60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınız bakalım bende iyiyim şükür..
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1,5 kk kadar koyun-kaşar peyniri
6 yeşil zeytin
1 tutam maydanoz nane
biraz fıstık
0,5 lt suyumuda içtimm..

kızlar evet aynen dediğiniz gibi foto çekmeye üşenmektenmidir yoksa yediklerimi gün sonunda toplu olarak görmemden midir bilmem işe yarıyor..
fırsatı olan denesin derim..
birde atıyorum kaçamağın fotosunu çekip onu yemek zor gibi görünüyor,o zmana kadar hevesim geçer sanki henüz başıma gelmedi ama..

işe yaramasına çok sevindim canım evet böylece gün sonunda ne yediğin görürsün. ben haftasonu hariç normalde pek kaçamak yapmıyorum ama bu ara regl olacam o yüzden biraz zorlanıyorum tek problemin sporsuzluk bi koşu bandı bakıyorum hayırlısı ile alacam galiba olmuyo böle. eliptik bana bakıyo ben ona.

yolim bi süre sonra koşu bandına da binmez oluyor insan..
senin çoluk çocuk yokk belki binme şansınn bizden daha fazla olurrr ama ben aldığıma pişmanım çünkü evim küçükk..
lesli tae bo gibi sporlar yapsan daha çok işe yaramz mıı..
hem daha zevkli bence tek başına yapıyormuşsun gibi gelmiyor...

afiyet olsun canımm..
sporun için kocamaaaaaaaaaaaaaannn tebriklerr....
senin kız seni iyi rahat bırakıyorda yapabiliyrosun,gerçi annnen var dimi,o yardımcı oluyodur sana....
annemler geçen ay 3 hafta bizde kaldılar suya sabuna dokunmadan 3 hafta geçirdimm süper bişey yawwww

altın almak su ara çok uygun 98 e bile düstü insallah ayın 15 inde de devm ederde alabilirim. ben hep altın alıyorum 1 gr param olsa bile alıyorum

benim şu an evim büyük canım ama kiradayız. ev benim olsa neyse. bi süre sonra onu da bırakıcaksam hiç hevesle 750 Tl bayılmiim ben ona. ama ben o taebo leslieden filan da sıkılıyorum yaaaaaaaaaaaaa

altın almak su ara çok uygun 98 e bile düstü insallah ayın 15 inde de devm ederde alabilirim. ben hep altın alıyorum 1 gr param olsa bile alıyorum
düştü ama ben o altının 70 lira olduğu zamanları çok iyi hatırlıyorum. çok değil iki sene önce ben evlendiğimde 75 liraydı. onun için 98 yüksek canım.
ama şöyle olur elindeki parayı harcamamak için altına çevirirsin bak o mantıklı işte.

canım sakın ona para verme bence çünkü yapcak olsak lesli videolarla halledilır. bak eliptiğin varmis ne güzel onada iyi diyorlar. hem dizleri yoruyormus bant. benim bir arkadasm var eliptik yürüme bandı bisikleti twisti her seyi var hepsi çatıda duruyor . bosver evine kalabalık etme . ne güzel çoock yok çık disarda yürü gel denze karsı ohhh

tamam canım vazgeçtim zaten.eşim de carlar bana eliptik varken bunu niye aldın diye.. akşam iş çıkışı yürüyüş yapayım diyorum eşim evde aç beni bekler yemek hazırlayıp yemeyi bilmez. yemekten sonra yürüsem nerdee bizim orası dagbaşı korkarım kadın başıma karanlıkta yürümeye. eşim de tembel üşenir gelmez. leslie yi bi kere yaptım hiç ama hiç hoşlanmadım sogudum bi daha da yapamam. taeboyu denemedim ama ondan da sıkılacağıma eminim. bir türlü hareketi artıramıyorum bu sene hiç giremedim diyet moduna. son beş altı kilom kaldı ondört kilo veren ben onları veremiyorum resmen çıldırıcam ya..
bu arada istanbulda oturuyoruz diye her yer deniz sanma. en yakın deniz bana 45 dk araba mesafesi tatlım

Son düzenleme:
akbanktan alıyorum ben aslında ben hep altın alıyordum param olunca ama sonra bozduruyordum bişeye harcıyordum şimdi bankaya atsam sazanın dediği gibi vadeli almamda vadeli diye o daha uyuyor bana bilmiyorum bakalım düşünüyorum daha
afiyet olsun fambık
teşekkür ederim fambıkcım kızım akşam yukarda babamla ders çalıştı zaten olsada odasında oyun oynar yada benden sonra oda koşu bandına biner benden iyi yapıyo valla

oda iyi tabi altın yükselince iyi olur bakalım ne yapcam bende düşüneyim biraz daha

haklısın valla canım ne bilim yakınsın sandım denize :26:derlerya sahilde yürü deyi . karatay hoca da diyor göl kenarında yürüyün ben beyşehir gölü kenarındayım 2 senedir sadece 1 kez yürüyüs amaçlı gitim ama tıkınmaya haftada bir gidiyoruz balık yemeye gel de çözüm bul bu konuya

canım hepimiz o kadar kilo vermis insanlarız ben 13-14 kilo verdim benimde 5 kilom kaldıydı 55 e ama su an 8 kilo falan var 55 e ve artık bu kilo sporsuz olmuyacak ben bunu biliyorum. lessli çok zor yapıyorum kızım yüzünden onu aslnıda seviyorum hemen zaman geçiyor da azcık popişi sıkmak gerekiyor .

benim ablam da senelerce altına yatırım yaptı ama öyle bozdurma durumlarında altın aldığından yüksek değilse yarardan çok zarara ugruyorsun hatta anaparan bile eksilebiliyor. uzun vadeli yıllarca süren vadeler düşünüyorsan altın çok mantıklı ama kısa vadeler için banka hesabı dedim. bunu diyen de beş parasız bi sazan hee

ahh canım sen karatay hocaya ne bakıyorsun iy hoş dedikleri dogru da hayal aleminde yaşıyor hoca. kitabı bende okudum bol bol et tavuk yiyin özgür dolaşan tavuk diyo. benim bildiğim özgür dolaşan tek tavuk annemin köydeki davıkları onun da bi sürü talibi var bana senede altmış yumurta düşerse şükredelim diger organik dedikleri ateş pahası. tek yolu işte kendin yetiştiricen davıgı imkanı olan yapsın valla benim yok
hoca kendisi deniz kenarında arnavutköy bebekte filan oturuyo heralde bizim indiğimiz bostancı kadıköy sahilinde bi denesin bakalım yürüyüşü o kadar evden binadan kafeden deniz kenarında yürücek 100 metre filan kalıyo ah hocam ah

bazı seyleri öle doğru diyorsun ama ben kaıdnı seviyorum ya hemde çok inanıyorum smdi köyde yumurta yok mesela tavıklar yumurtlamıyormus soğukta yazın bol bol alıyordum

bazı seyleri öle doğru diyorsun ama ben kaıdnı seviyorum ya hemde çok inanıyorum smdi köyde yumurta yok mesela tavıklar yumurtlamıyormus soğukta yazın bol bol alıyordum
yani işte ben de onu diyorum canım. söylediği dogru şeylerde var yalan değil ama uygulama sorunlu. et tavuk yemiş bol bol yiyorum bende menülerime bakarsan.
öğlen yememiiiiiii yidim geldim
1 kepçe mercimek çorbası
küçük tavuk pane
salata
1 dilim kepek ekmeğii
afiyet olsun canım güzel menü. tavuk panen hazır mı evde mi yaptın?

benim menüm çok zayıf bugün çok güzel şeyler çıkmadı ama dolapta tavugum var allahtan;
iki kaşık mercimek çorbası
üç kaşık pırasa
bi kaşıktan daha az yogurtlu mantı

hazır canım yemekhanede çıkıyor akşamada dün akşam yaptığım taze fasülye var dünden kalan brokoli ve evden yoğurt getirdim bir dilim var yok tam tahıllı ekek var 6 ya doğru yirim yine

depfreezde 2 tane tavuk varmış akşam gördüm 1 tanesini haşlasam çok gelecek dolabada koysam bitiremezsem bozulur bugün tavuk alıcam parçalara ayırıp poşetlere koyucam az az haşlarım daha iyi olur

depfreezde 2 tane tavuk varmış akşam gördüm 1 tanesini haşlasam çok gelecek dolabada koysam bitiremezsem bozulur bugün tavuk alıcam parçalara ayırıp poşetlere koyucam az az haşlarım daha iyi olur

bütün tavuk mu ?
parçalanmış olarak alsan çok iyi olur bence. ben gögüs alıyorum genelde de pirzola but ama gögüs etini yemek zor oluyordu. şimdi onu soya sosu -limon z.yagı gibi soslarla marine ediyorum yumuşacık oluyor. parçalara ayırıp dolaba koyuyorum yada sen pişirip dolaba atabilirsin. o zaman çabuk bozulmuyor.
ben de demin yemekhaneye indim biraz tavuk ve salata yedim bide kazandibi vardı acayip tatlı çekiyo canım onu tırtıkluyorum şimdi :26:

bütün tavuk var canım evet akşam işte bi tane alayımda evde parçalayıp ayrı poşetlere koyayım.tavuk göğsünü yiyemem ben çok kuru geliyo bana ama salataların içinde iyi olur yada butta alabilirm bak neyse akaşm bi bakayım ben

öğle menümm..
1 amasya elma..
1 portakal
4 cevizz
1 kase yoğurt ve tarçınla milli tatlımızdan yedimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…