iym canım öle yerimde saymaya devam ediyorum
hangi diyet listesi olursa olsun vücut alışıyo sizde epeydirr karatayı uyguluyosunuz vücut alışmıştır kilo verme durmuşturr değişiklik uygularsanız yine kilo vermeye bsşlarsınız
belki karatay kilo verme durakladığında yapılacak bişeylerr söylemiştirrr onları uygularsanızz işe yarayabilirr
evet sazancım eşim yüzünden oldu bazı kötü problemler yaşadım çok ağırdı bunlar zaten sonrasındada panik atak oldum depresyondan oluyo yani bıyıklı değilim artıkın zaten öncedende bıyık yoktur bende ama vücutta varemme şimcik onlarda gitti lazerle
benim evlilikten tek farkına vardığımm ne olursa olsun asla kendini bırakmayacaksın salmayacaksınn fedakarlık yapsanda iş kendine geldimi duracaksınn
yok onu yapimm bunu yapimm şu olsun bu olsun derken bi bakmışsınn kilolar gitmiş form bozulmuş yağlanmışsınn
geçen arkadaşa gittik eşi iki doğum yaptı yağlanmış formu bozulmuş sarkmış kollar filann hemen laf ediyo erkeklerr
o kadında öyle olmak istemezdi heralde arka arkaya iki çocuk doğurdu ikinci kazayla olmuşş oğlu 2 yaşında kızı 3 aylık yemek ev işi bebek çocuk bakımı kadının kendini görecek hali yokk 2 sene önce fıstık gibiydi şimdi bu hale gelince laf ediyorlarr
içimden dedim geberesicelerr hepiciğiniz aynısınız dedimm eşimde dahill
yüzünede diyorum göstercem sana diyee
slm kızlar nasılsınızz
canım ya biliyosun ben79 lardan ve hamilelik öncesi kiloma indim ama bu kilo yapısık 7-8 kilo çok sıkmıyorum yalan değil arada götürüyorum. 45 gün karatay yaptım 3-4 kilo gitti sonra bayram- doktorların bu diyet çok zararlı demesi motivasyonumu bozdu hala tam motive olamadım. kahvaltıda ekmek yiyorum baska yemiyorum. meyveyi çok yiyorum. bazen gecede yemeye basladım zeytin ekmek falan çok saçma ama tutamiyorum silkinmem lazım
kızlar ben çıkıyorum eğitime giricem çıkışa kadar devam edecekmiş akşam görüşemezsek yarın görüşmek üzere hoşçakalın
hamılılki iyiymi nasılsın şişkinlikler doğum sonu anca geciyor kilo gidince gidiyor inian kızım 2 yasında hamilelikteyken ayaklarım hala gözümün önündedir nasıl sisti anlatamamkemiksiz gibiydiler. zaman çook çabik geçiyor bi bakmıssın bebeğin 2 yasında
hepimizn arzusu çökmemek. bana 40 yasına gelince demeliler ay pepeti hiç 40 yaşında 2 çocuklu gib ideğilsin masallah kız sana demeliler
evet canım isim değişti ..tedirgin sazan kız seni merik etmistim ben silinmistin . ama simdi arkadas görünüyoruz . senin yoli oldgunu bugun öğrendim
öğlen yemeğinde 1 tabak tavuksuyu çorbaa yoğurtlu karnıbahar haşlama yicemm
ama önce salonu silcem yine yaramazlık yine ev pisletmee
bu arada yumurta kilo aldırıyoo buna göslerimle şahit oldumm
yavrular var diye onları beslemek için sık sık yumurta kaynatıp veriyorum
limoncukta iki haftadır çok yumurta yiyo
maşallah topaç gibi oldu papağan gibi olduu
eşim bile farketmiş akşam diyo allahtan uçuyo çok hareketli yoksa yerinden kalkamaz bu diyoo
önden gbek pörtlemiş acukk
tosuncuk olmuşş pek datluuu sıkıştırcam bi ara dayanamıyorumm dombili göbeğini sevcemm
evet canım isim değişti ..
afiyet olsun cnaım kolay gelsin
bende ögle yemegimde
bir kase keşke çorbası
bir tabak etli ıspanak
üç kaşık yoort yedim
ayy çok şeker anlattım kuşçuklarını yakın olsa bizde gelip severdik göbeciklerini
kuşlarda kilo yapabilir ama ben de çok yumurta tüketiyorum günde iki üç tane sabah kahvaltıda çok tok tutuyo bende aksine kg verdiriyii
afiyet olsunn güzelmişş dimekki herkese aynı liste yaramıyooo limona protein ağırlıklı beslenme kilo yapıyoo
dimekki limon dukan filan yapamazmışş
saf protein günleri filan hiç limona göre değil
sazanımm saçlarım döküldü dedinya kefir mayala içç
eksiklikleri kapatıyo yarımyağlı süte mayala iç çok tokta tutuyo çok faydasını görürsünn
canım o dönem saçlarım çok döküldü. tam beş gün boyunca sadece proteinle beslendim bedenim dayanamadı artık saçları salmaya başladı döneminden önce döktü. hemen bıraktım ve bir daha üç günden fazla yapmadım. kefir içemem ben canım tadı çok kötüymüş hiçte denemedim ama içebileceğimi sanmıyorum midemi bulandırıyor
niye içemiyecen bakimm eksi ayran gibi canım ya
canım o dönem saçlarım çok döküldü. tam beş gün boyunca sadece proteinle beslendim bedenim dayanamadı artık saçları salmaya başladı döneminden önce döktü. hemen bıraktım ve bir daha üç günden fazla yapmadım. kefir içemem ben canım tadı çok kötüymüş hiçte denemedim ama içebileceğimi sanmıyorum midemi bulandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?