60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ondanmış zaten canım az önce regl oldum yanlış alarm

Kızlar bugün yazamadım hiç...
kaçamak yaptın mı derseniz yapmadım..
hatta daha öğle yemeği bile yiyemedim...

Fambığım nasılsın.. bi karşılaşamadık senle..
özledim ben seni...

yecalemm öperim seni yirinn seni yirinnnnnnnnnnnn:125:

bende sana geşçmiş olsun diyemedim kusura bakma tatlımmmmm

2 dlm ayva yidimm bende şimdii..
düz ezmiştik anca bugün yiyebildikk..
pek yoğunuz pek
şaka bi yana bir süre sonra bayağı bi yoğun olucimm işte o zman yandımmm

eee nolmuş regl oluncaa bende olmuştumm kan idrar jinekolog tesleri hep negatifti
tıp bilemm benim oğlanı bulamadıı
sen yinede regline dikkat et herzamankinden farklı isee vardırr bişeylerr

nugi vee famirto benim hastane işine ne diyosunuzz

valla ben anlamma o işlerden hügomm yawwwww..
bilemedim şimdi..
bende özelde yaptımm..
pek memnun kaldım açıkçasıı..
benim dru m sancımın geldiği akşamm şehirdışındaymışşş,doğumuma giremedi gece 12.30da gittim hastaneye asistan dr baktı.
sabah 8e kadar bekledim durdum doğuracam diye baktım doğuramıyorum beni sezeryana alın bari yiteeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr didimm..
sabah 8.30 mesaisi ile doç dr bi kadın geldi az kalmışş azcık daha sabret dedi 15 dk doğdu benim kız
devlette olsamm ne olurdu bilmem hemen sezeryana alırlardı sanırsam

2 dlm ayva yidimm bende şimdii..
düz ezmiştik anca bugün yiyebildikk..
pek yoğunuz pek
şaka bi yana bir süre sonra bayağı bi yoğun olucimm işte o zman yandımmm

senin işler niden böyle oldu arttı hayırlısıyla öğretmen olsandaa rahatlasann

eee nolmuş regl oluncaa bende olmuştumm kan idrar jinekolog tesleri hep negatifti
tıp bilemm benim oğlanı bulamadıı
sen yinede regline dikkat et herzamankinden farklı isee vardırr bişeylerr

hehehe bu kız beni hamile bıraktırıcak illa
yani şöyle bi tuhaflık var normalde ilk günümde sadece kahverengi gelir ertesi gün kırmızı kan olarak gelir - açık açık yazdığım için çok özür dilerim- ama bugün hem akıntı kahve gelmiş hem kırmızı arkasından yani çamaşırımda kahve olanı tuvalette kırmızı olanını gördüm yani bebek mebek yohdir

senin işler niden böyle oldu arttı hayırlısıyla öğretmen olsandaa rahatlasann

yanında çalıştığım amirim pek iyiyidi şeker kimin adamdıı..
ancakkk terfi etti ve gitmek üzere,benide nire veriirler bilemem..
iyi bi yer ayarlıcam sana didi ama burası gibi olmaz snaırsam...
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh....
zati bana şans gülmez ki yaww bi göz kırpar gider işte...
geceler karanlık kabuslar üzerimdeeeeeeeeeeeeeeeeeyine dertlerimle ben başbaşayaıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cincon öyle deme evrene pozitif enerci yolla kız sana pozitif dönsün.. :119::119::119:

senin hastane iyiymiş o zamann
benim doktor iyi ama dediğim gibi hastane yetersiz aksilik çıkarsa yolluyorlarr araştırmaya
tutki gece doğum oldu aksilik çıktı yolladılar araştırmaya ordaki doçent bayan doktoru arıcaklar o gelicekk flan uzun işş
ama bilsemki normal olucak sorunsuz o zaman özele gitcem doktorum az kafadan kırık ama doktorluğu süperr çok memnunumda iştee ister istemez endişelerim varr burda en kapsamlı gelişmiş hastane araştırma hastanesi sonra devlett sonra özel geliyoo
devlet doğum hastanesi yapmış binasının tekini ama hiç ilgilenmiyomuş doktorlarr öyle duydumm hemşireler filan bağırıyomuşş bana bağırsalar sıkıveririm boğazını can acısıylaa iş alırız başımızaa
araştırmada nedense anormal ilgili doktorlarr çok güler yüzlü davranıyorlarr işte diyetisyenim orda benimm
mesela şeker hastası gebelere geliyo diyetisyenim orda yatırıyorlar şeker tansiyon hastası gebeleri hergün tek tekk ilgileniyo doğum doktoru ayrı geliyooo
doğum katını gezdimmm hemşireler çok muhabbetçi filann doktorlarr sürekli memnun kaldınızmı bizden deyip duruyorlarr

ben akşam yemegi yemedim tavuk vardı aşagıda tiksindim attırdım salatada yemedim. bir ayva 4-5 minik mandalina 5 ceviz yarım ekmek yemiştim ögleden sonra o kadar. akşam az bişiler yiyip yatarım. regl olunca iştahım düzene girdi sanırım açım ama kurt gibi de deil eve kadar idare edecem

vatana millete hayırlı olsun o zaman kız sazan ne yiyecen sen birazdan bende taze fasülye salata ve bir yk fazla yoğurdum kalmıştı onu yiyeceğim

akşama evde domates salatalık filan yerim bugün ki tavuktan tiksindim canım istemedi her gün yiyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…