hugocuk balım yazdıklarını şimdi okudum görmemişim çok geçmiş olsun bebem bu boğazlar insanı ne kadar zor duruma sokuyo yatsaydın hemen bide yemeklemi uğraştın iyi kötü bişeyler yerdiniz .valla başta istirahat ve ılık adaçayı ıhlamur kekik falan iç canım
sağol canımm zor bi geceydii
heee benim oğlanda anası gibi sabırsız dayanamıyii
sıkıldı heralde
22 günde 4 kilo
çok çok iyi bir sonuç!
boy kaçtı ?
canım benim tebrik ederim...süpersin..
tahmin ediyorum cnm benim..çünkü bende faranjit olduğundan sürekli boğaz iltihabı olurum.çok zor oluyor baş ağrısı ateş halsizlik hepsine yapar.dikat et ılık şeyler iç cnm benim...fazla yorma artık kendini.aynen anasına bak oğlunu al olmuş u artıksen gibi yerinde duramiyiii
Insallah canim benim..guzel dileklerin icin tesekkurler...sağol canım evet ilk bebeğimm
bende senin gibi diyet yaptım spor yaptımm 1 yılda tüm fazlalıklarımı verdimm öyle hamile kaldımm inşallah sende kısa sürede verirsin ve hamile kalırsınn
benn geldimm çok kötü bir gece geçirdimm boğazlarım berbattı iltihaplanmışş uyuyamadım ateş yaptı azcık
2 kere ılık suya duş aldımm ama 2 saat sonra yine çıkıyoduu artık titreme filan geliyodu acile gittik ateş düşürücü verdi doktorr direndim içmedimm geçmeyince gece 4 gibi içtim uyumuşumm
eşim izin aldı bugünn doktora gittik öbür kadındoğum doktoruma benim tosuncuk ordada 31 hafftalık çıktı doktor çok şaşırdıı yediğimi içtiğimi not etti kefir mayasından isterimm dedii
tosunum 1.5 kilo veee hiç durmuyo yine ters dönmüşşş
herşey normaldı doktorum dikkat et idrar yolu ve boğaz enfeksiyonları erken doğuma sebep olabilir dedii
sonra pazara gittik eşimle eve geldilk yemek yaptım zar zorr
sabah 1 simit yedim hastanede arada 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim birde boza içtim onla duruyorumm birazdan yemek yicez yemekte tavuksuyu çorba fırın köfte yoğurtlu havuç ve biber varr
Günaydın kızlar,
bugünde tartıda hüsran. gerçi düne göre daha az hüsran .62,1 .. sporsuz bu iş olmayacak anlaşıldı ama benim bu sporu başlatacak çabam yetersiz yaaaaa kendime çok kızıyorum
kahvaltım: 07.30
3 haşlanmış yumurta
az peynir
bir dilim hindi füme
bir dilim kızartılmış pişirilmiş pastırma
09.00 bir adet şekersiz türk kahvesi
şimdi de form çayımı içeyim belki biraz hareket gelir bagırsaklarıma
şirincim tebrik ederim canım. 200 gr 200 gr dır bak ben veremedim üstüne artılarda görünüyorum çıldırıcim
tebrikleeeerr
Tedirginim tesekkur ederim moral verdin vallahi...boyle biraz daha devam edeyim de kilo vermem durursa biraz yememi arttirip kosuyu birakip yuruyuse baslarim..belki biraz karatay uygularim.. metabom degissin,harekete gecsin diye...senin kilo cizelgene baktim da canim sen cok kilo vermissin yaa...maasallah..hikayeni paylasir misin.. bu arada okudum yeni hedefini ..kilo hedefini biraz daha asagi cekmissin.. Sen azimle o kadar kiloyu verdikten sonra 3-5 kilo senden kacar mi canim... Spor olarak ne yapiyorsun canim?
Bu arada 2 gunde bir form cay icsek zarari olur mu? benim de tuvalet durumlari iyi degil..burda bi cay var Turkiyedekilerden daha guclu..onun zarari olurmu acaba 2 gun once ictim 2 de hap aldim..:26:tuvalete cikmak icin..ise yaradi ama o zamandan beri tik yok..cok cay icip bagirsaklarimi tembellestirmekten korkuyorum...:18:
Kizlaaarrrhergun kafaltidan sona turk kavesi iciyom ben...turk kahvesi bagirsakda peklik yapar mi bilen var mi????????
Minyaturcum hosgeldiiiinnn....gecmisi okudum da ne guzel kilo vermissin onceden.. .ders calisirken ben de cok yemek yerdim..istahim acilirdi..hos hala acik ya!!
Canim sen onceden yaptigim bir liste vardi onunla verdim o kadar kiloyu demissin nasil bir yontemdi o...ben hala arastirmalardayim da...
selam arkadaşlar cumadan cumaya ancak yazıyorum..en sevdigim gün cumaaa:))
aslında dikkatediyorum ama hala 60 kilodayım..inmiyor bir türlü ellilereee
mesela bugün ki menüm şöyle
sabah..
yarım simit sekersiz çay
3 saat sonra(sınıfın beslenmesi geliyor)
2 çatal yaş pasta,1 ev yapımı poaca
ara 1 mandalina
evegelince 1 dilim ekmek azcık kaymak,yagsız taze fasulye 4 kaşık kadar
ara 1bardak organik süttt(çokkk severimdegünde 2bardak mutlaka içerimm:)
akşam
mercimekli erişte pilavı az yağlı 4 kaşık
sarımsaklı yogurtlu ıspanak
haşlanmış tavuk 1 but kadar 1 turp
ekmek yok..
gece yatmadan yine 1bardak süt içerim..
menüm asgı yukarı böyle oluyor yanlışım ne yorumlarınız ne..
spor olarak günde yarım saat kadar kondisyon bisikletine biniyorum..
yanlış nerdeee
selam arkadaşlar cumadan cumaya ancak yazıyorum..en sevdigim gün cumaaa:))
aslında dikkatediyorum ama hala 60 kilodayım..inmiyor bir türlü ellilereee
mesela bugün ki menüm şöyle
sabah..
yarım simit sekersiz çay
3 saat sonra(sınıfın beslenmesi geliyor)
2 çatal yaş pasta,1 ev yapımı poaca
ara 1 mandalina
evegelince 1 dilim ekmek azcık kaymak,yagsız taze fasulye 4 kaşık kadar
ara 1bardak organik süttt(çokkk severimdegünde 2bardak mutlaka içerimm:)
akşam
mercimekli erişte pilavı az yağlı 4 kaşık
sarımsaklı yogurtlu ıspanak
haşlanmış tavuk 1 but kadar 1 turp
ekmek yok..
gece yatmadan yine 1bardak süt içerim..
menüm asgı yukarı böyle oluyor yanlışım ne yorumlarınız ne..
spor olarak günde yarım saat kadar kondisyon bisikletine biniyorum..
yanlış nerdeee
hoşbulduk canıncıımmmm
benim daha önce uygulayıp kilo verip ve 4 senede kilomu koruduğum yöntem 6 öğün beslenmekti
şimdide onu yapmaya çalışıyorum.
haftada 2 veya 3 gün sabak kahvaltıda müsli-diğer günler yumurtalı peynirli zeytinli-çavdar ekmekli sıkı bi kahvaltı
aralarda :1 porsiyon meyve veya 4 ceviz veya diyet püsküüt veya ayran veya süt vb..
öle yameklerinde haşlanmış veya ızgara veya sotelenmiş tavuk yada kırmızı et.bol salata veya yoğurt..
akşam:genelde evde ne piştiyse sebze yemeği bol salat yoğurt
veya 1 su bardağı haşlanmış kepekli MAKARNA ve ton balıklı salata...
akşam 19 dan sonra yeme içme yok
ve günde en az 2 lt su
işte benim listem böyleydi tatlımcım
canım cok guzeel tebrık ederim..bende 61.5le basladım bugun 11.günüm 60.1im yani 1,5 kilo gıtmiş..ayda en fazla 3-4 kılo vererek saglıklı sekılde subatın sonunda 52 olmayı hedefliyorum
hoşbulduk canıncıımmmm
benim daha önce uygulayıp kilo verip ve 4 senede kilomu koruduğum yöntem 6 öğün beslenmekti
şimdide onu yapmaya çalışıyorum.
haftada 2 veya 3 gün sabak kahvaltıda müsli-diğer günler yumurtalı peynirli zeytinli-çavdar ekmekli sıkı bi kahvaltı
aralarda :1 porsiyon meyve veya 4 ceviz veya diyet püsküüt veya ayran veya süt vb..
öle yameklerinde haşlanmış veya ızgara veya sotelenmiş tavuk yada kırmızı et.bol salata veya yoğurt..
akşam:genelde evde ne piştiyse sebze yemeği bol salat yoğurt
veya 1 su bardağı haşlanmış kepekli MAKARNA ve ton balıklı salata...
akşam 19 dan sonra yeme içme yok
ve günde en az 2 lt su
işte benim listem böyleydi tatlımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?