60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vadeye koyup koymadığını öğrenebiliyorsan bir şekilde öğren canımmm...
oylayıp durmasınnn seni....
can sıkıcı gerçekten..

pazartesi izin alıp gideyim öyleyse..
eğildiğğimde çok ağrıyor..
2-3 gün önce akşam çok fana ağrım olmuştu,ağladım ağladım 1 saat(başım ağrıyınca ağlama tutarda beni:26:)sonra uyudum kalkınca geçmişti..
ondan sonrada böle eğilince ağrıma başladı..
geç olmadan gideyim öyelyse bayağı ciddi mesele desnize

25. haftadan itibaren bebekte tat alma duygusu gelişyormuş biz ne yersenn tadını alıyorlarmışş o yüzden bebeğin beslenmesi anne karnında başlıyomuşş
herşeyden ama tabiki sağlıklı şeylerden ne kadar yersek bebek bunları sever sonrasında yemek ayırt etmezmiş pekk
önüme gelen sebzeyi yiyorumm çorbaya katıyorum yine yiyorumm et süt peynir bakliyat ceviz fındık ne bulursam sağlıklı yiyorumm
heç bu kadar sağlıklı beslenmemiştimm vallaha
artık pazarda daha çok değişik sebze alabilmek için az ondan az bundan alıp 1 kiloya tamamlattırıyorumm pazarcılarda şaşırıyo
bugün 3 turp 6 havuç 3 salatalık koydum poşete çektirdim adamda şaşırdı abla niye böyle yapıyonn ne ihtiyacın varsa ayrı ayrı alsana diyo bende hepsine bu sayıda ihtiyacım var dedim şaşırdıı hepsinden ayrı ayrı kilo hesabı alırsam çok geliyoo böyle yetiyoo
bebek oluncada böyle olcekk karmakarışık buharda pişmiş sebze püreleri çorbalar yiyecek
yemezse aç kalacakk dayanamayıp yiyecekk
annem böyle yapardı bana sevmediğim yemek çok acıkınca çok tatlı gelirdi yerdimm

evet çok haklısın herşeyden yemeliyiz herşeyin tadına alıştırmalıyız.

kefiri nası mayalağını yazarmısın hügocumm maya bulursam bende yapayımm..
hazırları geçen 1 ltsi 4,5 liraydı..
çok pahalı yawww

tabisi tatlımm
hazırlsr hem pahalı hemde kendi yaptığın gibi sağlıklı olmuyomuşş
aktardan kefir mayası all kullanacağın yani kefiri mayalayıp bekleteceğin kaplarr plastik olmalı veya camm metal hiçbişey deymemeli ben yüzüğümü bile çıkarıyorum mayalarkenn
bir cam veya plastik şişeye oda sıcaklığında pastörize süt konurr içine kefir mayasını koyarsınnn ilk aldığında zaten cam şişede su içinde oluyo kefirr
suyunu süzersin plastik süzgeçte
süzgeç içinde kefir mayaları kalır elinle alıp sütüne eklersin kapağını kapatırsın şöyle bir şişeyi sallarsın karışır mayan güzelcee
hiç ışık almayan karanlık bir yere koyarsın ben mutfak dolabının içine koyuyorum hiç açmıyorum kapağını
zaten o dolapta ıvır zıvırlar oluyoo
1 gün bekletirsin sonra çıkarıp kefiri buzdolabında saklayacağın şişeye süzersin süzgeçle
ben dolapta konserve şişesinde tutuyorumm
konserve şişesine plastik süzgeci koyup kefiri döküyorum kefir taneleri kalıyo süzgeçte alıyorumm eğer tekrar yapacaksam aynı şişeme koyup sütü ekleyip hemen tekrar dolaba koyuyorum eğer yapmayacaksam süzekteki kefiri suya tutup yıkayıp şişesine koyuyorum üzerine su koyup şişeyi kapatıp dolapta tutuyorumm
ben aktardan 7 liraya aldım mayasını canım
üstelik mayası çoğalıyoo etrafındaki arkadaşlarınada dağıtabiliyosunn
benim bi ara saç dökülmem olmuştu demir magnezyum eksikliğinden kefir içtim düzenli saçlarım gürleşti çok farketti
bide şimdilerde kefir içtiğim günlerr benim oğlan çok tepiniyooo hiç durmuyoo
boza içtiğimdede öyle oluyoo
kefir mayam taşınırken ziyan oldu çok üzülmüştüm burdada çok aradım bulamadımm ümidimi kesmiştim artık ziraat fakültesine gidip alıcaktım ama geçen tesadüf buldum çok sevindimm

famirto kızınada içirr tam gelişme çağında çok katkısı olur içmezse içine meyve suyu filan sıkıp koy meyveli filan içer belkimm

birde kefir solapta durdukça ekşimsi tat alıyoo durdukça mayalanıyo çünküü ekşimsi ayran gibi oluyoo sevmezsen azcık içine süt eklersin tatlı oluyo o zaman
birde yeni mayaladığım kefiri dolaptaki önceki kefire ekliyorum bişey olmuyo ziyan olmuyo en azındann

sağol canımmmmmmm.....
sizden aldığım tarifleri ,neruşumun bikaç iletisini kaydettiğim dosyam vardı,kefirin tarifinde oraya atacaktım şimdi..
ama format atıldığı için bütün bilgilerimin gittiğini hatırladım şimdi

famirto kızınada içirr tam gelişme çağında çok katkısı olur içmezse içine meyve suyu filan sıkıp koy meyveli filan içer belkimm

olabilirrr
deneyeyim bakaımm..
inşallah içerr,evet çok faydası olur hakikaten..
gerçi sütü pek seviyoo ballı içiriyorum her akşamm ..
ama kefir daha faydalı tabi

haftasonu yine tae boo yapicim...
katayatda bir arkadaş bantta yürüyüş yaparken dizi izliyorum diğer sporu sabırsızlıkla bekler oldum yazzmışş
aslında iyi fikir di mi yürüme bandı pek sıkıcı oluyo ya..
önereceğiniz yabancı diziler varmı şöle lost gibi heyecanlı

ben evden yine taze fasülye getirdim salatada var tavuk haşladım akşam dittim salatayla karıştırıp yiyeceğim bide yoğurt yirim olur uykum geldi nedense yaff

kereviz çorbasını bu sefer sütlü yaptım nefis olduu kesinlikle kereviz olduğu belli değilll kereviz sevmeyen çocuklara eşlere içirilebilir akşam bi tabak içerim yanında kıymalı bezelye karışık salata yirimm
sonrada pekmezli greyfurt suyu içerimm
tabisi ilaçç kullanmıyorum vitmine minerale ihtiyaç yokmuş doktor vermiyi bana
ilaç kullanırken greyfurt çok zararlı

ay senin görümce tam sopalıkmış canımkusura bakma. bitane de benim yenge var böyle sopalık. büyük abimin karısı. allem etti kallem etti kocasını doldurdu abim ablamın nikahına gelmedi. bu kadın öyle biri işte. bunun üzerine hepimiz abime kapılarımızı kapadık zaten nane mollaydı ilişkiler. abim bundan bunalmış ve hanımına sarmış olmalı ki kadın annemi aramış. oglunu ara demiş bi konuşun demiş. annem de demişki benim ona bi yanlışım olmadı onun bize oldu o arasın demiş. yenge müsvettesine demiş ki aramazsan bende bi daha gelme ( sanki şimdiye kadar geliyodu ) torunlarını da göremezsin demiş anneme. üç torunu var ondan annemin. nasıl agladı annem telde. benim annem de kötü kaynana mı şimdi bi deyiverin bakem? biz kaynanamız bizi kabul etmediği nikahımıza bile gelmediği halde başımızın üstünde tuttuk ama ne oldu biz kaybetmedik kayınvaldem eşime " bu kız çok iyi çıktı çok temiz çok düzenli daha iyisini bulamazsın, biz tanıyamamışız" demiş. kazanan iyi olandır arkadaşlar..

vadeye koyup koymadığını öğrenebiliyorsan bir şekilde öğren canımmm...
oylayıp durmasınnn seni....
can sıkıcı gerçekten..

canımcım sinüzit ihmale gelmez bi göster doktora rahat et sende bizde.
para hesapta mı bilemem eşim koymuş diyo getirisi yüksek olur o yüzden çektirme para bütün şekilde vadede,araba zaten üstüne olacak diyo o yüzden ses şimdilik ses etmedim. ama birikim yapmaya başladım kartlarımdan birini kapadım bile

canım sana şunları öneririm

fringe
being human
sanctuary

suç üzerine güzel bi dizi bones.

bende greyfurttu çok seviyorum ama ilaçlar yüzünden yiyemiyorum.ilaç kullanmayayım desem bu defada ağrılarım artıyor...

canım benim benim görümce birde 17 yaşında ama hanım efendi hatun gibi.ben lafımı söylüyorum diğer eltim hiç birşey demiyor.bende eskiden ses çıkarmıyordum ama baktım el kadar kız bile beni kullanmaya çalıyor.yemezler ama.ama dediğin gibi herzaman iyi olan kazanır.benim içinde ailesi yurtta büyümüş ailesinden ayrı büyümüş iş güç elinden gelmez.dediler.bizim alie kalabalık taşıyımaz demişlerdi en önemlisi mezhep farkını öne sürmüşlerdi.ama sonra çok pişman oldular her konuda şimdi en kıymetlileriyim her yerde över yere göğe sığdıramazlar.onların beni sevmesi çokta önemli değil ben beni sevsinler diye uğraşmıyorum.ben zaten buyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…