60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim kilo almam göbek ve basenden oluyo
yüzümde falan yok hiç kilo canım

kilo derken ağırlık olarak bakıyorlar yağ ölçme gibi imkanları yokk
ve gebelikte ağırlığın artmış olması kas artışımı yağmı ödemmi veya oranları ne tam olarak bilinmiyooo canımm
ben 10 kilo aldımm 1 kilo bu ay vermişim ama ödemmi kilomu beli değil elbette ama büyük ihtimal ödem çünkü bol lifli besleniyorumm birazda hareket evişi ödemi azda olsa çözmüşş
ödemim çok zaten ayaklarım filan şiş ve doğumdan sonra sporla ancak iner
doğumdan sonra hızlıca çözülürr bende çok kilo vermiş gibi olurumm oysakii ödemm
yüzde şişlik bendede yokk zaten yüz şişerse albümin vs.. olabiliyoo herhangi bir rahatsızlık olabiliyoo
doktorlar ayda 1 kilo alın diyo sağlık için bebek için heleki tansiyon filan için biliyosun çok tehlikeli tansiyonn
sen yediklerine içtiklerine dikkat et hamurişi tatlı kızartmadan uzak durr eğer sorunlu değilde gebeliğin yatma günlük rutin işlerine devam ett
bol sebze meyve et süt yoğurt kuruyemiş yee ekmeği kıss tamamdırrr ben böyle yapıyorumm
doğumdan sonrada çabuk toparlarsınn
sende burda hergün yediğini içtiğini yazz çok faydası olurr

ben bugün öğlen hastanedeydimm tost köfte vardı yemedimm tablot yemek aldım
1 kase domates çorbası yanında pilav ve izmir köfte vardı
ben 1 kase çorba içtim 3 kaşık pilav yedimm 3 köfte 2 patates 1 bardakta ayran içtimm
eve geldim 1 portakall 4 mandalina yedimm 1 saat sonra 1 bardak şekersiz türk kahvesi 1 minik kare bitter yidimmm
akşam yemeğindee 1 tabak etlli brüksel lahanası yemeği 2 prasa mücverii 1 dilimde kepek ekmek yerimm
arada ise acukk yağsız mısır patlatır 1 kase yerimm
1 bardakta kefir içer yatarımm

Merhabalar. Kimse beni takmayacak ama olsun
Ben okul başladıktan beri 3 kiloya yakın geri almıştım ama bir arkadaşımın kontrolünde 1 aydır yediklerime dikkat ederek 4 kilo verdim.
Geriye 6 kilom kaldı. Zaman ne gösterir, ne zaman kurtulurum şu kilolardan bilmiyorum..
Sizler ne alemdesiniz? Kalın sağlıcakla... :)

iyiyüzz ama sen bi görünüyon bi kayboluyonndüzenli girmiyonn

Evet gunah cikarmaya hazirim...

Dunku menum cok cok kotu!!Sebep misafir geldi...Gelirken cheesecake getirmis dayanamadim 1 kucuk dilim yedim!! ((

Sabah: 5 yk lor peynir,1 d.k.ekmek, 1/2 havuc,yesillik,s.siz cay,3 zeytin

Oglen: 1 yumurtali cok az z.yagli kabak kavurma, 1 kase yogurt, 2 kasik nohut yemegi

Aksam: sac kavurma, 4 y.k.barbunya(burda koptum),salata

Kacamaklar: misafire yemek yaptigim icin pilav, barbunyanin tadina baktim 2 ser kasik (( ,1 dilim etimek tatlisi( ekmek kadayif gibi cok guzel olmustu dayanamadim...napiym!!, 1 kucuk dilim cheesecake...

Spor: yarim saat crosstrainer

Sivi: 1.5 lt su

bikaç gündür yetersizdi yediklerin o yüzden böyle oldu canım moral bozmak yokk yarın aynen devam
kayfaltın sabah kayfaltın öylen filan yemişin iyi aralara meyve yeşilçay filanda koyuverr

lola81 ve erran şu anki aklım olsaydı emzirme dönemini çok iyi değerlendirirdim. Süt yapar mantığı bizleri mahfediyor. Spora gidiyorum orada bir bayan var görevli, 34 beden giyiyor incecik ve tek söylediği ''yediklerime dikkat ediyorum, meyve suyu, tatlı yemiyorum, arada bir kek ile kendimi ödüllendiriyorum ve hala fazla fazla sütüm var, süt yapar denilen şeylere inanmıyorum'' diyor.
Lütfen süt verirken farketmeden, uğraşmadan verdiğiniz gramları bir düşünün. Çünkü ben süt vermeyi bıraktıktan sonra neredeyse 8-10 kilo aldım. İki hafta önce 67 kg.ı gördüm ve Cuma günü tekrar tartıldım 65 kg idim.

Sabahları meyve beni tok tutuyor. Öğleye kadar su içmemi de sağlıyor. Bahaneyle tuvalete çıkmamada yardım ediyor. Gün içinde çabuk doyuyorum. Sık sık acıkma problemimi kahvaltıda meyve yiyerek çözdüm ama o da çok sağlıksızmış çok uyarı aldım bu konuda.
Yarın ekmeksiz kahvaltı ertesi gün 1/2 dilim ekmek ile kahvaltı yapacağım, bakalım gün içinde yine kan şekerim sürekli düşecek mi?

bikaç gündür yetersizdi yediklerin o yüzden böyle oldu canım moral bozmak yokk yarın aynen devam
kayfaltın sabah kayfaltın öylen filan yemişin iyi aralara meyve yeşilçay filanda koyuverr

Tamam hugocuk moral bozmak yok yarin aynen devam ...eskiden olsa amaaan zaten bozdum bugun istedigimi yiyim der verdiklerimi geri alrdim ve kisir donguye girerdim...ama siz bana cok destek verdiniz..

Selen benm henuz cocugum yok ama soylediklerin kafama takildi..benim de kulagima kupe olsun ileride lazim olur...sen simdi emzirirken ilave birseyler yemege gerek yok zaten normal yediklerin sut yapiyor mu diyorsun..? ama sut verirken canin tatli seyler cekmiyor mu? cunku vucut birseyler uretiyor...ben hamile kalirsam kesin cok kilo alrim..eminim ...zaten normalde istahim cok acik..bir de o donemde...!!!

Evet canım haklısın yarın ve sonraki gün Hugocuk'a yazdığım gibi bir deneme yapacağım bakalım sonuç ne olacak? Desteğin için teşekkürler

Elbette sürekli acıkıyordum. Yemekten sonra masadaki tabakları mutfağa getirirken bile atıştırıyordum. Sanırım biraz da psikolojik. Çevrenizde ''süt yapsın ye, iç'' diyenler olunca bu yeni yemek yeme şeklimize kulp bulmuş oluyoruz. Başarısız olanların mazeretleri vardır. Ben de bu mazeretlere sığınıyordum, boşvermiştim. Süt vermeyi kestikten sonra 1,5-2 yıllık alışkanlıklarımdan kurtulamadım. Şimdi doğru beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.

58 kilo olmak istiyorum ama çok az yiyorum gibime geliyor. sabah 1 peynir, şekersiz çay domates salataık 2 dilim kepekli yiyorum. aralarda grisini veya meyve tüketiyorum. öğlen değişiyor çorba 2 dilim ekmek veya haşlanmış makarna, yoğurt tarzı şeyler. akşamları genelde çorba veya salata yiyorum. akşam yemeğinden sonra da 1 meyve. her gün soda içiyorum ve bitki çayı içiyorum arada bir. ama şu tatlı krizleri peşimi bırakmıyoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…