60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım sorma çok kötüü heleki titreme geliyo yataktan çıkamıyosunn
canım eşim dışardan bişeyler söyleyelim dedi ama benim canım bunları istedii
kuru kuru dışarda yemek istemediim
sıcacık tavuksuyu çorba gibisi yok
dinlene dinlene yaptıım

sağol canımm zor bi geceydii
heee benim oğlanda anası gibi sabırsız dayanamıyii
sıkıldı heralde

tahmin ediyorum cnm benim..çünkü bende faranjit olduğundan sürekli boğaz iltihabı olurum.çok zor oluyor baş ağrısı ateş halsizlik hepsine yapar.dikat et ılık şeyler iç cnm benim...fazla yorma artık kendini.aynen anasına bak oğlunu al olmuş u artıksen gibi yerinde duramiyiii

çok zor canım ve hamile olmasam dert etmezdim aama hamile olunca değişiyo
aman bişey olmasın aman ateş zararlı içi içini yiyo insanın
dün gece ateşim çıkar diye titreye titreye zor attım kendimi banyoya ılık duş aldım ama nasıl kötü oluyorum su ılık bile olsa vücudum deyiremiyorumm
hamile olunca çok zor oluyoo
allahtan eşim izin aldı gecede ilgilendi ateş kötü dedi doktora götürdü oğluna biişey olmasın diye
neyseki ateşim 36 buçuk geldi 38 üzeri tehlikeliymişş
sabata yeniden gittik ısrar etti bebeği gösterdik

sağol canım evet ilk bebeğimm
bende senin gibi diyet yaptım spor yaptımm 1 yılda tüm fazlalıklarımı verdimm öyle hamile kaldımm inşallah sende kısa sürede verirsin ve hamile kalırsınn
Insallah canim benim..guzel dileklerin icin tesekkurler...ama ben 1 ayda kaybedemem 6 kiloyu..neyse nisana kadar yolu var..verdigim kadar artik..ne yapayim....

Hugocum cok cok gecmis olsun...cok uzuldum..ama iyi bakiyorsun kendine sen toparlamissin bak hemen ne guzel...Annelik boyle bisey heralde...hemen bebegini dusunuyor insan dimi?

iyi akşamlaar kızlaarrr

şöyle bi günü özetlemek istiyorum

sabah:elmalı müsli
ara :şekersiz nescafe-1 tanecik diet püsküüt
öğle:3 tane bulgurdan yapılmış kabak dolması-1 dlm çavdar ekmeği
ara:1 mandalina
akşam:yoğurtlu çorba bol salata 2 etimek

şimdide 1 büyük kupa yeşil çayımı içiyoruummm

nasıl sizce menüm alkış varmı bana

Minyaturcum hosgeldiiiinnn....gecmisi okudum da ne guzel kilo vermissin onceden...ders calisirken ben de cok yemek yerdim..istahim acilirdi..hos hala acik ya!!
Canim sen onceden yaptigim bir liste vardi onunla verdim o kadar kiloyu demissin nasil bir yontemdi o...ben hala arastirmalardayim da...

öncelikle merhaba...bende varım artık bu kervanda 1hafta oldu müdavimi oldum sitenin ama henüz oldukça cahilim..şu kilo çizelgesinin bi kolayı var mı acaba bana yardımcı olsanız..1.63 boyum 64.4kilom var birde oğlum,onu seviyorum ama çok üzüyor beniiii!!!neyse merhabalar tekrar...

selam arkadaşlar cumadan cumaya ancak yazıyorum..en sevdigim gün cumaaa:))
aslında dikkatediyorum ama hala 60 kilodayım..inmiyor bir türlü ellilereee
mesela bugün ki menüm şöyle
sabah..
yarım simit sekersiz çay
3 saat sonra(sınıfın beslenmesi geliyor)
2 çatal yaş pasta,1 ev yapımı poaca
ara 1 mandalina
evegelince 1 dilim ekmek azcık kaymak,yagsız taze fasulye 4 kaşık kadar
ara 1bardak organik süttt(çokkk severimdegünde 2bardak mutlaka içerimm:)
akşam
mercimekli erişte pilavı az yağlı 4 kaşık
sarımsaklı yogurtlu ıspanak
haşlanmış tavuk 1 but kadar 1 turp
ekmek yok..
gece yatmadan yine 1bardak süt içerim..
menüm asgı yukarı böyle oluyor yanlışım ne yorumlarınız ne..
spor olarak günde yarım saat kadar kondisyon bisikletine biniyorum..
yanlış nerdeee

şirincimm 6 kilo fazla için metabolizmanı bozmaya deymezz
ayrıca kulaktan dolma diyetlere itibar etme versen bile kas verirsinn
bebek düşünüyosunn
kesinlikle kilo verirken ve sonrasında gebeliktede uygulayacağın şekilde bir beslenme düzeni oturtman lazımm
6 kilo verilmeyecek bişey değill
kardiyo ve düzenli beslenme ile rahatlıkla verirsinn
bebrk yapıcaz diye sanırım telaş sardı seni o yüzden yok o diyetiymiş yok bilmemne diyetiymiş bunları bırakk
gebelik girince işin içine çok farklı oluyooo
benim boyum170 kilo 83 idi
diyetisyene gittim düzenli spor ve diyetle 1 yılda 65 kiloya indimm
yağ oranımı düşürdümm
1 yılda yeni beslenme tarzıma adapte oldumm eskisi gibi yemiyorumm yiyemiyorumm
demek istediğim geçici değil kalıcı çözümlerr olmalı
pastayı çok seven 1 bütün pastayı 1 günde yiyen benn ağzıma süremez oldumm
kızartma fastfoodu hiç sevmiyorum artıkk
colayı tamamen bıraktım light ürünleri şekerli içecekleri tamamen unuttum
mevsim sebzeleri meyveler esmer karbonhidrat süt yoğurt vs.. olabildiğince işlenmemiş besleniyorumm
gebeliktede değişmedii
hiçç tatlı yemedimm baklava vs.. yemedimm
kızartma yemedimm
bikaç kezz börek poğaça yedim oda esmer unlu idi
yemedim çünkü canım istemiyoo
şuan ekmeği tamamen bıraktım diyebilirim sabahları yiyorum tekk
ihtiyacım olmuyoo sorun olmuyoo gerek görmüyorumm
ama doğumdan sonra eski spor düzenine döndüğümde yerimm esmer karbonhidratlarıı ve hergün protein alırım mecburen sporda şart çünküü
kilo vermede bende durmalar yaşadım hemen sporda değişiklik uyguluyodum ve ayda bir listemde değişiklik uyguluyodu diyetisyenim yine veriyodumm
kilo verme işini çözdümm kendimde hiçç sorun etmiyorumm artıkk
elbette kolay olmadı 1 yılda öğrendim ama öğrendimm
şimdi bebeğimin sağlıklı gelişimi için onun için besleniyorumm kilo alsamda dert etmem ama sağlıklı beslendiğimden en çok kilo alınan son 3 aya girmeme rağmen kilo almıyorumm
kısa süre değil ömür boyu beslenme olsunn
kiloları takma giderr
spor hep yap genç kalırsınn
mutlu oll güçlü oll kendinle savaşıyosunn

hoşbulduk canıncıımmmm
benim daha önce uygulayıp kilo verip ve 4 senede kilomu koruduğum yöntem 6 öğün beslenmekti
şimdide onu yapmaya çalışıyorum.

haftada 2 veya 3 gün sabak kahvaltıda müsli-diğer günler yumurtalı peynirli zeytinli-çavdar ekmekli sıkı bi kahvaltı
aralarda :1 porsiyon meyve veya 4 ceviz veya diyet püsküüt veya ayran veya süt vb..
öle yameklerinde haşlanmış veya ızgara veya sotelenmiş tavuk yada kırmızı et.bol salata veya yoğurt..
akşam:genelde evde ne piştiyse sebze yemeği bol salat yoğurt
veya 1 su bardağı haşlanmış kepekli MAKARNA ve ton balıklı salata...

akşam 19 dan sonra yeme içme yok
ve günde en az 2 lt su

işte benim listem böyleydi tatlımcım

Canim oncelikle aramiza hosgeldin...bu forum bagimlilik yapiyor dimi.... bence diyetin cok karbonhidrat agirlikli...yas pasta,kaymak,pogaca,simit,pilav....oooooo....daha ne olsun!!! her ogun 1 er dilim kepek ekmek veya ekmek yerine gececeklerden corba,az bulgur pilavi..filan alman lazim...

karbonhidrat ağırlıklı beslendiğin için öğleden sonra iştahın açılıyo veya acıkıyosunn
sabah sadece yarım simit çok yetersizz aslında diyette pek yenmemeli beyaz undan yapılıyoo iştah açarr ama arada olurr yanında 1 dilim peynirr 1 yumurta filan olurr
yaşpasta ve poğaçada diyette tavsiye edilmezz
kaymakta öylee
meyvede yokkk
internetten diyetisyenlerin hazırladığı listelere baksan fikir olurr

yine bu şekilde beslenn

canım cok guzeel tebrık ederim..bende 61.5le basladım bugun 11.günüm 60.1im yani 1,5 kilo gıtmiş..ayda en fazla 3-4 kılo vererek saglıklı sekılde subatın sonunda 52 olmayı hedefliyorum

canım inş yaa oluruz en kısa zmandaa boyun kaç pekiii

Canim sagol paylastigin icin..oglen ve aksam ekmek veya ekmek yerine gecebilecek bisey yemiyordun o zaman..arada aksamlari kepekli makarna haricinde oyle mi?? peki spor olarak ne yaptin acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…