bütün tavuk var canım evet akşam işte bi tane alayımda evde parçalayıp ayrı poşetlere koyayım.tavuk göğsünü yiyemem ben çok kuru geliyo bana ama salataların içinde iyi olur yada butta alabilirm bak neyse akaşm bi bakayım ben
öğle menümm..
1 amasya elma..
1 portakal
4 cevizz
1 kase yoğurt ve tarçınla milli tatlımızdan yedimm...
öğle menümm..
1 amasya elma..
1 portakal
4 cevizz
1 kase yoğurt ve tarçınla milli tatlımızdan yedimm...
afiyet olsun da bu ne biçim öğle yemeği kıyzzzzz:44:
amanin nettin yolim yawww...afiyet oslun canım.
benim menülerimde ciddi bir süt yogurt eksikliği var. ama yogurt yemekten resmen korkar oldum çok uykum getiriyo meret. çok iyi menülerin bense tavuk gögsü tatlısı yidim demin
afiyet olsun da bu ne biçim öğle yemeği kıyzzzzz:44:
arada bir böle yapıyorum canlar...hee dimi farkedemedim bende meyve yimiş sadece sankim
amanin nettin yolim yawww...
fotolarını çek sende bak inna işe yarıyor..
sana sıkıntı basar şimdi zor gelir ama vallahi işe yarıyor yawww...
arada bir böle yapıyorum canlar...
bugünde onlaradan biri....
meyveyi artık ara öğündeğil menü olarak tüketiyorummmm
kız sen 25 küsür haftalık hamile diyelmisin ne geziyon çarşı pazarbenn geldimm
çarşılardaa saatlerce gezdim durdumm sonra eşimin dayısının iş yerine gittim orda lafladık acukk geldimmm
bugünn oğluşum için bi tane çokk tatlı kısa kollu şort tulum aldım yaz içinn
çok tatlıydı dayanamadım aldımm başlığıda varr gemici desenlii
nihayet en sonunda kefir mayasını buldum valla
aslında lohusa şekeri arıyodumm baharatçılarda bikaçç tane gezdimm bulamadımm son girdiğim yerde varmışş
kefir mayasını tesadüf gördüm aldımm iyi olduu yarım yağlı süte mayalar içerim artıkk
ben öğlen yemeğinde pufidik ekmek arası döner ayran yidimm
param yoktii
gidip çekemedimm
cebimdeki paraya göre sadece bunu yiyebildim ve ayran içtimm
benn geldimm
çarşılardaa saatlerce gezdim durdumm sonra eşimin dayısının iş yerine gittim orda lafladık acukk geldimmm
bugünn oğluşum için bi tane çokk tatlı kısa kollu şort tulum aldım yaz içinn
çok tatlıydı dayanamadım aldımm başlığıda varr gemici desenlii
nihayet en sonunda kefir mayasını buldum valla
aslında lohusa şekeri arıyodumm baharatçılarda bikaçç tane gezdimm bulamadımm son girdiğim yerde varmışş
kefir mayasını tesadüf gördüm aldımm iyi olduu yarım yağlı süte mayalar içerim artıkk
ben öğlen yemeğinde pufidik ekmek arası döner ayran yidimm
param yoktii
gidip çekemedimm
cebimdeki paraya göre sadece bunu yiyebildim ve ayran içtimm
hügomm karatay hoca diyiki aman amannnnn light veya yarım yağlı ürünler tüketmeyinn..
işlenmişş ürünlerden uzak durun diyirrr..
sende şimdi hamilesin bbebeciğin için diyivereyim didim...
onlardan aldığımız yağdan bişey olmazz hügomm yawww
sorma fambuk yaa. ben hiç bu kadar tatlı aşermezdim ama regl öncesii. bu sefer çok sıkıntılı bi dönem geçirdim artık ona baglıyorum. neyse ki gündüzden yedim ona bakarsan dün akşamda kakaolu puding yemiştim
foto çekmesi beni engellemez ki tatlım ona bakarsan buraya yazmakta engellemesi lazım ama benim regl öncesi sendromu atlatmam lazım yediklerimi ve yaglı yiyeceklerden kurtulup spor yapmam lazım ayy çok kilolu olunca kilo vermek daha kolaymış yaa
kız sen 25 küsür haftalık hamile diyelmisin ne geziyon çarşı pazar
oglan için yazı düşünmek için çok erken deemüüü.ama demek ki heves etmişsin. yedikleriniçin de afiyet olsun o kadar yürümeye eritmişsindir de korkmadım mı karnı burnunda
hatırladım seni demek ikizlerin var maşallahh
zordur değilmi bakımı
bende 27 haftalık hamileyim oğlum olacakk
seninkilerin cinsiyeti nee
kural yok canımm yediğimizi içtiğimizi yazıyoruzz destek oluyoruz birbirimzee
senin pek vaktin kalmaz o iki tatlı bıcırıktan ama vakit buldukça gelirsinn
ayy hemde 1 değil iki tanee topaç var evdee bakana zor ama dışardan pek tatlı sevmesii
insan hangini seveceğini şaşırır yaww
bir oğlum vardı iki tane daha oldu.senin de hamileliğin hayırlı olsun başka çocuk var mıydı ? seninkinin cinsiyeti ne.ve kilo vermede son durumun neydi kaç kilodan kaçkiloya düşmüştün? gebelik iyi gidiyordur inşallah benimkiler ikiz olduğu için 29.haftadan sonra çok ağırlaştım, sürekli erken doğum risk diye kontrol altındaydım ama tam zamanında 37+1dew doğumm yaptım. Allah seni de hayırlsıyla bebişine kavuştursun.
şimcikk netten gebeliğin son aylarında yürüyüşü araştırıciiimmm gerçi doktorum yorulmadığın sürece yürü demiştii ama olsunn bide netten bakiyimm yarından itibarende yürümeyi düşünüyorum koşu bandındaa
eşimin dayısıyla konuştukk valla başım ağrıdıı meğersem benim kayınvalide benim sürekli evde oturup temizlik yemek yapmamı eşimle ayrı dünyalarda yaşamamı istermişş
diyormuşki kuşlarından eşinden kendinden başka kimseyle ilgilenmiyo dermişş
bunu kötülükle demiyo ama malesefffff istediği olmayacakk ben evde oturup devamlı temizlik yemek yapıp kendini salacakk biri değilimm
şunu çokk iyii kabullendimki en iyi erkek dahi tüm hayatını ona ada dört dörtlük ol eğer kendine bakmazsan bigünn gerçeklerle yüzleşirsinn
hiçbirzaman ne olursa olsun salmamak lazımm eğer mutlu oolmak sevilmek beyenilmek istiyorsakk yoksa erkeğin karşısında ezilir dururuzz yazık olurr
eşimin dayısını severim çok iyidirr konuştukk o da haklısın diyoooo
niysee moral bozmaya gerek yokkkk doğumdan sonra kısa sürede toparlanmam hem oğluma hem kendime çok iyi bakmam lazımm yoksaa kayınvalidenin oyununa gelecemmm
bugünn kaçamak oldu dönerr yidik artık olmucakk son aylarr çok kilo alırım filan
yok canım ben bebegine yazık demem. saglıklı hamilelik doktorun izin verdiği müddetçe yürümekle hareketle mümkündür eskiden kadınlar köylerde hamileyken öyle yan gelip yatmıyorlardı annem ablamı dogurmuş kalkmış emzirmiş sonra tarlaya gitmiş gerçi onunki de abartı ama kadın bedeni çok güzel kendini bu işe adapte ediyormuş endişe etmemek lazım bence de.27 haftalık hamileyimmm tuvalet derdi olmasa bu kadar daha yürüsem banamısın demezz
geçmişte spor yapmanın faydası canımm ve bundan dolayı raha bi gebelik geçiriyorumm
diyeceksin yazık değilmi bebeğine diye ama sorun olunca zaten sancı kasılma vs.. oluyomuş yani anlıyosun zaten istesende yürüyemiyosun gezemiyosunn
ben hareket halindeyken o uyuyo ben otururken o oynuyo tekmeliyo hareket ediyooo
nugiiii ne yazmıyon nen
Hügocum azmine hayranım.
hııı geri çevirmedin yaniiii minnak kızına afiyet olsun o zamanekler pasta geldi şimdi yemedim eferim bana..
sardım kızıma görürücemm..
akşama kadar haşadı çıkmazsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?