60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugunku menum

kahvaltı:kepekli sandviç ekmeğiyle yapılmıs yagsız tost,1haslanmıs yumurta,5 zeytin

ara:1 elma

öğlen:sebze corbası ve galate cubuk

ara:yarım kase nesfit (meyva parçalı),bitki çayı

aksam:yogurt corbasıyla tavuk yıycem,acıkırsam 1de hurma yıycem

3tl su..

[

akşam yemeginde poğaça mı yedin ?
bide otuz gram fıstıklı çikolata

hayır, sadece gün içinde yediğim tatlı ve karbonhidrat ağırlıklıları yazıcam çünkü. yemek çok yemiyorum. sebze, kurubaklagil ayırmam ve neredeyse her gün sebze yemeğim vardır evde

tatlım dün hiç et yememişsin etsiz GÜN geçirme sana tavsiyem çok tok tutuyor.
böyle israrcılara karşı sakin yemem diyetteyim deme. muz sevmiyorum de işe yarıyor

Sagol tedirginsazancim..et yemedim cunku bir onceki gun cok yemistim....dogru soyluyosun aslinda..bir de gereksiz kalori bunlar deyince de cok bozuluyolar kendileri de yerken kotu hissediyolar...suclu suclu bakiyolar yuzune..

Gunaydin kizlaaaaarrrr gununuz cok cok cok guzel olsun insallah... ben dun aksam giremedim..sizden ayri kaldim..sizde aksamken burda sabah ya ondan...birsuru isim vardi.cok temizlik yaptim..oldum vallahi..acayp yorgundum sadece 20 dk. yuruyebildim..:92:
Bu arada size tartilacagimi soylemistim ya...sonuc husran... 6 gunde 200 gr vermisim sadece..ne yedigimi de siz biliyosunuz..hatta az yiyosun filan demistiniz...sadece bir kacamagim oldu..ondan mi acaba.. neyse durmak yok yola devam...!!! En Buyuk Kadinlar Kulubu

Ben menumu yazayim.. yani 22 aralik menusu:

sabah: 1,5 yumurtali omlet, 2 t.k. lor peynir, 2 d.k.ekmek, 2 zeytin
Oglen: 1 avuc tavuk gogus izgara,karisik sebze izgara,1/2 dilim katik boregi,1/2 kase yogurt, 1 kase corba,4 y.k barbunya
Arada:4 findik
Aksam:1 parca tavuk(50 gr filandi),3-4 kasik sebze,1/2 kase yogurt,1/2 kase corba
Arada: 4 findik
Su: 1.5 lt

Ogleni fazla kacirdigim icin meyve yemedim...bi de findik yemistim zaten..:26 da meyveyi telafi etsin..ben boyle 10 gunde 200 gr vere vere yaza anca 55 e inerim artikim....

Hugocuk dikkat et kendineee...yavas yavas hareket et tamam mi...Ne guzel boyle bebis bekleyen arkadaslarimizin olmasi..senin ilk cocugun mu olucak?..biz de 3 ay sonra calismalara basliycaz....o zamana kadar vermem lazim bu kilocuklari...gecen balayi fotolarima baktim..fistik gibiymisim..yedim yedim de bisey oldu sanki...

Arkadaşlar günaydınnnnn

nasılsınız? Yazılanları geçmişe dönüp okuyamadım, güzel bir gün diliyorum.

Ben bu sabah 64,1 kg geldim. bir hafta içinde 0,900 gr vermişim. Ama takımımın sayfasına girip bunu bildiremiyorum. Sürekli bir sorun çıkıyor. Şimdi de evden çıkmam lazım.

Bravo selenciimmm...cok iyi..bayagi az yiyordun sen ...devamini diliyoruz..

günaydın kızla kilo veren arkadaşları tebrik ederim

kahvaltım:
1 mandalin
1 hurma
1 üçgen peynir
az beyaz peynir
6 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim çavdar
1 dilim pide
1 acık çay
500 ml su

biraz işler var evde
evi süpürücem
lavaboyu yıkıycam yemeğide koyım gelirim yine

günaydıın hanımlaaarrrr
acilen benide aranıza almanızı talep ediyor,hayırlı günler diliyorum.desteğe çok ihtiyacım var da

Günaydın kızlar,
bugünde tartıda hüsran. gerçi düne göre daha az hüsran .62,1 .. sporsuz bu iş olmayacak anlaşıldı ama benim bu sporu başlatacak çabam yetersiz yaaaaa kendime çok kızıyorum
kahvaltım: 07.30
3 haşlanmış yumurta
az peynir
bir dilim hindi füme
bir dilim kızartılmış pişirilmiş pastırma

09.00 bir adet şekersiz türk kahvesi

şimdi de form çayımı içeyim belki biraz hareket gelir bagırsaklarıma

şirincim tebrik ederim canım. 200 gr 200 gr dır bak ben veremedim üstüne artılarda görünüyorum çıldırıcim

tebrikleeeerr

selen çok güzel tebrik ederim seni de 900 gr iyi bir sonuç

günaydın kızlar sabah kahvaltım
2 dilim kepekli tost ekmeği
1 tane dometiss
5 tane zeytin
2 kk peynir
şimdide şekersiz çay içiyorum

sazancım günaydın canım afiyet olsun evet sporsuz olmuyo hadi canım sanada biraz moral vereyim bende artık bugün yarın başlarım boğazlarımın acısı ağrısı sızısı geçti hepbereber başlayalım yine spora bi yapmaya başla devamı gelir bence dene bence başlaaaaaa sporaaaaaaaaaaa

tebrik ederim canım darısı benim ve hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…