60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim
1.5 kepçe mercimek çorbası
küçük tavuk bud
salata
1 dilim kepek
1 dilimde çavdar ekmeği yidim
afiyet olsun canım benim..
cimcimecim valla canım nedir bu talihsizlikler hete seni buluyor doğumdan sonra normal yeme düzenine girersin hayırlısıyla bi doğurda ağrılardan sızılardan kurtulursun inşallah canım

canım evet eski günlerimi okadar çok özledimki hareketliydim yorulmak nedir bilmezdim.en çok özlediğim şey böyle bir çırpıda kalkıp işlerimi bitirip kendime vakit ayırmak birde yatakta karın üstü uyumayı özledim bıktım yan yatmaktan... ama doğumdan sonra herşey çok değişiecek.

canlarım ben çıkıyorum hazırlanıp çıkacağım evimin yanında eşimin teyzesinin gelini kolunu kırmış.geçmiş olsuna gideceğim biraz oturup sonra bimden un ve kakao alacağım kızım pasta istiyor ona yapacağım..

bende aranıza katılmak istiyorum şu anda 61 kiloyum boyum 165cm kızlar bide lahana kürünü de uygulamayı düşünüyorum inş zayıflayabililriz:))

yemeğimi yedim geldim.
bulgurdan ve az yağlı yaptığım kabak dolmasından 3 tane ve 1 dlm çavdar ekmeği
akşamada salata ve çorba düşünüyorum

ben geldimm.pilatesimi yaptımm.ardından yeşil çayımı içtim.öğe yemeğimide yedim
yani öğle yemeği sayılmazda işte.
5 tane mercimek köftesi ve limon
ardından
şekersiz türk kahvesi ve maden suyu...

selamm kızlar ben de bir iki kez yazmıştım buraya 2 hafta önce diyete başladım boyum 166 kilomsa 62.700 dü ve dün 60.100 olmuşumm :))) hem de ben de birsürü kaçamak yaptımm hep çikolataa yedmm =D ama durmak yok hedef 54 =D

canım cok guzeel tebrık ederim..bende 61.5le basladım bugun 11.günüm 60.1im yani 1,5 kilo gıtmiş..ayda en fazla 3-4 kılo vererek saglıklı sekılde subatın sonunda 52 olmayı hedefliyorum

bu arada kızlar bugunku menum:

kahvaltı:1yumurta (cok az yagda omlet)
biraz peynir,5 zeytin,1dilim kepek ekmeği

öğlen:meshur (tum sebzelerın oldugu)corbam ve haslanmıs patates

akşamda:sulu köfte ve yogurt yıycem bırazda kuru üzüm yerim

3lt su ve bitki çayı

Kızlaaaarrrr beni de alın aranızaa

yaş : 22 / 1,68 boy - 65 kilo vücudum isyanlarda, göbek sarkmış yan yağlar toplanmış kalçada iri iri beyaz çatlaklar ve yağlar çok acil beni bakıma alalımm daha bekarımda oof.. bana hangi diyet reçetesini önerirsiniz hanımlar ama gaz da verin çünkü irademe hakim olamıyorum

aysuncum oncelıkle hosgeldın..bak ırademe hakım olamıyorum deme cunku ben olamazdım olmasaydım..hayatımda ılk defa dıyetle kılo verıyorum daha 10gun oldu ama tek dusuncem neydı bılıyomusun..yemek yemek sadece agızda 3 sanıyelik bı damak zevkıymiş..3sanıyelık damak tadı ıcın ıstedıgımı gıyemıycekmıyım yada ıstedıgım kıloya ulasamıycakmıyım,ye ye ye nereye kadar dıye dusundum ve ekmek ve abur cuburu bırakarak basladım.. benım boyum 1.70 kılom 60 52ye dusmek ıstıyorum senın gıbı bolgesel ıncelmek ıcınde plates sart.zaten okursan hemen yukarda yedıklerım var..bence lıstelere uymadan ne cok yıyosan azalt ama herseyden ye ozaman verdıgın kılolarıda almazsın..herzaman yanındayız canm hosgeldinn

kızlar yecale ne alemde acaba ne zamandır ugramıyor en son başı agrıyordu yaa umarım iyidir.

sağol canım evet ilk bebeğimm
bende senin gibi diyet yaptım spor yaptımm 1 yılda tüm fazlalıklarımı verdimm öyle hamile kaldımm inşallah sende kısa sürede verirsin ve hamile kalırsınn

benn geldimm çok kötü bir gece geçirdimm boğazlarım berbattı iltihaplanmışş uyuyamadım ateş yaptı azcık
2 kere ılık suya duş aldımm ama 2 saat sonra yine çıkıyoduu artık titreme filan geliyodu acile gittik ateş düşürücü verdi doktorr direndim içmedimm geçmeyince gece 4 gibi içtim uyumuşumm
eşim izin aldı bugünn doktora gittik öbür kadındoğum doktoruma benim tosuncuk ordada 31 hafftalık çıktı doktor çok şaşırdıı yediğimi içtiğimi not etti kefir mayasından isterimm dedii
tosunum 1.5 kilo veee hiç durmuyo yine ters dönmüşşş
herşey normaldı doktorum dikkat et idrar yolu ve boğaz enfeksiyonları erken doğuma sebep olabilir dedii
sonra pazara gittik eşimle eve geldilk yemek yaptım zar zorr
sabah 1 simit yedim hastanede arada 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim birde boza içtim onla duruyorumm birazdan yemek yicez yemekte tavuksuyu çorba fırın köfte yoğurtlu havuç ve biber varr

hoşgeldin aysuncum aramıza..bu kadar karamsar olma takıl buraya hergün yediğini içtini yaz ki yanlışlarını görelimki hepimiz birbirimizi üyarıp motive edip kilolaran kurtulalım.tabi spor da şart.en iyi sıkışmak pilatesle mümkün tavsiye ederimm....kolay gelsinn cnmm

hugocum çook geçmiş olsun çokk dikkat et kendine ve bebişine..maşallah seninn paşaya erkenden büyüycek galiba seninki hemncicik anasının kucana gelecek..

hugocuk geçmiş olsun hoşgeldin.
demek saglıklı beslenmenin sonuçlarına daktırlar bile şaşıryii
gurur verici bi olay..
o hep saglıklı yemek yapıyon yeter diyen kocana da kappak olsunn

hugocuk geçmiş olsun hoşgeldin.
demek saglıklı beslenmenin sonuçlarına daktırlar bile şaşıryii
gurur verici bi olay..
o hep saglıklı yemek yapıyon yeter diyen kocana da kappak olsunn

hee öyle valla
bugün yine gittik pazara kereviz havuç brokoli karnıbahar yeşilsoğan kabak aldımm bunlardan güzel bir çorba yaparım yineee

hugocum çook geçmiş olsun çokk dikkat et kendine ve bebişine..maşallah seninn paşaya erkenden büyüycek galiba seninki hemncicik anasının kucana gelecek..

sağol canımm zor bi geceydii
heee benim oğlanda anası gibi sabırsız dayanamıyii
sıkıldı heralde

hugocuk balım yazdıklarını şimdi okudum görmemişim çok geçmiş olsun bebem bu boğazlar insanı ne kadar zor duruma sokuyo yatsaydın hemen bide yemeklemi uğraştın iyi kötü bişeyler yerdiniz .valla başta istirahat ve ılık adaçayı ıhlamur kekik falan iç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…