60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy oyy maşşallah işler tamam kahvaltıda tamam afiyet olsun eve gidesim galdi benimde şimdi valla reglide olunca çekilmiyor iş yeri

evet ya bilmezmiyim.ev çok rahat ya evimin işini yapmak çok hoşuma gidiyor.ama başka yere gidince yerimden kalkmak dahi istemiyorum.çok ağrım oluyor.ama evde ağrımda olsa yapasım geliyor..dün akşam aniden kaynım geldi kayınvalideme gittik şıllık tatlısı yapacakmış bana verdiği sözü tutacakmış.ordayken kızım sandelyeden düştü onu tutmaya çalışırken sağ yanıma ağrı girdi.tutamasdım birde elimden kaydı gitti sağ elimin damarları üst üst üstte geldi sanırsam şişti elim..hlen de şiş hereket ettirince ağrıyor.kızımda kafa üstü yere çakıldı ama ben onu azda olsa tutunca şiddetli çarpmadı allahtan..
şıllıkta gayet güzel olmuştu yedim bayağı..
ycl sanada çok geçiş olsun canım benim..

yemeciklerim yetişmedi dolmayı yeni koydum ateşe
oytt acıktım 2 ceviz yedim şimdilik birazdan kuru börülce yemeği yoğurtlu kuru biber patlıcanım var dünden onu yicem ekmeksizz

geçmiş olsun canım neyseki artık size gelmiyo kayınvalidenlerr iyi olduu

canımcım çok geçmiş olsun yarın bizi de haberdar et olur mu ?

5 erken olmazmı 6 ya doğru yerim diye düşünmüştüm :44:
altıya dogru da olur canım ben altıya dogru çıktığımdan beşte yiyorum sen o zaman yesen de olur ..
bugün soya sosuna akşamdan yatırdığım davıklarımı susamla kızarttım az yagla harika oldu bide gögüs eti olmasına ragmen yumuşacık tavsiye ederim

afiyet olsun canım

yclemmmm geçmiş olsun bende regliden dolayı hafif sancı çekiyorum ve şişliğim inmedi bi türlü

nügücüm bende bugün yarın olucam ama o kadar şiştim ki resmen kalınlaştı belim filan popişim büyüdü normalde karnım gögüslerim şişerdi ayy sanki kilo aldım patlicam ya

ay ne komik tatlı ismi bu böyle öldüm gülmekten
araştırdım ama buymuş tatlınız :)
http://lezzethane.blogspot.com/2009/02/sllk-tatls.html

Son düzenleme:

evet çok komik...dün eltimde diyiyor bunun daha münasip bir ismi yokmu diye..

bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmm..
herkese slmmm...

bilg. 2 gündür tamirddeydi..
format atmışlar bütünnn möhümmmmm bilgilerim gittiii..
ne halt etceksemmm..
iş yerimde değişmek üzere aynı kurumda ama farklı yerlerde olabilirmm..
oofff ahyırlısı bakalım..
diyet iyi gidiyor...
foto çekmek işe yarıyor gibi

senin kilo vercek yanın kalmamış sadece spor lazım ama o da zorr şuanlık ama öğretmen olduktan sonra boş vakitlerinde spor yaparsınnn

famirtomm geçmişi okuyamamışındır belkümm
evde para kazancak iş bakıyorumm
nikah şekeri filan yapabilirim vecihi gibii
burda alan yer bulabilirsemm yapıcimm
başka evde neler yapabilirimm bilgin varmııı
nettede olurr yeterli güvenli olsunn yeterkii

oooooooooooojjjgeldin be ya. demek resim çekmek işe yaradı ?
benim bu ara acayip tatlı çekiyo canım regl öncesi. normalde pek böle olmazdım stresten sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…