benimkide öyle babasına benziyo eşime söyledimm ayy doğmamış çocuğun kime benzediğini nerden biliyosunuz diyo
ultrasonda görünüyo belli oluyo diyorum inanmıyoo
kızın gündüz uyuyomu pekii
yok uyumuyor önceleri uyuyordu ama artık geç kalkıyor diye uyumuyor..keşke uyusa..
erken kaldırrr geç uyandığından gece uykusu gelmiyo erken kaldır oyala akşama uyur uyanmaz sabaha kadar belkii
istediğin zaman girip yazarsın canımmm
kaçamaklarını filan herşeyi yazarsınnn zorlandığın yerleri filan dersinn
kilo bildirimi yapmıyoruzzz kilo verince yazıyoruzz
sabahları okadar güzel uyuyorki kıyamıyorum.bütün yıl erkenden uyandı acıyorum fırsa eline geçmiş uyusun istiyoyorum..
sabahları okadar güzel uyuyorki kıyamıyorum.bütün yıl erkenden uyandı acıyorum fırsa eline geçmiş uyusun istiyoyorum..
öyle yaparım artık 10 da uyandırırım çünkü işlerimide yetiştiremiyorum..evet ama yinede 10 da filan kaldır öleye kadar uyuyo gece uyumuyo bebeğin gelmesinede az kaldı hangisiyle ilgileneceksinn
Cimcimesude ve hugocuk ne guzel cocuklarinizdan konusmak..darisi benim basima ben de 1.5 yillik evliyim..yakinda dusunuyoruz insallah!
cimcimesude bu yazilarinizin yanina koydugunuz surat ifadelerini nasil yapiyorsunuz acaba?
Cimcimesude ve hugocuk ne guzel cocuklarinizdan konusmak..darisi benim basima ben de 1.5 yillik evliyim..yakinda dusunuyoruz insallah!
Merhaba kilodaşlarım,
sağlıklı kilo verme serüveninde uzun yollar kat etmişsiniz iradenize hayran kaldım. Sizlere bir sorum olacak umarım yardımcı olursunuz?
65 kiloyum ve doğumdan sonra değil doğumdan iki yıl kadar sonra kilo aldım. 1,60 cm boyundayım.
Sorum şu bir insan sadece ekmeği azaltarak ve spor yaparak kilo verebilir mi? Zaten çok sık acıkan biriyim ve
neredeyse günde 6 öğün yemek yiyorum. Haftada üç gün spor yapıyorum en az 1 saat olmak üzere.
Basenlerim beni çok üzüyor sanki kilomun tamamı oraya gidiyor. Ne önerirsiniz. Üst kısmı ince alt kısmı kocaman
olan biri sadece spor ile basenlerinden kurtulabilir mi? Lütfen cevap yazın çok sıkıldım. Kararlıyım bu basenlerden
kesinlikle kurtulmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Çünkü çok çaresiz durumdayım. Moralimi kendi kendime yükseltmekte
motive olmakta zorlanıyorum. Ne önerirsiniz hepinizin düşünceleri benim için çok değerli.
İyi akşamlar
canım benim konuya cevap ver kısmında yazı yazdıktan sonra sayfanın altında sarı suratlar var onlardan istediğimizi tıklıyoruz ekleniyor.cevapla deyip ekleyince burda çıkıyor canım benim..
Merhaba selenn annemin bir arkadasi hergun yuruyus(1 saat) ve az yemek ile kocaman basenlerden kurtuldu..her vucut tipi farkli ve yaglar farkli yere toplaniyor senin de basenlere demek ki..ama gitti basenleri azimle..hala var biraz ama o yapisal, normal..Azimle ve sabirla olucak insallah ben de de basen problemi var..ama oturdukca buyuyorlar..spora devam..
merhaba kızlar,
Bu aralar bende bu fazla kilo sorununa çok fena takılmış haldeyim, boyum 1.65 kilom 60-61 arasında değişiyo akşamları 61 oluyorum sabah 60.2 filan... ocak şubat gibi hamile kalmayı planlıyorum 2 tane düşük geçirdim aslında 2 hamileliğimden kalma 3 kilo var üzerimde ama veremiyorum birtürlü... ne yiyeceğim konusunda bişey bulamıyorum artık.diyestisyene gitmek istemiyorum çünkü verdiklerini uygulayamam diye korkuyorum bana daha kolay şeyler lazım,çalışıyorum ve 2-3 satte bir kalkıp bişiler yemeye vaktim yok... önerilerinize ihtiyacım var,3-4 kilo fazlam var özellikle göbek bölgemde göbek kısmın dar ama öne doğru kocaman oluyo akşamları.. ben 1 sene öncesine kadar 52 kilo civarındaydım çok zayıftım böyle bacaklarım filan çöp gibi duruyodu ama bi evlendim noldu bana anlamadım 1 sene içinde 7-8 kilo birden aldım... inşallah burda sizin de desteğinizle ve önerilerinizle istediğim kiloya gelirim..size 1 günlük tahmini yemek listemi yazayım bana neyin yanlış fazla oldugunu söylermisiniz ltfn.
sabah: 1 kase cornfleks yada 1 simit
arada çok midem kazınırsa 1-2 diyet bisküvisi
öğlen : tavuk şiş,kanat vs yanında sadece pilav ekmek olayını tamamen çıkardım hayatımdam çok canım isterse 1-2 lokma alıyorum akşam yemeklerinde,,,
arada yine çok acıkırsam 1 armut,muz yada bikaç diyet bisküvisi
akşam ekmeksiz herhangi bi yemek ,sonra yatana kadar meyve yersem yiyorum..
ayrıca çikolataya çok düşkünüm günde 1 tane kesin götürüyorum..
sizce çokmu yiyorum??? ben önceden bir oturuşta 2 kıymalı pide yiyen bi tiptim yinede kilo almazdım işyerimde herkes uyuz olurdu bana...şimdi eskiye göre nerdeyse yarı yarıya azalttım ama neden kilo veremiyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?