60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pala nugicik para biriktirmeye devam ediiiii iş çıkışında kuaföre gidecem dip boyası ve kaşlarımı aldırıcam çıkmama 10 dk kala eti form pirinç patlağı varya ondan ve ayran içiçem erken yememde iyi olicek hem

yavlum benimmmm
idolümsün sen benim palalarını aldırıveeeeeee gariiiiii
öpüyorum alnından .. şapırrrrrrrtttttttttttttt .........
inşallah bi kaç aya sizde benim alnımdan öpeceksiniz para biriktiricem de..

famirim tedirgin bi anlatsa off kız çok haklı yanii ben çok hak verdimm
onun kadar olmasada kısmen bende yaşadım halada yaşıyorum ara sıra ve insan hakikaten tahammül edemiyo yani

evet canım artık çıldırdım dün bütün detayları anlattım şimdi tekrar topiki meşgul etmiim.
ya ben çoooook açım yaa... öff.. tavuk çıkardım demin dolaptan mutfakta semaverin üstünde ısınıyii. onu salatayla yiycem. bakalım akşam neler olacak evde.. size yazarım

yolim bende burdada anlatmıştım hatırlarmıısn bilmem,mamş kartım eşimde dururdu benimm
herşeyi o aldığı,faturaları o yatırdığı için ve harvurup harman savuran bir adama olmadığı için veriridim bende..
bende dursa ben idare edemem yani birde onunlamı uğraşıcam diye...
aldığımız araba onun üzerine,bankayada üçbeş artırdığımız birşey olursa onun hesabına yatırıyorduk...
geçenlerde ddim ki şu senin üzerindeki paraları benim üzerime yatırsak yani birşey düşünerek dmedim benimde bir birikmişim olsun diye yanii..
yok efendim ben neler düşünüyormuşum bu da nerden çıkmışmış vs..
neyse mırın kırın etti ama bana hesap açtık benim üzerime yatırmaya başladı..
tokide taksitini ödediğimiz bir ev vardı,arkadaşının üzerineydi daha üzerimize almamıştık satarız diye...
geçenlerde toki peşin ödemelere%20 indirim yaptı..
bizde ordan burdan para istedik yatırdık bütün parayı..
dedimki bu evi benim üzerime yapacaksın...
amanın ben neler istiyormuşum bana neler olmuşmuşş...
başkalarından etkileniyormuşumm..
aklına başka türlü şeyler geliyormuş vs....
eee bu zmanaa kadar herşey onun üzerineydi o zaman güvensizlik yoktu ama benim üzerime isteyince güvensizlik oluşmuş beyfendide..
bu böle rahatsız olunca bende inatla üzerime yaptıcam diye tutturdumm..
kazanan ben oldumtabi..
pazartesi üzerime alıcam evi...
aranız düzelse bile kendini sağlama al canımmm..
benki hiç aklıma gelmezdi kocamın u kadar tepki vereceği..
şimdilerdede diyoki yarın birgün mahkemelik bir iş olsa evle ilgili ben daha rahat hallederim,biriri almak istese vs.. boyuna gidip gelecekmiyiz senle beraber diyo..
ev ankaraın ilçesinde..
bende senin gelmene gerek yok ben gider gelirim dedim
orada oturuken ankarada çalışıyordum ben..
hergün 1 saat gidiş 1 saat geliş 2 saatim yollarda geçiyordu..
şimdi ev için mi gidip gelemicemm...

Son düzenleme:

ya bu erkek muhabbeti bizim evdede var ya,,banada azcık kadın ol deyip duruyo..
kadınlık bırakıyo sankii..
erkek gibi sabahın 8inde evden çık akşamın 8inde 9unda eve gel..
evi toparla ,çocukla ilgilen,ertesi güne hazırlık yapp..bidee bu adama kadınlık yapp...
erkek gibi yaşayıp nası kadın olacaksamm

iyi demişsin canım afferim sana.iyi yapmışsın. benim hep bi araba hevesim vardı. bana bigün dedi ki yoli bizim ablamla ortak bi arabamız var onu yaptırırz ve sen kullanırsın hem de -dişleri çok fena eşimin ve hala öyle - dişlerimi de yaptırırım dedi. o zaman toplam 5 bin lira kredi çektirdi.ödemesi bana 6000 ne maloldu iki ayım kaldı işte. neyse arabanın yan kapısı vuruktu,ablası vurmuş orası yaptırıldı paranın bin lirası taşınırken evsahibine deposito verdim dedi belki oda yalan neyse ikibinlira da dişçi için demiştik bana da hep diyo ki dişçiye topluca verdim indirim olsun diye. izmire gitti burdaki dişçideki para nerde diyorum ondan aldım izmirdekine verdim orda arkadaşın tanıdığı varmış diyo. izmirden geldi para nerde diyorum alacam orda kaldı tanıdık zaten bişi olmaz diyo. yazılan senaryolara bakar mısın ? salak gibi kandırdı beni iki sene neyse o araba yaptırıldı araba hoop ablasına gitti.

sonradan ögrendim ki o diş paraları arabanın biriken vergi borçlarına gitmiş. araba da bi daha gelmedi neden gelmiyo diyorum diyo ki üstüme almadım muayenesi de yok arabayı baglarlar ama orada oooh çokta güsel kullanmış ablası. enayi salak sazan vergilerini yatırdı tabi rahatlar.

bide canım 3 haftalık evliydim eşim annemlerin bana taktığı bileziklerimi benden habersiz almış. bana şirkete emanet verdim borc almıştım diyo. 3 tane burmaydı birini getirdi ablama taktık haziranda. ikisi hala yok ! getiricem diyo bak iki seneyi geçti evlendik. çok sabrettim canım çok sevdigim için üstünde durmadım aileme de söylemedim ablam kredi olayını bilir ama bilezikleri bilmez. insan severek evlenince eşine gelen laf ona gelmiş oluyo bide annem hayatta unutmaz kin tutar diye bişi diyemiyorum ama ablam biliyo... bende artık patladım canım paranı cuma vericem dedi bugün ihale var dedi çıkamadım dedi. hala atlatıyo beni bak. gitsin anasından alsın benim paramı versin .. ne zaman paramı geri istesem bana " işin gücün para boşancam senden " diyo iki dakka sonra da ben sana aşığım ayrılamam. çok hata yaptı bana çok

işte bu erkekler bu kadar anlayışlı. akşama kadar erkek gibi çalış o kadar yol çek agız kokusu çek akşam eve gel yemek yap bulaşık yıka çocuk bak temizlik çamaşır herşey senden sorulsun sonra senden kadınlık beklerler bakımlı ol seksi ol beklerler.
delirtiyo bu erkekler beni. yalnız değilsin emin ol

tavugum maalsef bozulmuş
o yüzden salatanın yanına bir dilim ekmek aldım onu yiyorum. ardından da bi kaç kavrulmamış badem iki bir adet kuru incir lüpleticem.

ahhhh yolimmmmmm...
bu anlattıklarının daha da fazlasını çok yakınım yaşadı,belki hala yaşıyor bilmiyorumm,artık bizede anlatamaz oldu kadın....
ikiside çok iyi şartlarda çalıştıkları halde..
işte seninkinin yazığı senaryolar gibi,yalan üstüne yalan bir dikili ağaçları olamdı gitti.
ne içkisi ne kumarı ne kızı bir şeyi yok adsamın ama işte aileyi kurma toparlama yürütme becerisine sahip değil adam...
ne par ederse kadın yapıyodu,elışverişinden faturalara,çocukların ihtiyaçlarına kadar..
3 yıl yurtdışında çalıştı adammm emsalleri türkiyeden 200 bin lirayla döndü çalışmayan eşleriyle gittikelri halde..
bu adam beş kuruşsuz dönü..
parayı ne yaptın ben çocuğum senden 3 yıl neden ayrı kaldık hani nerde para deyinecede nsen en paragözsün dinin imanın para boşanma noktasına geldiler..
ama işte çocuklar olunca olmuyo bu işler..
çok zor çokkkk...
herkes dertli vesselamm..
allah akıl fikir versin bunlara

ben çıkıyorum canlar...
haftasonu söz vereleim bu tekrar toparlanmamızın şerefine spor yapalım olmamaı...
gaza getirelim kendimizi acıkkk..
kendimiz için bişeyler aypalımm ayoll..
salına salına gezip kudurtalım kocalarımızı sinirden

amin canım cümlemize :26::26:

yapalım tabi sporsuz olmazzzzzz iyi tatiller fambık sultan sana

tavugum maalsef bozulmuş
o yüzden salatanın yanına bir dilim ekmek aldım onu yiyorum. ardından da bi kaç kavrulmamış badem iki bir adet kuru incir lüpleticem.

afiyet olsunn..
evdede bişeyler ye ama az olur bu şimdi..
bende balık yicem inşallah...
benim koca kafalı kocam yapıyodu en son aradığında
balığı yağla tuzla koy fırına diyorum ben mi yapayım diyo..
yok akşamın vakti geleyim ben yapayım dedimmm..
sonrada trip atıyosun diyoo..,
laf dmeyincede şişiyorummmm ayoll

sağol dadluşşş..
yolimm yapalım mı haa nedersinn..
bak nugiyle sözleştikk..
pazartesi sporlar yapıldı yazalımmmm haaaaa

tamam canım iyi akşamlar.
ne bileyim canım be moralim bozuldu benim yine. bide akşam beni ne bekliyo bilmiyorum ki. yürüyüş yaparım ama.. ben de yazacam eski günlerimize dönelim dimi gari oleeeeeeeeeeee

tamam canım iyi akşamlar.
ne bileyim canım be moralim bozuldu benim yine. bide akşam beni ne bekliyo bilmiyorum ki. yürüyüş yaparım ama.. ben de yazacam eski günlerimize dönelim dimi gari oleeeeeeeeeeee

hee eski günlerimize dönelim artıkımmm bu arada hugicik nere kayboldu bişey dimeden gitti bize :44:

bende bi yandan pirinç patlağını yiyorum ayranımıda içiyorum akşam yemeği yerine kuaförden sonra evdede meyvemi yerim bugünü kapatırım

merhaba, ben de 63.600 kg mım. 7 ay önce doğum yaptım. doğumdan önceki kilom 53 tü ((

şuan diyet yapıyorum diyetisyen eşliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…