biri beni mi çağırdı :) 65 kg.ım ve vermem gereken tam 10 kg. var. geçen yılki doğumumdan sonra 9 kg verdim yaklaşık 1 yılda,bu kiloyu ara ara verdim,biraz verdim,durdum,sonra tekrar verdim vs. son 2-3 aydırsa diyet yapmıyorum,olduğum yerde sayıyorum.şimdi ideal kiloma ulaşmak için daha fazla azme ihtiyacım var.benimle aynı kiloda olan biriyle de yarışmak istiyorum..var mı beni geçebilecek olan
biri beni mi çağırdı :) 65 kg.ım ve vermem gereken tam 10 kg. var. geçen yılki doğumumdan sonra 9 kg verdim yaklaşık 1 yılda,bu kiloyu ara ara verdim,biraz verdim,durdum,sonra tekrar verdim vs. son 2-3 aydırsa diyet yapmıyorum,olduğum yerde sayıyorum.şimdi ideal kiloma ulaşmak için daha fazla azme ihtiyacım var.benimle aynı kiloda olan biriyle de yarışmak istiyorum..var mı beni geçebilecek olan
benim yine çi.m geldi yaaaaaaa. bıktım tuvalete taşınmaktan...:26:
bu arada kocam arıyo daha ortada fol yok yumurta yok adını ne koycaz diyo te allaaam ya
eğer hamile değilsen epey üzülcek eşin baksana çok heves ediyoo
mart mı? neden? hamile misin yoksa hugocuk?
hımm nugimm senin hikayen böyle demekk
kızın varr büyüdüde artıkk
bide oğlunn olsa tam süper olacakk
işin var gücün varr paran var pulun varr
çıkı çıkı altınların varr
bi cünyır nugi olabilerr pala pala kaşlı
tonton tontoon yumuk yumuk elli
hem belkim o zaman sorun filan kalmaz devamlı ilerde ne olacak korkusu endişesiyle yaşanmazkii
bizimde ne olacağımız belli değill
eşim allah göstermesin bişey olsa neolacak veya tutki aşık oldu gitti bianda huyusuyu değişti adamın nolcak
bencilikse bencillik ben bu çocuğu kendim için istedimm
elbette eşimle beraber büyütmek istiyorum ama olaki olmadı hayat bu ne gitireceği belli olmazz
yarınımın ne olacağını bilmiyorumki gelecek planı yapayımm
herşeyi planladık çocuk yaptık ama planlar uymayadabilirr nolcekk ben yine ona en iyi şekilde bakıcam
ben olmazsam babası bakıcakk
benim yine çi.m geldi yaaaaaaa. bıktım tuvalete taşınmaktan...:26:
bu arada kocam arıyo daha ortada fol yok yumurta yok adını ne koycaz diyo te allaaam ya
tabi canım ikincisi olsa iyi olur kız yada erkek farketmez kızım kız istiyo ama ben düşünmüyorum şu anda hazır değilim daha ikinciye allah olmayanlara versin
hugocuk,sağlıkla kucağına al inşaallah...
tedirginsazan,umarım senin de içinde minik bir kalp atıyordur.bana belirtilerini söyle,sana hamile olup olmadığını söyleyeyim4 hamilelik tecrübem var sonuçta
kız öyle deme kabul eder valla. bide rahmetli kayınpederin adı naciymiş, hamileysem ve erkek olursa kesin isticek valla :26:sende söyle erkek olursa abdulkadir abdurrezzak abdurrahman kız olursa naciye ayşe fatma yani söle bunları seçsin beğensin içinden
haklısın sanırım ama hala kesin olarak gebe değilim akşam test yapacamherr bebişş farklı anne karnında bile farklı benimki uzun süre sakladı kendini göstermedii anlamadık hamile olduğumu
şimdide acıkayım hiç kıpırdamazz karnımı doyurunca oynamaya başlıyoo
arkadaşımınkide acıkınca çok tekmelerdi
benimki pusarr hemencikk
demin acıktımm kıpırdamıyoduu büyük bardak tuzsuz ayran içtim yaında kuru biber dolması yedim şimdi itekleyip duruyo ama elleriylee
oynuyoo
bende tam iteklediği yere elimi koyuyorumm
hamileysen eşin çok sevinecekk
bide diyosunya geleneksel yöntemlerle diye o yüzden gebe kalan çokk oluyoo
hamileysende çok şaşılcak bişey değill yöntem pek güvenli değill
2.yi düşünüyorsanız nacizane tavsiyem,hiç beklemeyin.benim ikisi arasında 4 yaş 3 ay var ve çok zorlanıyorum..
kızlarr özel hastaneye gidiyorumm sezeryan olursa 1100 lira nrmal doğum 300 lira alıyorlarr
yanlız doktorlar sezeryan yanlısıı bebeği riske atmayalım deyip alıyorlarr
geçen ben normal istiyorum dedim cevap vermedii
çok iyi bir doktor ama sanırım hastane prosedürü hemenn sezeryan alıyorlarr
bide her gitmemde 20 lira muayene ücreti artı tahlil varsa tahlil ücreti alıyorlarr
sadece odaları iyi ama yenidoğan yoğun bakımı yokk aksilik çıkınca doğumda direk devlet hastanesine veya araştırmaya yolluyorlarr
araştırma yani üniversite hastanesine doçent gelmiş bayan doğum iznindeydi bitmişş gelmiş arkadaşım normal doğum diye girmişlerr ama kalp hastası diye kardiyologda girmişş izin vermemiş normal doğuma sezeryanla almışlarr üstelik bebek pisliğini yutmuşş ama çabuk davranıp hemen yoğunbakım ünitesine almışlarr temizlemişlerr
elbette böyle bişey olcak diye bişey yok ama aksilik olmucak diyede bişeyy yokk değilmii
tüm riskli gebeleri oraya yolluyorlar zatenn
odaları çok iyi değil ama piste değill zaten nevresim yastık kılıfı götürürümm ve normal olursa doğum zaten 1 gün kalıcamm
araştırma hiç para almıyoo
arkadaşım çok ilgilendilerr memnun kaldım dedii
normal istiyosanda sorun yoksa normal yaptırıyorlarrr doğumu
1100 çok geldi bana yaff siz ne dersinizz daha bebişimin beşiği arabası alıncakk bana akıl verinn kıslarr ana olacam yüreciğim sızlar
ben düşünmüyorum daeşim istiyo
karnında belli belirsiz silik çizgi gibi aynaya bakınca gözüken çizgi varmı yokmuu tedirginim
kısslarr ne diyosunuzz ne yapayımmm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?