60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

martta kadar bekle yarışırızz

merhaba hoşgeldin
ben 63 kg yum ve hamile olma durumum var. ayrıca hugoyu beklemek istersen marta kadar anca öyle olur yoksa 65 kilo olan devamlı ziyaretçimiz yok maalsef

hımm nugimm senin hikayen böyle demekk
kızın varr büyüdüde artıkk
bide oğlunn olsa tam süper olacakk
işin var gücün varr paran var pulun varr
çıkı çıkı altınların varr
bi cünyır nugi olabilerr pala pala kaşlı
tonton tontoon yumuk yumuk elli
hem belkim o zaman sorun filan kalmaz devamlı ilerde ne olacak korkusu endişesiyle yaşanmazkii
bizimde ne olacağımız belli değill
eşim allah göstermesin bişey olsa neolacak veya tutki aşık oldu gitti bianda huyusuyu değişti adamın nolcak
bencilikse bencillik ben bu çocuğu kendim için istedimm
elbette eşimle beraber büyütmek istiyorum ama olaki olmadı hayat bu ne gitireceği belli olmazz
yarınımın ne olacağını bilmiyorumki gelecek planı yapayımm
herşeyi planladık çocuk yaptık ama planlar uymayadabilirr nolcekk ben yine ona en iyi şekilde bakıcam
ben olmazsam babası bakıcakk

benim yine çi.m geldi yaaaaaaa. bıktım tuvalete taşınmaktan...:26:
bu arada kocam arıyo daha ortada fol yok yumurta yok adını ne koycaz diyo te allaaam ya

eğer hamile değilsen epey üzülcek eşin baksana çok heves ediyoo

belki de. sıkı sıkı tembih ettim kimseye deme diye ama iş arkadaşına çıtlatmış bile yaaa. bende anneme sordum annem pek ciddiye almadı başka dertleri varmış beş torunu olduğu için zaten onu pek heyecanlandıramicam galiba ama hiç anane olmadı yaw :44::44::44:
üzülebiliriz de yaa ama ne bileyim hamileysem çok büyük sürpriz olur bize bide istemiyoruz ya ne inatla tutunmuş olur bana dimi çok sevimli geliyo düşündükçe

mart mı? neden? hamile misin yoksa hugocuk?

güzelim sen hugoyu bekleme evet hamile martta dogurucak

sen başla bize yediklerini yaz sporunu yaz seni yönlendirelim.

Son düzenleme:
hugocuk,sağlıkla kucağına al inşaallah...
tedirginsazan,umarım senin de içinde minik bir kalp atıyordur.bana belirtilerini söyle,sana hamile olup olmadığını söyleyeyim 4 hamilelik tecrübem var sonuçta

tabi canım ikincisi olsa iyi olur kız yada erkek farketmez kızım kız istiyo ama ben düşünmüyorum şu anda hazır değilim daha ikinciye allah olmayanlara versin

herr bebişş farklı anne karnında bile farklı benimki uzun süre sakladı kendini göstermedii anlamadık hamile olduğumu
şimdide acıkayım hiç kıpırdamazz karnımı doyurunca oynamaya başlıyoo
arkadaşımınkide acıkınca çok tekmelerdi
benimki pusarr hemencikk
demin acıktımm kıpırdamıyoduu büyük bardak tuzsuz ayran içtim yaında kuru biber dolması yedim şimdi itekleyip duruyo ama elleriylee
oynuyoo
bende tam iteklediği yere elimi koyuyorumm
hamileysen eşin çok sevinecekk
bide diyosunya geleneksel yöntemlerle diye o yüzden gebe kalan çokk oluyoo
hamileysende çok şaşılcak bişey değill yöntem pek güvenli değill

tabi canım ikincisi olsa iyi olur kız yada erkek farketmez kızım kız istiyo ama ben düşünmüyorum şu anda hazır değilim daha ikinciye allah olmayanlara versin

2.yi düşünüyorsanız nacizane tavsiyem,hiç beklemeyin.benim ikisi arasında 4 yaş 3 ay var ve çok zorlanıyorum..

hugocuk,sağlıkla kucağına al inşaallah...
tedirginsazan,umarım senin de içinde minik bir kalp atıyordur.bana belirtilerini söyle,sana hamile olup olmadığını söyleyeyim 4 hamilelik tecrübem var sonuçta

ay çok sevinirim böcük.erken hamilelik belirtileri şunlarmış ben içlerinde olanlara var dicem
1.mide bulantısı,baş dönmesi - yok mide ekşimesi oldu iki gün önce -
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali - devamlı var
3.alt karında şişkinlik - bugün başladı
4.akıntının artması - bir kaç gündür var
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet - şişme var hassasiyet yok
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması - farketmedim öyle bişi ama olabilir
7.sık sık idrara çıkma - çok var
8.bel ağrısı - bugün özellikle çok var - dün adet görmem lazımdı göremedim
9.ağızda kuruluk - var çok su içiyorum 3 litreye yakın
10.ağızda metal tadı hissetmek - var özellikle yemek yerken tuhaf tatlar alıyorum
11.kokulara aşırı hassasiyet - yok
12.iştah artması - acayip var iki üç haftadır
13.mide yanması - var
14.idrar kokusunda değişme - farketmedim dikkatte etmedim
15.kasıkta batma,kramp - geçen hafta bir kere oldu
16.gazlı olmak - yok
17.eklemlerin ağrıması - yok gibi ama alt karından kasıklara ve bacaklara yayılan bi sızı-agrı var
yorumlarsan çok sevinirim cnaım
sende söyle erkek olursa abdulkadir abdurrezzak abdurrahman kız olursa naciye ayşe fatma yani söle bunları seçsin beğensin içinden
kız öyle deme kabul eder valla. bide rahmetli kayınpederin adı naciymiş, hamileysem ve erkek olursa kesin isticek valla :26:
haklısın sanırım ama hala kesin olarak gebe değilim akşam test yapacam

famirim karatay kefir için ne diyoo
dün mayasını aldım bugün mayaladımm eşime hergün içircemm sıkıntılı oldumu istifra ediyo reflü varr
ben doğum doktoruma sormuştum bebek için faydalı sindirim sistemi ve bağırsak sistemi için dedi ama hergün içme gün aşırı iç dedi
kefir mayası bulabiliyosan kendin yap hazırları alma onlarr kendi yaptığın kadar iyi olmuyo dedüüü

kısslarr ne diyosunuzz ne yapayımmm benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…