60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba geçen hafta girdim selamlaştık falan bir daha giremedim..nasılsınızzz napıosunuz nasıl gidioo??

takılamadım fazla sadece dün bir girdim kendime topik açtım diyet günlüğü altında..siz naptınız var mıı değişiklikk ??

bugün yediklerimi yazayımm öncelikle 1 saate yakın yürüyorum haftaiçi..haftasonu yürüyüş yapmıyorum..2 lt su içtim..bide hayırlısıyla yeşil çaya başlasam çokk ii olcakk ama içemiyorummmm içemiyorummm belki de soğudum önceden günde 4 bardak içerdimm ama şuan yapamıyorummm içemiyorumm neysee inş başlarımm

sabahh:1 çay kaşığı bal, bir parça ekmekk, kayısı

ara:1 elmalı kurabiye,1 elma

öğlen:1 yk kızartma,1 dilim ekmek,1 dilim peynir

ara:1 portakal

akşam:4 yk kuru fasülye,3 yk pilav

ara:çayy ve 1 lokumm

bugün yediklerimi yazayımm öncelikle 1 saate yakın yürüyorum haftaiçi..haftasonu yürüyüş yapmıyorum..2 lt su içtim..bide hayırlısıyla yeşil çaya başlasam çokk ii olcakk ama içemiyorummmm içemiyorummm belki de soğudum önceden günde 4 bardak içerdimm ama şuan yapamıyorummm içemiyorumm neysee inş başlarımm

takılamadım fazla sadece dün bir girdim kendime topik açtım diyet günlüğü altında..siz naptınız var mıı değişiklikk ??

geçen yıl nurası çok kalabalıktıı
şimdi eski arkadaşlarr gelmeye başladı yinee topik hareketlendi iyi olduu
ee diyet günlüğün nasıl gidiyo bakem kaçamak varmıı

benım son gune kadar bekledık ya yanı söyle ki 1 hazıran dogum tarıhıydı sancı vs yok nts norml doğum öncesi iznimin 2 ayı doldu doktor 10 gun uzatma varmıs onu verdı. ben bekledım 10 gun ve tarıh 10 hazıran oldu. doktora gıtıım 12 hazıranda işe başlamam lazım düşünsene dogum yapmadım yani mecburen 11 hazıranda bebek sezeryanla cıkarıldı karnımdan garıp oldu ama adet tarıhıme göre 40 hafta bıttı 41. haftada dogurdumm dogurtturuldum

tatlım sen sadece yediklerini kısmışsınn değişiklik yapmamışsınn sabah çok azz üstelik baldan şimdilik uzak durr elmalı kurabiye olmaz hamurişi olmaz sadece esmer undan yapılan azyağlı hamurişleri olurr o da arada sırada pilavda pirinçse tavsiye edilmezz bulgursa olur ve az yağlı olmalıı
lokum zaten olmazz kızartma olmazz
sen şimdii sabahları peynir yumurta 4-5 zeytin 1-2 dilim esmer ekmele güzel kahvaltı yapp arada 1 bardak süt meyve olurr
öğleye sebze veya et yemeği ama az yağlı yanında yoğurt 1 dilim ekmekk
arada meyve 5-10 kuruyemişş
akşama sebze veya et salata 1 dilim ekmekk
ara yine meyve
bu tarz diyet yapabilirsinn
diğer türlü ipin ucu kaçarrr

demekki halinden memnunmuş siz rahatsız etmişsinizz

canımm çokk haklısında yapamıyorumm şimdilik sadece yediklerimi kıstımm ama inan bana günlerim sürekli böle geçmiyooo haftanın bi kaç günü böle kaçamak yapıorum sonra pişman oluyorumm bakalım çrb günü tartılma günüm ne çıkcakk merak içeriindeyimm sölediklerini dikkate alcamm canımmm

selam kızlarrrr... nasılsınız bakalım?uzun zamandır giremedim neler yapıyosunuz?nasıl gidiyor sağlıklı beslanmeniz?hugoşumm napiysinn nasıl bebişş?

günaydın kızlar daha kimsecikler gelmemiş sabah regli oldum nihayet akşam yemekten sonra bir çorba kasesi aşure yedim sabah kahvaltım
1 yumurta
domates-salatalık
1 kk peynir
2 dilime yakın tam tahıllı ekmek

günaydın kızçeler nassınız bagem. dün gece ben yokkene çok güzel kaynatmışsınız yinee. akşam yürüyüş yapacaktım ama rahatsızlandım minibüste direkt eve geldim akşam dokuz bucukta da yattım çok fenaydı midem. üzüntüden vurdu sanırım mideme ama şimdi iyiyim bi soda içtim geçti agrım yaw hehehhe

kaffaltım :
iki haşlanmış yımırta
bir parça peynir
bir adet domatis
bir kupa çay

şimdi de şekerli türk kahvemi içiyorum. normalde şekersiz içerim ama bu kahveyi şu hani ünlü alman kahve markasından türk kahvesi diye almıştım ( tc.bo ) çok acı çıktı şekersiz içilmiyo o yüzden

bakan arkadaşlarımız var ama yurt dışı bizim biletlerimiz
ayy yurtdışı da olurdu benim şengenim var eşimin de yengen tostu dermişim hahhaha
sabah sabah komikliiim üstümde ama şöle bi roma fena olmasdı

afiyet olsun canım güldürdün kız beni akşam akşam katılıyorum tabiki sana imzanıda atsaydın bari bi o eksik en sonda

imza attım zaten .. saygılar sazan. hehehe

selam kızlarrrr... nasılsınız bakalım?uzun zamandır giremedim neler yapıyosunuz?nasıl gidiyor sağlıklı beslanmeniz?hugoşumm napiysinn nasıl bebişş?

hoşgeldin beril naber? nasıl gidiyo kilo durumları? bebişler nasıl?
günaydın kızlar daha kimsecikler gelmemiş sabah regli oldum nihayet akşam yemekten sonra bir çorba kasesi aşure yedim sabah kahvaltım
1 yumurta
domates-salatalık
1 kk peynir
afiyet olsun dadlum . regl olmuşsun gözün aydın kocişinin günahını boşuna almışız tüüüüüü

günaydın sazanım afiyet olsun bende birazdan içicem türk kahvesi.biz romaya uçmuyoruz ama almanya polonya hollanda birkaç bi yerlerde vardı aklıma gelmedi şimdi.nihayet reglim geldi canım evet akşam koşu bandına binicem bi sorun çıkmazsa bakalım

pepeti canım nasıl gidiyor rahat yapabiliyomusun rejimi,zor olmuyomu kızzzz.bugün bende dolma yaptımm akşam acayip yedim 2 tabağa yakın amannn diyorum bazen yiyen de ölüyö yemeyende :))))
hem de çok zor off offf 4 veririm 1 alırım 2 alırım bir senedir böleyim ama bu kez azımlıyım bu son baslangıcım yeni sloganımm
yoli kız gezin valla çocuk yok sizde ne güzel anacım aldığınızı gezmeye verin kız çocuk yapmayanlara hayranem valla ben doğurgan karı evlendim yaşım ge geçiyo hemen bir doğurayım dedim 5 ay sona hamıle kaldım esimle aramda 8 yas varda o daha yaslı yas gecmesin dedük anacım biz gelenekseliz senin gibi düsünenleri ben daah modern buluyorum ve ondan kendimde olmayınca bu duygu hayranım sen klasık düğünde yapmamıssın bi modernlik te bu. gez anacım gez valla

iyilik yivrumm uzun zamandır giremedin ama artık girr yafff özlüyoruz
bebiş iyi geceleri tekme gündüzleri uyuyo

1 yumurta
domates-salatalık
1 kk peynir

dimek regl oldunn
eşin masummuş hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…