60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynenn bendee öyleymm göbegm ve yanlarımla patatese benziormm bak diyet günlüğümee orada neler yediğimi yazdım sanada faydası olcabileceğini düşünüorm canımm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/490711-benimde-diyet-gunlugum-var.html

iyi akşamlar kızlar

ara:
1 çay bardagı boza
2 hurma

öğlen :
1 tabak bezelye yemeği
5 kş tavuklu pilav
500 ml ayran
1 dilim çavdar

ara:
2 domates hurması
1 elma

akşam:
4 etsiz çiğ köfte marul yeşil sogan ve ayranla
azda peynir ekmek yedim canım cok bişey istemedi
su içmeye devam ediyorum

hugocuk geçmiş olsun şekerim rahatsızlanmışsın
hamilelerin bağışıklık sistemi cok zayıflıyor sık sık hasta oluyorlar o yüzden dikkat et kendine ayaklarına özellikle

Sagol hugocum yaaa....dogrusun kendimle savasiyorum ben...bir omur boyu yeme duzenim boyle olacak artik...mahrumiyet duygusundan cikmam lazim....hic bir zaman istedigini yiyen ama kilo almayan biri olamiyacagima gore..boyle yasiycam artik...zaten hastaliklarin cogu da yemekten dimi..az yiyen insanlar hep saglikli ve uzun yasiyolar...SAAGOL CANIM...

Canim sagol paylastigin icin..oglen ve aksam ekmek veya ekmek yerine gecebilecek bisey yemiyordun o zaman..arada aksamlari kepekli makarna haricinde oyle mi?? peki spor olarak ne yaptin acaba??

ekmek dönüşümlerine dikkat ettim. ekmek yerine çorba,ekmek yerine 3 kaşık bulgur pilavı yada kepekli makarna gibi...
tabi tercih meselesi ekmekte tercih edilebilir.bide kuru incirle kuru kayısı yedim sabahları onu yazmayı unutmuşum.spora gelince yanlız ve yanlızca yürüyüş.o da zorla.ben hiç sevmiyorum sporu

güzel gidiyosunn böyle devam edersenn bebeğin tosuncuk olurr sende en az kiloyla atlatırsınn
bende bugün pazardan brokoli kabak karnıbaharr havuç kereviz aldım bunlardan azar azar karıştırıp haşlıyorum sünra blendrdan geçiripp çorbasını yapıyorumm çok faydalııı tavsiye ederimm bebek için çok çok iyi
bugün doktorumada dedim çok beyendi bu çorbayıı
birde kefir mayası bulup evde kefir yapıp gün aşırı içersen o da çok iyi
doktorum sindirim ve bağırsak sistemi için evde yapılan kefir çok çok iyidir mayasından banada getirr dedii
birde haftada 2 gün fazla değil bıldırcın yumurtası yee
normal tavuk yumurtasından 9 kat fazla protein varr
bunları uygulaa sonra dersin bebişim çok tepiniyo hiç durmuyoo diyeee
herşey onların gelişimi sağlığı için
ayrıca günde 2 hurmada iyiymiş bugün sordumm 2 hurma erken doğuma sebep olmaz dedi çok yersenn olabilir dedii bizde tabak tabak yemicez 2 hurma şifa niyetine olsun demii
arı polenini sorcaktım unuttumm

Sehracim hos geldin...!!!kilo cizelgesi icin tickerfactory.com a gir, asagida weight lost diye bir bolum var.orayi tikla, acilan bolumde cizelge cesitleri var.istedigini sec..next tusuna bas..kilo cizelgen icin kucuk ikonlar cikicak ilerlemeni gosteren...ondan da istedigini sec sonra cikan tabloya pin kodu(istedigin herhangi bir sifre olabailir), o anki kilon,olmak istedigin kilon, ve tarihi gir..bu arada orada pound yazar onu kg ye cevirmen lazim..sonra nexte bas, asagiya dogru url adresleri cikacak..bbCode kutucugunu gor. okutucuktaki iki adresten basinda http:/ yazanini kopyala sonundaki

kefiri nasıl yapıyosun
yada hazır olarak hangi marketlerde var yada mayasını nerden alıyorsun
bıldırcın yumurtasını eşimde söyledi aldırayım eşime nasıl yiyorsun haşlamamı omlet mi

hugocuk geçmiş olsun şekerim rahatsızlanmışsın
hamilelerin bağışıklık sistemi cok zayıflıyor sık sık hasta oluyorlar o yüzden dikkat et kendine ayaklarına özellikle

sorma canım çok kötü oldumm birde benim hafta atladıı kiloda almamışımm bu tosuncuk yiyo beni valla bana bişey kalmıyo güçsüz kaldımm
ben iki doktora gidiyorum farklı hastanelerde bugün gittiğim doktorumda şaşırdı 31 haftalık çıktıı herşeyii
sadece kilo değil gelişimide 31 dedii şaşırdı bende anlattımm
hastalarıma yediklerini söylücem dedi not aldıı
sadece 4 kiloyu geçer bu tosuncuk dedüü
önemli değil dedim
onlar sağlıklı olsun demi herşey onlar için zira başka hiçbişey bana boza içirip bıldırcın yumurtası yediremezdii :120:

evet canım iyi olsunlarda
bozayı bende hiç sevmiyorum zorla içiyorum

mahrumiyet diye düşünmee genel olarak sağlıklı beslenirsen arada yersin ama uzun süre sağlıklı beslendinmi zaten o yiyecekleri istemiyo sevmiyosun
cips sevmem cola içmem baklavayı ağzıma sürmem pizza yemem patates kızartmasını yememm
sütlü çikolata pasta vs.. yiyememm
bunlarr sonradan olduu bu alışkanlıklarım yok olduu

kefiri nasıl yapıyosun
yada hazır olarak hangi marketlerde var yada mayasını nerden alıyorsun
bıldırcın yumurtasını eşimde söyledi aldırayım eşime nasıl yiyorsun haşlamamı omlet mi

kefir,n mayası oluyo aktarlarda satılıyoo bi kere alıyosun o devamlı artıyo
oda sıcaklığındaki pastörize süte yapıyosunn
sen mayasını edinn gerisi kolay anlatırım ben sana
ziraat fakültelerindede satılır ben 7 liraya aldım minik şişede olurr
bulamazsan carrefourda var kefir ama evde yapılan en güzelii
aktarları dolaşın bakınn bulursunuz

bıldırcın yumurtasını haşlama yaptım zatii bi lokmalık bişii
tadı normal yumurta gibi fark yokkk

ben biraz uzanıp dinlenicem kızlarr heryanım dökülüyoo
eşim gelsin ıhlamur içerizz mandalinada yer yatarımm

Evet canim...ben de senin gibi olacagima inaniyorum...zaten bayagidir yemiyorum oyle zararli seyleri...Yasasin saglikli yasam!!!

Selen senin avatarindaki kitap herhalde..neyle ilgili?cocuk gelisimiyle mi? eger oyleyse ben bu aralar cocuk gelisimiyle ilgili seyler okumaya gayret ediyorum da..bilincsiz anne olmayalim dimi...

Evet canım kitap tanıtımı ama ben kitaptaki çocuğun hareketine bayılmıştım. Aynı kızımın hareketi. O keldi ve biz takma saç takıp eğleniyorduk. O yüzden o resmi koydum. Çok benziyor diye. Güzel bir kitap diye duymuştum ama okumadım canım nasıl bir kitaptır bilmiyorum. Tabi canım, ama sen asla bilinçsiz anne olamazsın. İnternet anneleriyiz biz. Bizden hiç bir şey kurtulmaz. Çocuklar doğuştan üniversite mezunu oluyorlar, bir de hiç bir bebeğin, çocuğun kullanma talimatı yok. Sen keni bebeğinin talimatını kendin yazacaksın. O yüzden çok okumak önemli. Ben daha çok telefonumdan e-kitap okudum. Aynı dönemde hamile kalan arkadaşlarımla sürekli yazıştım ve görüştüm. Hala da görüşüyorum. Allah ikinizi de korusun.

rica ederim canım her zaman. işimiz moral ve destek vermek burada. eski arkadaşlar bize destek verdiler kilo verdirdiler bize sıra şimdi bizde

seni çok kararlı gördüm sen bu işi kıvıracaksın

Bu hafta 0,900 gr vermişim haklısın kararlıyım. ben size ne diyeyim Hügocuk ve sen takımımdaki arkadaşlarım gibi beni hiç yalnız bırakmadınız. Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…