60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilinçli beslenince bak nasıl kilo alınmıyormus tebrikler ne güzelde yiyon menuler gayet dolgun sekerim bizlere diyen olmadı zatı normaldim ben 58 le hamıle kalınca almıycam yada nolcak diyosun, bide bu kadar bilmiyodum sağlıklı beslenmeyı bir günde 4-5 çikolata yerdim gereksiz bebeğe bi faldası yok ttu. kıszm 3.75 kg doğmustu,bende 3 hafta önde gidiyordum canım 41. haftada doğurdum emme

senin kilo vermeen beslenmeyi öğrenmen bak ne iyi olmus, bide öncesinde olsaydı kaç kilo olurdun , gelsin pastalar gitsin börekler

banada aynı giderrr didilerr
neysee önemli olan sağlıklı olmasıı
5 hafta sonra gittiğimde ekg istedilerrr ondan sonra her hafta gitcekmişimm
yüzünü göremedik bu seferr
herzamanki gibi yüzüstü yatmışş poposu havada duruyoduu poposunu sallayıp duruyoduu
doktorr asistanına ayaklarına bak dedi gülüştülerr
böcek gibi kıpır kıpırr hiçç durmiii

Son düzenleme:

yolişim evet kuzum çocukların ikiside oğlan.zati tek yumurtalarda cinsiyetleri farklı olma şansı yok aynı oluyor....ye cnm yeeee senin bebiş ne zaman olcak artıkkkk

ayy çok sevindim hugocumcum. sen 1 kilo vermişsin bebişin 1,5 kilo almış böylece sendeki kilo 500 gr mı oluyii.. hamile hamile ne kaaa dikkat ediyorsun valla herbikeşlere örnek olsun önce bana tabii..
bu ölçümleri yapan jinekolog mu yoksa diyetisyenin mi ?

he walla allah seni inandırsın fambukum cimri yemek firması yag bilenem koymamış patates dersen mikroskopla ara. öyle bi börekti.
işte ekmek yemediğim için o börek kaçamaktı ama en kötü kaçamak bu olsun dimi..
bu arada içtiğim su 3 litreye yaklaşıyor hey maşallah ..
yaa bak ellileri görmüşken hoop altmışlara yine yeniden döndük? sana ne oldu da döndün ? ben 59.0 beş günlük saf protein gününden sonra görmüştüm ama baktım saçlar dökülüyo o kadar uzun saf p yapmadım bi daha bide diyetten sogudum sanırım. saçlarım çok önemli benim için. ne yazık ki kötü oldu hop kilolar o kadar kolay geri geldi ki şaştım kaldım. inşallah bu kış kalanları da vericez yaza fimfit giriciz

yolişim evet kuzum çocukların ikiside oğlan.zati tek yumurtalarda cinsiyetleri farklı olma şansı yok aynı oluyor....ye cnm yeeee senin bebiş ne zaman olcak artıkkkk

ay ne şekerler şimdi onlar. kızları da seviyorum ama benim çok kız yegenim var erkek bebekleri çokçok seviyorum. şimdi onlarda tam yemelik yaştalar, resimlerini görmeyi çok isterdim
bende daha yok canım inşallah bir iki seneye olacak allah verirse tabi

evett yaaa çok faydası oluyoo
sende ikincide uygularsınn artık biliyosun nasuılsa herşeyii
eşim 1 aydırr yok nasıl yemek bunlarr nasıl çorba deyip duruyoduuu şimdi anladıı
bende hamileyimm canım bişeyler çekiyoo arkadaşlarıım gşdiyo kenapçıya kocaman pidelerr colalarr içiyo hareket etmiyorlarr neymişş bebeğe bişey olmasınmışş
tüm gün yatınca bilinçli anne oluyolarr oysaki aynı bilinci yediklerindede göstermelisinn
bebişş o anda iskeender pide üzerine künefe istemiyoo o an et istiyooo o zaman onu vereceksinn ilave vermeyeceksinn
sağlıksız bi öğünle karnını doyurmak yerine sağlıklı yiyecek 1 öğünü bile boşa atlamıcaksınn

bende kızları çok severim ama sağlıklı olmaları önemli olan..evet çopk şekerler ama çokta şımarıklar sağolsunlar....allah inşallah sanada isteyen herkese verir bu duygudan mahrum bırakmaz....

jinekolog ölçüyoo ama diyetisyenimde aynı hastanede onada gidiyorumm gelişmeeleri aktarıyorummm o da ona göre tavsiyelerde bulunuyoo
benim şu karmakarışık içinde ne ararsan olann çorbalarım varya onlarr çokk iyiymişş çok besleyiciymiş bebek içinnn
ilave süt yoğurt et sürekli yememm ekmeği az yememde iyiymişş işlenmiş ürünlerden uzak durmaya çalışıyorumm buda etkiliymişş
zatii ev yemeklerii sütyoğurt yağsız etler et yemekleri cevizz kefirr zeytin yumurtaa bunlarla besleniyorumm
dışarda olunca ızgara oliyii 1 kere dışarda döner ekmek ayran yedimm param azdıı çünkü ondada ekmek yarım ekmek değildi tombik ekmektii puf ekmek
bi kere lokum yedimm
bikaçkezde pazardaydım çok acıktımmm simit yedim eve gelincee bu simidin bebeğe faydası yok didim 2 dilim peynir yidim üzerinee :125:

bimden kepekli sandviç ekmeği alıcam yarınn kaşarlı tost yapıcam sabahları değişiklik olsunn diyee
böyle iştee
sen hele bi hamile kall gerisi kolayy bikere bi düzene oturttunmu gerisi kolayy hem çok rahat oluyosunn hafif oluyosunn elinyüzün şişmiyoo rahatsın hareket kısıtlaman olmuyooo etrafında kim ne yerse yesin canın bile çekmiyoo
eşimm çikolata alıp duruyoo veya tatlı istiyoo yapıyorumm geçende baklava almışş kayınvalide ye diyo yok diyorumm ahh yazıkk kilo alırım diye yemiyo diyoo çayı şekersiz içiyo baklava börek bal kaymak yemiyooo yazık diyoo
sankim çok canım istermiş gibi
tatlıyı bitterle hallediyorumm hergün minik kare yedimmi kkesiyo ve zatenn sürekli hergün yiyebilme düşüncesiyle kasılmıyosunn
börek filan içinde tam buğday unum varr daha yapmadımda bazen yumurta maydonoz peynir sütle krep yapıyorumm o kesiyoo ama canım çekersee yaparımm
simit zaten en güzel hamurişi oluyoo o yetiyoo
sen hamile kall biz seni yönlendiririz hiçç korkma çok kolayy hiçbir fark yok öyle çok yerim kilo alırım hiç korkma olmuyo öyle şeylerrr

bende ramazandan sonra tozutunca böle olduuu..
bi türlü gitmek bilmiyyyy

hugocum balım hoşgeldin hem hamile ol hemde kilo ver ne güzel valla biz hamile olmadığımız halde zor veriyoz kiloyu

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim
hamileyim ama kilom 65 bebeğim 850 gram daha
veremem kiloları diye korkuyorum yaaa

canım zaten hamilelik durumu olursa durumum aynen size havale. hazır yaşanmışı var burda..

bende kızları çok severim ama sağlıklı olmaları önemli olan..evet çopk şekerler ama çokta şımarıklar sağolsunlar....allah inşallah sanada isteyen herkese verir bu duygudan mahrum bırakmaz....

tabi önce saglıklı olmaları önemli olan. isteyenlere evet allah versin.. amin..

bir kez daha tebrik ediyorum. iraden ve bilinçli davranışların için

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim
hamileyim ama kilom 65 bebeğim 850 gram daha
veremem kiloları diye korkuyorum yaaa

hoşgeldin mutlukız. kilon hamile olmana ragmen çok değil aslında boy kaçtı?
burada hamile olan bi arkadaşımız var o kilo veriyo bebegi kilo alıyo düşün

hoşbuldum canım
1.68 boyum
59 kilo ile hamile kaldım canım
sonra 57 ye düştüm
daha 27 haftalık hamileyim canım
korkuyorum daha fazlalaşacak kilom diyo
geçen ay gittiğimde 60 kiloydum bu gittiğimde 65 olmuşum

ayol ben 165 boyunda ve 62 kiloyum.
ayrıca hamile de değilim senin 27 haftalık olmuş sadece 6 kilo almışsın...
korkma dikkat edersen hugo arkadaşımız gibi kilo almazsın.. o senden daha çok kilo almıştı hatta oda 28 haftalığım diyordu 31 haftalık çıktı bebek. neyse o gelince sana anlatır hamilelikte nasıl besleneceğini

canım benim kilo almam göbek ve basenden oluyo
yüzümde falan yok hiç kilo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…