HOŞ BULDUUKKKKK
bende yazıyım yediklerimi
sabah :elmalı müsli
ara:şekersiz kahve ve 1 tane diyet püsküütt
öğlen 2 tane bulgurla pişirdiğim az yağlı kabak dolması ve yoğurt yemeyi planlıyorum.
inşallah hepimiz incecik olucaz
canım sabahları hepmi müsli yiyosun yoksa bugünlükmü böyle oldu yada aradamı diyeceğim sabah kahvaltını biraz sağlam yap yani ekmeğini peynirini ye bence
günaydıın hanımlaaarrrr
acilen benide aranıza almanızı talep ediyor,hayırlı günler diliyorum.desteğe çok ihtiyacım var da
önceden de vardın dimi sen resminden hatırladımm :86:
günaydınlar
sabah kahvaltım
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 bardak az şekerli çay
kaymak ve baldı
şimdi de kayısı ve ceviz yiyorum
afiyet olsun canım emme kaymak ve bal cıssssssssss
evet pepetim karatay diyetinden hatırlıyosun
hadı yaaaama sanki 8-9 ay önce burdaydın gibi hatırlıyorum
slm kızlar benide aranıza alırmısınız vermem gereken tam 12 kilom var boyum 1.66 kilom 67 2 çocuk annesiyim ve 6 aylık bebeğim var kendimcee bişeyler yapmaya çalışıyorum bu arada sütüm azalmasın diye ısırgan otuyla rezene demleyip içiyorum günde 2.5 litre su içemeye çalışıyorum 19 dan sonra bişey yememeeğe çalışıyorum bu kadar inşşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz.öpüyorum nanaklarınızdan.
afiyet olsun canım..günaydın kızlar sabah kahvaltım
2 dilim kepekli tost ekmeği
1 tane dometiss
5 tane zeytin
2 kk peynir
şimdide şekersiz çay içiyorum
sazancım günaydın canım afiyet olsun evet sporsuz olmuyo hadi canım sanada biraz moral vereyim bende artık bugün yarın başlarım boğazlarımın acısı ağrısı sızısı geçti hepbereber başlayalım yine spora bi yapmaya başla devamı gelir bence dene bence başlaaaaaa sporaaaaaaaaaaa
Gunaydın kızlar 62 kıloyken basladım dıyete 22. Gunum bugunkı ıtıraf edıyorum arada bolca kacamak yaptmama buguuun tartıldm ve 58 kıloyuuuum
Gunaydın kızlar 62 kıloyken basladım dıyete 22. Gunum bugunkı ıtıraf edıyorum arada bolca kacamak yaptmama buguuun tartıldm ve 58 kıloyuuuum
cimcimecim valla canım nedir bu talihsizlikler hete seni buluyor doğumdan sonra normal yeme düzenine girersin hayırlısıyla bi doğurda ağrılardan sızılardan kurtulursun inşallah canımcanlarım günaydın.nasılsınız kaç gündür doğru dürüst giremedim.dün tam girdim evimin bitişiğindeki trafo patladı elektirikler kesildi yangın çıktı.balkon demirlerim kapkara oldu.onları temizledim.ama geç saate kadar elektirikler gelmeyince ev çok soğuk olmuştu kaynım bizi aldı kayınvalidemlere gittik geç saatte geldik elektiriklerde gelmişti hemen uyuduk.
bu sabah 10:15 te uyandım kahvaltı hazırladım ama çok fazla birşey yiyemedim.
3-4 adet mantar az yağda kavurdum onu yedim.
1 adet domates,
yarım salatalık,
1 ince dilim peynir,
2 dilim ekmek,
yumurta da vardı ama bir türlü yiyemedim kokusu bana çok ağır geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?