o senin oglanın bamyası olmasın kız
valla bence altın yüksek pangaya koy eccük daha biriksin öyle bişiler yaparsın. ayy sana nasıl gıpta ediyorum yaa eşim şu parayı versin bende pangaya koycam üstüne de koycem innnnşallah
sazancım ara meyve ve süt içerim bende .bu arada ben yine azcuk azcuk para biriktiriyorum emme bu parayı ne yapacağımı bilemiyorum yani nasıl saklayayım sizce altınmı alsam yoksa bankayamı atsam ne dersiniz fikirlerinizi alabilermiyem
o senin oglanın bamyası olmasın kız
valla bence altın yüksek pangaya koy eccük daha biriksin öyle bişiler yaparsın. ayy sana nasıl gıpta ediyorum yaa eşim şu parayı versin bende pangaya koycam üstüne de koycem innnnşallah
ben akşam yemeğini hazırkayıp yiyeyim anca olur saatte 6 da çıkıcam
görüşmek üzere kızlar iyi akşamlar herkezeeeeee
inşallah canım verirde sende biriklersin azcık azcık birikir sonra çokkkkçaa paramız olur gözümüzde doymaz sonra bizim kız
olabilerrr zati hiç çekintisi yokkk devamlı gösteriyoo
bende de ne para var yaa ne demezsinn. olacak inşalla saksıyı çalıştırırsamparası olmayan birikimden ne anlarr dediğin doğru altın pahalı bende altın al diyorum ne kaaa tecrübesizim
bende çıkıyorum bebeyüm iyi akşamlar afiet olsunben akşam yemeğini hazırkayıp yiyeyim anca olur saatte 6 da çıkıcam
görüşmek üzere kızlar iyi akşamlar herkezeeeeee
hee demüü dünyayı satın alırız o parayla biz
ama olsun az olsun kenarda paramız olsun kötü günler için dimi. valla süpersin. peşindeyim anammmm
bende de ne para var yaa ne demezsinn. olacak inşalla saksıyı çalıştırırsam
bende çıkıyorum bebeyüm iyi akşamlar afiet olsun
famırtoo bence kılo vermenın yada az yemenın nedenı şuuu foto cekemeye usenmek dusunsen kalkcan kuruyemıs yıycen aman dur hele bı sımdı makınayı al kuuryemısı cek ye bılg yukle ohoooo bısuru iş en ıyısı hıc bısey yeme dıyorsunduryolim bak sende dene hakikaten işe yarıyor
3 günde 300 grm gitmiş bile benden
benim asıl kilom 61 gibi sanki bi çıkıp bi iniyorum ama 61de sabitleniyorum sonunda...
hügomun dediği gibi spora ihtiyacım var aslında ama şu an çok zor haftasonu yarım yamalak yaptım ama ne kadar işe yararr bilemem.
hiç yoktan iyidir diiyorum napim
o işleir neruşa sormak lazım hügomm hiç bilmiyorum valla ne yapılabilir:26:
sazancım ara meyve ve süt içerim bende .bu arada ben yine azcuk azcuk para biriktiriyorum emme bu parayı ne yapacağımı bilemiyorum yani nasıl saklayayım sizce altınmı alsam yoksa bankayamı atsam ne dersiniz fikirlerinizi alabilermiyem
selam kızlar ben geldim:) tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymıştadam buradayım.
hügocuk seni hatırlıyorum geçen yıldan, diyetini çok güzel yapıyordun. ben bir ara buraya takıldım sonra 13. takımda 67den 60.5e kadar düştüm. sonra hamilelik doğum falan derken doğum sonrası 65 oldum ve malesef kontrol edemedğim iştahımla,3 aylık ikiz bebeklerimle veee yaklaşık 70 kiloyla aranızdayım eğer uygunsa( kuralarınız var mı bilmiyorum) ben pek devamlı bir yarışmacı değilim ama istikrarlı ve inatçı biriyimdir, kilolar gidene kadar gitmem.
famırtoo bence kılo vermenın yada az yemenın nedenı şuuu foto cekemeye usenmek dusunsen kalkcan kuruyemıs yıycen aman dur hele bı sımdı makınayı al kuuryemısı cek ye bılg yukle ohoooo bısuru iş en ıyısı hıc bısey yeme dıyorsundur
canım halk bankta mesela altın hesabı var ordan 1gr bıle albılıyorsun evde saklamak sıkıntılı canım en ıyısı altın ve dolar hesabı. hangı bankadan alıyosun maası ordan bıde altın hesabı actır
doğru diyon fotoyla uğraşmak zor ondan zayıflıyoo
altınhesabı iyi ama bozdururken zorr
benimde vardıı bozdurdukça veya para yatırıp altın aldıkça meğersem işlem ücreti alıyorlarmışş
tüm altınlarımı bozdurup paramın tamamını çekince tam 400 lira para kestilerr çok sinirim bozulmuştu
hadıyaaa su an ıcın bı ucret yok halkbnkta
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 60-69 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
herkesciklere günaydınnnn dün burda 6 ya doğru yedim akşam yemeğimi eve gittim biraz ortalığı topladım bulaşık makinasını boşalttım sonra koşu bandına bindim regli halimle 40 dk sonra duşumu aldım saçlarımı kuruttum bir tane elme yidim sonra iki bardak şekersiz çay içtim biraz nette dolandım sonra yattım uyudum sabah kahvaltıdada
domates salatalık
2 kk peynir
1.5 dilim tam tahıllı ekmek yidim
şimdide şekersiz çay içiyorum.pepeti maaşı çektiğim bankaya sorabilirim aslında olabilir altın hesabı ama hugonun dediği gibi parada kesiyorlarsa ne gereği var dimi ama bankaya sorucam bi fikrin için sağol canım
haklısın canım yok geri adım atmicam eşim hala sallıyo sanki benim parayı. araba için para gelsin sana vericem parayı bileziklerini de para olarak vericem diyo ama ben fiziki istiyorum onları çok üzüldüm satılmasına çünkü. eşim içeriye çok borçlanmış biz yeni evliyken onları şirkete vermekten başka şansı olmamış ve bileziklerimi yakın zamanda satmışlar insan bi tuhaf oluyosen yumuşama yeterr paranda olur arabandaa
yumuşayacak oldunmu aklına biz gelelim burda konuştuklarımız gelsinn
canım halk bankta mesela altın hesabı var ordan 1gr bıle albılıyorsun evde saklamak sıkıntılı canım en ıyısı altın ve dolar hesabı. hangı bankadan alıyosun maası ordan bıde altın hesabı actır
tabi canım hoşgeldin. ama içimden bir ses bir daha da ugramicaksın diyoo niye acaba65 kiloyum aranıza katılabilir miyim?
selam canım hoşgeldin.günaydın minişlerr
çok acıktımm eşim gidince uyumadım kahvaltı yaptımm
herkesciklere günaydınnnn dün burda 6 ya doğru yedim akşam yemeğimi eve gittim biraz ortalığı topladım bulaşık makinasını boşalttım sonra koşu bandına bindim regli halimle 40 dk sonra duşumu aldım saçlarımı kuruttum bir tane elme yidim sonra iki bardak şekersiz çay içtim biraz nette dolandım sonra yattım uyudum sabah kahvaltıdada
domates salatalık
2 kk peynir
1.5 dilim tam tahıllı ekmek yidim
şimdide şekersiz çay içiyorum.pepeti maaşı çektiğim bankaya sorabilirim aslında olabilir altın hesabı ama hugonun dediği gibi parada kesiyorlarsa ne gereği var dimi ama bankaya sorucam bi fikrin için sağol canım
canım hangi bankadan alıyosun maası
kirli çıkılar diye bir topic var orda kızlar farklı banka heseba kullanıyorlar onlara da bı sor canım hem banka hem finans kurumlarının altın hesaplarını kullanıyorlar valla ben 4 yıldıraltın hesabım var hiç para kesmediler. bir kez tüm altını bozdurup babama borc verdim yanı altın hesabımı bosalttım o zamanda kesilmedi . o gün kü alıs satıs ne ise onun üzerinden bozdular direk babama havale yaptım arastır bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?