hoşgeldin canım bende 5:30 yada 5:45 te yiyorum akşam işyerinde yiyorum evden getirip rahat oluyo bünyeMerhaba arkadaşlar,
uzunca bir aradan sonra yeniden kilo vermek için aranızdayım...Çoook kilo aldım 68 kiloyum ve acilen kilo vermem lazım...Sizlerle beraber bunu daha kolay başaracağıma inanıyorum...Sık sık görüşeceğiz yani...:) Yarın sabahtan itibaren her yediğimi yazarak başlamayı düşünüyorum...Akşam 18.00 den sonra da bana yemek yemek yasak :) Hepimize kolay gelsin...
yarın başlıyorum bakalım bu sefer ne kadar devam edıcemyardımmm kızlar yardımmm
kimsecikler yokk..
neysem ben rapaorumu vereyimm..
kaffaltım
1 haşlanmış yumurta
3 yk yoğurt
biraz fıstık
2 kk kadar koyun-kaşar peyniri
4 zeytin
biraz maydanoz yedimm
az önce 45 dk yürüme bandında yürüdümm..
bir yandanda dizi izledimm,hakikaten vaktin naıl geçtiğini anlamıyor insan....
şimdide dinleniyorum..
birazdan süt içebilirm belki
ay biz bahsettik diye dolma canı çekenler yapanlar olmuş. fambukum ve ben yapınca hugomda yapmıştı dimi ? çok güsel olur ama beee..
ben iş çıkışı iki dilim ekmekle ton balıklı salata yemiştim. sonra eşim avm ye gidelim dedim okey dedim gittik o çıtır tavuk parçaları yerken bende bakmadım tabi. patatesinden ve kolasından da yudumladım. sonra daha kötüsünü yapıp bi dilim yaş pasta iki top dondurma yedim.
off her zaman yapmıyorum ya reglim ben ama yaa
postan doluymus
gonderemıyorum bişi
- doğal beslenme konusunda söylediklerine katılıyorum
-saf şeker ve saflaştırılmış un hakkında deiklerine de katılıyorum hatta çay şekerini bırakmamda karatayın dedikleri çok etkili oldu
-kuruyemişler ve tereyağ konusuna kısmen katılıyorum , haketmedikleri şekilde şimdiye kadar kötülendiler ama günde 3 çay bardağı ceviz de fazla, bu vur diyince öldürmekten başka bişey deği
-karbonhiratı tamamen kesmek de mantıklı gelmiyor, düne kadar 'kırmızı eti keseceksin' diyorlardı şimdi moda 'ekmeği keseceksin' oldu diye düşünüyorum, tam buğday ekmeğini veya bulguru veya tambuğdaydan yapılan makrnayı kontrollü bir şekilde yemeliyiz diye düşünüyorum
-bazı şeylere sınır vermiyor mesela tereyağı mesela et mesela tavuk-balık...karbonhidratın damlasını dahi zehir gibi düşünüp meyvelere bile şüpheyle yaklaşan birinin yukarıda saydığım besinlere sınır getirmemesini aklım almıyor
-onun söylediklerini akıl süzgecimden geçirince ' doğal beslen yapay ürün kullanma, herşeyin azı karar çoğu zarar ' diye bi sonuç çıkartıyorum
Arkadaslar ben yurtdisnda oldugum icin sizde sabahken bende bir onceki aksam oluyor..geriden geliyorum yani..ben bu saatlerde girip bir onceki gunun menusunnu yazsam olur mu? Dun menu bildiriminde bulunmustum..Bir de burada cuma gunlari kilo bildirimi var mi? Tesekkurler..
hugocuğum iyi akşamlar.nasılsın.ben bugün sürekli uzandım sağolsun kızım bütün gece gene uyutmadı 3 saat ona ninni söyledim masal anlattım ama tam uykuya dalıyordu tekrar uyanıp ağlıyordu korkuyordu.deliye döndüm resmen.evden çıkmadım hiç.az öncede şehriye çorbası kızım için yaptım bir kasede kendim içtim yarım tırnaklı ekmekle tabi.
arada 2 mandalina 2 parmak kadar muz yedim.sabah,
1 talı kaşığı bal,
1 tane yağda yumurta,
1 kase yoğurt,
4 yeşil zeytin,
1 küçük dilim peynir,
3 dilim ekmek,
2 bardak çay,
neden uyumuyo neden korkuyo acaba dün gecede aynısını yapmıştıı acaba neden korkuyoo söylüyomu
hugom avatardaki resmimi gördünmü küçük hanımın resmi..
ya gece geçen araçların ışıklarından korkuyor.daha doğrusu sürekli bir bahane öne sürüyor.üzerine duada okudum ama fayda etmedi.eşimde üşüyorum dei 2 yorgan birdden örttü yatakta yer kalmamıştı kızımda yanımıza gelmek isteyince sığmıyoruz yatağa mağdur olan ben oluyorum.eşim salonda kanepede yatayım siz rahat yatın diyiyor ama bende ayrı uyumak istemiyorum ama bu gidişle izin vereceğim kızım bu huyundan vazgeçmiyecek gibi..
gördüm canım maşallahyaww oğlana benziyo sankii
dr.da zaten aynı babası dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?