peki teşekkür ederim senyada sen sazancım
bakın sazancım bilenem benim seksü zayıf cazibeli uzun boylu güzel endamlı kınalı ballı bilmem neli olduğumu biliyo emme siz sizzzzzzzzz daha öğrenememişsiniz bu topikte kimin ne olduğunu :84:
bu zamana gadder öyle gonuşmadığın gabahhett:100:
peki teşekkür ederim senyada sen sazancım
kınalı ballı bilmem neli nügümü es geçmeyin nennbakın sazancım bilenem benim seksü zayıf cazibeli uzun boylu güzel endamlı kınalı ballı bilmem neli olduğumu biliyo emme siz sizzzzzzzzz daha öğrenememişsiniz bu topikte kimin ne olduğunu :84:
yavlummmmmmmmmmm
kınalı ballı bilmem neli nügümü es geçmeyin nenn
ne espürüsü kıyzzz gerçekler bunlareferim kızzz espiriyede başladın heeeee....
bana herkez ilgili bacım güzel ve endamlı olunca
çılgın nugiii.......
ilgiyi üzerine çekmeye çalışannn şımarık kız cocuuuuuuguuu seeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bide çikolatalı
yavlummmmmmmmmmm
kınalı ballı bilmem neli nügümü es geçmeyin nenn
senin konunla fazla ilgilendik diye yapıyoo bu çılgın nugii yolimm yawwww
ne espürüsü kıyzzz gerçekler bunlaryoksa öyle değilmi
bana herkez ilgili bacım güzel ve endamlı olunca
bide çikolatalı
hani sazan biliyo ben ne olduğumu emme siz unutmuşunuz arada bi hatirletem didimdididididi ben yemeğe gidiyom afiyet olsun herkezeeee
famir derdi abartılacak bişey yokk derdi haklıymışş valla
öğle yemeğimi yidim 2,5 bardakta su içtim karnım şiştiiiii
1 kepçeeee(fambık hanım ve hugo hanım) tarhana çorbası
2 tane biber dolma
yoğurt
ve bir çatal kadayıf tatlısı yemesemde olurdu ne bilem canım çekmediydi aslında şimdi vc ye gidiyorum gelince hamileliğimi anlatıcam hugoma ve sazancımaa bekleyin anacım bu arada sonra ortadan kaybolacam biraz muhasebe iş verdi bene fatura kontrol edicem
:118::118::118::118:nugim pugimm
pingui nugimm
kepçele pala nugimm
indim derelerine
bilmem nirelerine
gaytan palarını sürsem nirelerinee:86:
senin konunla fazla ilgilendik diye yapıyoo bu çılgın nugii yolimm yawwww
canımcım hamile isem bu yazdıklarını ve vereceğin tavsiyeleri can kulagı ile dinlicem. ama ben bu kgları geri almaktan çok üzülüyorum. en az 12 kg alacagıma gçöre ben yine 76 yi görürüm. :26::26:tedirginim olursada allahtan yanii
ama eşinin istemesi güzell
benimkide pek meraklı
kız istiyorum diyodu oğlan deyince erkek adamın erkek oğlu olur demeye başladıı
allah hayırlısını versinn
seninde ilk olacak eğer varsa önce insan şaşırıyo aptallaşıyo inananıyoo taki ultrasonda düzenli takiplerdee var olduğunu görüyosun ama en geç 20. haftalarda hareketlerini hissettikçe o zaman anlıyosunn gerçektenn
çoğu insan günler yaklaştıkça doğumdan endişeleniyoo korkuyo bense günler azaldıkça seviniyorumm gelecek diye çok özledim çünküü
bide zor geçiyo derler gebelik ama hiçte öyle değil sağlıklıbeslendinmi zaten pekçok riski engellemiş oluyosun şeker tansiyon gibi
bide eğerr sorun yoksa yatmayacaksın günlük hayatına devam edeceksinn
gezeceksin yürüyeceksinn aman bişey olur yatayım dersenn herşey zorlaşırr
zaten eğer günlük yaptıkların zorluyosa o kendini belli ediyoo sancın oluyo kanaman oluyoo ağrın oluyo
benim iki arkadaşımda arka arkaya doğum yaptıı hele birisi valla 5 aylıkken yoruluyodu
diyodum neden yoruluyosun bilmiyorumm kontrollerdede bişey yok ama hemen yorulur yatardıı ben o zaman 3 aylık hamileydimm bana derdi 2 ay sonra görürsünn yataktan kalkmak zor gelecek filan derdii
ben 7. aya girdimm aynıyımm geziyorum yürüyorum işlerimi yapıyorum çok şükür hiç sıkıntım yokk
poposunu havaya dikip yüzüstü yatan haylaz bi oğlum varr ben harek ettikçe uyuyo ben dinlenirkenn horon tepiyoo
doğuracaksamda gezerken olsunn valla ne diyeyimm yatmayı sevmiyorumm
yatarsam ağırlaşırımm
hala akşamları eşimin çayını ben dolduruyorum meyvesini ben koyuyorum önüne gidip almıyoo
almasın zatenn tembelliğe alışmayayımm
karnım olmasa hiç anlamıcak hamile olduğumu
arkadaşlarımın eşleri hamilelik boyunca çoğu zaman işe gidemedii sancısı ağrısı olduu üstelik anneleri hep yanında önünden alıp önüne koyuyorlarr hergün değişik yemeklerr filannn
valla arkadaşımın bebeği 2 ayı geçti doğalı arkadaşımın lohusası hala bitmedi süpürge tutmuyo yemek filan hepsi eşindee
ben böyle olmak istemiyorumm
belkide onların öyle olmak işine geliyodurr yani bana göre abartılacak kadar bişey yokk
kiloda eğer dikkat edersen sağlıklı beslenirsen arada elbette canın ister yersin ama tıkabasa değill
bebek büyüyo kilo alıyoo sen sağlıklı geçiriyosun yağlanmıyosun gebelik boyunca sıkıntıda yaşamıyosunn
famir derdi abartılacak bişey yokk derdi haklıymışş valla
nugim pugimm
pingui nugimm
kepçele pala nugimm
indim derelerine
bilmem nirelerine
gaytan palarını sürsem nirelerinee:86:
biz evlendikten sonra 6 ay korunduk sonra çocuk istedik 2-3 ay olmadı diye doktora gittik kimsede bişey demedi aslında korunmayı bıraktıktan sonra bir sene olmamaı normalmiş dr da bişey demedi para almak için heralde tedaviye başladı kilom fazlaydı o zaman kilo ver dedi sonra yumurtalıklarım geç büyüyormuş benim ilaçlar iğneler derken 4 ay geçti bende eşime dedimki bir sene olmaması normalmiş doktor işini bırakalım erken daha dedim doktoru bıraktığımın ayına hamile kaldım bi akşam test aldım yaptım pozitif çıktı 3 ay mide bulantılarım oldu kusmam yoktu ama sürekli çubuk kraker taşıyodum yanımda ben doğuma bir hafta kala izine ayrıldım 72 le hamile kaldım 90 la doğum yaptım sezaryanla yaptım eve geldiğimde kilom 79 du.yememden hiç kısmadım ben hamileyken ayaklarım çok şişmişti ayakkabı numaram büyüdü yatarken yüzüstü yatmayı çok severim ama hamileyken bu olamadı tabiki doğumdan 8 ay sonra hazırlıksız olarak tekrar hamile kaldım yalnız şu var yolicim kasılmalarım oluyo diyosunya şu aklıma geldi benim hamile olduğumu öğrenmeden önce eşimle beraber olurken sol kaıklarım çok kasmıştı o zamanda hamileymişim zaten.hastalanmayınca test yaptım tekrar biri net biri çok hafif belliydi ama hamileyim dedim ben hemde yani hamilelil ve zaten daha 2-3 haftalıktı sonra kanamam geldi doktor ilaç verdi ama iş başında o ilaçlar çok ağır geliyodu kullanamadım kanamam kesilmişti ama bir hafta sonra tekrar kanamam geldi doktora gittik kalp atışını alamadı karnımda ölmüş sonrada kürtaj oldum zaten ve şimdide korunuyoruz zaten düşünmüyorum bende ikinciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?