60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimkide öyle babasına benziyo eşime söyledimm ayy doğmamış çocuğun kime benzediğini nerden biliyosunuz diyo
ultrasonda görünüyo belli oluyo diyorum inanmıyoo

benim dr.um eşimide tanıdığı için babasının kopyası dedi.ama gerçekten benzettiği gibi..kızımdada benziyor demişti şimdi kızım benden çok babasna benziyor..

istediğin zaman girip yazarsın canımmm
kaçamaklarını filan herşeyi yazarsınnn zorlandığın yerleri filan dersinn
kilo bildirimi yapmıyoruzzz kilo verince yazıyoruzz

Sagol hugocuk..bu kilo cizelgesinde kilo verdikce degisimi nasil yapicam? heralde ilk basta yaptigimiz gibi tekrar duzenliycez dimi? current weight e yeni kilomuzu yazicaz..400 gr vermisim de!!!

canım ya ben son günlerde çok acıkıyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum.yedikten kısa bir süre sonra gene acıkıyorum.ne yiyeceğimide şaşırmış durumdayım..hiçbirşey beğenmiyorum birde..

evet ama yinede 10 da filan kaldır öleye kadar uyuyo gece uyumuyo bebeğin gelmesinede az kaldı hangisiyle ilgileneceksinn
öyle yaparım artık 10 da uyandırırım çünkü işlerimide yetiştiremiyorum..
Cimcimesude ve hugocuk ne guzel cocuklarinizdan konusmak..darisi benim basima ben de 1.5 yillik evliyim..yakinda dusunuyoruz insallah!

teşekkürler canım inşallah rabbim gönlüne göre verir.

Merhaba kilodaşlarım,

sağlıklı kilo verme serüveninde uzun yollar kat etmişsiniz iradenize hayran kaldım. Sizlere bir sorum olacak umarım yardımcı olursunuz?

65 kiloyum ve doğumdan sonra değil doğumdan iki yıl kadar sonra kilo aldım. 1,60 cm boyundayım.
Sorum şu bir insan sadece ekmeği azaltarak ve spor yaparak kilo verebilir mi? Zaten çok sık acıkan biriyim ve
neredeyse günde 6 öğün yemek yiyorum. Haftada üç gün spor yapıyorum en az 1 saat olmak üzere.
Basenlerim beni çok üzüyor sanki kilomun tamamı oraya gidiyor. Ne önerirsiniz. Üst kısmı ince alt kısmı kocaman
olan biri sadece spor ile basenlerinden kurtulabilir mi? Lütfen cevap yazın çok sıkıldım. Kararlıyım bu basenlerden
kesinlikle kurtulmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Çünkü çok çaresiz durumdayım. Moralimi kendi kendime yükseltmekte
motive olmakta zorlanıyorum. Ne önerirsiniz hepinizin düşünceleri benim için çok değerli.

İyi akşamlar

Bu arada bugün sabah 1 saat aletli spor yaptım. Spora gitmeden tempolu yürüyüş yapmadım ama adım sayarıma baktım 4600 adım atmışım, çok koşturdum çok.

Bugün yediklerim bunlar çok mu kötü yorum yapar mısınız? Hala diyet ve dengeli beslenme konusunu öğrenemedim.

1 adet muz

kızımın poğaçasından 1 ısırık

Pidenin iç ekmeğini aldırdım bir adet pide döner (dışarıdaydım haftada bir gün kendime izin verdiğimden o günü bugün ilan ettim )

1,5 kaşık az yağla yapılmış yahni ve bir porsiyon yağsız salata

1 avuç çekirdek

2 lt su
3 kupa çay

Hayatım boyunca diyet yapamadım sadece bir yarışmaya katılmıştım orada bayağı kilo vermiştim. Sanırım ancak yorum yapılınca
kendime gelebiliyorum. Lütfen yorumlarınızı yazın.

Merhaba selenn annemin bir arkadasi hergun yuruyus(1 saat) ve az yemek ile kocaman basenlerden kurtuldu..her vucut tipi farkli ve yaglar farkli yere toplaniyor senin de basenlere demek ki..ama gitti basenleri azimle..hala var biraz ama o yapisal, normal..Azimle ve sabirla olucak insallah ben de de basen problemi var..ama oturdukca buyuyorlar..spora devam..

canım benim konuya cevap ver kısmında yazı yazdıktan sonra sayfanın altında sarı suratlar var onlardan istediğimizi tıklıyoruz ekleniyor.cevapla deyip ekleyince burda çıkıyor canım benim..

Cimcime sudecim cevabin icin cok sagol ama ben dedigin yere baktim goremedim..bende sadece kalp,soru isareti gibi birkac ifade var?

sirinzeze çok teşekkür ederim. Ama spor hocam bazı kişilerin basenlerinin kasa dönüştüğünü ve incelmediğini söyledi moralim bozuldu. Şu an şüphe içindeyim ya incelemezsem diye korkuya kapıldım. İnşallah senin dediğin gibi olur.

merhaba kızlar,
Bu aralar bende bu fazla kilo sorununa çok fena takılmış haldeyim, boyum 1.65 kilom 60-61 arasında değişiyo akşamları 61 oluyorum sabah 60.2 filan... ocak şubat gibi hamile kalmayı planlıyorum 2 tane düşük geçirdim aslında 2 hamileliğimden kalma 3 kilo var üzerimde ama veremiyorum birtürlü... ne yiyeceğim konusunda bişey bulamıyorum artık.diyestisyene gitmek istemiyorum çünkü verdiklerini uygulayamam diye korkuyorum bana daha kolay şeyler lazım,çalışıyorum ve 2-3 satte bir kalkıp bişiler yemeye vaktim yok... önerilerinize ihtiyacım var,3-4 kilo fazlam var özellikle göbek bölgemde göbek kısmın dar ama öne doğru kocaman oluyo akşamları.. ben 1 sene öncesine kadar 52 kilo civarındaydım çok zayıftım böyle bacaklarım filan çöp gibi duruyodu ama bi evlendim noldu bana anlamadım 1 sene içinde 7-8 kilo birden aldım... inşallah burda sizin de desteğinizle ve önerilerinizle istediğim kiloya gelirim..size 1 günlük tahmini yemek listemi yazayım bana neyin yanlış fazla oldugunu söylermisiniz ltfn.

sabah: 1 kase cornfleks yada 1 simit

arada çok midem kazınırsa 1-2 diyet bisküvisi

öğlen : tavuk şiş,kanat vs yanında sadece pilav ekmek olayını tamamen çıkardım hayatımdam çok canım isterse 1-2 lokma alıyorum akşam yemeklerinde,,,

arada yine çok acıkırsam 1 armut,muz yada bikaç diyet bisküvisi

akşam ekmeksiz herhangi bi yemek ,sonra yatana kadar meyve yersem yiyorum..

ayrıca çikolataya çok düşkünüm günde 1 tane kesin götürüyorum..

sizce çokmu yiyorum??? ben önceden bir oturuşta 2 kıymalı pide yiyen bi tiptim yinede kilo almazdım işyerimde herkes uyuz olurdu bana...şimdi eskiye göre nerdeyse yarı yarıya azalttım ama neden kilo veremiyorumm...

Duman 85 ben yeni katildim ama yine de sana birkac birsey tavsiye edebilirim...Oncelikle sporsuz olmuyor..Bir de hergun yedigin cikolatayi eger vazgecemiyorsan 1 kucuk kare bitter cikolataya cevirebilirsin..eger sutlu seviyorsan bu bitter cikolatayla beraber 1 kucuk bardak sut icebilirsin..onun haricinde menun guzel..yalniz sabahki simit en az 4 dilim ekmek yerine geciyor..Sabah peynir,zeytinle dengeleyebilirsin kahvaltini..Ayrica sabah yesillik yemek hem tok tutuyor hem de kilo vermede,bagirsak hareketlerinde duzeni sagliyor..ben ozellikle kisin domates yerine bol taze maydonoz,nane,dereotu yiyorum peynirle cok guzel gidiyor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…