Hügocum azmine hayranım.
ay kusura bakmasın valde hanım da kocan kendin evin kuşların hariç kiminle ilgilenicekmişsin???? sen zaten biliyorsun artık canım salmamak gerektiğini ama kilo konusuna takılma sen ne kadar dikkatte etsen hamileliklte yag olur çünkü onu emzirirken bebegine geçirmen gerekir bedenin bunun için hazırlanıyor şimdiki gibi dikkat edersen ki edeceğinden eminim şu anda bile süper gidiyorsun bence , dogumdan sonra emzirirken kilolar gidicek kalan kilolarını bile vereceksin bence.
yok canım ben bebegine yazık demem. saglıklı hamilelik doktorun izin verdiği müddetçe yürümekle hareketle mümkündür eskiden kadınlar köylerde hamileyken öyle yan gelip yatmıyorlardı annem ablamı dogurmuş kalkmış emzirmiş sonra tarlaya gitmiş gerçi onunki de abartı ama kadın bedeni çok güzel kendini bu işe adapte ediyormuş endişe etmemek lazım bence de.
ben yazıyom arada bi kaç işler vardı onları bitirdim şimdi paraları nereye şey etsem diye düşünüyom şimdi
ben yazıyom arada bi kaç işler vardı onları bitirdim şimdi paraları nereye şey etsem diye düşünüyom şimdi
afferim fambukitocum valla bravo. ben bu durumda hayatta kaçırmazdım bayılırım eklereekler pasta geldi şimdi yemedim eferim bana..
sardım kızıma görürücemm..
akşama kadar haşadı çıkmazsa tabi
yürüyüşü seviyorum faydasınıda görüyorum onun dışındada zaten ev işleri filan hareketliyim
yürüyüşün normal doğuma faydası olur hem müzik dinleyerek yürürüm rahatlatıyo şöyle yarım saat 45 dakika hergün yürüsem ödemde azalırr kendimi iyi hissederimm
bu şekilde suçluluk duygum varr kendimi sevmiyorum böyle canım
yürüyüşe başlayınca daha pozitif olurum
gerçi gebelik boyunca sebepsiz bi neşe geldi bana
famirde diyoya senin gibi hamile görmedim neşelisin diye öyleyim sakinn neşeli
yedicücelerin neşelisi gibiyimm
ufak tefek şeylere takma sanırım gebelik psikolojisi gelip geçiyoo
dün rüyamda doğum yaptım üçüzüm oldu iki oğlan bi kızz emzirdim onlarıı çok mutlu oldum hangisini seveceğimi alacağımı şaşırdımm giydirdim güzelce onlarııı
bu evde koşu bandımı bebek odasına koydumm bebek uyurken spor yapabileyim diyee belki yaramaz olurr fırsat bulamam böyle olunca en azından o uyurken kullanırım
zaten ilk ay spor yapmıcam hemen alışmasın diyee bakalım ne kadar gidecek ne olacak sonrasında başlıcam ama devamlı koşu bandı değill
o yüzdende yavaşlıyo kilo vermee bir iki ay koşu bandı bir iki ayy bebeğimi arabasıyla gezdirmee
biriki ay taeboo bu şekilde olacakk
pilatesle üst karnım yanlarr filan çok güzel şekillenmiş şimdide hoş duruyo yanlız alt karnımda yağ vardı o belli oluyoo pilatese devam ederim yineee
anakucağı aldımm bebek bikaç aylık olunca ona koyarım alırım yanıma ben yerde pilates yaparımm o da bana bakarrr
bi yolunu bi kolayını bulurum elbett allah kolaylık verir değilmi
bu iyice kirli çıkı oldu kız valla sen bu işlere iyi kafa yoruyorsun. ben hala stand by modunda beklemedeyim
afferim fambukitocum valla bravo. ben bu durumda hayatta kaçırmazdım bayılırım eklere
ne kadar güzel canım şimdi sende kalça basende yoktur top gibi karnın vardı ne güsel negüsel. sen sporu çok güzel oturtmuştun inşallah bebeginde izin verir de yaparsın sporunu
yemek aklımdan geçemdi değil..afferim fambukitocum valla bravo. ben bu durumda hayatta kaçırmazdım bayılırım eklere
:
hııı geri çevirmedin yaniiii minnak kızına afiyet olsun o zaman
yok kalça basen yokk popo küçücük kaldı karın varr bide göğüslerim 90 oldu o kadarr amaaaaaa
malesef tüm bacaklarım selülüt olduu
koşamadığım içinn
hiç selülitim kalmamıştı çok iyi olmuştu malesef kötü oldu ama kısa sürede sanırım kan dolaşımı hızlanınca taparlanırrr inşallah
karnım öne gidiyo yanlara açılmıyo anlayacağıın alt karnımda yağ vardı hamile kalınca çıktı belli ama üst karın ortası yanlarr süperr bebek belli oluyo hareketleri ama altta belli olmuyo yağ olduğundan yan kaslarda iyi
neyse doğumdan sonra uğraşır didinir toplarım
zati kilo korkum yok artık öğrendim alsamda vermeyi biliyorum toparlama şekillendirme artık bundan sonra benim için onlarla uğraşıcamm
afiyet olsun canımm..selam kızlar napıyosunuz?muhabbetiniz bol olsunnne güzel muhabbet ediyosunuz valla?ben anca girebiliyorum daha.evde temizlikti çocuktu vs..ama hamişlerin iyi günleri bunlar.doğumdan sonra bu kadar sık vaktinizolmıycak kıymetini bilin valla..bende menümü yazyım
sabah kahvaltım
2 ince dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
domates salatalık
2 bardak şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi ve 2 tane hurma
öğle yemeğim
5 kaşık sebzeli mantar sote
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt
ara
sade soda
akşam yemeğini de yazayım artık
2 kaşık pilav
5 kaşık barbunya
yoğurt
kız hügo sen hamile değilmişsin gibi geliyo bana biliyomusun...
hep burda yazdın falan ya ondan mıdır bilmiyorumm..
şimdi böle anlatınca hamile bir kadın düşündümm,azcık gözümde canlandırabildimm
heee olabilerr birazcıkk hamile kadınlardan farklı geçirdim ondanda olabilerr geziyorum tozuyorumm iş güçç hamile olduğumu kendimde unutuyorumm
afiyet olsun canımm..
ideal kilona ulaşmaışsın aslında hala devam mı diyete yoksa koruma programı mı bu
yok kalça basen yokk popo küçücük kaldı karın varr bide göğüslerim 90 oldu o kadarr amaaaaaa
malesef tüm bacaklarım selülüt olduu
koşamadığım içinn
hiç selülitim kalmamıştı çok iyi olmuştu malesef kötü oldu ama kısa sürede sanırım kan dolaşımı hızlanınca taparlanırrr inşallah
karnım öne gidiyo yanlara açılmıyo anlayacağıın alt karnımda yağ vardı hamile kalınca çıktı belli ama üst karın ortası yanlarr süperr bebek belli oluyo hareketleri ama altta belli olmuyo yağ olduğundan yan kaslarda iyi
neyse doğumdan sonra uğraşır didinir toplarım
zati kilo korkum yok artık öğrendim alsamda vermeyi biliyorum toparlama şekillendirme artık bundan sonra benim için onlarla uğraşıcamm
fotosunu çekmek seni engelliyo yani. ay ben kesinlike boga boga yemiştim onların hele bu dönemdeyemek aklımdan geçemdi değil..
ama şu foto işi bozdu
neysem kızım yesinnn göbüşü büyüsünnn
benim kocam bebk istemiyo yawww..
bıktı çocuk bakmaktann...
benimde hevesim vardı o ben istemiyorum deyince bendede heves kalmadı..
şimdi istiyorum dese inatlaşıppp bende istemiyorum artık dicem olan kızıma olacak
şu iğne işine bende mi girsem acaba
şimdi istiyorum dese inatlaşıppp bende istemiyorum artık dicem olan kızıma olacak
öğle arası kendime tığla şal örüyorumm hügommm....
aklıma sen geldin şöle örgü işine girip internette satsan mı acabaaa nası olurr
hügom anlattıya biri iğneyle deliyomuş przrvtfleriselülit olması kaçınılmaz gibi bişi hamilelikte ne yazık ki bedende bozulmalar oluyo. ama sende kas yapısı güçlü olduğundan daha az olur eminim. karnın sivri çünkü bebek erkek hep öyle derler. formda bi hamile canlandı benim gözümde de.. bundan sonra hamilelik yaşarsam seni örnek alırım kendime
fotosunu çekmek seni engelliyo yani. ay ben kesinlike boga boga yemiştim onların hele bu dönemde
ben de pek düşünmüyorum bebek biliyor sunuz. ama yaşta kemale eriyor arada böyle beş altı yaşında şeker mi şeker kızları oglanları görünce hevesleniyorum ama bebek olayı beni korkutuyor. neyse geçen agzını arim dedim eşimin çocuk yapalım mı dedim yok dedi. neden dedim sen zaten psikopatsın bide bebek oldumu düşünemiyorum seni dedi sırıtarak. bişi demedim adam haklıee dedim hiç mi yapmicaz tek şartla dedi işten çıkıcaksın. ee o olmaz işte dedim peki nasıl olacak bebege kim bakacak dedi bakıcı tutarız dedim. oda çok masraflı dedi o zaman alırsın evi arabayı otururum evde dedim. herşey paramı sana göre dedi. ne alaka ben çalışmicaksam evi rahat geçindirmen lazım dedim bozulma hemen dedim şimdi erken önümüzdeki seneye dedi.
igne olayı ne acaba
şimdi bende onu diyecektimm sen istiyosan olur bence kocana söz hakkı vermeee
kardeş iyidir herzaman bi kızın daha olsa tonton tontonn süper olurr
çocuk bakmaktan bıkmış ama sen şimdi öğretmen olacaksınn daha rahat edeceksiniz vaktin olacakk ayyy yapp kısss çok datlu olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?