tedirgincim benim en önemli belirtim kasığımda beni rahatsız edecek bişey varmış hissi idi
hafif ağrı gibi batma gibi yani sağ veya sol kasığında böyle bişey varmış gibi hissediyomusun canım
sanki orda bişey varmış gibi
bu da herkeste olmazmışş gerçi ama bende vardıı
nassınızzz bakemm..
bende iyiyim şükür..
akşam aç kurt olan benn..
sabah tok uyandımmm
garip bir durum hakkaten..
kahvaltımda..
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz-koyun peyniri
8 adet siyah zeytin
maydanoz-nane bir tutam
3 ceviz
3 badem yedimm..
şu ana kadar 1 lt suyum bitti,şimdi 0,5 lt daha alayım öğlene kadar bitsinn.öğleden sonra pek içemiyorumm...
öğle ymeğimde
1 adet ton balık(aslında karatayda yasak ama evde yemeğim yoktu bunu getirdim bende)
1 tabak salata yicem yanında
belki birde meyve yerimmmm üzerine
evet canımhaklısınn,,,
bencede kendisini yıpratmasınnn..
gençlik bir daha gelmiyor,çalış çalış nereye kadar di mi...
inşallah gönlünüze göre bir iş nasipeder Allah sanada eşine de..
ben henüz bir çalışma içerisine girmiş değilim..
valla girmeyide düşünmüyorum hügomm yawww..
o söyleyene kadar konusunu açmak istemiyorummm
famirimm gelmişş
hoşgeldin kınalı kuzumm
nettin bakemm iğne olayına girmeye karar verdinmi sende gelişmeler nedirr
bendeki gelişmeleri diyeyim akşam eşim eve geldi yemek yedik test çözdü biraz halı saha maçına gitti geldi akşam yattık konuştum dedim ben senin o iş yerinde çalışmanı istemiyorum mecbur değilsin dedim
daha önce çatıdan düşüyodu arkadaşları kurtardı o zaman nişanlıydık çatıda kaç metre yükseklikte eğer düşse parçasını bulamazlarr
dedim artık çocuğumuzda olacak ben rahat değilim istemiyorum hem can güvenliğini geçtim devamlı yorgunsun hergün 4 saat yol artı zor iş akşamları konuşamıyoruz kanepeye yığılıp kalıyosun dedim
çocuk bilmez anlamaz oyun ister ilgi isterr sende yorgunluktan hal kalmıyo nasıl ilgileneceksin dedim
birgün izinde bizlemi ilgilencen uyucanmı annenemi gitcen dedimm
burdan daha az maaşı olsun ama tatilleri olsun can güvenliği olsunn bu kadar yormasın dedimm
psikolojini çok yıprattı neşesizsin içine kapanıyosun gitgide dedimm
eşimde konuştu hayret normalde hee der geçer bu seferr dedi haklısın dedi olmucak dedii
bende temmuza kadar dayan ama kafana takma devlet olmazsa başka özel sektör olurr gideriz dedim tamam dedii
bende çok sevindirik oldumm benide çok etkiliyodu çünküü
kasıklarıma dogru bir sızı mı desem agrı mı desem bişi var gibi, ama bilemiyorum hüsnü kuruntum da olabilir ama:26: geçen hafta yatakta dönmüştüm eşime arkamı. birden sol kasığıma bıcak saplanması gibi bişi olmuştu. bir daha olmadı ama sen anlatınca aklıma geldi birden. :26::26:
neyse bir kaç gün bekleyeyim sankii bişi var gibi eger yine olmazsam doktora gidicem emin olacam allahtan hayırlısını diliyorum. varsa onu istiyorum zaten benim Allah vermiş o istemiş gelmiş dicem bağrıma basacam ama yoksa da üzülür myüm bilmiyorum
kınalı kuzummu:117::105::95::99::100:
hadi hyırlısı bakalımm yolim
yok canım benim idrarda ve ultrasonda çıkmamıştı sonra doktor sana adet söktürücü vereceğim dedi..
hemşire arkadaşımda bir kan testi yaptır sen onda belli olur şimdi hamileysen o ilaç zarar vermesn sana dedi..
kantesti yaptırınca çıkmıştı hamile olduğum..
tebriklerr nugimm devam et bakalımm..
afiyet olsun bu arada
çok haklısın bu dediklerinde canım bak eşinde sana hak vermiş önemli olan saglık huzur para ikinci planda. umarım dediklerini olur bizimle de paylaş. benim de eşim çok stres yaşıyo iyice kilo aldı stresten çıkcam bu işten diyo ama cesarette edemiyo hala orada. şimdi bide bebek olursa iyice korkar ama insanlar neler yaşıyo sonuçta bende çalışıyorum ona kaç kere söledim korkma diye işte sorumluluk agır basıyo demek ki. bugün kira günü bu arada aradım söledim içerden para çekiyor ödicekmiş. hadi bakalım..famirimm gelmişş
hoşgeldin kınalı kuzumm
nettin bakemm iğne olayına girmeye karar verdinmi sende gelişmeler nedirr
bendeki gelişmeleri diyeyim akşam eşim eve geldi yemek yedik test çözdü biraz halı saha maçına gitti geldi akşam yattık konuştum dedim ben senin o iş yerinde çalışmanı istemiyorum mecbur değilsin dedim
daha önce çatıdan düşüyodu arkadaşları kurtardı o zaman nişanlıydık çatıda kaç metre yükseklikte eğer düşse parçasını bulamazlarr
dedim artık çocuğumuzda olacak ben rahat değilim istemiyorum hem can güvenliğini geçtim devamlı yorgunsun hergün 4 saat yol artı zor iş akşamları konuşamıyoruz kanepeye yığılıp kalıyosun dedim
çocuk bilmez anlamaz oyun ister ilgi isterr sende yorgunluktan hal kalmıyo nasıl ilgileneceksin dedim
birgün izinde bizlemi ilgilencen uyucanmı annenemi gitcen dedimm
burdan daha az maaşı olsun ama tatilleri olsun can güvenliği olsunn bu kadar yormasın dedimm
psikolojini çok yıprattı neşesizsin içine kapanıyosun gitgide dedimm
eşimde konuştu hayret normalde hee der geçer bu seferr dedi haklısın dedi olmucak dedii
bende temmuza kadar dayan ama kafana takma devlet olmazsa başka özel sektör olurr gideriz dedim tamam dedii
bende çok sevindirik oldumm benide çok etkiliyodu çünküü
nassınızzz bakemm..
bende iyiyim şükür..
akşam aç kurt olan benn..
sabah tok uyandımmm
garip bir durum hakkaten..
kahvaltımda..
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz-koyun peyniri
8 adet siyah zeytin
maydanoz-nane bir tutam
3 ceviz
3 badem yedimm..
şu ana kadar 1 lt suyum bitti,şimdi 0,5 lt daha alayım öğlene kadar bitsinn.öğleden sonra pek içemiyorumm...
öğle ymeğimde
1 adet ton balık(aslında karatayda yasak ama evde yemeğim yoktu bunu getirdim bende)
1 tabak salata yicem yanında
belki birde meyve yerimmmm üzerine
kıskanacağını biliyodumm minik kurabiyemm
evet kınalı kuzummm nolmuşşşşkınalı kuzummu:117::105::95::99::100:
ayyyy küsmüşşşş
yirim ben seni
hemencikte kırılırmış küsermişşş
nasılsa o daa yeniden ister ama ertelemeye gerek yok bencee
sen yine eşine küs ama o işede girr
eşin mutlu olmasada hemen alışır duruma benimki ilk dediğimde şoka girmişti 2 gün şoklu gezdi
3. gün alıştıı
canım bende artık bıktımm o halde onu görmekten allah kurtarsın inşallah iyi bi puan alırrda devlete girerr
ah canımcım yaaa. sende tok olma durumları bende aç olma.
gıpta ettim valla.
kilo durumları ne alemde ? ben bu sabahta yine dünden daha agır çıktım. 63 geliyorum imdaaaaaaaakk. verdiğim kilolar geri gelcek bide hamileysem of ya
evet kınalı kuzummm nolmuşşşş
beni hep böle sever hügommmm
küsmedim de ben daha önce ki konuşmalarmızda zaten ilk hamilelğinde sen istediğin için olmuştu dedi
yani sen istemiyor muydun dedim,istiyordum ama sen istediğin içi dedi....
bunu da dedikten sonra amannnnnn salla dedim kendi kendime...
sanki kendime mi doğuruyorum..
çocukları çok sever...
kızımıda çok seviyo,çok iyi ilgileniyo ama yinede ben istedğim için olmuşş..
30 yaşında bab oldu..daha kaç yaşında olmak istyiordu acaba
bile bile dedin yaniii
evet kınalı kuzummm nolmuşşşş
küsmedim de ben daha önce ki konuşmalarmızda zaten ilk hamilelğinde sen istediğin için olmuştu dedi
çocukları çok sever...
iyi öyle sevmeye devam etsin bakalım fambık hanımla hugo hanım bundan sonra böyle hanımlı artık
amannn onlar büyümüyo benimki 35 yaşında ocakta 36 olacakk ancak baba olucak
neyseki ben gencim genç anne olmak bebeğimle oynamak istemiştim hepp çok şükür bekletmeden geldii
çok ara vermeden ikinciyide yapıcimmm
en geç 2 sene sonrada ikinciyi yaparımm
iyi öyle sevmeye devam etsin bakalım fambık hanımla hugo hanım bundan sonra böyle hanımlı artık
kınalı kuzummu:117::105::95::99::100:
İki gündür hatmettim zaten. çogu bende varo zaman ihtimaller kuvvetleniyiii
ben kasığımda sürekli bişey var gibi sızı ağrı gibi tam tarif edemediğim bişey hissederdimm ilk 3 ayy devam etti sonra kaybolduu internetten ara bak gebelikte kasıl ağrısı filan diyee
tedirginimm benim kanda çıkmadıı kan testinde 1 haftalık olsa bile çıkar derler ama çıkmadı benim diyorumya benim çok geç belli etti sadece belirtilerim vardı ama kan testi idrar testi jinekolog muayenesi yok deyince bende belirtilere güvenmedim yoktur dedimmm
dediğim gibi kasıktaki rahatsızlık hissi ve kapalı yerde rahatsızlık duyuyodum duygusallıkta vardı
sende bu ara böyle estin gürledin geçmişte katlandığın şeylere isyan ettin filan yani bilmiyorumm tesadüfmü yoksam başka bişeymii
ay valla ayıp etmiş enişte:26: bizimki de diyo şakayla karışık banane sen yaptın sen bakarsın çocuguna ama şimdi o benden heyecanlı bense karmakarışık. ay sanki hamileyim gibi konuşuyorum :44::44:evet kınalı kuzummm nolmuşşşş
çocukları çok sever...
İki gündür hatmettim zaten. çogu bende varama bu kesin hamileyim demek te değil. temkinli sazan
ya bu esme gürleme olayı her regl öncesinde olur benim. ama bi kaç gün olur geçerdi. iyi kide olmuş ama kirayı kocam ödücek bu ay kihkih. kasıkta pek yok ama alt karında bi sızı var .. neyse kızlar sıkılmasın hamilelik muhabbetinden. eşim heveslendi ama .. tembih ettim daha bişi yok fol yok yumurta yok hemen yayma etrafa dedim manyak diyo ki folda var yumurtada
ay valla ayıp etmiş enişte:26: bizimki de diyo şakayla karışık banane sen yaptın sen bakarsın çocuguna ama şimdi o benden heyecanlı bense karmakarışık. ay sanki hamileyim gibi konuşuyorum :44::44:
bana "Sen" diyebilirsin sesküü şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?