tatlım dün hiç et yememişsin etsiz GÜN geçirme sana tavsiyem çok tok tutuyor.
böyle israrcılara karşı sakin yemem diyetteyim deme. muz sevmiyorum de işe yarıyor
off nugimm off canım sıkıldı su sayacı bozulmuş bizimm 2 aydır faturada borcunuz yok sayaç okunamadı diyoo
belediyeyi aradım nalburdan sayaç al sucuya taktır eski sayacı getir yeni sayacında numaralarını getir işlet dedilerr
eşim izin alamadı bi sucu buldumm tanıdıkk off yarın onlarla uğraşcam
mütaite 200 lira para verilcek öf pöf
eşimin arkadaşı var onu arıcaz yarın gitgel olur diye o götürcek arabasıylaa
inşallah aksilik çıkmazz
boğazlarım ağrıyo
gece terliyorumm açıyorum üzerimi uykuda üşütüyorumm
boğazlarım aciyii üstelikk kırgınlık hepiciğide varr
işlerde varr
eşimde izin alamadı
offf offf
yakında değil gideceğim yerlerr
bende katılmak istiyorummmboyum 172 kilom 64
Arkadaşlar günaydınnnnn
nasılsınız? Yazılanları geçmişe dönüp okuyamadım, güzel bir gün diliyorum.
Ben bu sabah 64,1 kg geldim. bir hafta içinde 0,900 gr vermişim. Ama takımımın sayfasına girip bunu bildiremiyorum. Sürekli bir sorun çıkıyor. Şimdi de evden çıkmam lazım.
Gunaydin kizlaaaaarrrr gununuz cok cok cok guzel olsun insallah... ben dun aksam giremedim..sizden ayri kaldim..sizde aksamken burda sabah ya ondan...birsuru isim vardi.cok temizlik yaptim..oldum vallahi..acayp yorgundum sadece 20 dk. yuruyebildim..:92:
Bu arada size tartilacagimi soylemistim ya...sonuc husran...6 gunde 200 gr vermisim sadece..ne yedigimi de siz biliyosunuz..hatta az yiyosun filan demistiniz...sadece bir kacamagim oldu..ondan mi acaba.. neyse durmak yok yola devam...!!! En Buyuk Kadinlar Kulubu
Ben menumu yazayim.. yani 22 aralik menusu:
sabah: 1,5 yumurtali omlet, 2 t.k. lor peynir, 2 d.k.ekmek, 2 zeytin
Oglen: 1 avuc tavuk gogus izgara,karisik sebze izgara,1/2 dilim katik boregi,1/2 kase yogurt, 1 kase corba,4 y.k barbunya
Arada:4 findik
Aksam:1 parca tavuk(50 gr filandi),3-4 kasik sebze,1/2 kase yogurt,1/2 kase corba
Arada: 4 findik
Su: 1.5 lt
Ogleni fazla kacirdigim icin meyve yemedim...bi de findik yemistim zaten..:26da meyveyi telafi etsin..ben boyle 10 gunde 200 gr vere vere yaza anca 55 e inerim artikim....
Arkadaşlar günaydınnnnn
Ben bu sabah 64,1 kg geldim. bir hafta içinde 0,900 gr vermişim. Ama takımımın sayfasına girip bunu bildiremiyorum. Sürekli bir sorun çıkıyor. Şimdi de evden çıkmam lazım.
Günaydın kızlar,
bugünde tartıda hüsran. gerçi düne göre daha az hüsran .62,1 .. sporsuz bu iş olmayacak anlaşıldı ama benim bu sporu başlatacak çabam yetersiz yaaaaa kendime çok kızıyorum
kahvaltım: 07.30
3 haşlanmış yumurta
az peynir
bir dilim hindi füme
bir dilim kızartılmış pişirilmiş pastırma
09.00 bir adet şekersiz türk kahvesi
şimdi de form çayımı içeyim belki biraz hareket gelir bagırsaklarıma
şirincim tebrik ederim canım. 200 gr 200 gr dır bak ben veremedim üstüne artılarda görünüyorum çıldırıcim
tebrikleeeerr
selen çok güzel tebrik ederim seni de 900 gr iyi bir sonuç
günaydıın hanımlaaarrrr
acilen benide aranıza almanızı talep ediyor,hayırlı günler diliyorum.desteğe çok ihtiyacım var da
günaydıın hanımlaaarrrr
acilen benide aranıza almanızı talep ediyor,hayırlı günler diliyorum.desteğe çok ihtiyacım var da
hoşgeldin canımmm
Arkadaşlar günaydınnnnn
günaydın minyatür hoşgeldin.
neden minyatür? minyon tiplimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?