60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sabahları hepmi müsli yiyosun yoksa bugünlükmü böyle oldu yada aradamı diyeceğim sabah kahvaltını biraz sağlam yap yani ekmeğini peynirini ye bence

canım sabahları hepmi müsli yiyosun yoksa bugünlükmü böyle oldu yada aradamı diyeceğim sabah kahvaltını biraz sağlam yap yani ekmeğini peynirini ye bence

haftada 2 gün elmalı müsli yiyorum tatlım.geri kalan günlerde yumurtalı peynirli zeytinli çavdar ekmekli sağlam bi kahvaltı yapıyorum.ben şu an uyguladığım bu diyetle daha önce 6 ayda 70 kilodan 54 kiloya düştüm.ve tam 4 yıl korudum kilomu.ancak kpssye hazırlanırken yedim içtim.kendimden geçtim.sonuçta memur oldum ama tombişte oluverdim
şimdi tekrar 54 kilo olduğum çıtır pıtır elbiseler giydiğim günlerime acilen geri dönmek istiyorum.sizlerinde desteğiyle başarabileceğime inancım tam.hepimize sağlıklı incelmeler.allah yardımcımız olsun

günaydınlar

sabah kahvaltım
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 bardak az şekerli çay
kaymak ve baldı
şimdi de kayısı ve ceviz yiyorum

günaydınnnnn........

nasılsınız kızlarr?yeni gelenler hoşgelmişşş...selennnn kg vermişin tebriklerr..nugşşş günaydın cnm nasılsın pepeti....

sabah kahvaltım
1 dilim içi alınmış kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 tane haşlama yumurta
domates ceviz..
kızlar dün aşure yaptık valla götürdüm aşureleri..ama ben regliyim hassasım yani:26:

slm kızlar benide aranıza alırmısınız vermem gereken tam 12 kilom var boyum 1.66 kilom 67 2 çocuk annesiyim ve 6 aylık bebeğim var kendimcee bişeyler yapmaya çalışıyorum bu arada sütüm azalmasın diye ısırgan otuyla rezene demleyip içiyorum günde 2.5 litre su içemeye çalışıyorum 19 dan sonra bişey yememeeğe çalışıyorum bu kadar inşşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz. öpüyorum nanaklarınızdan.

canım hoşgeldin 6 ay olmuş doğum yapalı yeni sayılır daha internette emziren anne diyetleri var canım istersen bi onlara göz at ordanda faydalanabilirsin

günaydın kızlar sabah kahvaltım
2 dilim kepekli tost ekmeği
1 tane dometiss
5 tane zeytin
2 kk peynir
şimdide şekersiz çay içiyorum
afiyet olsun canım..

inşallah cnaım bu ara moral depolayıp bu işe başlamalıyım.
bu arada 11.000 sayfamız hayırlı ugurlu olsunnn
10.000 sayfaya da yazmıştım amma da gedikliyim hee

bu arada kilo hedefimi değiştirdim.. ilk etapta beden kitle indeksimi 22.00 indirmek için iki kilo vermek istiyorum.
sonrasında sırası ile 57 de 55 e kadar niyetim var.eğer güzel duracağını düşünürsem 52 ye kadar inebilirim. ama tabi büyük ihtimalle çirkinleşir çok zayıflarım o zaman. tabi uzun vadede bakıcaz.. bu kısa hedefin beni motive edeceğine inanıyorum..

canlarım günaydın.nasılsınız kaç gündür doğru dürüst giremedim.dün tam girdim evimin bitişiğindeki trafo patladı elektirikler kesildi yangın çıktı.balkon demirlerim kapkara oldu.onları temizledim.ama geç saate kadar elektirikler gelmeyince ev çok soğuk olmuştu kaynım bizi aldı kayınvalidemlere gittik geç saatte geldik elektiriklerde gelmişti hemen uyuduk.
bu sabah 10:15 te uyandım kahvaltı hazırladım ama çok fazla birşey yiyemedim.
3-4 adet mantar az yağda kavurdum onu yedim.
1 adet domates,
yarım salatalık,
1 ince dilim peynir,
2 dilim ekmek,

yumurta da vardı ama bir türlü yiyemedim kokusu bana çok ağır geldi..

cimcimecim valla canım nedir bu talihsizlikler hete seni buluyor doğumdan sonra normal yeme düzenine girersin hayırlısıyla bi doğurda ağrılardan sızılardan kurtulursun inşallah canım
Gunaydın kızlar 62 kıloyken basladım dıyete 22. Gunum bugunkı ıtıraf edıyorum arada bolca kacamak yaptm ama buguuun tartıldm ve 58 kıloyuuuum

tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…