canım benim kilo almam göbek ve basenden oluyo
yüzümde falan yok hiç kilo canım
Merhabalar. Kimse beni takmayacak ama olsun
Ben okul başladıktan beri 3 kiloya yakın geri almıştım ama bir arkadaşımın kontrolünde 1 aydır yediklerime dikkat ederek 4 kilo verdim.
Geriye 6 kilom kaldı. Zaman ne gösterir, ne zaman kurtulurum şu kilolardan bilmiyorum..
Sizler ne alemdesiniz? Kalın sağlıcakla... :)
iyi akşamlar kızlar..
ben kaçar..
hazırlanayım ufaktan
Evet gunah cikarmaya hazirim...
Dunku menum cok cok kotu!!Sebep misafir geldi...Gelirken cheesecake getirmis dayanamadim 1 kucuk dilim yedim!!((
Sabah: 5 yk lor peynir,1 d.k.ekmek, 1/2 havuc,yesillik,s.siz cay,3 zeytin
Oglen: 1 yumurtali cok az z.yagli kabak kavurma, 1 kase yogurt, 2 kasik nohut yemegi
Aksam: sac kavurma, 4 y.k.barbunya(burda koptum),salata
Kacamaklar: misafire yemek yaptigim icin pilav, barbunyanin tadina baktim 2 ser kasik(( ,1 dilim etimek tatlisi( ekmek kadayif gibi cok guzel olmustu dayanamadim...napiym!!, 1 kucuk dilim cheesecake...
Spor: yarim saat crosstrainer
Sivi: 1.5 lt su
merhaba canım walla sen böyle yazınca moralım bozuldu sımdı. Ben de yenı dogum yaptım 40 ımız persembe gunu cıkacak. Emzırırken zayıflarım dıyordum ama sen 8. ayda bu soruyu soruyorsan hemen zayıflanmıyor demektır :) Aynen ben de senın gıbı gece emzırmek ıcın kalkıyorum tatlı yıyıp yatıyorum.yuruyuse gıdıyorum donuste pastaneden kek alıyorum napcam ben yaa. Ben51 kıloyla hamıle kaldım suan 60 kıloyum 11 kılo cok hızlı gıttı odemdı suydu derken ama suanda durdu kılom(
ii akşamlar kızlar ne var ne yok
akşam yemeğin güzel ama sabah sadece meyve arada meyve yetersiz sabah 1-2 dilim esmer ekmek yanında 1 yumurta peynir filan olurr arada meyve yersin
meyve yediğinde eğerki açlık hissedersen eğerr yanında bir cevizle beraber yersinn
bikaç gündür yetersizdi yediklerin o yüzden böyle oldu canım moral bozmak yokk yarın aynen devam
kayfaltın sabah kayfaltın öylen filan yemişin iyi aralara meyve yeşilçay filanda koyuverr
lola81 ve erran şu anki aklım olsaydı emzirme dönemini çok iyi değerlendirirdim. Süt yapar mantığı bizleri mahfediyor. Spora gidiyorum orada bir bayan var görevli, 34 beden giyiyor incecik ve tek söylediği ''yediklerime dikkat ediyorum, meyve suyu, tatlı yemiyorum, arada bir kek ile kendimi ödüllendiriyorum ve hala fazla fazla sütüm var, süt yapar denilen şeylere inanmıyorum'' diyor.
tfen süt verirken farketmeden, uğraşmadan verdiğiniz gramları bir düşünün. Çünkü ben süt vermeyi bıraktıktan sonra neredeyse 8-10 kilo aldım. İki hafta önce 67 kg.ı gördüm ve Cuma günü tekrar tartıldım 65 kg idim.
günaydın kızlar,
......... gün itibarı ile 61,9 kiloyum şükürler olsun.
selencim senin geçen seferki menün de böyleydi tatlım. bak hugoda seni uyarmış. bi kere en saglam menü kahvaltı en zayıfı akşam olmalı sen tam tersini yapmışsın. bu yediklerinle tüm gün duruyorsun ama vucut bu düşük kalorili beslenmeye alışacak ileride kilo vermen durunca daha neyi eksilticeksin ? ayrıca ömür boyu elma armutla yaşayamazsın azar azar yiyceksin ama aç kalmıcaksın metabolizmanı yavaşlatıcaksın aman dikkat dogru yolda değilsin. her gün muhakkak bir ögünde et , bir bardak yogurt yada süt, iki üç dilim tam tahıllı yada çavdar ekmegi yiyebilirsin. biraz daha dikkat tatlım. akşama ve kahvaltıya extra dikkat
iyiyüzz ama sen bi görünüyon bi kayboluyonndüzenli girmiyonn
Evet canım haklısın yarın ve sonraki gün Hugocuk'a yazdığım gibi bir deneme yapacağım bakalım sonuç ne olacak? Desteğin için teşekkürler
çünkü forum çok kalabalık. ne kimsenin mesajını takip edebiliyorum ne de yazdığım mesajları gören var
Selen benm henuz cocugum yok ama soylediklerin kafama takildi..benim de kulagima kupe olsun ileride lazim olur...sen simdi emzirirken ilave birseyler yemege gerek yok zaten normal yediklerin sut yapiyor mu diyorsun..? ama sut verirken canin tatli seyler cekmiyor mu? cunku vucut birseyler uretiyor...ben hamile kalirsam kesin cok kilo alrim..eminim ...zaten normalde istahim cok acik..bir de o donemde...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?