oooooooooooojjjgeldin be ya. demek resim çekmek işe yaradı ?
benim bu ara acayip tatlı çekiyo canım regl öncesi. normalde pek böle olmazdım stresten sanırım
kız o kadar da eziyet etme kendine bebegin var senin. bir parça olsun al ye bence sabah saatlerinde. akşama bırakmadan. o kadar da değil yawofff benimde canım tatlı çekiyii
sütlü lokma gördüm canım istedii
hiç hayatımda yemediğim tatlıdır oysakii
tadını bilmem canım çekti ne tuhaff
kız o kadar da eziyet etme kendine bebegin var senin. bir parça olsun al ye bence sabah saatlerinde. akşama bırakmadan. o kadar da değil yaw
hugoşum nasılsınİ?
evet uzun zaman oldu giremedim.memlekete gittim bayramda.bayramdan sonrada ameliyat işi çıktı benim kaldım orda.burnumdan ameliayt oldum o yüzden 1,5 aydır memleketteydim.cumartesi tamponlar alındı dünde geldim nihayet eve.....bugünde bütün gün temizlikle uğraştım mahf olmuş resmen evler.bebişlerimde iyi allaha şükürr.hastaydık biraz iyileştiler şükür.hugoşum kaç aylık oldun kuzum?memlekette hiç diyet etmedim hiç dikkat etmedim ama kiloda pek almadım.yani daha doğru aldım verdim,aldım verdimmmşuan 54,5kg.sizin kilolar ne durumda....
hugoşum nasılsınİ?
evet uzun zaman oldu giremedim.memlekete gittim bayramda.bayramdan sonrada ameliyat işi çıktı benim kaldım orda.burnumdan ameliayt oldum o yüzden 1,5 aydır memleketteydim.cumartesi tamponlar alındı dünde geldim nihayet eve.....bugünde bütün gün temizlikle uğraştım mahf olmuş resmen evler.bebişlerimde iyi allaha şükürr.hastaydık biraz iyileştiler şükür.hugoşum kaç aylık oldun kuzum?memlekette hiç diyet etmedim hiç dikkat etmedim ama kiloda pek almadım.yani daha doğru aldım verdim,aldım verdimmmşuan 54,5kg.sizin kilolar ne durumda....
lokma tatlısını tvde gördümm evde yokki yapmam lazımm yapsammı yapmasammı aceba
canımcım eşin için yap sende bi parça ye zaten tatlı yapmıyor musun eşin için yaw
canım benim çok geçmiş olsun.neden ameliyat oldun ki.et felanmı vadı burnunda.
saol cnm benim çok teşekkürler..hayır et falan yoktu.küçükken düşmüştüm ben burnum kırıktı.burnum kırık olduğundan rahat befes alamıyodum.ayrıca burnumdaki kırıktan dolayı sinüzit oomuşum.sağ tarafımdaki sinüsüm göze kadar dolmuş hemen ameliyat olman lazım dedi doktor gçzün kör olmasına sebep olur dedi.bide benim sürekli faranjit oluyodu başım ağrıyodu.hiç geçmiyodu hepsi sinüzitten vede burun kırıklığındsnmış.yani burnumun içinden kırdı etti rahat nefes alıyım diye vede sinüzitü boşalltı.2 saatlik bi ameliyat.böle işte..
senin bebiş nasıl cnm kaç aylık oldu?bi yaramzlık yok dimi?kilo durumu nasıl kaç kilo aldın?
geçmiş olsun bebemm
27. haftadayım haftaya kontrole gitcemm
artk tekmeledikçe dışardan belli oluyoo demin yumrukladı baktım karnım sallandıı
yolim bak sende dene hakikaten işe yarıyoroooooooooooojjjgeldin be ya. demek resim çekmek işe yaradı ?
benim bu ara acayip tatlı çekiyo canım regl öncesi. normalde pek böle olmazdım stresten sanırım
o işleir neruşa sormak lazım hügomm hiç bilmiyorum valla ne yapılabilir:26:famirtomm geçmişi okuyamamışındır belkümm
evde para kazancak iş bakıyorumm
nikah şekeri filan yapabilirim vecihi gibii
burda alan yer bulabilirsemm yapıcimm
başka evde neler yapabilirimm bilgin varmııı
nettede olurr yeterli güvenli olsunn yeterkii
saol cnm benim çok teşekkürler..hayır et falan yoktu.küçükken düşmüştüm ben burnum kırıktı.burnum kırık olduğundan rahat befes alamıyodum.ayrıca burnumdaki kırıktan dolayı sinüzit oomuşum.sağ tarafımdaki sinüsüm göze kadar dolmuş hemen ameliyat olman lazım dedi doktor gçzün kör olmasına sebep olur dedi.bide benim sürekli faranjit oluyodu başım ağrıyodu.hiç geçmiyodu hepsi sinüzitten vede burun kırıklığındsnmış.yani burnumun içinden kırdı etti rahat nefes alıyım diye vede sinüzitü boşalltı.2 saatlik bi ameliyat.böle işte..
senin bebiş nasıl cnm kaç aylık oldu?bi yaramzlık yok dimi?kilo durumu nasıl kaç kilo aldın?
geçmiş olsun canım
yeni burnun nasıll hazır doktorun eli değmişken acuk havaya kaldırıverseydii
hugocum benişim yeni burnum aynı pek bi değişiklik yokk.accuk ucundan kaldırtıvercektim amma aynı anda olmuyomuş .onu başka zaman yaparlarmış.ama büyük konuşmıyım ama bidaha burun falan elletmemm çok zor çok acıyor..nefesi 1 hafta ağzımdan aldım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?