60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende kaldırtmak istiyorum havaya burnumu yawww
acık şöle fındık kimin olsun istiyorumm..
birine burnumu mu kırdırtsam napsam ki acaba...
şu aralar eşim büyük bir zevkle yapabilir bunu aslında

acuk daha onu üzerime yap bunu üzerime yap dee yakındaa isteğine kavuşursunn
zati yumruğu alttan burnuna vurursa havaya kalkıverir

benim oğlanın biri uyandı gidem bi karnını doyurayım geleyim.görüşürüz gene kızçeler sizi çok özlemişim yawwwwww

geçmiş olsun canım
yeni burnun nasıll hazır doktorun eli değmişken acuk havaya kaldırıverseydii

dimiii dogru diyin hee

bende kaldırtmak istiyorum havaya burnumu yawww
acık şöle fındık kimin olsun istiyorumm..
birine burnumu mu kırdırtsam napsam ki acaba...
şu aralar eşim büyük bir zevkle yapabilir bunu aslında
benimkine de eccük daha sarsam mı acabağğ mesela ablan cadalozundan nefret ediyorum desem ?
benim burnumun da ucu küt eşim diyo ki çok güzel orantılı bi yüzün var ama o burnun işi bozuyi diyi

afiyet olsun canım. süper kaçamaksız menü.
kilo durumları da bende de 61-62 arasıydı ama bi regl öncesi döneme girdim yenim ederim patlicam tartıya çıkmıyorum korkuyorum çünkü sanırım 65 i filan geçmişimdir
işyerinde ne derdin var canım hayırdır :26:
acuk daha onu üzerime yap bunu üzerime yap dee yakındaa isteğine kavuşursunn
zati yumruğu alttan burnuna vurursa havaya kalkıverir

benim oğlanın biri uyandı gidem bi karnını doyurayım geleyim.görüşürüz gene kızçeler sizi çok özlemişim yawwwwww

bizde seni özlemişiz canım boş bırakma buraları haydi görüşürüz.
bende akşam yimeemi yiyorum
soya sosuna akşamdan yatırılmış ve susama bulanıp az yagda kızartılmış gögüs davık
bol salata

iyi akşamlar kızlar
maşllah topik kalabalıklaşmış
cimcime burdasın canım maşallah bebişe dursun azcık daha karnında
hugocuk lokma tatlısı cok güzel oluyor şekerini az koy yap canının cektiğini yemen gerekiyor canım hamıleyken bir tanede olsa ye
hugocuk dün kontrolüm vardı benımde dr biraz detaylı baktı bebişe kafasını karnını uyluk kemiğini falan ölçtü 19. haftayla uyumlu dedi cok şükür
23. haftamda cagırdı şeker yüklemesi için bende pek şekerli şeyleri sevmiyorum yemiyorum inş. şeker cıkmaz babam şeker hastası genetik olmasındanda korkuyorum inş. iyi cıkar bakalım

bebegim 18 aylık bende 15 aylıkken sütten kestim suan 63 kiloyum ne yaparsam yapayım göbegimi simetlerimden kurtulamıyorummmmmmm yardım ne olur

ehehehe sende ona senin çok orantılı vücudun var ama kiloların işi bozuyi dee

bende bamyayla brokoli yiyeceğim
afiyet olsun şimdiden nügücüm ama hafif oluyo yemegin akşama muhakkak ara yapmanlazım. ben bişi yemeyeyim akşama diyorum ama canım deli gibi tatlı çekiyor tarçınlı süt filan içerim umarım keser beni

ahh sen ne fenasın paragöz nugimm
bi dakkaaa paragöz olan benim bi kere
nügücük parayı çıkılamış arabayı da almış şimdi de burnunu bedavaya getircek bak şu sesküü nügüye bak heleeeeeee

bende şekerli yemedimmm tatlı yemedimm bende çıkmadıı çok iyi çıktı sonuçlar
benim babamda şeker hastası
çıksada zaten o gebelik şekeri oluyo diyet veriyoo thamurişini atlıyı şekeri muzu üzümü havucu pirinci makarnayı patatesi pekmezi balı yasaklıyoo

bebegim 18 aylık bende 15 aylıkken sütten kestim suan 63 kiloyum ne yaparsam yapayım göbegimi simetlerimden kurtulamıyorummmmmmm yardım ne olur

hoşgeldin ilya. bak ne güzel kiloların çogu gitmiş azı kalmış. bize takıl her gün yaz yediklerini sporlarını sana yardımcı olalım. kolay gelsin. dogumdan sonraki kilolar diyetle mi gitti?
ehehehe sende ona senin çok orantılı vücudun var ama kiloların işi bozuyi dee
he walla çok kilolandı aslına bakarsan. geçen göbegine bakıp iyice bi acayip model oldum diyo. dedim akşamları yürüyüş yapalım yediklerine dikkat et ben öyle kasamam kendimi diyo. kasamazsan gıdı göbek kasar seni dedim. ne diyim

sazancım ara meyve ve süt içerim bende .bu arada ben yine azcuk azcuk para biriktiriyorum emme bu parayı ne yapacağımı bilemiyorum yani nasıl saklayayım sizce altınmı alsam yoksa bankayamı atsam ne dersiniz fikirlerinizi alabilermiyem

valla bence altın yüksek pangaya koy eccük daha biriksin öyle bişiler yaparsın. ayy sana nasıl gıpta ediyorum yaa eşim şu parayı versin bende pangaya koycam üstüne de koycem innnnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…