60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım bende 5:30 yada 5:45 te yiyorum akşam işyerinde yiyorum evden getirip rahat oluyo bünye
yarın başlıyorum bakalım bu sefer ne kadar devam edıcem yardımmm kızlar yardımmm

inşallah canım başarırsın kafaya koyduktan sonra olur canım sporu eksik etme

kızlar meraba boğazlarım çok fena yutkunurken acıyor akşam 62 dk yürüyüş bandına bindim .
sabah kahvaltım yarım simit labne peynir sürdüm birazda bal sürdüm yedim
şimdide bir tane mandalina yedim

kimsecikler yokk..
neysem ben rapaorumu vereyimm..

kaffaltım
1 haşlanmış yumurta
3 yk yoğurt
biraz fıstık
2 kk kadar koyun-kaşar peyniri
4 zeytin
biraz maydanoz yedimm

az önce 45 dk yürüme bandında yürüdümm..
bir yandanda dizi izledimm,hakikaten vaktin naıl geçtiğini anlamıyor insan....
şimdide dinleniyorum..
birazdan süt içebilirm belki

postan doluymus
gonderemıyorum bişi

yolimm reglken bende tozutuyorum ama 3 haftalık emeklerimiz boşa gidiyorrr...
birbirimize dur diyelimm..
reglin öncesi,regl dönemi derkenn ooo kaç günümüz kaçamakla geçiyooo..
takip altındasın ona göreeeee....
cısssssssssssssssss

selam herkese iyi hafta sonları
kimse yok herkes gitmişş
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
biraz çökelek
omlet
domates
ara
şekersiz türk kahvesi 2 tane hurma

slmm kızlarrr..
bugün öğle yemeğemi geç yedimm
yemekten 1 saat önce
1 küçük amasya elma
biraz da fıstık yedimm

yemekte
ıspanak salata(cevizli,narlı)
kuru kabak kavurması
3-4 yk yoğurt yedimm

az öncede büyük kupa bardak kakaolu süt içtimm

Elifezgi aynen katiliyorum ben de sana...islenmemis tam bugday tuketebiliriz bence..Ama bulgurun da 2 kasigi bi dilim ekmek yerine gecciyor..Ogunlerde 1 dililm k.ekmek daha mantikli..en azindan doyurucu..Vucud icin dengeyi tutturmak lazim..Ama benim metabolizmam cabuk adapte oluyor ve kilo vermem duruyor..sasirtma yoluna gidip,Karatay uygulanabilir arada!!

Arkadaslar ben yurtdisnda oldugum icin sizde sabahken bende bir onceki aksam oluyor..geriden geliyorum yani..ben bu saatlerde girip bir onceki gunun menusunnu yazsam olur mu? Dun menu bildiriminde bulunmustum..Bir de burada cuma gunlari kilo bildirimi var mi? Tesekkurler..

istediğin zaman girip yazarsın canımmm
kaçamaklarını filan herşeyi yazarsınnn zorlandığın yerleri filan dersinn
kilo bildirimi yapmıyoruzzz kilo verince yazıyoruzz

hugocuğum iyi akşamlar.nasılsın.ben bugün sürekli uzandım sağolsun kızım bütün gece gene uyutmadı 3 saat ona ninni söyledim masal anlattım ama tam uykuya dalıyordu tekrar uyanıp ağlıyordu korkuyordu.deliye döndüm resmen.evden çıkmadım hiç.az öncede şehriye çorbası kızım için yaptım bir kasede kendim içtim yarım tırnaklı ekmekle tabi.

arada 2 mandalina 2 parmak kadar muz yedim.sabah,
1 talı kaşığı bal,
1 tane yağda yumurta,
1 kase yoğurt,
4 yeşil zeytin,
1 küçük dilim peynir,
3 dilim ekmek,
2 bardak çay,

neden uyumuyo neden korkuyo acaba dün gecede aynısını yapmıştıı acaba neden korkuyoo söylüyomu

neden uyumuyo neden korkuyo acaba dün gecede aynısını yapmıştıı acaba neden korkuyoo söylüyomu

ya gece geçen araçların ışıklarından korkuyor.daha doğrusu sürekli bir bahane öne sürüyor.üzerine duada okudum ama fayda etmedi.eşimde üşüyorum dei 2 yorgan birdden örttü yatakta yer kalmamıştı kızımda yanımıza gelmek isteyince sığmıyoruz yatağa mağdur olan ben oluyorum.eşim salonda kanepede yatayım siz rahat yatın diyiyor ama bende ayrı uyumak istemiyorum ama bu gidişle izin vereceğim kızım bu huyundan vazgeçmiyecek gibi..

sizle yatmak içinmi yapıyo yoksa gerçektenmi korkuyo acaba
korkulupunu aldır belki iyi gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…