60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben şimdi iyice şüphelenmeye başladım.uyuklama bende de var,sabah kalkasım gelmiyo çok zor oluyo. erken hamilelik belirtilerini bende okuyorum şimdi. metalik tad diyo agızda oda var. dolgunlaşan gögüs olayı var. iştahı biliyorsunuz. bacaklarıma da agrı olıyo normalde kalçam agrır reglime yakın. akıntım hiç olmaz ama sanki ovulasyon dönemim gibi akıntım var. bide karnım böle kazınır gibi sancırdı regle bi gün kala çok iyi bilirim ama yok öle bişi bu sefer. acayip kıllandım kız du bakim yarın regl olurum da rahatlarım belkim

regliye çok güvenme ben ilk ay oldum regl ama farklılık vardı çok az geliyodu onada dikkat et farklılık olacakmı diyee

Anam sazanım hamilemisin yoksam...

Günaydın bu arada cici kızlar..
Ben dün kbb ye gittim benlik biş yok dedi. yarın beyin cerrahına gideceğim..
Hala başım hafiften dönüyor..

kızlar maşallah ne kadar da çok yazıyorsunuz sanırım yeterince sayfayı takip edemicem

hamilelik ile ilgili konşuyordunuz sanırım .ben hamileliğin en başında daha gebeliği öğrenmeden çok duygusallaştım, cuma günü işyerinde ortaya söylenen bi lafı üstüme alıp salı gününe kadar ağladım, herşey beni üzer oldu sonunda depresyona girdiğimi düşünüp kantoron çayı içmeye başlamıştım aşırı duygusallıktan da bence gebelik anlaşılabilir.

ben şu an 69.4 kiloyum, zayıflama takımına 68le girmiştim, kontrolsüz yediğimiçin kilo alıyorum, ne bulursam götürüyorumbiraz can sıkıntısından, kendimi de evin temizliğini de salmış durumdayım, toparlanmak için işe başlamayı bekliyorum, malesef kendi kendime toparlanamadım.

kendimiçin yıllardır yapamadığım bir şeyi 2 gündür yapıyorum çaydaki şekeri bıraktım.üniv. yıllarında 1 kupaya 8-12 şeker katan ben zamanla 4e ve 2ye ve çeyrek küp şeker kadardüşmüştüm, ilk oğlumun doğumundan sonra 20 gün şekersiz çay içsem de 21. gün tekrar şekerli çaya başlamıştım. az da olsa şeker katınca elim bazen daha çok şekere gidiyo ve çok çay içince de gün içinde aşırı bi şeker tüketimi oluyo. bu sefer şekeri bıraktım ve ağır gelmiyo şekersiz çay,allahın izniyle bir daha başlamayı düşünmüyorum.

yapabildiğim tek şey bu malesef dışarı da çıkamıyorum ya aslında ben yürüyerek biyerlere gitmeyi severim, iş çıkışında neredeyse her gün markete girer alışveriş yaparım şimdi evde bazen pişirecek sebze de bulamıyorum,hofff evde çok sıkıldım.

pilates kursu açılacakmış ona başlıcaz inşallah, umarım süt iznimde hep bebişleri emzirme hem de bu pilates işini halledebilirim.

hügocuk hamileliğin son ayı yürüyüşöneriliyor tabi, ama bana doktor yan gel yat demişti. ne günlerdi onlar yatakta dönerken ellerimle karnımı kaldırıp diğer tarafa attıktan sonra anca dönebiliyordum, karnım öne doğru büyüdü ilk doğumdaki gibi basenlerim büyümemişti aynı iççamaşırlarıyla sonlandı hamileliğim lakin karna alınan 20 kilo karnıkmı çok sarkıttı karnımın iki yanında 2 tane 70 numara meme gibi deri sarkıyooooo....pilatesle falan düzelirmi ki bunlar

günaydınnlar günaydınnlarrr çıtır kızlarrrrr nediyonuz nasılsınız akşam işyerinde yedim akşam yemeğimi eve gittim biraz etrafı topladıktan sonra koşu bandına bindim bir saat tam süt içmedim bir tane portakal 2 tane mandalina yidim biraz öncede kahvaltımı yaptım
domates
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek yidimmmmm
geçmişe gidem birazcık

Anam sazanım hamilemisin yoksam...

Günaydın bu arada cici kızlar..
Ben dün kbb ye gittim benlik biş yok dedi. yarın beyin cerrahına gideceğim..
Hala başım hafiften dönüyor..

bilemiyorum yecalem şüpheleniyorum bu sabah gelip bi daha kontrol ettim son üç adetimi de hesaplayıcıya girerek hani şu internetteki ovulasyon hesaplayıcılara göre. dün adet olmam lazımdı ama olmadım. bi takım tuhaflıklar var adet olmadan olanlar gibi ama biraz daha değişik. bilemiyorum daha bişi yok ama bugün karnımın altında hafiften bi agırlık var sanki regl olacam gibi hemde değil gibi bilmiyorum.
canım sana da geçmiş olsun baş dönmen konusunda umarım ciddi bişi yoktur.

günaydın elifezgi;
aslında çok sayfa akmıyor ama sık ugrayamadığın için öyle görünüyor olabilir. duygusallık bende her regl öncesi olur o yüzden ciddi bir belirti olarak görmüyorum açıkçası.
bu arada şekeri bırakabilmen de çok büyük bir adım bence küçümseme ben o kadar kg verdim uzun süre tatlandırıcılı içtim şekersiz içmeyi ne yazık ki beceremedim ama tatlandırıcı da vucutta birikme yapıyor diye okudum şimdi az şekerli içiyorum.
hamilelliğin son ayları konusunda çok korktum bak ben koca karınla gezme konusundan çok çekiniyorum ya poff kafam karışık hamile değilimdir umarım diyorum ama eşimde bi tuhaf oldu kafam çok karışık ne ise bir an önce ögreneyim tek istedğim şimdilik bu :18::18::18:

afiyet olsun canım yine koşu bandına binmişsin süpersin hem de bir saat. akşam yine abarttım ben kilom 63 ü vurdu gittikçe alıyorum vericem yere
sabah iki haşlanmış yumurta
bir domates
üç zeytin
bir lokma ekmek
yarım kk peynir
bi bardak çay içtim

Afiyet olsun nugican... Sporun için de ayrıca tebriklerimi sunuyorum...

Afiyet olsun sazanım...
Test mest bişi al bence..
Ben de öyle beklemiştim regl olacağım diye.. regl belirtileri vardı.. sonra bi baktım hamileyim...

Afiyet olsun sazanım...
Test mest bişi al bence..
Ben de öyle beklemiştim regl olacağım diye.. regl belirtileri vardı.. sonra bi baktım hamileyim...

yecalem sana sürpriz mi oldu yoksa bekliyor muydun ? ay şimdi hafiften sancı var sanki olacam gibi. akşam kadar olmazsam test alayım.. sabah şeysi ile yapacam dimi testi?:26:

yecalem sana sürpriz mi oldu yoksa bekliyor muydun ? ay şimdi hafiften sancı var sanki olacam gibi. akşam kadar olmazsam test alayım.. sabah şeysi ile yapacam dimi testi?:26:

süpriz oldu tabi.. Geç yumurtlama olmuş bende.. hamile kalmam diye düşündüğün bir zamanda hamile kalmışım meğerse..

Bilmem sabah şeysine gerek var mı.. ben akşam yapmıştım..

süpriz oldu tabi.. Geç yumurtlama olmuş bende.. hamile kalmam diye düşündüğün bir zamanda hamile kalmışım meğerse..

Bilmem sabah şeysine gerek var mı.. ben akşam yapmıştım..

bana da öyle olacak kesinlikle. tabi varsa.. :26::26::26:

sabahki idrarda daha net çıkar hamilelik varsa derler.ben ilk kızıma hamileliğimde akşam yapmıştım testi ikincisindede sabah yapmıştım ama kısmet değilmiş ikincisi.ycl cim geçmiş olsun canım sanada

düzelir ama çok çalıştırman lazım canımm sanırım gebeliğinde çok yağlanmışsın ondan olmuş internetin var evde illa pilates kursuna grek yok ebru şallının sitesinden pilates videolarını yapmaya başla canımm

günaydın tedirgincikk
gelişmeleri merakla bekliyorumm
sen regli olsanda gebe olabilirsin o yüzden dediğim gibi reglinde değişiklik varmı yokmu bu önemli buna bakacaksın yoksa bende regl olmuştummm
mide bulantın koku hassasiyetinde varmii

günaydınlarr
ancak kayfaltı edicem dışarı çıktım markete gittim uzaktakine gittim geldim sabah yürüyüşü oldii
kayfaltım.1 simit 1 yımırta az krem peynir
yeecaaleeem geçmiş olsun bebem inşallah çabuk eçer baş ağrılarınn
sazanımm dediğim gibi iki hafta önce kan idrar jinekolog muayenemde hamile değil çıktım 2 hafta sonraa 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimm

Canımcım günaydın. valla tam tedirgincik oldum hee
bende merak içindeyim açıkçası. regl olmadım daha canım bi kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam sanırım . mide bulantım ve koku hassasiyetim de yok herkeste de olmuyormuş canım. ama inanılmaz iştahım devam ediyor. sabahki kahvaltımı gördünüz hiç şekerli bişi tüketmedim çaydaki az şeker haric ve koca iki yumurta yedim peynir domates ve bu saate kurt gibi acıkmam mümkün dğeildir ama açım işte

günaydınlarr
sazanımm dediğim gibi iki hafta önce kan idrar jinekolog muayenemde hamile değil çıktım 2 hafta sonraa 6 haftalık hamile olduğumu öğrendimm

canım beklicem pazartesi salıya kadar olmazsa artık kan testi yaptırıcam :26::26:

tedirgincim benim en önemli belirtim kasığımda beni rahatsız edecek bişey varmış hissi idi
hafif ağrı gibi batma gibi yani sağ veya sol kasığında böyle bişey varmış gibi hissediyomusun canım
sanki orda bişey varmış gibi
bu da herkeste olmazmışş gerçi ama bende vardıı

hadi hyırlısı bakalımm yolim

famirde demişti onunda kan testinde çıkmamıştıı
yok canım benim idrarda ve ultrasonda çıkmamıştı sonra doktor sana adet söktürücü vereceğim dedi..
hemşire arkadaşımda bir kan testi yaptır sen onda belli olur şimdi hamileysen o ilaç zarar vermesn sana dedi..
kantesti yaptırınca çıkmıştı hamile olduğum..
tebriklerr nugimm devam et bakalımm..
afiyet olsun bu arada

famirimm gelmişş
hoşgeldin kınalı kuzumm
nettin bakemm iğne olayına girmeye karar verdinmi sende gelişmeler nedirr
bendeki gelişmeleri diyeyim akşam eşim eve geldi yemek yedik test çözdü biraz halı saha maçına gitti geldi akşam yattık konuştum dedim ben senin o iş yerinde çalışmanı istemiyorum mecbur değilsin dedim
daha önce çatıdan düşüyodu arkadaşları kurtardı o zaman nişanlıydık çatıda kaç metre yükseklikte eğer düşse parçasını bulamazlarr
dedim artık çocuğumuzda olacak ben rahat değilim istemiyorum hem can güvenliğini geçtim devamlı yorgunsun hergün 4 saat yol artı zor iş akşamları konuşamıyoruz kanepeye yığılıp kalıyosun dedim
çocuk bilmez anlamaz oyun ister ilgi isterr sende yorgunluktan hal kalmıyo nasıl ilgileneceksin dedim
birgün izinde bizlemi ilgilencen uyucanmı annenemi gitcen dedimm
burdan daha az maaşı olsun ama tatilleri olsun can güvenliği olsunn bu kadar yormasın dedimm
psikolojini çok yıprattı neşesizsin içine kapanıyosun gitgide dedimm
eşimde konuştu hayret normalde hee der geçer bu seferr dedi haklısın dedi olmucak dedii
bende temmuza kadar dayan ama kafana takma devlet olmazsa başka özel sektör olurr gideriz dedim tamam dedii
bende çok sevindirik oldumm benide çok etkiliyodu çünküü

nassınızzz bakemm..
bende iyiyim şükür..
akşam aç kurt olan benn..
sabah tok uyandımmm
garip bir durum hakkaten..
kahvaltımda..
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz-koyun peyniri
8 adet siyah zeytin
maydanoz-nane bir tutam
3 ceviz
3 badem yedimm..

şu ana kadar 1 lt suyum bitti,şimdi 0,5 lt daha alayım öğlene kadar bitsinn.öğleden sonra pek içemiyorumm...

öğle ymeğimde
1 adet ton balık(aslında karatayda yasak ama evde yemeğim yoktu bunu getirdim bende)
1 tabak salata yicem yanında
belki birde meyve yerimmmm üzerine

evet canımhaklısınn,,,
bencede kendisini yıpratmasınnn..
gençlik bir daha gelmiyor,çalış çalış nereye kadar di mi...
inşallah gönlünüze göre bir iş nasipeder Allah sanada eşine de..
ben henüz bir çalışma içerisine girmiş değilim..
valla girmeyide düşünmüyorum hügomm yawww..
o söyleyene kadar konusunu açmak istemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…