sazanım sazanım
oltaya gelmeyeyim diyen tedirgin sazanım
haber yavlumkocan yok mu evde kız napıyon burda. benimki tv karşısında elinde laptop internettte geziyo her zaman ki gibi araba bakıyo bitmedi bakmaları poff
varr olmamı
ama ders çalışıyii bende sıkılıyorum akşamları nette oluyrum
birileri birsey yazsin da uygulamaya geçelim arkadaslar
inanamiyorum yaa...bu grupta oldugumda inanamiyorum
ben ki hem 55 en fazla 58 olan...
mahfetti bu evlilik beni yaa ama derhal rejime girmeliyim 3 ayda 10 kilo alirsam gerisini siz dusunun
ne olurrrr guzel rejim bilenler yazsinnnn
Merhaba arkadaslar ben sirinzeze..kadinlar kulubune yeni katildim...Forum konusunda biraz tecrubesizim.Ama atmosfer cok hosuma gitti..Beni de evlilik mahvetti desem..! 56 kg dim su an 61.5 dayim ve veremiyorum!! Yardiiimmm!!
günaydın yavrularım guzularım topiğin en güzel ve en seksü bayanından günaydınlar sizlereinşallah iyisinizdir ben iyiyim şükür akşam vücudum dinlensin dedim spor yapmadım bir tane amme yedim siz cennet hurması olarak bilirsiniz belkinem biz amme diyoruz burda 3 bardakta çay içtim sabahta
domates
2 kk peynir
bir tane yeşil biber
1,5 dilim tam tahıllı ekmek yidim
geçmişteyim biraz okuyayım bakayım
günaydın sazanım afiyet olsunmerhaba şirin hoşgeldin. burada evlenipte kilo almayan yok her halde. ben evlendiğimde de şişmandım. 71-72 civarında idim. nişanlandığımda 68 eşimle tanıştıgımda 67 evlendim 76 yi gördüm !
bir yıl içerisinde hatta aşağı yukarı 5-6 ayda buradaki arkadaşlar paylaşımlarıma 10 kilo verdim. kalan kglar kendi imkanlarımla vermiştim ama biryerde tıkanıyor insan.
şimdi verecek 5-6 kilom kaldı ve hala burdayız
yapman gereken şey her gün gelip yediklerini yaptığın sporları yazmak. kolay gelsin endişe etme erken dönem alınan kilolar çabuk gidiyo. ben kendimi bildim bileli lise ortaokul döneminde bile kilolu olduğum için kalan kilolarım kazık çaktı gitmiyo. ama sabırla devam ediyorum sen daha şanslısın
günaydın kızlar
kahvaltım
bir dilim ekmek
bi kaç parça peynir
üç zeytin
bir domates
bir kupa az şekerli çay
bir tereyaglı sahanda yumurta
afiyet olsun canım cennet hurması diyende var trabzon hurması da ben hiç yemedim de sevmem de sanırım domates gibi bişi o. dinlenmişsin arada vucudun buna da ihtiyacı var ben bugün reglim belim karnım çok agrıyo bi atlatim şu regli bomba gibi döncem .
şimdi papatya çayının içine az karanfil attım onu içicem yeşilçayım kalmamış. off allahım rahatladım hamile değilim diye ama eşim diyo ki akşam üzüldüm bi ara ümitlenmiştim diyo. öf ya ne istediğini bilmiyo bu kocamda.
günaydın sazanım afiyet olsun
domates gibi ama çok güzel ben çok seviyorum.papatya çayı regliyken iyi geliyomuş evet benimde devam ediyor regli az kaldı hiç aklıma gelipte içmedim papatya çayından oysaki kutusuyla çekmecemde duruyor
ben açık olarak aldım beybim kavanozda çiçekler. onu sıcak suya saldım misss..
dün yazmıştım benim tasarruf planımı. maaş hesabımdan başka bi hesabım daha var kredi çektiğimde bankam açmıştı. maaşım yatınca otomatik olarak kredi taksitim kesilip oraya yatıyordu ve bu hesaba maaş kartım baglı değildi. şimdi diyorum ki sana eşim kirayı ödedi bende eskiden kiraya ödediğim parayı bu kartın baglı olmadığı ve atm de görünmeyen hesaba aktardım .. eşimin bana vereceğim bi 5-6 bin lira daha var bundan mecburen haberi olacak benden bin lira daha çekebilir fazlasına izin vermedim ama bu diger hesaptaki paradan haberi olmucak her ay atsam oraya bir miktar bir kaç ayda epey olur ne dersüün nügüm kirli çıkım
ben açık olarak aldım beybim kavanozda çiçekler. onu sıcak suya saldım misss..
dün yazmıştım benim tasarruf planımı. maaş hesabımdan başka bi hesabım daha var kredi çektiğimde bankam açmıştı. maaşım yatınca otomatik olarak kredi taksitim kesilip oraya yatıyordu ve bu hesaba maaş kartım baglı değildi. şimdi diyorum ki sana eşim kirayı ödedi bende eskiden kiraya ödediğim parayı bu kartın baglı olmadığı ve atm de görünmeyen hesaba aktardım .. eşimin bana vereceğim bi 5-6 bin lira daha var bundan mecburen haberi olacak benden bin lira daha çekebilir fazlasına izin vermedim ama bu diger hesaptaki paradan haberi olmucak her ay atsam oraya bir miktar bir kaç ayda epey olur ne dersüün nügüm kirli çıkım
günaydın minişlerr
off çok cıkmıştımm yumurta haşladım malesef rafadan olmuş yemedim hamilelikte yemeyin iyi pişmemiş yumurta diyorlarr
1 simiti tost makinasında bastım üzerine salça sürdüm 1 çay kaşığı krem peynirle yedimmm
2 tanede ceviz yedimm
limonlarda sabah kahvaltısı bekliyorlarr bağırıp duruyorlarr biyandan onlara yumurta haşlıyorum sabah sabah elim ayağıma dolandıı
kenarda köşede kimsenin bilmediği dokunamayacağı paran olsun ama sende sakın yumuşayıpta eşine deme
ilerde çocuk olunca filan lazım olacakk
gördü bileevet cicim güzel fikir tabikide damlaya damlaya göl olurbende bankada vadeli hesap açtırcam 6 aylık koyayım diyorum sonra üstüne biraz daha eklerim biriktirce iyi olur.parayla ilgili yazma şimdi hugocuk görürde oda diyoya kirli çıkı diye şimdi ikimize söylenir kirli çıkılar diye bide benim pala bıyımı ekler yanına
kirli çıkılık iyidirrr gızzz
keşke herkes olabilsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?