60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kurabiye canavarı pepetoşum gelmişş

geldim canım gecmısı okudum da brokolı hasladım onu yıycem yogurtlu eşim noht yemgı yecek kzım corba afıyet olsun eşim kızla oynuyo ben de cıkıp int mutfaga yol alcam bı bakım dedım gecmıse

selam arkadaşlarr..ohh çok şükür bugün cumaaa tatilllll:))
diyetim iyigidiyordu ta ki 2 gün önceye kadarr..burda herkes kuru biber dolmadı yapınca benimde canım çektii..arkadaşları çagırdım yaptık bi güzel yedim..ama çokkk yedimmm..
ertesi güne kaldı birazonuda yedimmm
ama bugün çok iyigidiyor..şimdi haşlanmıştavuk yiycem..eşime suyuna çorba yapıciimm.. fena grip olmuş..acile gitti gelir birazdan..

[/B]

Merhaba arkadaşlar,
uzunca bir aradan sonra yeniden kilo vermek için aranızdayım...Çoook kilo aldım 68 kiloyum ve acilen kilo vermem lazım...Sizlerle beraber bunu daha kolay başaracağıma inanıyorum...Sık sık görüşeceğiz yani...:) Yarın sabahtan itibaren her yediğimi yazarak başlamayı düşünüyorum...Akşam 18.00 den sonra da bana yemek yemek yasak :) Hepimize kolay gelsin...

ayyy herkes birbirinden etkilennmiş desenee
neyse afiyet olsunn
çok lezzetli oluyo ama

hoşgeldinn bizde yediğimizi içtiğimizi yaptığımız sporu yazıyoruz çok faydası oluyoo

kızlarr nasıl gidiyor diyetlerr ??? ben çok merak ediyorum yapıyorum ama işe yaramazsa çook üzülüceeemmm 54 e düşmek istiyorumm (

ay biz bahsettik diye dolma canı çekenler yapanlar olmuş. fambukum ve ben yapınca hugomda yapmıştı dimi ? çok güsel olur ama beee..
ben iş çıkışı iki dilim ekmekle ton balıklı salata yemiştim. sonra eşim avm ye gidelim dedim okey dedim gittik o çıtır tavuk parçaları yerken bende bakmadım tabi. patatesinden ve kolasından da yudumladım. sonra daha kötüsünü yapıp bi dilim yaş pasta iki top dondurma yedim.
off her zaman yapmıyorum ya reglim ben ama yaa

karıngurultumun verdigirahatlıkla oturdum müzikdinliyorum..seksendört şimdi hayattt off müthişşş..ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Ne de selvi boya hiç gelemem

süt içcem şimdi..ama hala uykum yok takılıomm..

Maasallah
Yarın bütün gün birsey yemezsen anca dengelersin

Hayırlı olsun :13:
Daha şimdiden nekadar devam edicem deme kilocuklar gidene kadar tabiki

ayyy hadi inş gazla mazla yapıcam gecen sene basladım olmadı bu sene yeter artık dedım yaz tombil tombik dolaştım bide bekarım olmuyo yani böle hadı bakalım cızelgemde bellı olmuyo ama tekrar nasıl yapıcam???

Tesekkur ederim desteginiz icin ...Aslinda ben de sizin gibiyim...hep 56 degildim..68 den dustum o kiloya(Lida zayiflama hapiyla!!) evlenene kadar ne zahmetle... ama sonrasi malumunuz..Esim yemeye duskun, ben de ona uydum..Zaten cok cabuk alip cok zor veriyorum..Bundan sonra aranizdayim:)))

Sabah:1dilim kepek ekmek,4 y.k. lor peynir, 4 zeytin,1 havuc, 2 yumurta,nane
Oglen: 1 kase yogurt, enginar(tane misirli,bezelyeli), 1 avuc buyuklugunde tavuk izgara
Aksam: 1 kase yogurt, 1 nar(normalde aksam da oglen gibi yiyorum ama bugun ogleni gec yapinca acikmadik)
Spor: 40 dk kosu
Su: 1.5 lt su,2 kupa bitki cayi

Bir kac gundur bu listeyi uyguluyorum ama tik yok!! Sizin sayenizde tekrar motive oldum ama..Tesekkurler

yarın başlıyorum bakalım bu sefer ne kadar devam edıcem yardımmm kızlar yardımmm

hayırlı olsun bende pazartesiden itibaren tekrar başlicam bu arada reglimde biter. bu kez sporlu olacak sporsuz kilo vereceğim filan yok anladım

Maasallah
Yarın bütün gün birsey yemezsen anca dengelersin
evet tüm gün aç gezerim sonra da metabolizmam yavaşlar. yok canım biraz dikkat etsem yeter abartı bi durum yok.

hoşgeldin tekrar. öncelikle bir daha o tür haplar kullanmamanı öneririm. ben 72 ten 70 e inmiştim o tür bi hapla kısa sürede ama sonrasında verdiklerimi alp üstüne 3 kilo daha aldım. burada yavaş kendimizi kasmadan ama istikrarlı kilo veriyoruz. kilo verirken zinhar yasak bişi yok canımız çekerse bir parça yiyip bırakıyoruz. haftada iki kere ödül yemegi yapıyoruz. ben mesela haftasonları diyet pek yapamıyorum ama yine de kilo verdim . uzun sürdü ama verdim çünkü ben kasamıyorum kendimi diyet diye. zaten burada adı diyet olan biş de yapmıyoruz sadece saglıklı beslenip spor yapıyoruz buda yeterli

bence listen çok güzel yani menün. ama her gün aynı şeyi yemiyorsun değil mi sporun da harika. diyete yeni mi başladın ? bir süre kilo verdikten sonra duraklama dönemine giriyorsun o dönemde olaiblirsin.

Yok tabii ki ayni seyler degil ama hergun et yememeye calisiyorum,,gun asiri yiyorum..haftada birgun balik..Her ogunde 1 dilim ekmek(kepek) 5 gundur takildim..normalde 2 hafta once baslamistim...Benim metabolizmam alisti artik az kaloriye biraz kacirinca aliyorum..ama az yiyince de veremiyorum..ama sabir..sizinle insallah..:)))

Arkadaslar Karatay diteyeti(yasam bicimi) hakkinda ne dusunuyorsunuz?

- doğal beslenme konusunda söylediklerine katılıyorum
-saf şeker ve saflaştırılmış un hakkında deiklerine de katılıyorum hatta çay şekerini bırakmamda karatayın dedikleri çok etkili oldu
-kuruyemişler ve tereyağ konusuna kısmen katılıyorum , haketmedikleri şekilde şimdiye kadar kötülendiler ama günde 3 çay bardağı ceviz de fazla, bu vur diyince öldürmekten başka bişey deği
-karbonhiratı tamamen kesmek de mantıklı gelmiyor, düne kadar 'kırmızı eti keseceksin' diyorlardı şimdi moda 'ekmeği keseceksin' oldu diye düşünüyorum, tam buğday ekmeğini veya bulguru veya tambuğdaydan yapılan makrnayı kontrollü bir şekilde yemeliyiz diye düşünüyorum

-bazı şeylere sınır vermiyor mesela tereyağı mesela et mesela tavuk-balık...karbonhidratın damlasını dahi zehir gibi düşünüp meyvelere bile şüpheyle yaklaşan birinin yukarıda saydığım besinlere sınır getirmemesini aklım almıyor

-onun söylediklerini akıl süzgecimden geçirince ' doğal beslen yapay ürün kullanma, herşeyin azı karar çoğu zarar ' diye bi sonuç çıkartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…