- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
Tekrar merhaba ;
Öğle yemeğini az önce yedim.Bir fincan çorba ve bir adet çavdar peksimeti,inanılmaz tok hissediyorum şuan...:)
Akşam da kuru fasulye var evde.Acaba 3 kaşık kadar yesem nasıl olur?
4 yemek kaşığı susuz tarafından ye şekerim diyetisyenimin tavsiyesiydi,yemeğin yağı suyunda olduğuı için susuz tüketmeye çalış
saat 4 e geliyor ben hala aç değilim gerçekten ilginç bir durum bu arada çay içiyorum bitki çayı ve öğlen bi kepçe çorba küçük bir tavuk derisiz ve 2 kase cacık yedim çokmu acaba sizinkileri okudukca çok gibi hissettim
herkeze teşekkür ettm hoşgeldin msjları için.
kendimi çok iyi hissettim aranıza katıldığım için.
kadınlarklübünede yeni üye oldum.
umarım başarırız bu işi.buarada benim yaşım 28 .
dün akşam 7 den 8:30 a kadar spor yaptım.ama akşam gelince çukulata yedim
nolucak benim sonum.nası motive olucam bu işe(( çok üzgünüm:
kızlaarrr delikafadulden
sizin önerilerinizi göz önunde bulundurarak bu akşam ki yemeğimi yazıorum canlarımm :
2 küçük tabak sebze yemeği (deişik sebzeler ama)
biraz tavuk
salata
ve tatlı (sanırım :tomato:klava: :mymeka: bunları hakettim ben )
ve bol bol su içtim
bu menumu nasıl buldunuz kızlarr :teselli:
sizin önerilerinize önem veriorum bunu unutmayınn ... yerimseniben
aferin ayçacım akşam yemegin süper Şeniz
böyle ol kahvaltını yap her sabah ama i dilim kepekli ekmek ye kızartama yeme
öglende yemek ye aç kalarak zayıflamak saglıgını tehdit eder
inşallah hepmiz kilolardan kurtuluruzklava:
ne tatlısı yedin bakalım ona göre spor yaptırcamdelikafadulden
merhaba kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm :)))))
kızlar kaç gündür internetim yok ve akşam bakmaya gelecekler ama merka etmeyin asla diyeti bırakmadım kızlar.
topraksuuucum cnm benim nasılsın ya seni özledim göremesemde yazışmayı yaneeeeeee....
saat 4 e geliyor ben hala aç değilim gerçekten ilginç bir durum bu arada çay içiyorum bitki çayı ve öğlen bi kepçe çorba küçük bir tavuk derisiz ve 2 kase cacık yedim çokmu acaba sizinkileri okudukca çok gibi hissettim
Aslında bende sizin gibi beslenmek isterdim.Aancak çalıştığım yerde yemek sııkıntısı yaşıyoruz.Fast food yada bisküviden başka seçenek yok:sm_confused:
Bu yüzden mecburen evden getirebildiğim kadarıyla idare ediyorum.Ama o da kısıtlı işte hazır çorba ,peksimet yada en götü ihtimal peynir ekmek
selam kızlar
aranıza yenı katıldım.delırmek uzereyım bu kılolar ustume yapıstı gıtmıyo yaf
su an 62kıloyum.yarından ıtıbaren guzel bır dıyete baslıyorum.gecen sene 56yı gormusken tekrar kılo almak ne acı bısıee neler yapıcaz bıraz anlatırmısınız
bugün yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook
sabah aç karnına bi büyük bardak soğan suyu
kahvaltı: yarım paket eti form,2 kk peynir
ara biraz kırmızı fıstık
bir kase şehriye çorbası
akşamda: bi büyük levrek(fırında) ve bolca roka salatası
az şekerli çay
final: soğan suyu
iyi akşamlar a.s.
gerçekten beğendinmi canımmteşekkur ederimm Şeniz
arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum 69 kiloyum boy 172 ben 5 yl önce diyetisen yardımıyla 58 e düşmüştüm tabi 5 yıllık bi zaman zaafında aldım kilolarımı geri her neyse o yıllardaki listelerimden birini uyguluyorum sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir öglen bi kase corba ikindi 3 etiform limonlü bisküvi bir mandalina akşam 4 yemek kaşığı sebze yemeği 3 kaşık pilav gece bi meyve elma armut portakal veya muz ben muz yiyorum tatlıya cok düşkün olduğm icin tatlı ihtiyacımı muzla gidermeye calışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?