60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banyomu tuvaletimi yıkadımm fayanslarını filan komple yıkaıdm duş aldım eşim geldii dersaneye gidiyo acele yiyiyo çıkıyo hemen
yemekleri beyenmedi surat yaptı
tuvaletin terlikleri neden ıslakmış laf etti tuvaleti komple yıkadım terliklerin ıslak olması normal değilmii
öğleye kadarr bulantım oldu kendime gelemedim işler geç saate kaldı napayımm herzamanım bir olmuyoki
yoruldum zaten belim ağrıyoo
bide böyle surat yaptı çok üzüldümm 1 haftadır bi triplerde noluyo diyorum yemekleri eskisi gibi yapmıyomuşum filann laf ediyoo
çok moralim bozulduu
gitti şimdi
1 haftadır eve gelcek diye korkar oldum artıkk valla

hugocuk bu hamilelik erkekleride etkiliyor galiba canım
eşinin yemek yaptıgına dua etmesi lazım her zaman agızlarına layık olamayabilir
belki işte falan canı sıkkındır birde kpss ye hazırlanıyor demiştin oda strese sokuyor olabilir

merhaba, ben de 63.600 kg mım. 7 ay önce doğum yaptım. doğumdan önceki kilom 53 tü ((

şuan diyet yapıyorum diyetisyen eşliğinde

10 kilo kaldı demek ama kilon cok değil boyun kaç bilmiyorum ama cokta olmamış dogum yapalı 1 yılda dikkat edilirse anca gider dogum kiloları

evet canım işten oluyo eve gelince rahat etmek istiyo herşey dörtdörtlük olsun istiyo ama herzamanda olmuyoo
bugün çok bulantım oldu işlerim akşama kaldı ucu ucuna oldu ondan olduu bende böyle olsun istemezzdim ama olduu
annem gelecek doğuma doğru camlarımı mutfak dolaplarımı silecek ama herişide onu bekletememki ipin ucunu kaçırmak istemiyorum
bu hafta biraz fazla temizliğe vakit ayırdımm yemekler aceleye geldi
o da sorun etti

tosti canımm tesadüf bi mesajını okumuştum cevap yazacaktım bi türlü yazamadımm şimdi aklıma geldi
amniyo sıvım azaldı sonrada amniyo sıvım bitti bebeğimi kaybettim yazmışsın
canımm aynı durumu pekçokkez duydum hatta burdada ilk bebeğini anlattığıın gibi kaybeden arkadaş vardıı ondanda duydumm
canımm pekçok sebebi olsada en belirgini idrar yolu enfeksiyonudur
bakteri bebeğin olduğu keseyi deliyo ve amniyo sıvısı bitiyo malesef
çoğu arkadaşta bianda suyu geliyo ama sanırım sende yavaş yavaş gelmişki sen anlamamışsınn
maleseff bize gebeyken en baştan pekçok test yapıyorlarr ama idrar yolu enfeksiyonu testini şüpelenmeden yapmıyorlarr
yeşil kahverengi akıntı bunun belirtisidir
idrar yolu enfeksiyonu iki çeşitmiş biri gebelikte çok tehlikelii
ben bunu duyunca test istedim doktor yaptırdı bende çıkmadı arkadaşımada anlatmıştım o yaptırdı onda çıktı neyseki tedaviyle sorunsuz bebeğini dünyaya getirdii
eğer böyle bir durum varsa yine sorun yaşayabilirsin
senn doktorundan bu testi yaptırmasını istee için rahat olsuunn
eğer böyle bişey varsa tedavi edilirr
ihmale gelmezz
belki yoktur ama mesajını okuyunca aynı durumu yaşayan insanların anlattıklarıyla aynı geldi uyarmak istedimm

hugocuk kendini cok yorma canım sen biraz titizsin anladıgım kadarıyla hergüb bir yerleri silip süpürüyorsun sanada yazık bebeğinede yemegimizi yapalım yere vallahi evide haftada bir silip süpürüyorum yeter herzaman aynı olmuyor ne yazıkki insan şu an düşünmemeiz gereken birde bebeklerimiz var boşver yorma kendini fazla güzelce yemeğini yap tamamdır koçişinede pes ev işlerinde yardım etsin o zaman sana şükredecegine birde trip yapıyor sessiz kalma güzelce izah et eşine yapamıyorum yoruluyorum falan de yardımcı olsun

bu hafta buzdolabımı bulaşık makinamı fırın filan ne varsa güzelce temizledimm artık yapmam bu kadarr bu hafta üstten temizleyiveririm
banyoyu tuvaletide duvarları fayansları yıkadımm 2 ayy gider artıkk doğumdan sonra yaparım yapamazsamda annem yaparr

hugocuk o mesaj bizim mayıs annelerinden birine ait canım ben sadece kopyala yapıştır yaptım topiğe o sözler bana ait değil yani salsa84 diye bir arkadasımızın başına gelen bir olay benim doktorum bana 7. haftada yaptı idrar tahlili cok şükür temiz cıktı başta hafif akıntım vardı bu kadarı normal dedi cok şükür git gide de azaldı akıntım gebe izlem formuma baktım her gidişimde dolduruyor bebeğim 16. haftasındayken bakmış amnio sıvızına karşısına yeterli yazmış şimdilik cok şükür bir sorun yok bakalım Allah korusun inş. kimse yaşamaz öyle bir olay

benimkilerde cok kirlendiler bu önümüzdeki cumada kaynanamla kayınpederim gelecekler 2 gün kalırlar hacca gidip geldiler biz gidecektik ziyaretlerine benım yola gitmemden korkuyorlar yazık kendileri geliyorlar sağolsunlar bizde eşimle haftasonu yavaş yavaş temizleyecegiz dediğin gibi bir temizlende baya gidiyor

tamam canım
sende yokmuşş çok iyi
bendede yokk bende istedim doktordan yaptıı bendede çıkmadı

artık benim oğlanın ağzı burnu dudakları bbelliydi bana benzemiyo aynı babasıı
bide yüzüstü yatıp poposunu havaya kaldırmışş öyle yatıyoo haylaz haylazz
aradada poposunu sallıyoo çok komikk
görür görmez tek aklıma gelen şey haylaz olduğuu

bebek yağı kullanıyorum göğüslerim ve karnım için memnunum

bana bir arkadasım vazelini önerdi amaç nemli tutmak dedi karın bölgesini en nemli tutanda vazelin dedi 2 dogum yapmış bişeycik olmamış bende vazelin kullanıyorum ama hafta2 gün falan sürüyorum şimdilik bişey yok bakalım birde genetikmiş bu çatlama olayı annemde olmamış 4 doğum yaptıgı halde inş. bende de olmaz bakalım

hepimizde vra bu dert yolıcım ya benım eşim 17 mılyar ödedı kredıye daha alamdı parasını kı. benımkıde dogum gunu hatırlamaz odun sun derım bazen kızar degılım dıye
denıycem bı ara temızlıge vaktım olursa
eşime diyorum insan neden eşine yapmazda baskasına yapar bunu dıye . bekarken ne hedıyele alırdı altın yuzukler kolyeler velendık nerde ucuz adı bısı var onu alr yada almaz

kız verme paranı valla banka matıgım kendımde arabam kendımde birikimim kendımde sımdı onun parasıda bende

canım ya ayrılmaya kalktıgında sende calıstıgın ııcn evlendıkten sonra edınılen mallar ortak paylaıslıyor artık eskısı gıbı degıl oyuzden farketmıyorki

hepimizn eşi aynı ya benımkı 5 mılyar kredı cekmıs haberım yok ınternet bankasından görüdm. 10 cektım demıstı bıara 15 cekmıs 17 odedı bakaya hıc haerım olmadan ama varya bır lıra vermedım ev kırasını bakıcıyı faturaları öde dedım ne yaparsan dedımdıvermedım altın hesabım var halkbnkta orda bırıktırıdm hep
bı kere benım eşimde wc terlıgı nıye ıslakmıs corapları ıslanmış bagırmıstı bana ya gıt degıstır bagırıncaya kadar dımı ama erkekler farklı canlarım ya

tabii önemli olan nemli tutulması vazelin zararlı diyorlardı mart topiğinde sen bi araştır bakalım netten
belkide değildir ama öyle konuşuyorlardı canımm

kızlaarr pazartesi tekrar diyete koşuya başlıyorum :)
bu arada bugün bir blog açtım beklerim :) gelin çıkın çıkın gelinnn :)
mervishko.blogspot.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…