60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tek sorun iş ise ben mart annelerinide takip ediyorum bazenn şimdi çoğu izne ayrılcak ve çoğu kırkı çıkar çıkmazz işe başlıcak mecburr
onlarda konuşuyoo iş durumlarını kimse bebeğini bırakmak istemiyo ama mecburlarrr herkes süt sağma makinası süt saklama poşeti aldıı sağıp vereceklerr bakıcı verecekk
kolay değil ama napsınlarrr
bişey olsa gidemem diyosun ama eşin istanbulda o giderr merak etme o da babasıı inan canından çok kıymetli olurr
yaş diyosunyaa işte o yaşı gebelikte sorun ediyo doktorlarr
tarama testleri varr zaten 35 yaş ve üstü tüm kadınlarda down sendromu riski yüksek çıkıyoo amniyosentez istiyorlarr yaptırsan bi dert yaptırmasan bi derttt
sen yinede enine boyuna düşün eşinle konuşun ciddi ciddi sonra bi karara varırsınızz

nugiyi düşünüyorumm göslerim kapalıı
elinde paracıkları
altıncıkları gözlerinde dolar işaretii
biriktire biriktiree zengin olmuşş

evet aslında iş canım ama belkide oda değil cesaret edememem. bana demin birileri sen kilo mu aldın dedi yok dedim regl olacam şiştim dedim gögüslerin çok büyümüş dediler evet dedim yoksa dediler yok ne alaka dedim ama midem ekşimişti geçen akşam iştahım da aşırı açık demin baktım netten bişi mi var yoksa. ama hiç bi korunmasız şeyimiz olmadı. yarın regl olmazsam iyice telaşlanacam

kızlarr özel hastaneye gidiyorumm sezeryan olursa 1100 lira nrmal doğum 300 lira alıyorlarr
yanlız doktorlar sezeryan yanlısıı bebeği riske atmayalım deyip alıyorlarr
geçen ben normal istiyorum dedim cevap vermedii
çok iyi bir doktor ama sanırım hastane prosedürü hemenn sezeryan alıyorlarr
bide her gitmemde 20 lira muayene ücreti artı tahlil varsa tahlil ücreti alıyorlarr
sadece odaları iyi ama yenidoğan yoğun bakımı yokk aksilik çıkınca doğumda direk devlet hastanesine veya araştırmaya yolluyorlarr
araştırma yani üniversite hastanesine doçent gelmiş bayan doğum iznindeydi bitmişş gelmiş arkadaşım normal doğum diye girmişlerr ama kalp hastası diye kardiyologda girmişş izin vermemiş normal doğuma sezeryanla almışlarr üstelik bebek pisliğini yutmuşş ama çabuk davranıp hemen yoğunbakım ünitesine almışlarr temizlemişlerr
elbette böyle bişey olcak diye bişey yok ama aksilik olmucak diyede bişeyy yokk değilmii
tüm riskli gebeleri oraya yolluyorlar zatenn
odaları çok iyi değil ama piste değill zaten nevresim yastık kılıfı götürürümm ve normal olursa doğum zaten 1 gün kalıcamm
araştırma hiç para almıyoo
arkadaşım çok ilgilendilerr memnun kaldım dedii
normal istiyosanda sorun yoksa normal yaptırıyorlarrr doğumu
1100 çok geldi bana yaff siz ne dersinizz daha bebişimin beşiği arabası alıncakk bana akıl verinn kıslarr ana olacam yüreciğim sızlar

nugiyi düşünüyorumm göslerim kapalıı
elinde paracıkları
altıncıkları gözlerinde dolar işaretii
biriktire biriktiree zengin olmuşş

düşün hep benü düşün balım zenginlik değilde ihtiyaçlarımızı karşılasak yeter yemeğimi yidim hazırlanayım çıkayım herkeze iyi akşamlar mucuk mucuk

tabiki hazır değilsen elbett çok istediğin zamanlar gelcekk o bianda oluyo bi bakmışsınn bebek seviyosun istiyosunn filan benim bianda olduu hazırmıyım değilmiyim anlamadımm sadece çok istedimmm
geleneksel yöntemler dediinn
eeeee o zaman olabilirr önsıvıdan kalan çok oluyoo

tatlım belirtiler içinde akıntıda varmış ben normalde regl öncesi böyle akıntı yaşamazdım goguslerimde hassasiyet yok ama çok şiş kasıklarımda da agrı yok ayy noliyy. yarın günüm eger olmazsam test alıcam

canım o belirtiler herkeste aynı olmazz mesela benim adet günüm gelince bikaç damla bikaç damla 3 gün geldi bende önemsemedim meğersem öyle oluyomuş ne bileyim akıntım yoktuu reglinin üzerinden 20 gün geçince bianda göğüslerim şişti mide bulantılarım başladı doktora gittiğimde 6 haftalık gebeydimm herkeste aynı olmuyo bende karnımda kahverengi çizgi belirdi bazılarında olur bazılarında olmazmışş

iyi akşamlar kızlar
hugocuk o çizgi bende var canım 1 haftadır daha net görünüyor doguma dogru dahada koyulaşırmış

canım bende kahverengi bi leke filan yok karnımdan aşağıda göbekte ama sanki bi iz var ama açık renk sanki. ne bileyim belki hüsnü kuruntum. ama geçen haftasonuna dogru çok tuz çekti canım resmen tuz yaladım elime döküp döküp bide limonsadım böyle hep limon ekşi canım çekti. akıntı var işte bi çok kişide olan gögüs büyümesi var bide aşırı iştah var regle yakın olurdu bi gün olur geçerdi bu sefer geçmedi.

tediginsazan hamilelikten süphleneyorsun demek hakkında hayırlısı canım
teşekkür ederim canım allahtan hayırlısı aslında planlamıyorduk eşimle ama olursa da hoşgeldin deriz allahtan bi lutuftur yoksada hayırlısı olsun deriz.

çizgi varsa incecik belli belirsiz açık renk aynada bakınca belli olurr o zaman hamilesindirr
bende ilk çizgiyi gördümm yok dedim bana öyle geliyoo gebelik belirtilerini okuya okuyo psikolojikk dedim ama değilmişş
ince çizgi gibi iz olucak açık renk alt karında olabilirr illa göbeğe kadar olmayabilirr
iştah açılması bendede olduu
koku hassasiyeti olduu ufacık kokuyu bile duyuyosunn
çok hassas olmuştum bidee

ay halim çok komik ya
aynanın karşısında göbegimi inceliyorum renk filan seçemedim ama sanki yarık gibi hafif bir iz var sanki. yada bana öyle geliyor. hehhe. neyse yarın da bekliyim yarın olmam lazım olmazsam bi predictor alır bakarım

herkeşler evinde barkında sıcacık ohhhhhhhhh ne güzelll..
bende yeni geldimm..
sınav notlarım açıklanmış bir bayım diye girdim sizede baktımm..
amaninn yoksamm yoli hamile mii keşke olsa vallaha çok sevinirim heee
ben bu saat oldu bişey yemedm
öğlen yediğim meyve şölenimle duruyorum hala..
bu saatten sonrada yemem artıkk,erken gelebilseydim bir süt içmeyi düşünüyordum amma neysemm artık..
sabah aç kurt gibi kalakar sıkı bir kahvaltı yaparım inşallhh..
ayyyyyyyyyyy şimdiden ahyali sardı iyi mi
hadin öptüm sizi canlarr

ayy ne güzel bacım yaa öglen yediğin meyve ile mi duruyorsun ! mümkün değil
ben akşam beş gibi ofiste tavuk salata yedim akşam eve geldim bi kase puding götürdüm bi bardak süt içtim biraz daha tavuk yedim az salata ve çorba içtim. neyse ki şu an hala iştah yok. valla fambukito pek ihtimal vermiyorum bu ayda ihtiyatı elden bırakmamıştık eşimi gelince sorguya çektim ama hiç böyle şüphelendiiğim olmmaıştı normalde adetime bir gün kala karnımdan bişiler kazınır gibi agrı olurdu öyle bişi yok yarın olmam lazım olmazsam bi test alacam artık. beklemiyorum planım yok ama olursa da istemiş gelmiş derim ne diyeyim

canımm çizgi diyosunn yani o ihtimali kuvvetlendiriyo eğer öncesinde yoksaydı böyle bişey şimdi olduysaa hamilesindirr silik bi çizgi gibi

canımm çizgi diyosunn yani o ihtimali kuvvetlendiriyo eğer öncesinde yoksaydı böyle bişey şimdi olduysaa hamilesindirr silik bi çizgi gibi

valla tatlum bilemiyorum ki sen hamile kaldığında anlatmıştın ya o zaman topikçe bakmıştık sanırım yoktu tabi ama şimdi şüphelendim ya var gibi görünüyo da olabilir sen o çizgiyi adetin gecikmeden mi görmüştün?
ben geçen ay 17 kasımda oldum bu ay 15 aralık olması lazım yarın olmazsa bi test şart artık.
yecalem bugün giricekti doktora gidicem diodu iyi mi acaba

tatlım ben,m o zaman varmıştı ama kan testinde çıkmamıştı o zaman jinokoloğa gitmiştimm alttan baktı yok dedi tahliller yok dedi ama bende değişiklik vardıı çok duygusaldımm uykum geliyodun böyle çok hafif bulantı sabahları ama çok değil öğleye kadardı öğleden sonrada bi açılırdı iştahım zor tutardımm
kapalı mekanda duramazdım nefes alamıyo gibi oluyodum dışarda gezerdimm rahatlardım hava alırdımm
sabahları uyku çok tatlı geliyodu
o zaman doktor yok demişti testtede çıkmayınca ben yoktur dedim bidahaki aya kısmet dedim bide ilk denememizdi
regl oldum az geldii regl bitti göğüslerimin şişliği geçmedi hassasiyeti sürüyodu sonra 20 gün donra bianda göğüslerimde sızı hassasiyet oldu bide çok büyüdü eşim bile dedi ne oluyo bunlara diye
hatta o gün yazdım buraya hatta famirde diyodu kendini dinleyip durma hugom yaff diyeee
netten araştırdım gebelik belirtisi olabilir diyodu
kadınlar kulubu erken gebelik belirtilerine girdim belirtilerin hepsi yoktuu çizgi yani karında leke diye konuşuyodu kızlarr gittim baktım bendede vardı allah allah dedim olamazz testler yok diyo doktor yok diyo heralde dedim psikolojik dedim ama içimede şüpe düştü gittim gebelik testi aldımm pozitif dedi
ertesi gün aynı doktora gittim 6 haftalık çıktı doktorda şaşaırdı kanda çıkardı niye çıkmadı dedii
saklamış kendinii meğersem varmıştı yaramazımm
famirde demişti onunda kan testinde çıkmamıştıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…