eşimle konuştukk çıkmıcam işten böyle akşamları çalışcam diyoo
doğumda 4 gün doğum izni vercekler 5 te senelik iznimden alırr evde ders çalışırım diğer odada diyoo
annem gelcek o zamannn ilgilenir benlede bebekledee
temmuzda 90 aldımmı kendimi kibar feyzo gibi kovdurana kadar uğraşcam diyooo
devlete girdimmi önceden işten çıkarr bikaç hafta tatil yapar gideriz dediii
ayy ne güzel sen şal örüyosunn ben örgü bilmem anneme ördürüyorumm bebeğin örgülerinii
eşimle konuştukk çıkmıcam işten böyle akşamları çalışcam diyoo
doğumda 4 gün doğum izni vercekler 5 te senelik iznimden alırr evde ders çalışırım diğer odada diyoo
annem gelcek o zamannn ilgilenir benlede bebekledee
temmuzda 90 aldımmı kendimi kibar feyzo gibi kovdurana kadar uğraşcam diyooo
devlete girdimmi önceden işten çıkarr bikaç hafta tatil yapar gideriz dediii
ayy ne güzel sen şal örüyosunn ben örgü bilmem anneme ördürüyorumm bebeğin örgülerinii
selülit olması kaçınılmaz gibi bişi hamilelikte ne yazık ki bedende bozulmalar oluyo. ama sende kas yapısı güçlü olduğundan daha az olur eminim. karnın sivri çünkü bebek erkek hep öyle derler. formda bi hamile canlandı benim gözümde de.. bundan sonra hamilelik yaşarsam seni örnek alırım kendime
fotosunu çekmek seni engelliyo yani. ay ben kesinlike boga boga yemiştim onların hele bu dönemde
ben de pek düşünmüyorum bebek biliyor sunuz. ama yaşta kemale eriyor arada böyle beş altı yaşında şeker mi şeker kızları oglanları görünce hevesleniyorum ama bebek olayı beni korkutuyor. neyse geçen agzını arim dedim eşimin çocuk yapalım mı dedim yok dedi. neden dedim sen zaten psikopatsın bide bebek oldumu düşünemiyorum seni dedi sırıtarak. bişi demedim adam haklıee dedim hiç mi yapmicaz tek şartla dedi işten çıkıcaksın. ee o olmaz işte dedim peki nasıl olacak bebege kim bakacak dedi bakıcı tutarız dedim. oda çok masraflı dedi o zaman alırsın evi arabayı otururum evde dedim. herşey paramı sana göre dedi. ne alaka ben çalışmicaksam evi rahat geçindirmen lazım dedim bozulma hemen dedim şimdi erken önümüzdeki seneye dedi.
igne olayı ne acaba
ben de pek düşünmüyorum bebek biliyor sunuz. ama yaşta kemale eriyor arada böyle beş altı yaşında şeker mi şeker kızları oglanları görünce hevesleniyorum ama bebek olayı beni korkutuyor. neyse geçen agzını arim dedim eşimin çocuk yapalım mı dedim yok dedi. neden dedim sen zaten psikopatsın bide bebek oldumu düşünemiyorum seni dedi sırıtarak. bişi demedim adam haklıee dedim hiç mi yapmicaz tek şartla dedi işten çıkıcaksın. ee o olmaz işte dedim peki nasıl olacak bebege kim bakacak dedi bakıcı tutarız dedim. oda çok masraflı dedi o zaman alırsın evi arabayı otururum evde dedim. herşey paramı sana göre dedi. ne alaka ben çalışmicaksam evi rahat geçindirmen lazım dedim bozulma hemen dedim şimdi erken önümüzdeki seneye dedi.
igne olayı ne acaba
kıss unuttunmu dün konuştukk iğneyle deliyorlarmış dedükyaaa
senin dilin varya evde oturduğun yerden bile para kazanırsınn tercümanlık yapsan bile iyi
değişmesi gereken sen değilsin eşin sorun eşindee bebeğim olacak diye sorumluluk duymalı paraları çıkılamalı düğüm üzerine düğüm atmalıı
hügom anlattıya biri iğneyle deliyomuş przrvtfleri
adamdan gizli mi yapimmmm
adam kimden bu der de bir cinayet çıkarsa evden netcezzz
benim kız çok istiyoo,bide insan aile olduğunu ancak ozamn anlıyo falan diyolar tek çocukla olmuyomuşş,ben diyenelrin yalancısıyımmm...
gerçi daha ideal kilomada ulaşamadım,hele bir zayıflığın tadını çıkarayım diyorum...
off aklım karışıkk...
bu aralar aklım herşeye karışık gerçi
kıss unuttunmu dün konuştukk iğneyle deliyorlarmış dedükyaaa
senin dilin varya evde oturduğun yerden bile para kazanırsınn tercümanlık yapsan bile iyi
değişmesi gereken sen değilsin eşin sorun eşindee bebeğim olacak diye sorumluluk duymalı paraları çıkılamalı düğüm üzerine düğüm atmalıı
yolim valla bi dene yep derim bu duyguyu tatmanı isterim şahsenn..
hem belki çocuk olunca eşin çocuğun nasibini başkasına yedirmez,...
aile olduğunuun farkına varır..
ben şimdi okul bitsin inşlalahh kızımla beraber keman kursuna gitmeyi düşünüyorum..
ünide iken gitmiştim biraz öğrendim ama devam ettiremedim..
kızımda bir müzik aleti çalsın istiyorum ikimiizn de bahanesi olur beraber gider geliriz..
yüzme kursuna yazılırız..
biraz daha büyüsün plates yaparızzz,üzerinede pasta börek yaparızzz yirizzz beraber...
geçen günde turşu kurdurdumm ona,,ayyyyyyyyyy bu çok iğrenç kokuyo diye diye kurduben yemem ama bunu diyo
hügooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...
aklıma ne geldiiii....
sen iyisimi tezz yazılır ilanı yapıştır her yere...
üniversite son sınıfların tezini yazz..
ay sayfa başına ne para alıyolarrrr ondan biliyomusun..
en az 50-60 sayfa oluyo yani bi tezzz...
kız benim zamanım olsa ben bile yazarım..
ben bir ilanı görüp öyle gitmiştim adam evde yazıyoduuu..iyi para bayılmıştım yanii...
gir bu işe gir girrr
inşallah canım eşim hep diyo ki 2012 aralıkta maya takvimine göre kıyamet kopcekmiş o zaman gelir de kıyamet kopmazsa başlarız çalışmalaraşaka tabi
bi gün umarım olur canım ama işte ev kirada benim bakacak kimsem yok bi annem kayınvalde olsa inan bana bu kadar düşünmem bu konuda pırtlatıveririm bitane bakacak biri olduktan sonragerçi anneme kalsa sütten kes yolla bana memlekete diyo kedi mi nen bu sütten kesip yollucam anne işte bitane olsun yap kızım diyo ama işim evime çok uzak ben gebzedeyim evim istanbulda her gün şehirden şehre gidip geliyorum günde 2 - 2,5 saatim yolda geçiyor. bebegi bakıcıya bıraksam acil bişi olsa ben yetişemem bile buradan ama firmanın istanbula taşınma ihtimalı var iki seneye o zaman olabilir diyorum allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasn diyorum. eşimden de bebek çok isterim sevgilimin bir parçası onun gibi güzel olur diyorum bazen çok hevesleniyorum hormonel olarak ama sonra geçiyo
bu arada kızlar ben paket delemem bizde paket yok. yani varda duruyo iki senelik filan kullanılmamış şimdi kullan desem hepten kıllanır iyisi mi ikna etmekbu o kadar zor değil zaten o benden hevesli ama benden çekiniyo biraz sinirli bi yapım var o yüzden
vakti zamanı bekersen bu işler olmaz yolimm..
benimde kimsem yok kreşe verdimmm..
çocuk için o ilk yıl çok zor oluyo tabi ama şimdilerde çok mutlu haftasonları bugün niye okul yok diye üzülüyo hatta
annen gelir hem belki belli mi olur..
belirli bir yaştan sonra çocuğa bakmak dahada zorlaşır canım,hem vucudun toplanması vs daha zor oluyor..
ben bile bazen daha genç anne olmak varmışş kafam kaldırmıyo diyorum eşime
zaman geçiveriyo yapmadıklarımız için fırsat verilmiyorr yeniden..
her kadın anneliği tatmalı mükemmel bir duygu,inan hiçbirşeye benzemiyooo
eee sen korunuyorsan daha kolayyy
ay bu yazdıklarımızı bi okusalarçok fena çokkkk
dogrudur canım benden zaten geçti bunun farkındayım ama ben 31 yaşında evlendim evlendiğimde zaten geçmiştim yani şimdi de geçmişti o zamanda geçmişti evliliğimin oturması da lazımdı hem ben üç aylık bebekten bahsediyorum 3 aylık bebek kreşe verilmez ya :26: işimden dolayı öyle 9-10 ay izin kullanamam ben anında yerimi doldururlar
bende korunmuyorum ki canım
geleneksel yöntem oluyo bizimki
bu arada kızlar ben paket delemem bizde paket yok. yani varda duruyo iki senelik filan kullanılmamış şimdi kullan desem hepten kıllanır iyisi mi ikna etmekbu o kadar zor değil zaten o benden hevesli ama benden çekiniyo biraz sinirli bi yapım var o yüzden
dolduurlarsa başka fırsat çıkar karşına..
sende donanımlı bir insansın ayoll,o kadar iş tecrüben varr..
hem beebek nasibiyle gelirmişş bakkk,annesine babasına ne fıssatlar ne şasnlar getiri kimbilir...
şu an tam zamanı işte....
artık herkes 30lu yaşlarda evleniyor,,o zmanda geçmişti yok yanii...
ayy ne güzel çok sevindim canım bu anlattıklarınla çok hevesleniyorum ama inan elim kolum baglı şu anda çocuk yapamam hazır olmadan da yapmak istemiyorum buna karar verince ilk iş gelip size sölicem zaten. görümcemi de takmıyorum artık mesafemi de koyucam zaten eskisi gibi yapamaz eşime de söledim olması gerekn bu dedim.görümcen işleri karıştırmasın sende sinir filan kalmazz yaşadıkların yıpratmış senii
karnında devamlı tekmeleyen bişeyi hissedip ultrasonda yüzünü görünce dünyalar umrunda olmuyo heleki ona minicik kıyafetler almak haftaları saymak doğum yaklaştıkça heycanlanmak tarifi yokkk
iki kere rüyamda gördümm bebeğim doğmuş aldım sevdimm ve ben rüyamda olmasına rağmen böyle bi duygu bilmedimm
kaldıki bencilimdirr kayınvalide bile demişş eşi ve kuşlarından başka bişey bilmiyo ilgilenmiyo gözü görmüyo etrafındaki insanların duygularını önemsemiyo demiş
aynende öyleyimdirr
rüyamda sevdim oynadıkk gülügülüveriyoo çokk tatlı bi erkek çocuğu idi
çok mutlu olmuştumm
ama maddi konularr önemlii çocuk olunca daha önemli oluyoo biraz bişeyler olmalııı eşin bunu anlamalı
bende famir gibi değişeceğini düşünüyorum benimki 4 yıl lafını ettirmedii çocuk sevdiğini bilmem bakmaz bilee ama çok hevesli şimdi bişey demesede kıyafetlerine bakıyo gülüyoo gizli gizli ultrason kağıtlarına bakıyoo ne kadar kaldı diyoo beşiğini arabasını ben alcam ben beyencem diyooo
hiç beklemezdimm eşimden yanii şaşırttı benii
diyorumki yarın öbürgün sen gezmek isteyeceksinn o da baba bende geliyim dicek arkandan ağlıcak napcaz diyorum alırım diyo götürürüm diyoo gezdiririm yanımdan ayırmam diyooo
amaaan boşver başbaşayız zaten şurda. bu arada benim de akşam yemegi zamanım geldi resmen paso yiyorum ay yoksaben kaçar kızlarrr...
derse gitme vaktiiii
öperim hepinizi....
amma derin mevzulara girdikk heee,aile sırrı mırrıda kalmadıı
ben kaçar kızlarrr...
derse gitme vaktiiii
öperim hepinizi....
amma derin mevzulara girdikk heee,aile sırrı mırrıda kalmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?