oyy oyy maşşallah işler tamam kahvaltıda tamam afiyet olsun eve gidesim galdi benimde şimdi valla reglide olunca çekilmiyor iş yeri
evet ya bilmezmiyim.ev çok rahat ya evimin işini yapmak çok hoşuma gidiyor.ama başka yere gidince yerimden kalkmak dahi istemiyorum.çok ağrım oluyor.ama evde ağrımda olsa yapasım geliyor..dün akşam aniden kaynım geldi kayınvalideme gittik şıllık tatlısı yapacakmış bana verdiği sözü tutacakmış.ordayken kızım sandelyeden düştü onu tutmaya çalışırken sağ yanıma ağrı girdi.tutamasdım birde elimden kaydı gitti sağ elimin damarları üst üst üstte geldi sanırsam şişti elim..hlen de şiş hereket ettirince ağrıyor.kızımda kafa üstü yere çakıldı ama ben onu azda olsa tutunca şiddetli çarpmadı allahtan..
şıllıkta gayet güzel olmuştu yedim bayağı..
ycl sanada çok geçiş olsun canım benim..
Selam kızlar..
Dün akşam eve gittiğimden beri bir başdönmesi var anlatamam yani..
İşim çok diye işe geldim sabah ama zor duruyorum.
Yarın sabah dr. a gideceğim.. Bakalım ne çıkacak..
Herkese afiyet olsun...
altıya dogru da olur canım ben altıya dogru çıktığımdan beşte yiyorum sen o zaman yesen de olur ..5 erken olmazmı 6 ya doğru yerim diye düşünmüştüm :44:
geçmiş olsun canım neyseki artık size gelmiyo kayınvalidenlerr iyi olduu
afiyet olsun canım
yclemmmm geçmiş olsun bende regliden dolayı hafif sancı çekiyorum ve şişliğim inmedi bi türlü
evet ya bilmezmiyim.ev çok rahat ya evimin işini yapmak çok hoşuma gidiyor.ama başka yere gidince yerimden kalkmak dahi istemiyorum.çok ağrım oluyor.ama evde ağrımda olsa yapasım geliyor..dün akşam aniden kaynım geldi kayınvalideme gittik şıllık tatlısı yapacakmış bana verdiği sözü tutacakmış.ordayken kızım sandelyeden düştü onu tutmaya çalışırken sağ yanıma ağrı girdi.tutamasdım birde elimden kaydı gitti sağ elimin damarları üst üst üstte geldi sanırsam şişti elim..hlen de şiş hereket ettirince ağrıyor.kızımda kafa üstü yere çakıldı ama ben onu azda olsa tutunca şiddetli çarpmadı allahtan..
şıllıkta gayet güzel olmuştu yedim bayağı..
ycl sanada çok geçiş olsun canım benim..
öğlen yemeğimi daha ancak yedümm
nügücüm bende bugün yarın olucam ama o kadar şiştim ki resmen kalınlaştı belim filan popişim büyüdü normalde karnım gögüslerim şişerdi ayy sanki kilo aldım patlicam ya
ay ne komik tatlı ismi bu böyle öldüm gülmekten
araştırdım ama buymuş tatlınız :)
LezzetHane: Şıllık Tatlısı
öğlen yemeğimi daha ancak yedümm
niyeküne.. temüzlük mü yaptın?
oyyyyyytttt kınalı kuzum
famirim gelmişş
kıskandı bizimkiiii
benim o benimm ben benoyyyyt minik kurabiyemm
beyaz kelaaabaam
bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmm..
herkese slmmm...
bilg. 2 gündür tamirddeydi..
format atmışlar bütünnn möhümmmmm bilgilerim gittiii..
ne halt etceksemmm..
iş yerimde değişmek üzere aynı kurumda ama farklı yerlerde olabilirmm..
oofff ahyırlısı bakalım..
diyet iyi gidiyor...
foto çekmek işe yarıyor gibi
bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmm..
herkese slmmm...
bilg. 2 gündür tamirddeydi..
format atmışlar bütünnn möhümmmmm bilgilerim gittiii..
ne halt etceksemmm..
iş yerimde değişmek üzere aynı kurumda ama farklı yerlerde olabilirmm..
oofff ahyırlısı bakalım..
diyet iyi gidiyor...
foto çekmek işe yarıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?