akşama evde domates salatalık filan yerim bugün ki tavuktan tiksindim canım istemedi her gün yiyince
eşime kazandibi yaptımm dibide güzelce yaktımm kazanın dibi gibi oldii
evet canım bende dün aldım tavuk parçalara böldüm depfreeze koydum bi parçada dolaba koydum eve gidince haşlıyacağım yarına
ben yemeğimi yemeye gidiyorum kızlar iyi akşamlar herkeze
devlett aslında en iyisi yerleşmiş bi kadrosu varr doktorlarr çok iyi tecrübeli deneyimli oluyoo
özelin sadece odaları varr bsşkada bişey yokk
bide yenidoğan yoğun bakımı filan yokk bunlardan korkuyo insann devamlı sezeryan olması filann
her kontrolde 50 tl gidiyooo
aman aman ilgili değiller aslındaa
araştırmaya gitcem bende
aksilik çıkarsaa zaten oraya yollayacaklarr ne gerek varr o zaman
tüm riskli gebeleride oraya yolluyorlarrr demekki orası şartları daha ileriii
hugocumbenım bır arkadsım devlette dogum yaptı ve cok pişmandı şu acıdan
normal dogum yapıcaktı herseyı normaldı bebebk yerleşmişti.
hastaneye gıdıyo sancı odasımı ne varmıs bı suru sancılı kadın yatırmıslar benımarkadsım bılınclı nefers almaya calısıyorum ama dıyo degısık degısk ınsanlar var dıyo bagırıyolar vs vs ve sonuc arkadsım cok korkmus . o ınsanların hareket seslerınden ve dogum baslamsına ragman bebek yukarı cıkmıs
sonra mecbur sezeryana almışlar ben bunları dusunerek özel hastanede ıyı bır doktor araştırdım bayanı cok sevdım ve onda dogum yaptımm
özelde ben kımseyı görmedım dogum esnasında . ha benım sartlarımdan dolayı sezeryan oldum ama cok ta memnundum. hıç endıselenme kac ay boyunca senı tanıyan doktoruna gıt. cunku senı o takıp ettı nazın gecer. doktorunu hemen arayabılırsın. devlete gıttıgınde kım varsa o. bence tabı bunlar canım
kısss cimcimcikk valla işteyken daha çok görüşüyoduk evdeyken gelemiyosunnn
canım benim dün hiç iyi değildim.eltimde bendeydi.uzandım sürekli sonra akşam kayınvalideme gittik gelip aldılar..bir yere çıkmakta istemiyorum eşim bir nevi emri vaki yapıyor.bu akşamda düğün var eşimin arkadaşının.ama ben gitmek istemedim.çarşıdan kızıma bir bornoz aldım 2 takımda üçlü hastane çıkışı aldım.
artıkk eşin emrivaki yapsada sen çıkmaa artıkk ağrın filan oluyoo az kaldı gününden önce doğmasınn
evet canım dün eltimde olmasaydı zaten gitmeyi düşünmüyordum.bundan sonrada giderse gitsin ben gitmeyeceğim.kayınvalidem sürekli küsüyor neden gelmiyorsunuz aramıyorsunuz.elim yandı geçmiş olsun demeye gelediniz dedi.bede yandığı gün burdaydık dedim söyledik hergün onun içinmi geleceğiz.bende hergün sancı çekiyorum ağrım oluyor cağrı dahi atmıyorsunuz bana o yüzden kimse küsmesin dedim..
aaa birde 15 ocak pazara geliyor diye 13-14 de olabilir dedi dr.çok heyecanlıyım ya..çokta korkuyorum açıkçası..
hepsi aynı haftada 1 gidiyoruzz sitem ediyoo takmıycaksınn kulak vermiceksinn hergün gitsen yine yaranamazsınn
biri bi şey yapsın 65 kiloya takıldım kaldım verecek azim tamamen aldı başını gitti zerre kadar azmim yok ama 55 olmam lazım :18:
sonunda buldum! bugün yazmıştım ben de buraya..65 kg.ım ve 55 olmak istiyorum.yarışabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?