bende kaldırtmak istiyorum havaya burnumu yawww
acık şöle fındık kimin olsun istiyorumm..
birine burnumu mu kırdırtsam napsam ki acaba...
şu aralar eşim büyük bir zevkle yapabilir bunu aslında
acuk daha onu üzerime yap bunu üzerime yap dee yakındaa isteğine kavuşursunn
zati yumruğu alttan burnuna vurursa havaya kalkıverir
ben kaçar öptüm sizeee..
düşün düşün başım ağrıdı..
offffffffffff yaaaaaa
geçmiş olsun canım
yeni burnun nasıll hazır doktorun eli değmişken acuk havaya kaldırıverseydii
bende kaldırtmak istiyorum havaya burnumu yawww
acık şöle fındık kimin olsun istiyorumm..
birine burnumu mu kırdırtsam napsam ki acaba...
şu aralar eşim büyük bir zevkle yapabilir bunu aslında
afiyet olsun canım. süper kaçamaksız menü.bugün ne yediğimi yazim size...
sabah
1 haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
6-7 adet yeşil zeytin
maydanoz -nane
biraz fıstık,2 ceviz,1 hurma
öğle
kara lahana sarması(pirinçli bulgurlu)
kaseyi dolduracak kadar vardı 8-9 adet sanırsammm...
meyve yiyecektim fırsat olmadıı..
şimdi hazırlanıp okula gidicimm..
off moralim bozuk ve kafam karışık...
iş yerimdeki durumlarım ne olacak acaba düşünüp duuryorumm..
dua edin bana aaaa dostlarrrr
acuk daha onu üzerime yap bunu üzerime yap dee yakındaa isteğine kavuşursunn
zati yumruğu alttan burnuna vurursa havaya kalkıverir
benim oğlanın biri uyandı gidem bi karnını doyurayım geleyim.görüşürüz gene kızçeler sizi çok özlemişim yawwwwww
bizde seni özlemişiz canım boş bırakma buraları haydi görüşürüz.
bende akşam yimeemi yiyorum
soya sosuna akşamdan yatırılmış ve susama bulanıp az yagda kızartılmış gögüs davık
bol salata
ben kaçar öptüm sizeee..
düşün düşün başım ağrıdı..
offffffffffff yaaaaaa
herşeyi üstüne yaptıktan sonra bide burnuna aşağıdan vurup kaldırır ne var çok görme eşini bu durumda
dimiii dogru diyin hee
benimkine de eccük daha sarsam mı acabağğ mesela ablan cadalozundan nefret ediyorum desem ?
benim burnumun da ucu küt eşim diyo ki çok güzel orantılı bi yüzün var ama o burnun işi bozuyi diyi
afiyet olsun canım. süper kaçamaksız menü.
kilo durumları da bende de 61-62 arasıydı ama bi regl öncesi döneme girdim yenim ederim patlicam tartıya çıkmıyorum korkuyorum çünkü sanırım 65 i filan geçmişimdir
işyerinde ne derdin var canım hayırdır :26:
afiyet olsun şimdiden nügücüm ama hafif oluyo yemegin akşama muhakkak ara yapmanlazım. ben bişi yemeyeyim akşama diyorum ama canım deli gibi tatlı çekiyor tarçınlı süt filan içerim umarım keser benibende bamyayla brokoli yiyeceğim
bi dakkaaa paragöz olan benim bi kereahh sen ne fenasın paragöz nugimm
iyi akşamlar kızlar
maşllah topik kalabalıklaşmış
cimcime burdasın canım maşallah bebişe dursun azcık daha karnında
hugocuk lokma tatlısı cok güzel oluyor şekerini az koy yap canının cektiğini yemen gerekiyor canım hamıleyken bir tanede olsa ye
hugocuk dün kontrolüm vardı benımde dr biraz detaylı baktı bebişe kafasını karnını uyluk kemiğini falan ölçtü 19. haftayla uyumlu dedi cok şükür
23. haftamda cagırdı şeker yüklemesi için bende pek şekerli şeyleri sevmiyorum yemiyorum inş. şeker cıkmaz babam şeker hastası genetik olmasındanda korkuyorum inş. iyi cıkar bakalım
bebegim 18 aylık bende 15 aylıkken sütten kestim suan 63 kiloyum ne yaparsam yapayım göbegimi simetlerimden kurtulamıyorummmmmmm yardım ne olur
he walla çok kilolandı aslına bakarsan. geçen göbegine bakıp iyice bi acayip model oldum diyo. dedim akşamları yürüyüş yapalım yediklerine dikkat et ben öyle kasamam kendimi diyo. kasamazsan gıdı göbek kasar seni dedim. ne diyimehehehe sende ona senin çok orantılı vücudun var ama kiloların işi bozuyi dee
bende bamyayla brokoli yiyeceğim
afiyet olsun şimdiden nügücüm ama hafif oluyo yemegin akşama muhakkak ara yapmanlazım. ben bişi yemeyeyim akşama diyorum ama canım deli gibi tatlı çekiyor tarçınlı süt filan içerim umarım keser beni
bi dakkaaa paragöz olan benim bi kere
nügücük parayı çıkılamış arabayı da almış şimdi de burnunu bedavaya getircek bak şu sesküü nügüye bak heleeeeeee
hanimiş nuginin bamyası
hanimişte hanimişş
sazancım ara meyve ve süt içerim bende .bu arada ben yine azcuk azcuk para biriktiriyorum emme bu parayı ne yapacağımı bilemiyorum yani nasıl saklayayım sizce altınmı alsam yoksa bankayamı atsam ne dersiniz fikirlerinizi alabilermiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?