sirinzeze çok teşekkür ederim. Ama spor hocam bazı kişilerin basenlerinin kasa dönüştüğünü ve incelmediğini söyledi moralim bozuldu. Şu an şüphe içindeyim ya incelemezsem diye korkuya kapıldım. İnşallah senin dediğin gibi olur.
Bu arada bugün sabah 1 saat aletli spor yaptım. Spora gitmeden tempolu yürüyüş yapmadım ama adım sayarıma baktım 4600 adım atmışım, çok koşturdum çok.
Bugün yediklerim bunlar çok mu kötü yorum yapar mısınız? Hala diyet ve dengeli beslenme konusunu öğrenemedim.
1 adet muz
kızımın poğaçasından 1 ısırık
Pidenin iç ekmeğini aldırdım bir adet pide döner (dışarıdaydım haftada bir gün kendime izin verdiğimden o günü bugün ilan ettim)
1,5 kaşık az yağla yapılmış yahni ve bir porsiyon yağsız salata
1 avuç çekirdek
2 lt su
3 kupa çay
Hayatım boyunca diyet yapamadım sadece bir yarışmaya katılmıştım orada bayağı kilo vermiştim. Sanırım ancak yorum yapılınca
kendime gelebiliyorum. Lütfen yorumlarınızı yazın.
selam kızlar...neler yapıyosunuz?
sabah kahvaltım
2 dilim içi alınmış kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
domates salatalık
1 dilim peynir
biraz omlet
ara
şekersiz türk kahvesi 2 tane hurma
öğle yemeği
4 tane lahana sarması
1 bardak tarçınlı yeşil çay
hoşgeldin yivrumm
bende şimcik mola verdim temizliğe portakalcık yiycimm
her gün et yiyebilirsin et sana daha çok yag yaktırır. az yiyince meton yavaşlar veremezsin. kilo vermen durunda yemeginde ve sporundaYok tabii ki ayni seyler degil ama hergun et yememeye calisiyorum,,gun asiri yiyorum..haftada birgun balik..Her ogunde 1 dilim ekmek(kepek) 5 gundur takildim..normalde 2 hafta once baslamistim...Benim metabolizmam alisti artik az kaloriye biraz kacirinca aliyorum..ama az yiyince de veremiyorum..ama sabir..sizinle insallah..:)))
Sagol hugocuk..bu kilo cizelgesinde kilo verdikce degisimi nasil yapicam? heralde ilk basta yaptigimiz gibi tekrar duzenliycez dimi? current weight e yeni kilomuzu yazicaz..400 gr vermisim de!!!
bende öyle yemeğinde koca bi bardak ayran 1 tabak kereviz çorbası 2 dilimde karışık pide yedimm başka yicek yoktuu
temizlik yaptımmm dip kçşe oturma odasını temizledimm döner pilav yaptım makinaya çamaşır attımm markete gittim bugünlük yetti yoruldum
şimdi türk kahvemi içiyorum şekersiz yanında 4 burçak püskevitlee
ayranıda çok içmişim karnım şiştii
merhaba hugocuk afiyet olsun güzel menü.
bende şimdi bir orta boy fincandan şekersiz türk kahvesi hüplettim. toz alma olayı bitti bugün mutfaktaki malzemeleri gruplandırıyordum. üzerlerine isim filan yazıyorum listelerini yapıyorum çünki evde ne var ne yok bilemiyorum sonra fazla bişi alabiliyorum yada bişi unutup bozulabiliyor. eşim dışarıda arabaya bakmaya gitti görümcemin kocası ile. onlara yemek hazırlıcam mutfak yine dandini topluyorum topluyorum yine dagılıyor hem temizlik yaptım hem yemek hem bulaşıkları topladım hem mutfagı düzenliyorum canım çıktı valla. bugün kahvaltıdan sonra yemek hariç hiç oturdmadım. yarın yiyeceklerimi de hazırlamam lazım malum yine yarın işbaşı.
eşim ve eniştesi için patates haşlıyorum tavuk yanında tereyagı ile servis yapabilmek için. ayrıca nohut yemegi de pişireceğim akşamları yiycek yemegimiz olsun deyüü. tabi bunlar eşim için kendime yok. bide pırasam vardı onu da pişiririm. off çok yorulmuşum daha saç maskesi yapacam yılan yagı ile sonra da duş alacam. pc başından kalkıyorum mecburen. haftaya egitimim var cumartesi pazar evde olmucam bugünden evi temizliyim diyorum
canım yılan yağına filan gerek yokk senin saçların diyetten döküldü çareside kefirr
hergün 1 bardak kefir iç düzenli 1 ayda saçlarındaki farkı görürsünn
merhaba kızlar nasılsınız?
dün dışardaydım tüm gün bugün evdeyim. temizlik yapıyorum sonrada dinlenicem yarına hazırlanicam.
bugün dukanik birazda karatay gibi saf protein yapıyorum tüm gün et süt yogurt bir kaşık yulaf kepegi yumurta hariç bişi yemicem. sabah 63 kilo geldim yine. off tam dört kiloyu geri almış bulunuyıorum
sabah 3 haşlanmış yumurta
1 dilim kızartmış tereyaglı ekmek ( dayanamadım eşim yerken )
ikiparça pastırma
bol çay
3 adet ceviz
aralarda bol bol su
şimdi geç ögle yemegimi yiyorum
bir kase yulaf ezmesi çorbası yanında bol yoort
bi parça tavuk şinitzel az yagla ızgara yanında bi tutam maydonoz biraz hardal sosu ile
her gün et yiyebilirsin et sana daha çok yag yaktırır. az yiyince meton yavaşlar veremezsin. kilo vermen durunda yemeginde ve sporunda
çizelgeyi ilk yaptığında bir link veriyordu son sayfada. onu saklaman lazımdı. o linki tıklayınca tıkırına geri dönüp güncelleyebiliyordun. artık geç baştan yapacan
aksam yemegım
1 kase corba
mantar yemegı
mevsım salata
kerevız salatası
guzel doydum gun boyu temıslık yapmıstım muthıs acıktıydım
pazar temıslıkle gecıyor ve cok yoruluyorum ya eskıden annem evı supurur sılerdı halılar tum yerı kapladıgı ıcın sılcek yer bı tv oludu. senede 2-3 kaz de bahar temıslıgı olurdu heryer sılınır cam kapı.
ben simdı her hafta sadece cam sılmıyorum-onun harıcınde heryerı sılıyorum supuruyorum balkonları yıkıyorum kapıları sılıyorum koltukların altını salon ve oturma odası -bazamın altı kıızmn yatagın altı mutfak anter oturma odam halısını sılıyorum cekıp sılmedıgım yerım kalmıyo ama ölüyorum . kac saat ugrasıyorum sadece gorunen yerelrı supurup sılsem dıyorum yapamıyorum calışan bı ınsanım yanı. belim agrıyorr
msj yazmaya bıle usenırmı ınsan yorgunluktan kopyaladım karatya yazmıstım
pazar herkesin temizlik günü oluyoo
sen temizlikçi tutsana iznindede temizlikle geçiriyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?