60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşime kazandibi yaptımm dibide güzelce yaktımm kazanın dibi gibi oldii

bende ilk kazandibi tecrübemi anletiverem sene tarifine göre yaptım tepsiye şeker ekledim haer tarafına kazandibinide döktüm tepsiye tabi ocağın üstünde çevire çevire şekeri yakacazya ben açmışım harlı ocağı şeker yanıyo tabi ama ben normal diye bişey etmedim anam 5 dk sonra mutfağın içi oldumu duman ama ben halen nasıl olsa şeker yanıyo diyom altını kıssana dimi neyse sonra bi baktım altı kalıplı kalıplı bi güzel yanmış kül olmuş zehir gibi yanık tabi yenirmi

evet canım bende dün aldım tavuk parçalara böldüm depfreeze koydum bi parçada dolaba koydum eve gidince haşlıyacağım yarına

iyi fikir canımcım bende akşam bişiler ayarliim yarına. oh be rahatladım kilolarımı vereyim de öyle bebek düşünim ben yaa..
neyse kızlar benim avansım yattı bugün eşim kirayı halletti sagolsun benim maaş hesabım haricinde bide kredi hesabım var ama maaş kartımdan bu hesaba erişim yok. bende hesabımdaki paranı bir kısmını diger hesaba aktardım para çekmek için eşime versem bile diğer hesaptaki parayı görmicek.
nasıl fikir biraz içim sızlıyo ondan gizli iş çevirmekten ama ikimizin geleceği için yapıyrum bunu diye kendimi kandırıyorum :26:

hugocumbenım bır arkadsım devlette dogum yaptı ve cok pişmandı şu acıdan

normal dogum yapıcaktı herseyı normaldı bebebk yerleşmişti.

hastaneye gıdıyo sancı odasımı ne varmıs bı suru sancılı kadın yatırmıslar benımarkadsım bılınclı nefers almaya calısıyorum ama dıyo degısık degısk ınsanlar var dıyo bagırıyolar vs vs ve sonuc arkadsım cok korkmus . o ınsanların hareket seslerınden ve dogum baslamsına ragman bebek yukarı cıkmıs

sonra mecbur sezeryana almışlar ben bunları dusunerek özel hastanede ıyı bır doktor araştırdım bayanı cok sevdım ve onda dogum yaptımm

özelde ben kımseyı görmedım dogum esnasında . ha benım sartlarımdan dolayı sezeryan oldum ama cok ta memnundum. hıç endıselenme kac ay boyunca senı tanıyan doktoruna gıt. cunku senı o takıp ettı nazın gecer. doktorunu hemen arayabılırsın. devlete gıttıgınde kım varsa o. bence tabı bunlar canım

yok canım ben devlette değil üniversite hastanesinde yapıcamm

biri bi şey yapsın 65 kiloya takıldım kaldım verecek azim tamamen aldı başını gitti zerre kadar azmim yok ama 55 olmam lazım :18:

slm ben geldim dr. gittim.az önce geldim bebişim 2500 gr.babasına benziyor dedi doktor.NST ye bağladı sancı yoktu ama ağrı vardı.dr.korkma dedi herşey normal dedi.34+ 4 günlük.
akşam yemeğinde kuşbaşı dürüm yedim.

kısss cimcimcikk valla işteyken daha çok görüşüyoduk evdeyken gelemiyosunnn

canım benim dün hiç iyi değildim.eltimde bendeydi.uzandım sürekli sonra akşam kayınvalideme gittik gelip aldılar..bir yere çıkmakta istemiyorum eşim bir nevi emri vaki yapıyor.bu akşamda düğün var eşimin arkadaşının.ama ben gitmek istemedim.çarşıdan kızıma bir bornoz aldım 2 takımda üçlü hastane çıkışı aldım.

artıkk eşin emrivaki yapsada sen çıkmaa artıkk ağrın filan oluyoo az kaldı gününden önce doğmasınn

artıkk eşin emrivaki yapsada sen çıkmaa artıkk ağrın filan oluyoo az kaldı gününden önce doğmasınn

evet canım dün eltimde olmasaydı zaten gitmeyi düşünmüyordum.bundan sonrada giderse gitsin ben gitmeyeceğim.kayınvalidem sürekli küsüyor neden gelmiyorsunuz aramıyorsunuz.elim yandı geçmiş olsun demeye gelediniz dedi.bede yandığı gün burdaydık dedim söyledik hergün onun içinmi geleceğiz.bende hergün sancı çekiyorum ağrım oluyor cağrı dahi atmıyorsunuz bana o yüzden kimse küsmesin dedim..

aaa birde 15 ocak pazara geliyor diye 13-14 de olabilir dedi dr.çok heyecanlıyım ya..çokta korkuyorum açıkçası..

hepsi aynı haftada 1 gidiyoruzz sitem ediyoo takmıycaksınn kulak vermiceksinn hergün gitsen yine yaranamazsınn

hepsi aynı haftada 1 gidiyoruzz sitem ediyoo takmıycaksınn kulak vermiceksinn hergün gitsen yine yaranamazsınn

zaten onlara yaranma derdinde değilim.yarında görümcemin kursu tatil oluyor şimdi der gelip görmedin.nerdeyse her hafta son haftalarda çıktı.gitmeyeceğim o beni görmeye gelsin özlediyse.eltim gitmek zorundayım dedi.bende hiçbir zorunluluğun yok dedim mecbur hissetme kendini dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…