60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bakın sazancım bilenem benim seksü zayıf cazibeli uzun boylu güzel endamlı kınalı ballı bilmem neli olduğumu biliyo emme siz sizzzzzzzzz daha öğrenememişsiniz bu topikte kimin ne olduğunu :84:

bakın sazancım bilenem benim seksü zayıf cazibeli uzun boylu güzel endamlı kınalı ballı bilmem neli olduğumu biliyo emme siz sizzzzzzzzz daha öğrenememişsiniz bu topikte kimin ne olduğunu :84:

çılgın nugiii.......
ilgiyi üzerine çekmeye çalışannn şımarık kız cocuuuuuuguuu seeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu zamana gadder öyle gonuşmadığın gabahhett:100:

peki teşekkür ederim sen yada sen sazancım

yavlummmmmmmmmmm
kınalı ballı bilmem neli nügümü es geçmeyin nenn

eferim kızzz espiriyede başladın heeeee....
ne espürüsü kıyzzz gerçekler bunlar yoksa öyle değilmi

çılgın nugiii.......
ilgiyi üzerine çekmeye çalışannn şımarık kız cocuuuuuuguuu seeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bana herkez ilgili bacım güzel ve endamlı olunca

yavlummmmmmmmmmm

kınalı ballı bilmem neli nügümü es geçmeyin nenn
bide çikolatalı
senin konunla fazla ilgilendik diye yapıyoo bu çılgın nugii yolimm yawwww

hani sazan biliyo ben ne olduğumu emme siz unutmuşunuz arada bi hatirletem didimdididididi ben yemeğe gidiyom afiyet olsun herkezeeee

tedirginim olursada allahtan yanii
ama eşinin istemesi güzell
benimkide pek meraklı
kız istiyorum diyodu oğlan deyince erkek adamın erkek oğlu olur demeye başladıı
allah hayırlısını versinn
seninde ilk olacak eğer varsa önce insan şaşırıyo aptallaşıyo inananıyoo taki ultrasonda düzenli takiplerdee var olduğunu görüyosun ama en geç 20. haftalarda hareketlerini hissettikçe o zaman anlıyosunn gerçektenn
çoğu insan günler yaklaştıkça doğumdan endişeleniyoo korkuyo bense günler azaldıkça seviniyorumm gelecek diye çok özledim çünküü
bide zor geçiyo derler gebelik ama hiçte öyle değil sağlıklıbeslendinmi zaten pekçok riski engellemiş oluyosun şeker tansiyon gibi
bide eğerr sorun yoksa yatmayacaksın günlük hayatına devam edeceksinn
gezeceksin yürüyeceksinn aman bişey olur yatayım dersenn herşey zorlaşırr
zaten eğer günlük yaptıkların zorluyosa o kendini belli ediyoo sancın oluyo kanaman oluyoo ağrın oluyo
benim iki arkadaşımda arka arkaya doğum yaptıı hele birisi valla 5 aylıkken yoruluyodu
diyodum neden yoruluyosun bilmiyorumm kontrollerdede bişey yok ama hemen yorulur yatardıı ben o zaman 3 aylık hamileydimm bana derdi 2 ay sonra görürsünn yataktan kalkmak zor gelecek filan derdii
ben 7. aya girdimm aynıyımm geziyorum yürüyorum işlerimi yapıyorum çok şükür hiç sıkıntım yokk
poposunu havaya dikip yüzüstü yatan haylaz bi oğlum varr ben harek ettikçe uyuyo ben dinlenirkenn horon tepiyoo
doğuracaksamda gezerken olsunn valla ne diyeyimm yatmayı sevmiyorumm
yatarsam ağırlaşırımm
hala akşamları eşimin çayını ben dolduruyorum meyvesini ben koyuyorum önüne gidip almıyoo
almasın zatenn tembelliğe alışmayayımm
karnım olmasa hiç anlamıcak hamile olduğumu
arkadaşlarımın eşleri hamilelik boyunca çoğu zaman işe gidemedii sancısı ağrısı olduu üstelik anneleri hep yanında önünden alıp önüne koyuyorlarr hergün değişik yemeklerr filannn
valla arkadaşımın bebeği 2 ayı geçti doğalı arkadaşımın lohusası hala bitmedi süpürge tutmuyo yemek filan hepsi eşindee
ben böyle olmak istemiyorumm
belkide onların öyle olmak işine geliyodurr yani bana göre abartılacak kadar bişey yokk
kiloda eğer dikkat edersen sağlıklı beslenirsen arada elbette canın ister yersin ama tıkabasa değill
bebek büyüyo kilo alıyoo sen sağlıklı geçiriyosun yağlanmıyosun gebelik boyunca sıkıntıda yaşamıyosunn

kepçele gel hadii nugimm..
afiyet ossunnn..
bende acıktım mı neeee...
kuruyemişi fazla yemeyince acıktım bak gördün mü

salonu süpürmüştüm siz yemekteyken viledalayıvereyimmm
akşama bezelye yemeği yapıcam kıymalı yanına pirinç pilavı ister eşimm ben yemem

famirr bahsetmiştii doğumu filann normal olduu abartılacak bişey yok dediydii
bu zayıf seksü uzunboylu nugi hiç demedii doğum filann
kızz nugii senin gebelik nasıldı kolaymı zormu doğum nasıl olduu hiç anlatmıyosunn

nugim pugimm
pingui nugimm
kepçele pala nugimm
indim derelerine
bilmem nirelerine
gaytan palarını sürsem nirelerinee :86:

öğle yemeğimi yidim 2,5 bardakta su içtim karnım şiştiiiii
1 kepçeeee(fambık hanım ve hugo hanım ) tarhana çorbası
2 tane biber dolma
yoğurt
ve bir çatal kadayıf tatlısı yemesemde olurdu ne bilem canım çekmediydi aslında şimdi vc ye gidiyorum gelince hamileliğimi anlatıcam hugoma ve sazancımaa bekleyin anacım bu arada sonra ortadan kaybolacam biraz muhasebe iş verdi bene fatura kontrol edicem

famir derdi abartılacak bişey yokk derdi haklıymışş valla

afiyet olsun topişşşşşşşşşşşşşş...
bu nazlı nugi kesin sezeryan olmuştur

biz evlendikten sonra 6 ay korunduk sonra çocuk istedik 2-3 ay olmadı diye doktora gittik kimsede bişey demedi aslında korunmayı bıraktıktan sonra bir sene olmamaı normalmiş dr da bişey demedi para almak için heralde tedaviye başladı kilom fazlaydı o zaman kilo ver dedi sonra yumurtalıklarım geç büyüyormuş benim ilaçlar iğneler derken 4 ay geçti bende eşime dedimki bir sene olmaması normalmiş doktor işini bırakalım erken daha dedim doktoru bıraktığımın ayına hamile kaldım bi akşam test aldım yaptım pozitif çıktı 3 ay mide bulantılarım oldu kusmam yoktu ama sürekli çubuk kraker taşıyodum yanımda ben doğuma bir hafta kala izine ayrıldım 72 le hamile kaldım 90 la doğum yaptım sezaryanla yaptım eve geldiğimde kilom 79 du.yememden hiç kısmadım ben hamileyken ayaklarım çok şişmişti ayakkabı numaram büyüdü yatarken yüzüstü yatmayı çok severim ama hamileyken bu olamadı tabiki doğumdan 8 ay sonra hazırlıksız olarak tekrar hamile kaldım yalnız şu var yolicim kasılmalarım oluyo diyosunya şu aklıma geldi benim hamile olduğumu öğrenmeden önce eşimle beraber olurken sol kaıklarım çok kasmıştı o zamanda hamileymişim zaten.hastalanmayınca test yaptım tekrar biri net biri çok hafif belliydi ama hamileyim dedim ben hemde yani hamilelil ve zaten daha 2-3 haftalıktı sonra kanamam geldi doktor ilaç verdi ama iş başında o ilaçlar çok ağır geliyodu kullanamadım kanamam kesilmişti ama bir hafta sonra tekrar kanamam geldi doktora gittik kalp atışını alamadı karnımda ölmüş sonrada kürtaj oldum zaten ve şimdide korunuyoruz zaten düşünmüyorum bende ikinciyi

senin konunla fazla ilgilendik diye yapıyoo bu çılgın nugii yolimm yawwww

ayol bırakın beni artık onunla ilgilenin

canımcım hamile isem bu yazdıklarını ve vereceğin tavsiyeleri can kulagı ile dinlicem. ama ben bu kgları geri almaktan çok üzülüyorum. en az 12 kg alacagıma gçöre ben yine 76 yi görürüm. :26::26:

ben de hareketli olurum sanırm canım öyle nazlı bi yapım da yok senin gibiyim. zaten eşim hariç kimseye nazlanamam da anam, valde hanım uzakta:26:
famir derdi abartılacak bişey yokk derdi haklıymışş valla

inşallah öyle olur canım. hele bi kesinleşsin de..

nugim pugimm
pingui nugimm
kepçele pala nugimm
indim derelerine
bilmem nirelerine
gaytan palarını sürsem nirelerinee :86:

bende yemek yedim geldim;
3-4 yk hamsi kızartması ( ne yazık ki )
iki üç kaşık iç pilav
yarım dilim ekmek
bol salata
yarım haşlanmış patates

canımcım eşimle olurken sancım olmadı benim durup dururken gece oldu ama öyle ki bıcak batması gibi ahh filan dedim eşim bile noluyo dedi sancı giriyo dedim sonra geçti. bi daha da kasıkta batma hissim olmadı. ama bugün çok agrım var sanki regl olacam gibi alt karın yanigöbek altından kasıklarıma dogru sızı sancı gibi bacaklarıma da vuruyo.
bi doktor arkadaş var kadın doktrou diil ama reglini bekle dört gün sonrada gelmezse idrar testi yap o zaman anlaşılır dedi ama ben dayanamicam bu akşam bi test alacam sanırım

biri beni mi çağırdı :) 65 kg.ım ve vermem gereken tam 10 kg. var. geçen yılki doğumumdan sonra 9 kg verdim yaklaşık 1 yılda,bu kiloyu ara ara verdim,biraz verdim,durdum,sonra tekrar verdim vs. son 2-3 aydırsa diyet yapmıyorum,olduğum yerde sayıyorum.şimdi ideal kiloma ulaşmak için daha fazla azme ihtiyacım var.benimle aynı kiloda olan biriyle de yarışmak istiyorum..var mı beni geçebilecek olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…