kurabiye canavarı pepetoşum gelmişş
geldim canım gecmısı okudum da brokolı hasladım onu yıycem yogurtlu eşim noht yemgı yecek kzım corbaafıyet olsun eşim kızla oynuyo ben de cıkıp int mutfaga yol alcam bı bakım dedım gecmıse
selam arkadaşlarr..ohh çok şükür bugün cumaaa tatilllll:))
diyetim iyigidiyordu ta ki 2 gün önceye kadarr..burda herkes kuru biber dolmadı yapınca benimde canım çektii..arkadaşları çagırdım yaptık bi güzel yedim..ama çokkk yedimmm..
ertesi güne kaldı birazonuda yedimmm
ama bugün çok iyigidiyor..şimdi haşlanmıştavuk yiycem..eşime suyuna çorba yapıciimm.. fena grip olmuş..acile gitti gelir birazdan..
[/B]
Merhaba arkadaşlar,
uzunca bir aradan sonra yeniden kilo vermek için aranızdayım...Çoook kilo aldım 68 kiloyum ve acilen kilo vermem lazım...Sizlerle beraber bunu daha kolay başaracağıma inanıyorum...Sık sık görüşeceğiz yani...:) Yarın sabahtan itibaren her yediğimi yazarak başlamayı düşünüyorum...Akşam 18.00 den sonra da bana yemek yemek yasak :) Hepimize kolay gelsin...
yarın başlıyorum bakalım bu sefer ne kadar devam edıcemyardımmm kızlar yardımmm
Maasallahay biz bahsettik diye dolma canı çekenler yapanlar olmuş. fambukum ve ben yapınca hugomda yapmıştı dimi ? çok güsel olur ama beee..
ben iş çıkışı iki dilim ekmekle ton balıklı salata yemiştim. sonra eşim avm ye gidelim dedim okey dedim gittik o çıtır tavuk parçaları yerken bende bakmadım tabi. patatesinden ve kolasından da yudumladım. sonra daha kötüsünü yapıp bi dilim yaş pasta iki top dondurma yedim.
off her zaman yapmıyorum ya reglim ben ama yaa
Hayırlı olsun :13:
Daha şimdiden nekadar devam edicem deme kilocuklar gidene kadar tabiki
merhaba şirin hoşgeldin. burada evlenipte kilo almayan yok her halde. ben evlendiğimde de şişmandım. 71-72 civarında idim. nişanlandığımda 68 eşimle tanıştıgımda 67 evlendim 76 yi gördüm !
bir yıl içerisinde hatta aşağı yukarı 5-6 ayda buradaki arkadaşlar paylaşımlarıma 10 kilo verdim. kalan kglar kendi imkanlarımla vermiştim ama biryerde tıkanıyor insan.
şimdi verecek 5-6 kilom kaldı ve hala burdayız
yapman gereken şey her gün gelip yediklerini yaptığın sporları yazmak. kolay gelsin endişe etme erken dönem alınan kilolar çabuk gidiyo. ben kendimi bildim bileli lise ortaokul döneminde bile kilolu olduğum için kalan kilolarım kazık çaktı gitmiyo. ama sabırla devam ediyorum sen daha şanslısın
günaydın kızlar
kahvaltım
bir dilim ekmek
bi kaç parça peynir
üç zeytin
bir domates
bir kupa az şekerli çay
bir tereyaglı sahanda yumurta
Tesekkur ederim desteginiz icin ...Aslinda ben de sizin gibiyim...hep 56 degildim..68 den dustum o kiloya(Lida zayiflama hapiyla!!) evlenene kadar ne zahmetle... ama sonrasi malumunuz..Esim yemeye duskun, ben de ona uydum..Zaten cok cabuk alip cok zor veriyorum..Bundan sonra aranizdayim:)))
yarın başlıyorum bakalım bu sefer ne kadar devam edıcemyardımmm kızlar yardımmm
evet tüm gün aç gezerim sonra da metabolizmam yavaşlarMaasallah
Yarın bütün gün birsey yemezsen anca dengelersin
Tesekkur ederim desteginiz icin ...Aslinda ben de sizin gibiyim...hep 56 degildim..68 den dustum o kiloya(Lida zayiflama hapiyla!!) evlenene kadar ne zahmetle... ama sonrasi malumunuz..Esim yemeye duskun, ben de ona uydum..Zaten cok cabuk alip cok zor veriyorum..Bundan sonra aranizdayim:)))
bence listen çok güzel yani menün. ama her gün aynı şeyi yemiyorsun değil miSabah:1dilim kepek ekmek,4 y.k. lor peynir, 4 zeytin,1 havuc, 2 yumurta,nane
Oglen: 1 kase yogurt, enginar(tane misirli,bezelyeli), 1 avuc buyuklugunde tavuk izgara
Aksam: 1 kase yogurt, 1 nar(normalde aksam da oglen gibi yiyorum ama bugun ogleni gec yapinca acikmadik)
Spor: 40 dk kosu
Su: 1.5 lt su,2 kupa bitki cayi
Bir kac gundur bu listeyi uyguluyorum ama tik yok!! Sizin sayenizde tekrar motive oldum ama..Tesekkurler
Arkadaslar Karatay diteyeti(yasam bicimi) hakkinda ne dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?