60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burasıda yağacak ama yağmadı bi türlü ohh maşşallah çorban güzel olacak desene afiyet olsun

brüksel lahanasını benim eşimde sevmedi zaten ondan sonrada hiç yapmadım bende

tabiside limongillerr
onlar herşeyden önce gelirr kuzucuklarım benimm
canım ben kerevizi rendeliyorum 1 havuç varsa patates brokolide konurr gerçi bizde limondan bize brokoli pek düşmezz çok severde ona ayırırm brokolileri
prasada olurr bunları rendelerim su koyar güzelce kaynatırım sonra blendrdan geçiririm
varsa et suyu koyarım et suyumuda daha çok eşim haşlama et filan sever öyle yaptığımda suyunu ayırırım kavanozlara koyup dondurucuya atar böyle çorbalarda filan çıkarır kullanırım
yoksa bulyon koyarımm
bi tavada soğanı kavururm çorbaya eklerimm unda eklerimm bazen süt eklerimm veya yoğurtt
böyle olunca anlamıyo ne çorbası olduğunu kerevizide seviyoo geçen yedi o kereviz dedim aaa iyiymiş hiç belli değill demekki kerevizi az koymuşun dedi oysaki koca kereviz koydum
böyle şeyler yapıp yemeye özen gösteriyorum o zaman bebeğin kilosu önden gidiyo gelişimi çok iyi oluyoo
karışık karışık yapıp uydurup yiyorumm

bürüksel lahanası çok süper oluyor ben çok seviyorum.benim eşim pek yemek ayırmaz kervizde yer bürüksel lahanasını da yer..

burasıda yağacak ama yağmadı bi türlü ohh maşşallah çorban güzel olacak desene afiyet olsun

brüksel lahanasını benim eşimde sevmedi zaten ondan sonrada hiç yapmadım bende

etli vya minik köfteli patatesli brüksel lahanası yemeği yapsana severlerr zaten sevmezse brüksel lahanalarını yemez etini patatesini yerr sen ve kızızn yersiniz lahanalarınıı

slm cicişler nasılsınız.ben gene geç kaldım ama işlerimi yapıp bitirip öyle girmek istedim.çok bel ağrım var..kızım sabaha kadar uyutmadı öksürük tuttu. birde benimle eşim arasında uyurdu.belim kopuyordu birde kızım belime tekme atıyordu.karnımdakide tekmeledi sabaha kadar anlayacağınız 1 saat bile uyumadım.kahvaltıya eltim ve görümcem geldiler.kahvaltı yapıp terziye gittiler.bende makinaya bılaşıkları attım.mutfağı sildim süpürdüm.eve mak.çektim.tüm yastıklarımın şeltelerini makinaya attım.sonra tekrar dolduracağım.wv yi lavaboyu bir güzel çamaşır suyuyla temizledim.ilaçlarımı içtim.ve aranızdayım.sabah kahvaltımıda yaptı;
1 çay kaşığı bal,
1 minik parça peynir,
azıcık yoğurt,
2 dilim ekmek,
canım pek birşey istemedi baş ve bel ağrımdan dolayı..

ayyy kızlar ben sünizit olmuşum galiba..
başımı öne doğru eğdiğim zman acayip bir ağrımm oluyorrrrr..
netcemm

sinüzit bendede vardı kaç sene çektim ilkokulda başlamıştı doktor ya saçlarını kesecen yada sürekli kurulayacan demişti ıslak kalmayacak dedi ve bu sefer ağrılarım sıklaşmıştı gittim doktora sinüzitin geçmiş dedi bana şimdi aynı problem kızımda var sürekli anne başım ağrıyo demişti geçensene doktora götürdüm sinüzit çıktı hemde çok dolmuş bu elmacık kemikleri falan doktorda şaşırdı ameliyat yapsam alsam yine oluşur dedi okyanus suyu yazdı bol bol yazın denize girsin dedi ama bir ay sonra kontrole gittiğimizde hiçmi hiç azalma bile olmamış arada yine başım ağrıyor diyo kızım gerçi saçlarıda çok uzun kızımın okula giderkende örülüyor yada bağlanıyor bağlanınca tabi ağrı yapıyo başına
ağrıyı çekmek zor valla

hoşgeldinnn canımm bugün bari evde durr gitme biyere sanada kimse gelmesin dinlen yaww

etli vya minik köfteli patatesli brüksel lahanası yemeği yapsana severlerr zaten sevmezse brüksel lahanalarını yemez etini patatesini yerr sen ve kızızn yersiniz lahanalarınıı

olabilir aslında ama biz annemlerde yiyoruz biliyosun annem ne pişirirse onu yiyoruz görürsem bi ara pazarda alırım tabi

kızının saçlarını kısaltsana birazz zor olurrr böylee
bendede varrr bugünde yağmuru yedikk başım ağrıyoo

hoşgeldin cimcimecim valla hergün biri var sendede yarın doğum yapınca düşünemiyorum senin evini kalabalık

işte geçmiyor cnm ya..ama benim sağ elmacık kemiğin olduğu yere göz duvarına kadar dolmuş.doktor ameliyatsız geçmez dedi ve körlüğe sebep olur dedi.bende mecbur yaptırdım.süreklide baş ağrısı faranjit oluyodum.cnm benimm ihmal etme internetten araştır istersen bi sonra geç olmasın..gerçekten ağrı çekmek zor..

hoşgeldinnn canımm bugün bari evde durr gitme biyere sanada kimse gelmesin dinlen yaww

zaten gitmeyeceğim.görümcem içeri girer girmez bilgisayarı aldı ferihayı izledi.kahvaltıyı hazırladık oturdu yedi kulağında kulaklık film izliyordu bir yandanda.kahvaltı bitti eltim kaldırdı tezgahın üzerine bırakıp çıktılar.görümceme dedim çok sağol iki hamile var sana hizmet ediyoruz utan yani dedim.tuaf tuaf baktı.akşam kayın validem sarma sarmış herkesi çağırmış banada dediki evden çıkma dinlen dedi.kaynım gel dedi davet edilmediğim yere gelmem bu dakikadan sonrada gitmem zaten belim kopuyor.artık kendi işlerim haricinde bir yere gitmeyi düşünmüyorum.

ya sen iyi dayanıyosun ben dayanamazdımm
belkide tek çocuk olmamdan dolayı sıkılırım böyle kalabalık devamlı içli dışlı
bıkmıyosunuzda birbirinizden

ya sen iyi dayanıyosun ben dayanamazdımm
belkide tek çocuk olmamdan dolayı sıkılırım böyle kalabalık devamlı içli dışlı
bıkmıyosunuzda birbirinizden

ben alışkın değilim aksine kalabalığı hiç sevmiyorum.ama mecburiyetten katlanıyorum inanki.ama bundan sonra 2 çocuklada ha bire bir yerlere gidecek değilim.kimseyide kolay kolay çağırmam.ama kendiliğinden zaten geliyorlar müsaitmisin diye soran yok arkadaşalarım dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…