60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çabuk acıkman metabolizmanın çok hızlı çalıştığından olmayabilirde
insülin direnci varsa eğerr bundanda olabilirr
illa sürekli kepek ekmek yemek zorunda değilsin çavdar ekmeği tam buğday vs.. pekçok çeşit varr
şimdilik kilo verirken beyaz ekmekten uzak dursan yeterr

off nugimm off canım sıkıldı su sayacı bozulmuş bizimm 2 aydır faturada borcunuz yok sayaç okunamadı diyoo
belediyeyi aradım nalburdan sayaç al sucuya taktır eski sayacı getir yeni sayacında numaralarını getir işlet dedilerr
eşim izin alamadı bi sucu buldumm tanıdıkk off yarın onlarla uğraşcam
mütaite 200 lira para verilcek öf pöf
eşimin arkadaşı var onu arıcaz yarın gitgel olur diye o götürcek arabasıylaa
inşallah aksilik çıkmazz
boğazlarım ağrıyo
gece terliyorumm açıyorum üzerimi uykuda üşütüyorumm
boğazlarım aciyii üstelikk kırgınlık hepiciğide varr
işlerde varr
eşimde izin alamadı
offf offf
yakında değil gideceğim yerlerr

bidaha olmasın emme tamammı

şarkı söylemem canım gerçi herhalimle güzelim ben biliyosunuz siz

geldik kız geldimmm portakal yiyeceğim şimdi

biliyoruz palam
ne kaaa seksü güzel alımlı cazübeli olduğunu bilmezmiyizz
topiciğimizin gösbeğisinn

ne çabuk bozulmuş taşınalı daha ne olduki babamda su faturası az geliyo diye dilekçe yazmıştı acaba sayaç bozukmu diye ama baktılar bozuk değildi sayaç.valla hugom sen şimdiden adaçayını ıhlamurunu iç korumaya bak kendini boğazınıda bişey sar yağmur suyunu yersen kötü olur üstünde
biliyoruz palam
ne kaaa seksü güzel alımlı cazübeli olduğunu bilmezmiyizz
topiciğimizin gösbeğisinn

sazan nereye gitmişki görünmüyor :44:
birazdan
taze fasülye
yoğurt
ve bir tane patlıcan közlemesi yiyeceğim sade olarak
ekmek yok

müteahitin dandik işleri iştee
şimdi boza içiyorumm
boğazlarımıda sarimm barii
yaa ayaklarımı üşütüyorum hemen ondan oluyoo bi kere çıplak ayak yere bassam hemen kapıyorumm
akşamaa ıhlamur yapayımmm

yakın olsaydık ben sana verirdim zemzem bak ben zemzemi unutmuşum biraz ayırayım ondanda

iyi akşamlar kızlar
öğlen:
1 kase bugdaylı nohutlu ayranlı çorba
5 yk kaşıgı makarna
500 ml su
ekmek yok makarna yediğim için

ara: 1 br boza

akşam:
tavuklu pilav yapıyorum bir küçük tabak ayranla yiycem ekmeksiz

9:00 da
300 ml süt
1 portakal
1 mandalin
1 elma yerim bugünü kapatırım tabi su içmeye devam ederim

hugocuk geceleri bende cok terliyorum o yüzden yatak odasının petegini en düşük ayarda yakıyorum oda cok sıcak olmuyor üzerime yorgan örtüyorum oda cok sıcak olunca bende üzerimi açıyorum tafsiye ederim canım petegi kız üzerini açmazsın o zaman benim bogazlarda yeni iğleşti

böyle devam edersenn seninkide tosuncuk olurr güzel besleniyosunn

hugocuk dogru diyir. çok çabuk acıkmak metabolizma hızına işaret değil glisemik indeksi yüksek şeyler tüketip çabuk acıktığını gösterir. ekmek alternatifleri çok ben hiç ekmek yememeyi seçiyorum başkası günde en az 5 dilim yemeyi seçer. karbonhidrat tek ekmekte yok mesela ben bugün ögleyin patates çorbası içtim. daha saglıklı alternatifleri var ama benim karşıma çıkanı buydu

sazan nereye gitmişki görünmüyor :44:
birazdan
taze fasülye
yoğurt
ve bir tane patlıcan közlemesi yiyeceğim sade olarak
ekmek yok
burdayım beybim. işler biraz cafcaflıda. bide eşimin canı sıkkın onun sıkıntısı bana da yansıdı. poff çok sıkıldım beee..

sazan hanım geldi bende yemeğimi yemeye gidem size şimdiden iyi akşamlar diliyorum kızlarrrrrrrrr
iyi akşamlar canım afiyet olsun. bizim için de ye. patlıcam közlemesi hmm nefis. ben bu akşam burda yemicem pek acıkmadım canım da çekmiyor üç ceviz yemiştim ögleden sonraki aramda tok tuttu beni

böyle devam edersenn seninkide tosuncuk olurr güzel besleniyosunn

benim dr de sebze meyve agırlıklı beslen dedi ama ben her şeyden yemeye calışıyorum
burdaki şartlar kötü hugocuk bir devlet hastanemiz var anca bebeğin ii oldugunu anlıyorsun birde boyunu daha kilosunu falan bilmiyorum inş. 15 tatilde kayınvalidemlerin oraya gidecegiz yollar acık olursa kar falan yagmazsa orda özel bir hastaneye gidicem daha ne ben ne de kocam dogru dürüst göremedik bebeğimizi cok şükür oynamaya başladı da o bizi biraz daha rahatlattı

ultrason sağlıklı deyil diyorr devletteki doktorlarr
ben özelede gidiyorum üniversiteyede
özeldeki doktor devletten gelme saniyeyle bakıyo yattığımla kalktığım bir oluyoo
üniversitede daha uzun bakıyorlar ama bidaha dicem o kadar uzatmasınlarr
hareketleriyle belli ediyo zatenn boşverr böylesi daha sağlıklıymışş
sadece merak ediyoruz o kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…