60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sadece parası değill herkese riske atmayalım deyip sezeryan yaptırmaları bide yenidoğan yoğun bakımı olmamasıı
özel olmasına rağmenn bi aksilik çıksa araştırmaya yollamaları apar topar
artı 10 dakika yol sürer iki hastane arasıı
aksilikleri düşünmekte lazımm

ayvayı bol yede ayva suratlı olsun bebeişin..
ben çok fazla yemişimm,kafasıda ayva kimin kocccaman oldu şapka bulamıyoz benim kıza

ay dur daha bişi belli değil yaa ama olabilirde dimi . babası gibi koca kafalı bişi olur mu olur. aa bi dakka bana yeşilçay geldi her gün içerim iki fincan içeyim mi.? b

kısslarr ne diyosunuzz ne yapayımmm benn

ben devlet hastanesinde yağtım doğumu hiçbir problem çıkmadı.zaten istiyosan özel odaya çıkabiliyosun belli bi ücret verip tv var banyosu vc si var .özelde doğum yapanlar sakın yanlış anlamasınlar ama çevremdede çok özel hastanede yapanlar soruyosun nerde yaptın şu fiyata şu hastanede özel diyolar ama şöle baktılar şöyle ettiler diye hiçkimseden duymadım valla sadece parası ve özel olması sanırsam özel ama normal hastaneden farkı yok bence aynı şey farkımız yok bence bende doğurdum bi çocuk özeldekide doğurdu bi çocuk benim fikrim bu yani

ne olur ne olmaz sen 1 fincan içç
sigarada içiyomusunn

hayır canım sigara agzıma sürmem eşim de bıraktı. ay belkide bu onun kalitesini mi artırdı ne sperm olaraktan.
alkol ise ayda yılda bir. bide demin okudum yeşilçay rahim duvarlarını kalınlaştırıp hamile kalma şansını yükseltiyormuş.

devlett aslında en iyisi yerleşmiş bi kadrosu varr doktorlarr çok iyi tecrübeli deneyimli oluyoo
özelin sadece odaları varr bsşkada bişey yokk
bide yenidoğan yoğun bakımı filan yokk bunlardan korkuyo insann devamlı sezeryan olması filann
her kontrolde 50 tl gidiyooo
aman aman ilgili değiller aslındaa
araştırmaya gitcem bende
aksilik çıkarsaa zaten oraya yollayacaklarr ne gerek varr o zaman
tüm riskli gebeleride oraya yolluyorlarrr demekki orası şartları daha ileriii

Kızlar bugün yazamadım hiç...
kaçamak yaptın mı derseniz yapmadım..
hatta daha öğle yemeği bile yiyemedim...

Fambığım nasılsın.. bi karşılaşamadık senle..
özledim ben seni...

evet canım özelin odaları var ama zaten istiyosan devlet hastanesindede fazla bi para değildi ben doğum yaptığımda belli bi ücret ödüyosun önceden galiba ismini de yazdırıyosun alıyolar seni istiyosan özel odaya duşu var tv si vc si var başka nesi var bilmiyorum muhtemelen klimada vardır ama çocuk olduğu için belki çalıştırmazlar yada klima takılmamış olabilir

bencede devlete git canım. benim iki yengem beş çocuk dogurdu hepsi de normal ve devlette. hepside turp gibi. sen devlete git..
benim de niyetim o. özeldekiler devletten daha çok para koparmak için hep sezaryen yapıyorlar ..

özledim ben seni...

canımcım baş agrın geçti mi ?
bende deminki ayvadan sonra beş ceviz yarım dilim ekmek yedim. canım tatlı çekiyor ama ofiste tatlı bişi olmadığı ve bakkalda uzak olduğu için yiyemedim. oh iyi oldu dimi. ama akşam yiyebilirim bak

baş dönmesi var sazanım.. çok şiddetli değil ama hala devam ediyor..
Bakalım yarın beyin cerrahına gideceğim işte..
yarın da buralar da olmam kızlar..
Pazartesi görüşürüz artık..

Yeme yeme kız dur.. belki sadece regliden dolayı canın çekiyo..

Hugocuk küçük şehirlerde özellikle devlet hastaneleri daha iyi oluyor canım..
İstanbulda şartlar pek aynı değil malesef.
Benim herpes virüsüm olduğu için daha baştan belliydi sezeryan olacağı...
dr um olduğu hastane de bi felaketti.. Tek kişilik odası da yoktu..
O yüzden özel de yaptım..
ben çok memnun kaldım ama herkes de aynı değil.
Özel de doğum yapıp memnun olmayan çok arkadaşım da var..

özledim ben seni...

sadece bugün değil dünde yazamadın evelsi günde yazamadınn uzun süredir yazamıyosunn :99:

sadece bugün değil dünde yazamadın evelsi günde yazamadınn uzun süredir yazamıyosunn :99:

Önceki haftalarda yoğundum.. Bu haftaki durumum tamamen hastalıktan..
2 gündür işe gelmiyorum zaten. Bugün geldim ama çok pc ye bakamıyorum..
yarın da hastanelerde geçecek..
Öyle işte Hugocuk..

arkadaşıma normal doğum demişlerr ancak günü gelmeden ebek pisliğini yutmuşş apar topar sezeryana aldılar epudral sezeryan oldu kalp hastası arkadaşım sezeryana 1 karyoloji profu ve asistanı girmişş bebek doğar doğmaz hemen yoğunbakıma koşturmuş hemşirelerr erken davranıldığından sorun olmamış hiçç bebeğide annede iyii
bunu duyunca işte vazgeçtim özelden yoğun bakımı yokk bi iç hastalıkları doktoru varr hepsine o bakıyo valla
ben o kadar para vereceksem sorun olduğunda orda giderilsin isterim başka hastaneye niye yollayacaklarki
hem araştırmadaki doktor kadınn biraz daha psikolojik olarak rahat ederim alttan muayenede

haklısın canımm
burda özel hastane tam donanımlı değil ama büyük şehirlerde tam donanımlı özel hastanelerr çok orda zaten 2-3 bin lira oluyo sezeryan hatta daha pahalıı
temiz güzel odaları iyi ama o kadarr
sadece 1-2 akşam yatıcam diyee diğer eksiklerini görmezden gelmek hata bence
araştırmanın odalarıda güzel zaten yeni yapıldı 5 yıl olmamıştırr
nevresimimi yastığımı evden götürürümm annem kalacak yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…