düzenli giremiyosun hızlı ilerliyo topik ondan oluyoo ama görüyoruz merak etme seni kirazından biliyoruzzz:125:
merhaba canım walla sen böyle yazınca moralım bozuldu sımdı. Ben de yenı dogum yaptım 40 ımız persembe gunu cıkacak. Emzırırken zayıflarım dıyordum ama sen 8. ayda bu soruyu soruyorsan hemen zayıflanmıyor demektır :) Aynen ben de senın gıbı gece emzırmek ıcın kalkıyorum tatlı yıyıp yatıyorum.yuruyuse gıdıyorum donuste pastaneden kek alıyorum napcam ben yaa. Ben51 kıloyla hamıle kaldım suan 60 kıloyum 11 kılo cok hızlı gıttı odemdı suydu derken ama suanda durdu kılom(
ben bugün öğlen hastanedeydimm tost köfte vardı yemedimm tablot yemek aldım
1 kase domates çorbası yanında pilav ve izmir köfte vardı
ben 1 kase çorba içtim 3 kaşık pilav yedimm 3 köfte 2 patates 1 bardakta ayran içtimm
eve geldim 1 portakall 4 mandalina yedimm 1 saat sonra 1 bardak şekersiz türk kahvesi 1 minik kare bitter yidimmm
akşam yemeğindee 1 tabak etlli brüksel lahanası yemeği 2 prasa mücverii 1 dilimde kepek ekmek yerimm
arada ise acukk yağsız mısır patlatır 1 kase yerimm
1 bardakta kefir içer yatarımm
58 kilo olmak istiyorum ama çok az yiyorum gibime geliyor. sabah 1 peynir, şekersiz çay domates salataık 2 dilim kepekli yiyorum. aralarda grisini veya meyve tüketiyorum. öğlen değişiyor çorba 2 dilim ekmek veya haşlanmış makarna, yoğurt tarzı şeyler. akşamları genelde çorba veya salata yiyorum. akşam yemeğinden sonra da 1 meyve. her gün soda içiyorum ve bitki çayı içiyorum arada bir. ama şu tatlı krizleri peşimi bırakmıyoooor
Canim bir kere gunluk menune bakarsan cok karbaonhidrat aliyorsun bence..corba,makarna, ekmek..bunlarin hepsi karbonhidrat..kilo vermek istiyorsan sabah 1-2 d.k.ekmek, oglen ya corba ya ekmek ya da az makarna yeucu birden senin sadece kar. agirlikli beslendigini gosterir..yogurdunu sebzeni tam ye, bir ogun de et ye..ben uyguluyorum bunlari ise yariyor..ama sporu birakirsam ve kacamak yaparsam ben de aliyorum...tatli krizlerinde yoogurdun icine 1-2 kuru kayisi cook iyi gidiyor..
Canim bir kere gunluk menune bakarsan cok karbaonhidrat aliyorsun bence..corba,makarna, ekmek..bunlarin hepsi karbonhidrat..kilo vermek istiyorsan sabah 1-2 d.k.ekmek, oglen ya corba ya ekmek ya da az makarna yeucu birden senin sadece kar. agirlikli beslendigini gosterir..yogurdunu sebzeni tam ye, bir ogun de et ye..ben uyguluyorum bunlari ise yariyor..ama sporu birakirsam ve kacamak yaparsam ben de aliyorum...tatli krizlerinde yoogurdun icine 1-2 kuru kayisi cook iyi gidiyor..
58 kilo olmak istiyorum ama çok az yiyorum gibime geliyor. sabah 1 peynir, şekersiz çay domates salataık 2 dilim kepekli yiyorum. aralarda grisini veya meyve tüketiyorum. öğlen değişiyor çorba 2 dilim ekmek veya haşlanmış makarna, yoğurt tarzı şeyler. akşamları genelde çorba veya salata yiyorum. akşam yemeğinden sonra da 1 meyve. her gün soda içiyorum ve bitki çayı içiyorum arada bir. ama şu tatlı krizleri peşimi bırakmıyoooor
Elbette sürekli acıkıyordum. Yemekten sonra masadaki tabakları mutfağa getirirken bile atıştırıyordum. Sanırım biraz da psikolojik. Çevrenizde ''süt yapsın ye, iç'' diyenler olunca bu yeni yemek yeme şeklimize kulp bulmuş oluyoruz. Başarısız olanların mazeretleri vardır. Ben de bu mazeretlere sığınıyordum, boşvermiştim. Süt vermeyi kestikten sonra 1,5-2 yıllık alışkanlıklarımdan kurtulamadım. Şimdi doğru beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.
canım öğrenci olduğun için sanırımm pek yemek yapma şansın yok bundanda oluyoo sebze yemeği salata et baklagil filan olmalı
eksik beslenmede böyle yapıyo canın sürekli bişeyler çekiyoo
canım öğrenci olduğun için sanırımm pek yemek yapma şansın yok bundanda oluyoo sebze yemeği salata et baklagil filan olmalı
eksik beslenmede böyle yapıyo canın sürekli bişeyler çekiyoo
Yok çorba makarna ve ekmeğin üçünü birden yemiyorum aynı öğünde tabi:) yemekhanede ne varsa işte. kırmızı et çok çok az tüketiyorumi, beyaz da öyle malesef.
Evet haklisin..hepsi mazeret aslinda tesbihte hata olmasin ama sonunda inekler de sut veriyor ama tek yedikleri ot!!! ben hamile kalirsam inekleri getiricem aklima valla!! :)))
Hem Ebru Salli da iki dogum yapti sadece 8-9 kilo aldi kadin yaaa!! hem de tas gibi hala..
sen bana bakma, ben hapur hupur tatlı yiyorum bi başlasam devamı gelicek ama sadece 1 öğün dayanabiliyorum. bi de baştan bırakınca insan alışıyor, sanki hep bu kilodaymışsın gibi. ben bazen alışveriş mağazasnda bedenlere giremeyince ve eski arkadaşlarımla karşılaşınca anlıyorum işin cidiyetini. öğretmenim ama asıl mutsuz ev kadını benim
canım doktora gitt sana protein takviyesi yazarr rahatlarsınn
yurttasın devamlı pilav makarna çorbaa karbonhidrat ağırlıklı hepp ondan eksiklikten oluyo bencee aynısını bende yaşamıştımm
Hugocuk sen pirasa mucveri demissin..onu nasil yapiyorsun bi mahsuru yoksa ban tarifini verir misin?
aynen öyle ama şunu yapabilirim yemekhanede çorba yanında her gün farklı bir yemek oluyor ayrıca salata veya tatlsı oluyor. sadece ana yemeği yanında da salatasını veya yoğurdunu yesem daha iyi olacak galiba. fasulyedir pilavdır beyaz et ıspanak hepsi çıkıyor
pirasayı minik minik doğradımm tavada suyla haşladım suyu öçekince ılıyıncaa içine 1 yumurta 1 kaşık un maydonoz beyaz peynir koyuyorum karıştırıyorumm teflonu az yağlayıp kaşık kaşık döküpp önlü arkalı pişiriyorumm
az yağda pişirince gayet sağlıklı oluyoo
çorba ana yemek 1 dilim ekmek salata yoğurt olurrr aynı öğündee
ya onun dışında evdeyken de öyleyim ben her gün tatlı yemek istiyorum kurtulamadım şu huyumdan. çok az yemekte hiç zorlanmam ama tatlıya zaafım var
o zaman hergün bi parça bitter yee ama başka tyatlı filan yokk
tatlıyı çok seviyosun ondan ayrılma fikride seni kasıyoo
hergün bitter yersenn tatlıda yemiş olursun hem sağlıklı hem kan şekerini yükseltmez hemdee tatlı yok fikrini yokeder rahatlarsın
bir dene istersenn
o zaman hergün bi parça bitter yee ama başka tyatlı filan yokk
tatlıyı çok seviyosun ondan ayrılma fikride seni kasıyoo
hergün bitter yersenn tatlıda yemiş olursun hem sağlıklı hem kan şekerini yükseltmez hemdee tatlı yok fikrini yokeder rahatlarsın
bir dene istersenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?