nasılsınız bakalım bende iyiyim şükür..
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1,5 kk kadar koyun-kaşar peyniri
6 yeşil zeytin
1 tutam maydanoz nane
biraz fıstık
0,5 lt suyumuda içtimm..
kızlar evet aynen dediğiniz gibi foto çekmeye üşenmektenmidir yoksa yediklerimi gün sonunda toplu olarak görmemden midir bilmem işe yarıyor..
fırsatı olan denesin derim..
birde atıyorum kaçamağın fotosunu çekip onu yemek zor gibi görünüyor,o zmana kadar hevesim geçer sanki henüz başıma gelmedi ama..
işe yaramasına çok sevindim canım evet böylece gün sonunda ne yediğin görürsün. ben haftasonu hariç normalde pek kaçamak yapmıyorum ama bu ara regl olacam o yüzden biraz zorlanıyorum tek problemin sporsuzluk bi koşu bandı bakıyorum hayırlısı ile alacam galiba olmuyo böle. eliptik bana bakıyo ben ona.
herkesciklere günaydınnnn dün burda 6 ya doğru yedim akşam yemeğimi eve gittim biraz ortalığı topladım bulaşık makinasını boşalttım sonra koşu bandına bindim regli halimle 40 dk sonra duşumu aldım saçlarımı kuruttum bir tane elme yidim sonra iki bardak şekersiz çay içtim biraz nette dolandım sonra yattım uyudum sabah kahvaltıdada
domates salatalık
2 kk peynir
1.5 dilim tam tahıllı ekmek yidim
şimdide şekersiz çay içiyorum.pepeti maaşı çektiğim bankaya sorabilirim aslında olabilir altın hesabı ama hugonun dediği gibi parada kesiyorlarsa ne gereği var dimi ama bankaya sorucam bi fikrin için sağol canım
güle gülee kirli çıkım palam çatalkaram vayy
selam kızlar nasılsınız ? ben iyiyim.
akşam eve gittim eşime yemek hazırladım ona mantar çorbası yaptım salata yaptım tavuk kızarrtım bende onunlaberaber çorba içtim az salata yedim mandalina ve birazda küçük bir kase kadar kakaolu puding yedim. iştahım çok hala. akşam 63 kilo geldim sabah 62,7. bir an önce regl olabilsem yaa. artık şu 60 düz kiloyu görmek istiyorum inanın bu durum çok can sıkıcı. çok aşırı da kaçamak yapmıyorum haftaiçi normalde hiç kaçamak yapmam akşam erken yemek yerim tek eksigim düzenli spor işte. hugocuk valla mayıs ayı sonunda burayı bırakıp dukana gittiğimde kaç kiloysam bugün o kiloda çıktım napmalı acaba ya öff.
kahvaltım
bir domates
iki haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek
dört beş zeytin
bir kupa çay
şimdi de şekersiz türk kahvesi.
bu arada günde iki litreden fazla su iiçiyorum
haklısın canım yok geri adım atmicam eşim hala sallıyo sanki benim parayı. araba için para gelsin sana vericem parayı bileziklerini de para olarak vericem diyo ama ben fiziki istiyorum onları çok üzüldüm satılmasına çünkü. eşim içeriye çok borçlanmış biz yeni evliyken onları şirkete vermekten başka şansı olmamış ve bileziklerimi yakın zamanda satmışlar insan bi tuhaf oluyo
bende halkbanktan alıyorum maaşımı kredimi de ordan çekmiştim. kredi faizleri pek düşük değil ama internet şubesi açık benim. işlemlerden de hiç bi ücret almıyorlar. altın hesabı mantıklı ama bu ara altın yüksek ve son zamanların en yükseginde ve şu anda altın almak bana pek mantıklı gelmiyor. ben vadeli hesaba yatırmayı düşünüyorum kazanç beklemiyorum ana param erimesin yeter. vade koyarsam mesela üç aylık filan o paraya dokunmak knusunda beni engeller gibime geliyo
tabi canım hoşgeldin. ama içimden bir ses bir daha da ugramicaksın diyoo niye acaba
selam canım hoşgeldin.
kirli çıkılara bende baktım ı ıh ı ıııııııhhh
yolim bi süre sonra koşu bandına da binmez oluyor insan..
senin çoluk çocuk yokk belki binme şansınn bizden daha fazla olurrr ama ben aldığıma pişmanım çünkü evim küçükk..
lesli tae bo gibi sporlar yapsan daha çok işe yaramz mıı..
hem daha zevkli bence tek başına yapıyormuşsun gibi gelmiyor...
düştü ama ben o altının 70 lira olduğu zamanları çok iyi hatırlıyorum. çok değil iki sene önce ben evlendiğimde 75 liraydı. onun için 98 yüksek canım.altın almak su ara çok uygun 98 e bile düstü insallah ayın 15 inde de devm ederde alabilirim. ben hep altın alıyorum 1 gr param olsa bile alıyorum
işe yaramasına çok sevindim canım evet böylece gün sonunda ne yediğin görürsün. ben haftasonu hariç normalde pek kaçamak yapmıyorum ama bu ara regl olacam o yüzden biraz zorlanıyorum tek problemin sporsuzluk bi koşu bandı bakıyorum hayırlısı ile alacam galiba olmuyo böle. eliptik bana bakıyo ben ona.
canım sakın ona para verme bence çünkü yapcak olsak lesli videolarla halledilır. bak eliptiğin varmis ne güzel onada iyi diyorlar. hem dizleri yoruyormus bant. benim bir arkadasm var eliptik yürüme bandı bisikleti twisti her seyi var hepsi çatıda duruyor . bosver evine kalabalık etme . ne güzel çoock yok çık disarda yürü gel denze karsı ohhh
akbanktan alıyorum ben aslında ben hep altın alıyordum param olunca ama sonra bozduruyordum bişeye harcıyordum şimdi bankaya atsam sazanın dediği gibi vadeli almamda vadeli diye o daha uyuyor bana bilmiyorum bakalım düşünüyorum dahacanım hangi bankadan alıyosun maası
kirli çıkılar diye bir topic var orda kızlar farklı banka heseba kullanıyorlar onlara da bı sor canım hem banka hem finans kurumlarının altın hesaplarını kullanıyorlar valla ben 4 yıldıraltın hesabım var hiç para kesmediler. bir kez tüm altını bozdurup babama borc verdim yanı altın hesabımı bosalttım o zamanda kesilmedi . o gün kü alıs satıs ne ise onun üzerinden bozdular direk babama havale yaptım arastır bi
afiyet olsun fambıknasılsınız bakalım bende iyiyim şükür..
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1,5 kk kadar koyun-kaşar peyniri
6 yeşil zeytin
1 tutam maydanoz nane
biraz fıstık
0,5 lt suyumuda içtimm..
kızlar evet aynen dediğiniz gibi foto çekmeye üşenmektenmidir yoksa yediklerimi gün sonunda toplu olarak görmemden midir bilmem işe yarıyor..
fırsatı olan denesin derim..
birde atıyorum kaçamağın fotosunu çekip onu yemek zor gibi görünüyor,o zmana kadar hevesim geçer sanki henüz başıma gelmedi ama..
teşekkür ederim fambıkcım kızım akşam yukarda babamla ders çalıştı zaten olsada odasında oyun oynar yada benden sonra oda koşu bandına biner benden iyi yapıyo vallaafiyet olsun canımm..
sporun için kocamaaaaaaaaaaaaaannn tebriklerr....
senin kız seni iyi rahat bırakıyorda yapabiliyrosun,gerçi annnen var dimi,o yardımcı oluyodur sana....
annemler geçen ay 3 hafta bizde kaldılar suya sabuna dokunmadan 3 hafta geçirdimm süper bişey yawwww
altın almak su ara çok uygun 98 e bile düstü insallah ayın 15 inde de devm ederde alabilirim. ben hep altın alıyorum 1 gr param olsa bile alıyorum
tamam canım vazgeçtim zaten.eşim de carlar bana eliptik varken bunu niye aldın diye.. akşam iş çıkışı yürüyüş yapayım diyorum eşim evde aç beni bekler yemek hazırlayıp yemeyi bilmez. yemekten sonra yürüsem nerdee bizim orası dagbaşı korkarım kadın başıma karanlıkta yürümeye. eşim de tembel üşenir gelmez. leslie yi bi kere yaptım hiç ama hiç hoşlanmadım sogudum bi daha da yapamam. taeboyu denemedim ama ondan da sıkılacağıma eminim. bir türlü hareketi artıramıyorum bu sene hiç giremedim diyet moduna. son beş altı kilom kaldı ondört kilo veren ben onları veremiyorum resmen çıldırıcam ya..
bu arada istanbulda oturuyoruz diye her yer deniz sanma. en yakın deniz bana 45 dk araba mesafesi tatlım
benim ablam da senelerce altına yatırım yaptı ama öyle bozdurma durumlarında altın aldığından yüksek değilse yarardan çok zarara ugruyorsun hatta anaparan bile eksilebiliyor. uzun vadeli yıllarca süren vadeler düşünüyorsan altın çok mantıklı ama kısa vadeler için banka hesabı dedim. bunu diyen de beş parasız bi sazan heeakbanktan alıyorum ben aslında ben hep altın alıyordum param olunca ama sonra bozduruyordum bişeye harcıyordum şimdi bankaya atsam sazanın dediği gibi vadeli almamda vadeli diye o daha uyuyor bana bilmiyorum bakalım düşünüyorum daha
-------------------------------------------------
oda iyi tabi altın yükselince iyi olur bakalım ne yapcam bende düşüneyim biraz daha
haklısın valla canım ne bilim yakınsın sandım denize :26:derlerya sahilde yürü deyi . karatay hoca da diyor göl kenarında yürüyün ben beyşehir gölü kenarındayım 2 senedir sadece 1 kez yürüyüs amaçlı gitimama tıkınmaya haftada bir gidiyoruz balık yemeye gel de çözüm bul bu konuya
canım hepimiz o kadar kilo vermis insanlarız ben 13-14 kilo verdim benimde 5 kilom kaldıydı 55 e ama su an 8 kilo falan var 55 e ve artık bu kilo sporsuz olmuyacak ben bunu biliyorum. lessli çok zor yapıyorum kızım yüzünden onu aslnıda seviyorum hemen zaman geçiyor da azcık popişi sıkmak gerekiyor .
tamam canım vazgeçtim zaten.eşim de carlar bana eliptik varken bunu niye aldın diye.. akşam iş çıkışı yürüyüş yapayım diyorum eşim evde aç beni bekler yemek hazırlayıp yemeyi bilmez. yemekten sonra yürüsem nerdee bizim orası dagbaşı korkarım kadın başıma karanlıkta yürümeye. eşim de tembel üşenir gelmez. leslie yi bi kere yaptım hiç ama hiç hoşlanmadım sogudum bi daha da yapamam. taeboyu denemedim ama ondan da sıkılacağıma eminim. bir türlü hareketi artıramıyorum bu sene hiç giremedim diyet moduna. son beş altı kilom kaldı ondört kilo veren ben onları veremiyorum resmen çıldırıcam ya..
bu arada istanbulda oturuyoruz diye her yer deniz sanma. en yakın deniz bana 45 dk araba mesafesi tatlım
bazı seyleri öle doğru diyorsun ama ben kaıdnı seviyorum ya hemde çok inanıyorum smdi köyde yumurta yok mesela tavıklar yumurtlamıyormus soğukta yazın bol bol alıyordumbenim ablam da senelerce altına yatırım yaptı ama öyle bozdurma durumlarında altın aldığından yüksek değilse yarardan çok zarara ugruyorsun hatta anaparan bile eksilebiliyor. uzun vadeli yıllarca süren vadeler düşünüyorsan altın çok mantıklı ama kısa vadeler için banka hesabı dedim. bunu diyen de beş parasız bi sazan hee
ahh canım sen karatay hocaya ne bakıyorsun iy hoş dedikleri dogru da hayal aleminde yaşıyor hoca. kitabı bende okudum bol bol et tavuk yiyin özgür dolaşan tavuk diyo. benim bildiğim özgür dolaşan tek tavuk annemin köydeki davıkları onun da bi sürü talibi var bana senede altmış yumurta düşerse şükredelim diger organik dedikleri ateş pahası. tek yolu işte kendin yetiştiricen davıgı imkanı olan yapsın valla benim yok
hoca kendisi deniz kenarında arnavutköy bebekte filan oturuyo heralde bizim indiğimiz bostancı kadıköy sahilinde bi denesin bakalım yürüyüşü o kadar evden binadan kafeden deniz kenarında yürücek 100 metre filan kalıyo ah hocam ah
yani işte ben de onu diyorum canım. söylediği dogru şeylerde var yalan değil ama uygulama sorunlu. et tavuk yemiş bol bol yiyorum bende menülerime bakarsan.bazı seyleri öle doğru diyorsun ama ben kaıdnı seviyorum ya hemde çok inanıyorum smdi köyde yumurta yok mesela tavıklar yumurtlamıyormus soğukta yazın bol bol alıyordum
afiyet olsun canım güzel menü. tavuk panen hazır mı evde mi yaptın?öğlen yememiiiiiii yidim geldim
1 kepçe mercimek çorbası
küçük tavuk pane
salata
1 dilim kepek ekmeğii
yani işte ben de onu diyorum canım. söylediği dogru şeylerde var yalan değil ama uygulama sorunlu. et tavuk yemiş bol bol yiyorum bende menülerime bakarsan.
afiyet olsun canım güzel menü. tavuk panen hazır mı evde mi yaptın?
benim menüm çok zayıf bugün çok güzel şeyler çıkmadı ama dolapta tavugum var allahtan;
iki kaşık mercimek çorbası
üç kaşık pırasa
bi kaşıktan daha az yogurtlu mantı
depfreezde 2 tane tavuk varmış akşam gördüm 1 tanesini haşlasam çok gelecek dolabada koysam bitiremezsem bozulur bugün tavuk alıcam parçalara ayırıp poşetlere koyucam az az haşlarım daha iyi olur
bütün tavuk mu ?
parçalanmış olarak alsan çok iyi olur bence. ben gögüs alıyorum genelde de pirzola but ama gögüs etini yemek zor oluyordu. şimdi onu soya sosu -limon z.yagı gibi soslarla marine ediyorum yumuşacık oluyor. parçalara ayırıp dolaba koyuyorum yada sen pişirip dolaba atabilirsin. o zaman çabuk bozulmuyor.
ben de demin yemekhaneye indim biraz tavuk ve salata yedim bide kazandibi vardı acayip tatlı çekiyo canım onu tırtıkluyorum şimdi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?