afiyet olsun canım benim..öğle yemeğim
1.5 kepçe mercimek çorbası
küçük tavuk bud
salata
1 dilim kepek
1 dilimde çavdar ekmeği yidim
cimcimecim valla canım nedir bu talihsizlikler hete seni buluyor doğumdan sonra normal yeme düzenine girersin hayırlısıyla bi doğurda ağrılardan sızılardan kurtulursun inşallah canım
selamm kızlar ben de bir iki kez yazmıştım buraya 2 hafta önce diyete başladım boyum 166 kilomsa 62.700 dü ve dün 60.100 olmuşumm :))) hem de ben de birsürü kaçamak yaptımm hep çikolataa yedmm =D ama durmak yok hedef 54 =D
Kızlaaaarrrr beni de alın aranızaa
yaş : 22 / 1,68 boy - 65 kilo vücudum isyanlarda, göbek sarkmış yan yağlar toplanmış kalçada iri iri beyaz çatlaklar ve yağlar çok acil beni bakıma alalımm daha bekarımda oof..bana hangi diyet reçetesini önerirsiniz hanımlar ama gaz da verin çünkü irademe hakim olamıyorum
Hugocuk dikkat et kendineee...yavas yavas hareket et tamam mi...Ne guzel boyle bebis bekleyen arkadaslarimizin olmasi..senin ilk cocugun mu olucak?..biz de 3 ay sonra calismalara basliycaz.... o zamana kadar vermem lazim bu kilocuklari...gecen balayi fotolarima baktim..fistik gibiymisim.. yedim yedim de bisey oldu sanki...
Kızlaaaarrrr beni de alın aranızaa
yaş : 22 / 1,68 boy - 65 kilo vücudum isyanlarda, göbek sarkmış yan yağlar toplanmış kalçada iri iri beyaz çatlaklar ve yağlar çok acil beni bakıma alalımm daha bekarımda oof..bana hangi diyet reçetesini önerirsiniz hanımlar ama gaz da verin çünkü irademe hakim olamıyorum
benn geldimm çok kötü bir gece geçirdimm boğazlarım berbattı iltihaplanmışş uyuyamadım ateş yaptı azcık
2 kere ılık suya duş aldımm ama 2 saat sonra yine çıkıyoduu artık titreme filan geliyodu acile gittik ateş düşürücü verdi doktorr direndim içmedimm geçmeyince gece 4 gibi içtim uyumuşumm
eşim izin aldı bugünn doktora gittik öbür kadındoğum doktoruma benim tosuncuk ordada 31 hafftalık çıktı doktor çok şaşırdıı yediğimi içtiğimi not etti kefir mayasından isterimm dedii
tosunum 1.5 kilo veee hiç durmuyo yine ters dönmüşşş
herşey normaldı doktorum dikkat et idrar yolu ve boğaz enfeksiyonları erken doğuma sebep olabilir dedii
sonra pazara gittik eşimle eve geldilk yemek yaptım zar zorr
sabah 1 simit yedim hastanede arada 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim birde boza içtim onla duruyorumm birazdan yemek yicez yemekte tavuksuyu çorba fırın köfte yoğurtlu havuç ve biber varr
hugocuk geçmiş olsun hoşgeldin.
demek saglıklı beslenmenin sonuçlarına daktırlar bile şaşıryii
gurur verici bi olay..
o hep saglıklı yemek yapıyon yeter diyen kocana da kappak olsunn
hugocum çook geçmiş olsun çokk dikkat et kendine ve bebişine..maşallah seninn paşaya erkenden büyüycek galiba seninki hemncicik anasının kucana gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?