- 29 Kasım 2011
- 1.203
- 663
- 198
kızlar merhaba geçen hafta girdim selamlaştık falan bir daha giremedim..nasılsınızzz napıosunuz nasıl gidioo??
takılamadım fazla sadece dün bir girdim kendime topik açtım diyet günlüğü altında..siz naptınız var mıı değişiklikk ??
genelde normal
arkadaşımı sezeryan yaptı ama geçen arkadaşım söyledi meğer arkadaşım sezeryan istemişş
yaa varya bunlar yanlış hesaplıyoo belkidee
bi arkadaşıma hep bebek ters doğum kanalına girmedi diye diye son haftalara kadar demişlerr
sezeryan tarihi vermişlerr ancak arkadaşım çift rahimli dolayısıyla erken suyu gelmişş
diyokii ters bebek doğumda döndü döndüğünü anladımm diyoo
hastaneye yetiştiremeden evde doğurmuşşş
sezeryan tarihinden 2 hafta öncee
bugün yediklerimi yazayımm öncelikle 1 saate yakın yürüyorum haftaiçi..haftasonu yürüyüş yapmıyorum..2 lt su içtim..bide hayırlısıyla yeşil çaya başlasam çokk ii olcakk ama içemiyorummmm içemiyorummm belki de soğudum önceden günde 4 bardak içerdimm ama şuan yapamıyorummm içemiyorumm neysee inş başlarımm
sabahh:1 çay kaşığı bal, bir parça ekmekk, kayısı
ara:1 elmalı kurabiye,1 elma
öğlen:1 yk kızartma,1 dilim ekmek,1 dilim peynir
ara:1 portakal
akşam:4 yk kuru fasülye,3 yk pilav
ara:çayy ve 1 lokumm
benım son gune kadar bekledık ya yanı söyle ki 1 hazıran dogum tarıhıydı sancı vs yok nts norml doğum öncesi iznimin 2 ayı doldu doktor 10 gun uzatma varmıs onu verdı. ben bekledım 10 gun ve tarıh 10 hazıran oldu. doktora gıtıım 12 hazıranda işe başlamam lazım düşünsene dogum yapmadım yanimecburen 11 hazıranda bebek sezeryanla cıkarıldı karnımdan garıp oldu ama adet tarıhıme göre 40 hafta bıttı 41. haftada dogurdumm dogurtturuldum
he he aynı benn
tatlım sen sadece yediklerini kısmışsınn değişiklik yapmamışsınn sabah çok azz üstelik baldan şimdilik uzak durr elmalı kurabiye olmaz hamurişi olmaz sadece esmer undan yapılan azyağlı hamurişleri olurr o da arada sırada pilavda pirinçse tavsiye edilmezz bulgursa olur ve az yağlı olmalıı
lokum zaten olmazz kızartma olmazz
sen şimdii sabahları peynir yumurta 4-5 zeytin 1-2 dilim esmer ekmele güzel kahvaltı yapp arada 1 bardak süt meyve olurr
öğleye sebze veya et yemeği ama az yağlı yanında yoğurt 1 dilim ekmekk
arada meyve 5-10 kuruyemişş
akşama sebze veya et salata 1 dilim ekmekk
ara yine meyve
bu tarz diyet yapabilirsinn
diğer türlü ipin ucu kaçarrr
ayy yurtdışı da olurdu benim şengenim var eşimin de yengen tostu dermişim hahhahabakan arkadaşlarımız var ama yurt dışı bizim biletlerimiz
afiyet olsun canım güldürdün kız beni akşam akşam katılıyorum tabiki sana imzanıda atsaydın bari bi o eksik en sonda
selam kızlarrrr... nasılsınız bakalım?uzun zamandır giremedim neler yapıyosunuz?nasıl gidiyor sağlıklı beslanmeniz?hugoşumm napiysinn nasıl bebişş?
afiyet olsun dadlum . regl olmuşsun gözün aydın kocişinin günahını boşuna almışız tüüüüüügünaydın kızlar daha kimsecikler gelmemiş sabah regli oldum nihayet akşam yemekten sonra bir çorba kasesi aşure yedimsabah kahvaltım
1 yumurta
domates-salatalık
1 kk peynir
2 dilime yakın tam tahıllı ekmek
günaydın kızçeler nassınız bagem. dün gece ben yokkene çok güzel kaynatmışsınız yinee. akşam yürüyüş yapacaktım ama rahatsızlandım minibüste direkt eve geldim akşam dokuz bucukta da yattım çok fenaydı midem. üzüntüden vurdu sanırım mideme ama şimdi iyiyim bi soda içtim geçti agrım yaw hehehhe
kaffaltım :
iki haşlanmış yımırta
bir parça peynir
bir adet domatis
bir kupa çay
şimdi de şekerli türk kahvemi içiyorum. normalde şekersiz içerim ama bu kahveyi şu hani ünlü alman kahve markasından türk kahvesi diye almıştım ( tc.bo ) çok acı çıktı şekersiz içilmiyo o yüzden
ayy yurtdışı da olurdu benim şengenim var eşimin de yengen tostu dermişim hahhaha
sabah sabah komikliiim üstümde ama şöle bi roma fena olmasdı
imza attım zaten .. saygılar sazan. hehehe
hoşgeldin beril naber? nasıl gidiyo kilo durumları? bebişler nasıl?
afiyet olsun dadlum . regl olmuşsun gözün aydın kocişinin günahını boşuna almışız tüüüüüü
hem de çok zor off offf 4 veririm 1 alırım 2 alırım bir senedir böleyim ama bu kez azımlıyım bu son baslangıcım yeni sloganımmpepeti canım nasıl gidiyor rahat yapabiliyomusun rejimi,zor olmuyomu kızzzz.bugün bende dolma yaptımm akşam acayip yedim 2 tabağa yakın amannn diyorum bazen yiyen de ölüyö yemeyende :))))
yoli kız gezin valla çocuk yok sizde ne güzel anacım aldığınızı gezmeye verin kız çocuk yapmayanlara hayranem valla ben doğurgan karı evlendim yaşım ge geçiyo hemen bir doğurayım dedim 5 ay sona hamıle kaldım esimle aramda 8 yas varda o daha yaslı yas gecmesin dedük anacım biz gelenekseliz senin gibi düsünenleri ben daah modern buluyorum ve ondan kendimde olmayınca bu duygu hayranım sen klasık düğünde yapmamıssın bi modernlik te bu. gez anacım gez vallagünaydın kızçeler nassınız bagem. dün gece ben yokkene çok güzel kaynatmışsınız yinee. akşam yürüyüş yapacaktım ama rahatsızlandım minibüste direkt eve geldim akşam dokuz bucukta da yattım çok fenaydı midem. üzüntüden vurdu sanırım mideme ama şimdi iyiyim bi soda içtim geçti agrım yaw hehehhe
kaffaltım :
iki haşlanmış yımırta
bir parça peynir
bir adet domatis
bir kupa çay
şimdi de şekerli türk kahvemi içiyorum. normalde şekersiz içerim ama bu kahveyi şu hani ünlü alman kahve markasından türk kahvesi diye almıştım ( tc.bo ) çok acı çıktı şekersiz içilmiyo o yüzden
ayy yurtdışı da olurdu benim şengenim var eşimin de yengen tostu dermişim hahhaha
sabah sabah komikliiim üstümde ama şöle bi roma fena olmasdı
imza attım zaten .. saygılar sazan. hehehe
hoşgeldin beril naber? nasıl gidiyo kilo durumları? bebişler nasıl?
afiyet olsun dadlum . regl olmuşsun gözün aydın kocişinin günahını boşuna almışız tüüüüüü
selam kızlarrrr... nasılsınız bakalım?uzun zamandır giremedim neler yapıyosunuz?nasıl gidiyor sağlıklı beslanmeniz?hugoşumm napiysinn nasıl bebişş?
günaydın kızlar daha kimsecikler gelmemiş sabah regli oldum nihayet akşam yemekten sonra bir çorba kasesi aşure yedimsabah kahvaltım
1 yumurta
domates-salatalık
1 kk peynir
2 dilime yakın tam tahıllı ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?