burasıda yağacak ama yağmadı bi türlü ohh maşşallah çorban güzel olacak desene afiyet olsunbenn geldiimmmmmm
amanın pazarda bi sıkıştırdı yağmurr culluk oldumm çok ıslandım gelir gelmez hemen duşa girdim sıcak suyla duş aldımm
pazardan greyfurt aldım akşama bomba yaparımm 1 greyfurt sıkar içine az pekmez koyar içeriz eşimle
öyle acıktımki pazarda heryerde nohutpilavcılar varr bende sabrettim bebeğe faydası pek yok diye eve geldimm 4 kaşık kıymalı bezelye yemeği 1 dilim kepek ekmeği ve yoğurtla yedim üzerine 1 küçük yerli muz yedimm
akşama kıymalı bezelyem var ama dolapta kerevizim vardı rendeledim 1 havuçta rendeledim 1 pırasa rendeledimm su koydum koydum ateşe akşama çorbasını yaparım bikaç gün içerim dedimm
brüksel lahanası aldımm zeytinyağlı yapsam eşim yemez az kuzu etim varr kuzu etli patatesli yaparsam yerr
ayy yemek konusunda çatışıyoruz bazenn sağlıklı değişik değişik sebzeleri yemiyooo
limon bile ondan sağlıklı besleniyo kereviz yer pancar yer havuca bayılırr pırasayı çok severr
bizde öyle didik emme hemme gaçuveediii.
hoşgeldin canım evet hava birden bozdu burdada kapkaranlık oldu ortalık. bende iki kredi kartımdan birini kapadım bundan sonra faturalarımı da peşin ödicem biraz para öderken canımız yansın deyübi tane kredi kartı yeter de artar bile bazen lazım oluyo online alışverişte
maşallah limoncuga. canımcım benim eşimde öyle saglıklı şeyleri yemez. geçen pazar kreviz salatası yaptım cevizli mevizli ama yok yemez biliyo ya o kereviz. ne desem de kandırsam bilemedim
ogluşum derken karnındaki mi limonoglanın mıbizim kızı da en iyi mamayla besleyyom emme babasını seviyo o. sabah kalkıyorum bana pek sesi çıkmaz babası kalkıyo ona mavv mavv talepkar miyavlamalar
burasıda yağacak ama yağmadı bi türlü ohh maşşallah çorban güzel olacak desene afiyet olsun
brüksel lahanasını benim eşimde sevmedi zaten ondan sonrada hiç yapmadım bende
ayyy kızlar ben sünizit olmuşum galiba..
başımı öne doğru eğdiğim zman acayip bir ağrımm oluyorrrrr..
netcemm
famirtom sinüzitin varsa hiç ertelemeden doktora git cnm.benim sağ taraf sinüziten göze kadar dolmuş.ameliyatsızda geçmesi mümkün deil dedi doktor.yani ilaçla tedaviyi geçmiş göze kadar dolmuş.ameliyat olmazsan göz körlüğüne sebep olur dedi.benimde baş ağrım faranjitim hiç eksik olmazdı.aman ihmal etme çok zor burundan ameliyat
slm cicişler nasılsınız.ben gene geç kaldım ama işlerimi yapıp bitirip öyle girmek istedim.çok bel ağrım var..kızım sabaha kadar uyutmadı öksürük tuttu. birde benimle eşim arasında uyurdu.belim kopuyordu birde kızım belime tekme atıyordu.karnımdakide tekmeledi sabaha kadar anlayacağınız 1 saat bile uyumadım.kahvaltıya eltim ve görümcem geldiler.kahvaltı yapıp terziye gittiler.bende makinaya bılaşıkları attım.mutfağı sildim süpürdüm.eve mak.çektim.tüm yastıklarımın şeltelerini makinaya attım.sonra tekrar dolduracağım.wv yi lavaboyu bir güzel çamaşır suyuyla temizledim.ilaçlarımı içtim.ve aranızdayım.sabah kahvaltımıda yaptı;
1 çay kaşığı bal,
1 minik parça peynir,
azıcık yoğurt,
2 dilim ekmek,
canım pek birşey istemedi baş ve bel ağrımdan dolayı..
etli vya minik köfteli patatesli brüksel lahanası yemeği yapsana severlerr zaten sevmezse brüksel lahanalarını yemez etini patatesini yerr sen ve kızızn yersiniz lahanalarınıı
sinüzit bendede vardı kaç sene çektim ilkokulda başlamıştı doktor ya saçlarını kesecen yada sürekli kurulayacan demişti ıslak kalmayacak dedi ve bu sefer ağrılarım sıklaşmıştı gittim doktora sinüzitin geçmiş dedi banaşimdi aynı problem kızımda var sürekli anne başım ağrıyo demişti geçensene doktora götürdüm sinüzit çıktı hemde çok dolmuş bu elmacık kemikleri falan doktorda şaşırdı ameliyat yapsam alsam yine oluşur dedi okyanus suyu yazdı bol bol yazın denize girsin dedi ama bir ay sonra kontrole gittiğimizde hiçmi hiç azalma bile olmamış arada yine başım ağrıyor diyo kızım gerçi saçlarıda çok uzun kızımın okula giderkende örülüyor yada bağlanıyor bağlanınca tabi ağrı yapıyo başına
ağrıyı çekmek zor valla
slm cicişler nasılsınız.ben gene geç kaldım ama işlerimi yapıp bitirip öyle girmek istedim.çok bel ağrım var..kızım sabaha kadar uyutmadı öksürük tuttu. birde benimle eşim arasında uyurdu.belim kopuyordu birde kızım belime tekme atıyordu.karnımdakide tekmeledi sabaha kadar anlayacağınız 1 saat bile uyumadım.kahvaltıya eltim ve görümcem geldiler.kahvaltı yapıp terziye gittiler.bende makinaya bılaşıkları attım.mutfağı sildim süpürdüm.eve mak.çektim.tüm yastıklarımın şeltelerini makinaya attım.sonra tekrar dolduracağım.wv yi lavaboyu bir güzel çamaşır suyuyla temizledim.ilaçlarımı içtim.ve aranızdayım.sabah kahvaltımıda yaptı;
1 çay kaşığı bal,
1 minik parça peynir,
azıcık yoğurt,
2 dilim ekmek,
canım pek birşey istemedi baş ve bel ağrımdan dolayı..
sinüzit bendede vardı kaç sene çektim ilkokulda başlamıştı doktor ya saçlarını kesecen yada sürekli kurulayacan demişti ıslak kalmayacak dedi ve bu sefer ağrılarım sıklaşmıştı gittim doktora sinüzitin geçmiş dedi banaşimdi aynı problem kızımda var sürekli anne başım ağrıyo demişti geçensene doktora götürdüm sinüzit çıktı hemde çok dolmuş bu elmacık kemikleri falan doktorda şaşırdı ameliyat yapsam alsam yine oluşur dedi okyanus suyu yazdı bol bol yazın denize girsin dedi ama bir ay sonra kontrole gittiğimizde hiçmi hiç azalma bile olmamış arada yine başım ağrıyor diyo kızım gerçi saçlarıda çok uzun kızımın okula giderkende örülüyor yada bağlanıyor bağlanınca tabi ağrı yapıyo başına
ağrıyı çekmek zor valla
kızının saçlarını kısaltsana birazz zor olurrr böylee
bendede varrr bugünde yağmuru yedikk başım ağrıyoo
hoşgeldinnn canımm bugün bari evde durr gitme biyere sanada kimse gelmesin dinlen yaww
hoşgeldin cimcimecim valla hergün biri var sendede yarın doğum yapınca düşünemiyorum senin evini kalabalık
zaten gitmeyeceğim.görümcem içeri girer girmez bilgisayarı aldı ferihayı izledi.kahvaltıyı hazırladık oturdu yedi kulağında kulaklık film izliyordu bir yandanda.kahvaltı bitti eltim kaldırdı tezgahın üzerine bırakıp çıktılar.görümceme dedim çok sağol iki hamile var sana hizmet ediyoruz utan yani dedim.tuaf tuaf baktı.akşam kayın validem sarma sarmış herkesi çağırmış banada dediki evden çıkma dinlen dedi.kaynım gel dedi davet edilmediğim yere gelmem bu dakikadan sonrada gitmem zaten belim kopuyor.artık kendi işlerim haricinde bir yere gitmeyi düşünmüyorum.
evet canım çok kalabalık olacağı kesin ama kuru kalabalık bundan da emin ol...
ya sen iyi dayanıyosun ben dayanamazdımm
belkide tek çocuk olmamdan dolayı sıkılırım böyle kalabalık devamlı içli dışlı
bıkmıyosunuzda birbirinizden
geçen mart annelerinde bahsediyorlardı bebeğin kilosu azmış doktorr tahinpekmez ye demişşş kadın yemiş bebişş kilo almışş cimcimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?