60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara öğünde şekersiz türk kahvesi bitter çikolata
bugünn kuru börülce yemeği veeee kuru biber patlıcan dolmasıı yapıcamm
salonu mutfağı sildim toz aldım süpürdüm zatenn
sazanla famirr dolma yapmışlarr canımı istettilerr bugün bende yapıcimm :125:

canım annem bu bilezik kredi konularını bilmiyor. zaten kayınvaldeme hafiften gıcık buna rağmen gelsin gitsin kızım kayınvaldene iyi ol der hep benim melek anam. ama işte bunları duysa annem kıyameti koparır çok kötü şeyler söyler kızına yapılan haksızlıkla eşime de cephe alır istemiyorum kötü olunsun. ama ablam biliyo bu olayları bitek bilezikleri rızamla verdim sanıyo ama eşim bana sormadan adı onu da diyemedim. bana zor durumda kaldım o zaman yeni evliydik sana soramadım çok utandım diyo ama benden habersiz olması daha mı iyi oldu? ona olan güvenim zedelendi ama işte ötesini düşünmeden iş yapıyo benim eşim. araba alacak üstüme yapacakmış paramı da vericekmiş tek diyo ki tekrar güven bana. hiç bişi demedim. ona karşı ağır konuşmicam artık ama benim de çok gücüme gitti bişiler. anası gelir gider sonuçta çok emek vermiş dokuz on yaşından beri babasız büyütmüş benim de annem ana asla ona bişi diyemem ama ablasına kılım hoşlanmıyorum. kıskanç bi kadın. eşimle iki sene önce geç balayı gibi bişi yapalım demiştik o zaman ablası arayınca işteyim çalışıyorum diyordu tatildeyiz diyemiyordu biliyor ablasının ne kıskanç olduunu. yaa benim ablam olsa sevinir kardeşim ne güzel tatil yapıyo diye. eşim de biliyo ablasını da işte ailesi ya toz kondurmaz bende bişi demiyorum aleyhinde bişi demem ama uzak kalmak istediimi söledim.

ay tabi yap ye canım afiyet olsun. ben de aralarda iki kuru incir sekiz badem yedim demin de yemekte bi kase şehriyeli tavuk çorbası sulu köftenin sadece köfteleri bide bol salata yedim. içindeki patatesten de bi kaşık kadar yedim gerisini bıraktım. pirinç ve patates basit karbonhidrat çok tavsiye edilmiyor nadiren yiyorum

sen uzak dur o kadındann samimi olma soğuk davrann en azından kafan rahat olurr
eşinde aldıklarını versinn sarsılan güvenini tazelesin ses etme

sen uzak dur o kadındann samimi olma soğuk davrann en azından kafan rahat olurr
eşinde aldıklarını versinn sarsılan güvenini tazelesin ses etme
bende öyle yapacam canım uzak durucam evimizi beyaz eşyalarımız filan bile kıskanıyo oturma odamız yok iki çekyatı vardı eşimin onları kullanıyorum ben hala. iki aylık evliyken bile kadın bizim evde " bu çekyatları da zaten ben almıştım" dedi. o çekyatlardan da kurtulayım diyorum evimizde bişiyi olmasın ama sabrediyorum evim olursa o eve göre alırım eşyaları diyorum sonra onun çekirdegi bile kalmasın evimde..
eşime ses etmicem zaten güvenimi tazelemek için daha fazlasına ihtiyaç var ama neyse. diyo ki sana sigarayı bıraktığımdan beri hiç yalan sölemedim sanki o meret bana yalan söyletiyordu diyo. üç ay olacak bakalım bi daha yakalarsam yalanını iki etmem biliyor artık.

evine göre alırsın dert etme canımm
benimde eksiklerim vardı yavaş yavaş olduu
yeterki huzurun olsun kafan rahat olsunn eşya alınırr

evine göre alırsın dert etme canımm
benimde eksiklerim vardı yavaş yavaş olduu
yeterki huzurun olsun kafan rahat olsunn eşya alınırr

evet çok haklısın canım o yüzden ses etmiyorum ben nasılsa var iki çekyat oturuyoruz üstünde yenisi de olur bigün.

öğle yemeğim
türlü
yoğurt
brokoli
2 dilim kepek ekmeği
bu arada karnım yemek yiyince iyice şişti akşam yemeğini getirdim bugün bamya getirdim brokolidende var belki yoğurtta alırım erken yemiş olucam akşam yemeğini

Selam kızlar..
Dün akşam eve gittiğimden beri bir başdönmesi var anlatamam yani..
İşim çok diye işe geldim sabah ama zor duruyorum.
Yarın sabah dr. a gideceğim.. Bakalım ne çıkacak..

Herkese afiyet olsun...

afiyet olsun canım çok güzel menün.
akşam yemegini saat beş gibi filan yersin eve gidince de gerekirse ara yaparsın akşam ne kadar erken yenirse o kadar iyi oluyor

slm öğlen sulu köfte suyunuda içtim
yogurt
kuru bibir patlıcan kızartıma az ekmekle

tansiyon düşmüştür canım bendede oluyo arada

canlarım slm..saat11: 30 da uyandım kahvaltı yaptım.
kahvaltıda
1 tatlı kaşığı tahin pkmez,
1 salatalık,
1 ince dilim peynir,
yarım yumurta yağda,
3 kaşık yoğurt,
3 dilim tırnaklı ekmek,
8 adet yeşil zeytin..

daha sonra yatak odasını toparladım bebişimin beşiğini monte ettim örtülerini geçirdim.evi havalandırdım.kızıma banyo yaptırdım.bulaşıkları makinaya attım çamaşırlarıda makinaya attım.şimdi de sizlerleyim..daha ütü yapılacak ama biraz dinleneyim..

slm öğlen sulu köfte suyunuda içtim
yogurt
kuru bibir patlıcan kızartıma az ekmekle
afiyet olsun canım

yclemmmm geçmiş olsun bende regliden dolayı hafif sancı çekiyorum ve şişliğim inmedi bi türlü

oyy oyy maşşallah işler tamam kahvaltıda tamam afiyet olsun eve gidesim galdi benimde şimdi valla reglide olunca çekilmiyor iş yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…