60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne işlemi ya bende merak ettim
bu arada ögle yemegimi yedim
bir kase mantar çorbası ( kremalı )
3 -4 kaşık susuz barbunya
az salata..

ne işlemi ya bende merak ettim
bu arada ögle yemegimi yedim
bir kase mantar çorbası ( kremalı )
3 -4 kaşık susuz barbunya
az salata..
afiyet olsunnnn yolimmm
sağol fambıkcım sabah ve öğlen ikişer dilim öğlen bazen bir dilim yiyorum akşam ekmek yemiyorum

o eppeği illa yicem diyon yaniii
ii bakemm

bendeeeeeeeeeee
1 tavuk budu
1,5 kk kadar beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
veeeeeeeeeee 1 kase yarma yidimmmmm

nügüm bankaya gidemedim paramı da banka paso çekecek diye de korktum böyle açıkçası. birikimin bir kısmı ile kalan kredi taksitimi ödedim beş lira indirim de almış oldum böylece. bankanın benden kestiğinin bir ksımı geri geldi.bir bucuk yıllık kredi ödemelerim bitmiş oldu ohh be. önümüzdeki ay maaşımdan kredi filan kesilmicek harka. bir miktarda kaldı bankaya onu da çekip eve bi yere saklıyim mı acaba geçici olarak. :26:

hala ekmek diyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben yanımda taşıyıp duruyorum eve sakla iyi olur aslında bende eve saklıyacağım ama sonra sakladığım yeri unutuyorum ben

pepetoşş niden gelmiyon iki gündürr
:26:
iki gündür buralara gelcek yüzüm yoktu
misafirim gelmisti ve ben havçlu kek-ıslak kurabiye-kazandibi-milföy börek-buzluktan poğaca-kuruyemis meyveikram etmistim iste ondan gelemedim uzaktan okudum emme sizi

hala ekmek diyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben yanımda taşıyıp duruyorum eve sakla iyi olur aslında bende eve saklıyacağım ama sonra sakladığım yeri unutuyorum ben

ya o parayı bi şekilde harcarım diye ödüm kopuyoo. bu arada eşim yine çamura yatıyo bana paramı vermemek için bin dereden su getiriyo. demin arıyo beni işte sana araba alacam bilmem ne. dedim benim para ne oldu? dedi ki annem parayı vadeye koymuş şimdi araba parası kadar para var sana paranı bir ay sonra verecem. biri bana bunun oyalama taktiği olmadığını söylesin

misafirim gelmisti ve ben havçlu kek-ıslak kurabiye-kazandibi-milföy börek-buzluktan poğaca-kuruyemis meyveikram etmistim iste ondan gelemedim uzaktan okudum emme sizi

ay olur muz kız ne olursan ol ne yersen ye yine gel. ama böyle de olmaz ki. gerçi bu ara bende tozuttum. ama burdayım hiç gitmedim.

afiyet olsun doymadıysan 1 diim ekmekte yeseydin keşke

amannn pardonnnnnnnnnnnnnnnn

ayyy kızlar ben sünizit olmuşum galiba..
başımı öne doğru eğdiğim zman acayip bir ağrımm oluyorrrrr..
netcemm

famirtom sinüzitin varsa hiç ertelemeden doktora git cnm.benim sağ taraf sinüziten göze kadar dolmuş.ameliyatsızda geçmesi mümkün deil dedi doktor.yani ilaçla tedaviyi geçmiş göze kadar dolmuş.ameliyat olmazsan göz körlüğüne sebep olur dedi.benimde baş ağrım faranjitim hiç eksik olmazdı.aman ihmal etme çok zor burundan ameliyat

benn geldiimmmmmm
amanın pazarda bi sıkıştırdı yağmurr culluk oldumm çok ıslandım gelir gelmez hemen duşa girdim sıcak suyla duş aldımm
pazardan greyfurt aldım akşama bomba yaparımm 1 greyfurt sıkar içine az pekmez koyar içeriz eşimle
öyle acıktımki pazarda heryerde nohutpilavcılar varr bende sabrettim bebeğe faydası pek yok diye eve geldimm 4 kaşık kıymalı bezelye yemeği 1 dilim kepek ekmeği ve yoğurtla yedim üzerine 1 küçük yerli muz yedimm
akşama kıymalı bezelyem var ama dolapta kerevizim vardı rendeledim 1 havuçta rendeledim 1 pırasa rendeledimm su koydum koydum ateşe akşama çorbasını yaparım bikaç gün içerim dedimm

gel pepetoşum gell ne olursan ol ne yersen ye yine gell

brüksel lahanası aldımm zeytinyağlı yapsam eşim yemez az kuzu etim varr kuzu etli patatesli yaparsam yerr
ayy yemek konusunda çatışıyoruz bazenn sağlıklı değişik değişik sebzeleri yemiyooo
limon bile ondan sağlıklı besleniyo kereviz yer pancar yer havuca bayılırr pırasayı çok severr

kerevizide ağzına sürmezz artık terbiyeli filan un filan koyup çaktırmadan içiricem akşamaa
bide diyo limoncuk topaç gibi diyoo
limon bugünn haşlanmış yumrta daldarı yedi
yarın az miktarda mandalina muz salatalık kivi ayva portakal yiyecek öbür gün cicibebe yer sonraki gün pırasa ıspanak kereviz turp havuç karışık yerr
benim oğluşumdan sağlıklı besleneli yok vallahii

gel pepetoşum gell ne olursan ol ne yersen ye yine gell
bizde öyle didik emme hemme gaçuveediii.

hoşgeldin canım evet hava birden bozdu burdada kapkaranlık oldu ortalık. bende iki kredi kartımdan birini kapadım bundan sonra faturalarımı da peşin ödicem biraz para öderken canımız yansın deyü bi tane kredi kartı yeter de artar bile bazen lazım oluyo online alışverişte

maşallah limoncuga. canımcım benim eşimde öyle saglıklı şeyleri yemez. geçen pazar kreviz salatası yaptım cevizli mevizli ama yok yemez biliyo ya o kereviz. ne desem de kandırsam bilemedim

ogluşum derken karnındaki mi limonoglanın mı bizim kızı da en iyi mamayla besleyyom emme babasını seviyo o. sabah kalkıyorum bana pek sesi çıkmaz babası kalkıyo ona mavv mavv talepkar miyavlamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…