yaww eşinin isteklerini çok önemsiyosunn bencee
aramızda kalsında ben bu işlemi uyguladımm
ama gerek yokmuşt işlemi uyguladım 2 hafta sonra eşim istedi çalışmalara başladıkk
napayımm beledim söyledim rica ettim ısrar ettim yaparız acelesi yok yaparız acelesi yokk
onumu bekleyip durcektimm
afiyet olsunnnn yolimmmne işlemi ya bende merak ettim
bu arada ögle yemegimi yedim
bir kase mantar çorbası ( kremalı )
3 -4 kaşık susuz barbunya
az salata..
sağol fambıkcım sabah ve öğlen ikişer dilim öğlen bazen bir dilim yiyorum akşam ekmek yemiyorum
saol cnm benim çokkk teşekkürlerrrr
sende ölesin bebeğemmmm...
afiyet olsunnnn yolimmm
o eppeği illa yicem diyon yaniii
ii bakemm
bendeeeeeeeeeee
1 tavuk budu
1,5 kk kadar beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
veeeeeeeeeee 1 kase yarma yidimmmmm
afiyet olsunnnn yolimmm
o eppeği illa yicem diyon yaniii
ii bakemm
bendeeeeeeeeeee
1 tavuk budu
1,5 kk kadar beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
veeeeeeeeeee 1 kase yarma yidimmmmm
ne işlemi ya bende merak ettim
bu arada ögle yemegimi yedim
bir kase mantar çorbası ( kremalı )
3 -4 kaşık susuz barbunya
az salata..
afiyet olsun doymadıysan 1 diim ekmekte yeseydin keşke
hala ekmek diyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nügüm bankaya gidemedim paramı da banka paso çekecek diye de korktum böyle açıkçası. birikimin bir kısmı ile kalan kredi taksitimi ödedim beş lira indirim de almış oldum böylece. bankanın benden kestiğinin bir ksımı geri geldi.bir bucuk yıllık kredi ödemelerim bitmiş oldu ohh be. önümüzdeki ay maaşımdan kredi filan kesilmicek harka. bir miktarda kaldı bankaya onu da çekip eve bi yere saklıyim mı acaba geçici olarak. :26:
:26:pepetoşş niden gelmiyon iki gündürr
hala ekmek diyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben yanımda taşıyıp duruyorum eve sakla iyi olur aslında bende eve saklıyacağım ama sonra sakladığım yeri unutuyorum ben
:26:
iki gündür buralara gelcek yüzüm yoktu
misafirim gelmisti ve ben havçlu kek-ıslak kurabiye-kazandibi-milföy börek-buzluktan poğaca-kuruyemis meyveikram etmistimiste ondan gelemedim uzaktan okudum emme sizi
misafirim gelmisti ve ben havçlu kek-ıslak kurabiye-kazandibi-milföy börek-buzluktan poğaca-kuruyemis meyveikram etmistimiste ondan gelemedim uzaktan okudum emme sizi
bizde öyle didik emme hemme gaçuveediii.gel pepetoşum gell ne olursan ol ne yersen ye yine gell
benn geldiimmmmmm
amanın pazarda bi sıkıştırdı yağmurr culluk oldumm çok ıslandım gelir gelmez hemen duşa girdim sıcak suyla duş aldımm
pazardan greyfurt aldım akşama bomba yaparımm 1 greyfurt sıkar içine az pekmez koyar içeriz eşimle
öyle acıktımki pazarda heryerde nohutpilavcılar varr bende sabrettim bebeğe faydası pek yok diye eve geldimm 4 kaşık kıymalı bezelye yemeği 1 dilim kepek ekmeği ve yoğurtla yedim üzerine 1 küçük yerli muz yedimm
akşama kıymalı bezelyem var ama dolapta kerevizim vardı rendeledim 1 havuçta rendeledim 1 pırasa rendeledimm su koydum koydum ateşe akşama çorbasını yaparım bikaç gün içerim dedimm
maşallah limoncuga. canımcım benim eşimde öyle saglıklı şeyleri yemez. geçen pazar kreviz salatası yaptım cevizli mevizli ama yok yemez biliyo ya o kereviz. ne desem de kandırsam bilemedimbrüksel lahanası aldımm zeytinyağlı yapsam eşim yemez az kuzu etim varr kuzu etli patatesli yaparsam yerr
ayy yemek konusunda çatışıyoruz bazenn sağlıklı değişik değişik sebzeleri yemiyooo
limon bile ondan sağlıklı besleniyo kereviz yer pancar yer havuca bayılırr pırasayı çok severr
kerevizide ağzına sürmezz artık terbiyeli filan un filan koyup çaktırmadan içiricem akşamaa
bide diyo limoncuk topaç gibi diyoo
limon bugünn haşlanmış yumrta daldarı yedi
yarın az miktarda mandalina muz salatalık kivi ayva portakal yiyecek öbür gün cicibebe yer sonraki gün pırasa ıspanak kereviz turp havuç karışık yerr
benim oğluşumdan sağlıklı besleneli yok vallahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?