler maç izledi biz bayanlarda sohbet ettik.
dün kendime pijema takımı aldım 3 parça sabahlıklı krem rengi sade birşey aldım..bebişim içinde pati aldım içi yünlü kapşonlu pantolunlu bir takım aldım.1 adet önlük 2 adet kilitlu çorap aldım.3 lü ağız bezi aldım.
birde pirensesime mont aldım bize mankenlıkte yaptı okadar çok denediki beğenmedi en son bir tane beğendi kraliçe gibi oldum ben bunu istiyorum dedi.ısrar etti onu aldım allahım artık hiç birşeyi beğenmiyor kendisinin beğendiğini aldırdı..

tatlım neden içemeyeceksinki tadı kötü olsa biz içemeyizz çok lezzetli bence ben bayılıyorumm bardak bardak içsem doymam
önce bi marketten all iç bak tadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…