- 10 Aralık 2011
- 53
- 6
- 96
Kızlaaaarrrr beni de alın aranızaa
yaş : 22 / 1,68 boy - 65 kilo vücudum isyanlarda, göbek sarkmış yan yağlar toplanmış kalçada iri iri beyaz çatlaklar ve yağlar çok acil beni bakıma alalımm daha bekarımda oof..bana hangi diyet reçetesini önerirsiniz hanımlar ama gaz da verin çünkü irademe hakim olamıyorum
şirincimm 6 kilo fazla için metabolizmanı bozmaya deymezz
ayrıca kulaktan dolma diyetlere itibar etme versen bile kas verirsinn
bebek düşünüyosunn
kesinlikle kilo verirken ve sonrasında gebeliktede uygulayacağın şekilde bir beslenme düzeni oturtman lazımm
6 kilo verilmeyecek bişey değill
kardiyo ve düzenli beslenme ile rahatlıkla verirsinn
bebrk yapıcaz diye sanırım telaş sardı seni o yüzden yok o diyetiymiş yok bilmemne diyetiymiş bunları bırakk
gebelik girince işin içine çok farklı oluyooo
benim boyum170 kilo 83 idi
diyetisyene gittim düzenli spor ve diyetle 1 yılda 65 kiloya indimm
yağ oranımı düşürdümm
1 yılda yeni beslenme tarzıma adapte oldumm eskisi gibi yemiyorumm yiyemiyorumm
demek istediğim geçici değil kalıcı çözümlerr olmalı
pastayı çok seven 1 bütün pastayı 1 günde yiyen benn ağzıma süremez oldumm
kızartma fastfoodu hiç sevmiyorum artıkk
colayı tamamen bıraktım light ürünleri şekerli içecekleri tamamen unuttum
mevsim sebzeleri meyveler esmer karbonhidrat süt yoğurt vs.. olabildiğince işlenmemiş besleniyorumm
gebeliktede değişmedii
hiçç tatlı yemedimm baklava vs.. yemedimm
kızartma yemedimm
bikaç kezz börek poğaça yedim oda esmer unlu idi
yemedim çünkü canım istemiyoo
şuan ekmeği tamamen bıraktım diyebilirim sabahları yiyorum tekk
ihtiyacım olmuyoo sorun olmuyoo gerek görmüyorumm
ama doğumdan sonra eski spor düzenine döndüğümde yerimm esmer karbonhidratlarıı ve hergün protein alırım mecburen sporda şart çünküü
kilo vermede bende durmalar yaşadım hemen sporda değişiklik uyguluyodum ve ayda bir listemde değişiklik uyguluyodu diyetisyenim yine veriyodumm
kilo verme işini çözdümm kendimde hiçç sorun etmiyorumm artıkk
elbette kolay olmadı 1 yılda öğrendim ama öğrendimm
şimdi bebeğimin sağlıklı gelişimi için onun için besleniyorumm kilo alsamda dert etmem ama sağlıklı beslendiğimden en çok kilo alınan son 3 aya girmeme rağmen kilo almıyorumm
kısa süre değil ömür boyu beslenme olsunn
kiloları takma giderr
spor hep yap genç kalırsınn
mutlu oll güçlü oll kendinle savaşıyosunn
yine bu şekilde beslenn
Canim sagol paylastigin icin..oglen ve aksam ekmek veya ekmek yerine gecebilecek bisey yemiyordun o zaman..arada aksamlari kepekli makarna haricinde oyle mi?? peki spor olarak ne yaptin acaba??
iyi akşamlar kızlar
ara:
1 çay bardagı boza
2 hurma
öğlen :
1 tabak bezelye yemeği
5 kş tavuklu pilav
500 ml ayran
1 dilim çavdar
ara:
2 domates hurması
1 elma
akşam:
4 etsiz çiğ köfte marul yeşil sogan ve ayranla
azda peynir ekmek yedim canım cok bişey istemedi
su içmeye devam ediyorum
öncelikle merhaba...bende varım artık bu kervanda 1hafta oldu müdavimi oldum sitenin ama henüz oldukça cahilim..şu kilo çizelgesinin bi kolayı var mı acaba bana yardımcı olsanız..1.63 boyum 64.4kilom var birde oğlum,onu seviyorum ama çok üzüyor beniiii!!!neyse merhabalar tekrar...
güzel gidiyosunn böyle devam edersenn bebeğin tosuncuk olurr sende en az kiloyla atlatırsınn
bende bugün pazardan brokoli kabak karnıbaharr havuç kereviz aldım bunlardan azar azar karıştırıp haşlıyorum sünra blendrdan geçiripp çorbasını yapıyorumm çok faydalııı tavsiye ederimm bebek için çok çok iyi
bugün doktorumada dedim çok beyendi bu çorbayıı
birde kefir mayası bulup evde kefir yapıp gün aşırı içersen o da çok iyi
doktorum sindirim ve bağırsak sistemi için evde yapılan kefir çok çok iyidir mayasından banada getirr dedii
birde haftada 2 gün fazla değil bıldırcın yumurtası yee
normal tavuk yumurtasından 9 kat fazla protein varr
bunları uygulaa sonra dersin bebişim çok tepiniyo hiç durmuyoo diyeee
herşey onların gelişimi sağlığı için
ayrıca günde 2 hurmada iyiymiş bugün sordumm 2 hurma erken doğuma sebep olmaz dedi çok yersenn olabilir dedii bizde tabak tabak yemicez 2 hurma şifa niyetine olsun demii
arı polenini sorcaktım unuttumm
hugocuk geçmiş olsun şekerim rahatsızlanmışsın
hamilelerin bağışıklık sistemi cok zayıflıyor sık sık hasta oluyorlar o yüzden dikkat et kendine ayaklarına özellikle
sorma canım çok kötü oldumm birde benim hafta atladıı kiloda almamışımm bu tosuncuk yiyo beni valla bana bişey kalmıyo güçsüz kaldımm
ben iki doktora gidiyorum farklı hastanelerde bugün gittiğim doktorumda şaşırdı 31 haftalık çıktıı herşeyii
sadece kilo değil gelişimide 31 dedii şaşırdı bende anlattımm
hastalarıma yediklerini söylücem dedi not aldıı
sadece 4 kiloyu geçer bu tosuncuk dedüü
önemli değil dedim
onlar sağlıklı olsun demi herşey onlar için zira başka hiçbişey bana boza içirip bıldırcın yumurtası yediremezdii :120:
Sagol hugocum yaaa....dogrusun kendimle savasiyorum ben...bir omur boyu yeme duzenim boyle olacak artik...mahrumiyet duygusundan cikmam lazim....hic bir zaman istedigini yiyen ama kilo almayan biri olamiyacagima gore..boyle yasiycam artik...zaten hastaliklarin cogu da yemekten dimi..az yiyen insanlar hep saglikli ve uzun yasiyolar...SAAGOL CANIM...
kefiri nasıl yapıyosun
yada hazır olarak hangi marketlerde var yada mayasını nerden alıyorsun
bıldırcın yumurtasını eşimde söyledi aldırayım eşime nasıl yiyorsun haşlamamı omlet mi
Evet canim...ben de senin gibi olacagima inaniyorum...zaten bayagidir yemiyorum oyle zararli seyleri...Yasasin saglikli yasam!!!mahrumiyet diye düşünmee genel olarak sağlıklı beslenirsen arada yersin ama uzun süre sağlıklı beslendinmi zaten o yiyecekleri istemiyo sevmiyosun
cips sevmem cola içmem baklavayı ağzıma sürmem pizza yemem patates kızartmasını yememm
sütlü çikolata pasta vs.. yiyememm
bunlarr sonradan olduu bu alışkanlıklarım yok olduu
ben biraz uzanıp dinlenicem kızlarr heryanım dökülüyoo
eşim gelsin ıhlamur içerizz mandalinada yer yatarımm
Selen senin avatarindaki kitap herhalde..neyle ilgili?cocuk gelisimiyle mi? eger oyleyse ben bu aralar cocuk gelisimiyle ilgili seyler okumaya gayret ediyorum da..bilincsiz anne olmayalim dimi...
rica ederim canım her zaman. işimiz moral ve destek vermek burada. eski arkadaşlar bize destek verdiler kilo verdirdiler bize sıra şimdi bizde
seni çok kararlı gördüm sen bu işi kıvıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?