60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ev arkadaşım ve ben de artık bu gruba katılıyoruz.Evde yeni bi uygulama başlattık buzdolabının üzerine bi çizelge astık.Çizelgede ikimizin isimlerinin altında şunlar yazıyo:
1.Beşi bi yerde çayı günlük 1 lt
2.Günlük 10 bardak su
3.Akşam 7 den sonra yeme yasağı
4.Günlük maximum 3 dilim kepek ekmek
5.Abur cubur yeme yasağı
6.En az 15 dk spor
7.Yatmadan önceki kilomuz

İkimizde gün içinde bu maddelere uyup uymadığımızı görmek ve birbirimizle yarışmak için yanlarına tik atıcaz.Sporumuzu da müzik eşliğinde birlikte yapıcaz çok eğlenceli olcak biliyorum, insanın yanında bi destekçisinin olması güzel şey.İkimizin de kilosu 62-63 civarı.Burdan durumları size bildirmeye devam edicem.Hepinize kolay gelsin:80:

Hosgeldiniz kizlar...evde hir gur cikmasin sonra...!! aksam yatmadan once cok degisir kilonuz...vucud aksamlari su toplar..en sagliklisi sabah ac karna tuvalete ciktiktan sonraki kilonuzdur...Kolay gelsin ikinize de dans iyi fikir...

Arkadaslar ben 2 gun yokum...muhtemelen gittigim yerde internet olmiycak..Bu duzene devam ,bozmiycam sizlere soz veriyorum...pazartesi hesap veririm artik...
23 aralik menum:
Sabah: 2 yumurtali omlet, 1 d.k.ekmek,marul, biraz kasar peynir,3 zeytin
Oglen: kuskonmaz corbasi, 1 kase yogurt, 150 gr tavuk izgara
Ara:1 elma
Aksam: sebze yemegi, salata, 1 d.k.ekmek
Aksam 8.30: 1 bardak sut, 1 kuru erik 2 kuru kayisi(belki ise yarar!!) , yarim avuc findik,badem
Hamisler kendinize iyi bakinnn,pzt gorusuruz...Optumm...

çoook çok çok mutluyum kızlaaaarrrr,günaydıınnn
sabah tartıldım bide ne göreyim 4 günde 1.8 gr gitmesin miii
tabi ilk hafta olduğu için bu hafta biraz hızlı gitcek biliyorum,haftaya ne olur bilemem ama şu anda çok mutluyum tabiii
çok motiveyim.inşallah nisana 54 kg

bennn geldimm napıyosunus bakiyimm topişlerr
ben bugün daha iyiyim gece iyi uyumuşum ateşimde çıkmadıı gece uyandım biara hafif sancım vardı ama normal artıkk
şimdide hafif bel ağrım varr

selam kızlar nasılsınız?hugocum biraz daha iyi olmuşun sevindim bebemm..
kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 dilim içi alınmış kepek ekmeği,
1 dilim peynir
domates
biraz ceviz
ara
1tane activa
şekersiz türk kahvesi
yarım yeşil elma
öğle yemeği
biraz keşkek
ardından sade maden suyu

afiyet olsun canımm keşkek nerden çıktı senmi yaptın

cimcime hoşgeldinn
cimcime iki doktora gidiyorumya ikiside farklı hastanedelerr
ikisindede benim oğlan 31 haftalık çıktıı
3 hafta önden gidiyo
doğum şubatt ortasına çekildii

SLM canlarım..dün eve biraz geç geldim o yüzden giremedim tekrar.eşimin teyzesi sinir kırizi geçirdi onu sakinleştirmekle uğraştık bayağı canım sıkılınca akşam nete girmedim.dün geceden beri erkek kardeşimde canımı çok sıktı.sabah 1,5 saat annemlerle konuştum artık sinirlerim bozuldu...
şimdide kızımla mandalina ve havuç yiyiyoruz..
kahvaltıda
4 adet mantar yağda kavurdum yedim,
1 dilim peynir,
1 domates ,
yarım salatalık,3 dilim ekmek yedim..

cimcime hoşgeldinn
cimcime iki doktora gidiyorumya ikiside farklı hastanedelerr
ikisindede benim oğlan 31 haftalık çıktıı
3 hafta önden gidiyo
doğum şubatt ortasına çekildii

aaaaaaaa canım benim çok iyi bebişini erkenden kucağına alacaksın .geriden gelmesindense ileride olması daha iyi...

kardeşin yine görümcen yüzünden canını sıkmıştırr değilmii
eşinin teyzesi neden sinir krizi geçirdikii

kardeşin yine görümcen yüzünden canını sıkmıştırr değilmii
eşinin teyzesi neden sinir krizi geçirdikii

teyze dün kayınvalidemlerde ordaydı.teyze gelinini evin içine getirmişti ama gelinin hiçbir eşyası eve henüz gelmedi çünkü evin odaları küçük oğluda birlikte yaşamak istiyor ayırmıyor evini.dün bizimkilerde yazık değilmi bu kıza dedi. bir yatak odasıda mı hak etmiyor mu dediler.daha sonra bizimkiler gidince teyzede oğlunu aradı gel dedi.geldi oğluna en kısa sürede ev bul evini ayır herkes beni suçluyor dedi.oda anasına bağırdı çağırdı işide bırakıyorum dedi.birde teyze oğluda lokantada çalışıyor bekar olan kardeşi gündüz evli olduğu halde gece çalışıyor.herkeste laf edince işte olay çıktı.gündüzde işten çıkınca arkadaşları ile geziyor akşam 2 saat uyuyup işe gidiyor gelinde sürekli ağlayınca teyzede gelinde üzülüyor dedi.oğluda annesine bağırdı çağırdı anneside krizde geçirdi işte.kardeşimde güya görümcemle konuşmuş görümcemde bende seni seviyorum gel beni iste nişan yapalım şimdi günah konuşamam ama nişanlanırsak konuşuruz demiş.kardeşi,mde kayınlarıma bana mj atıp duruyor.kayınlarımda ayşeyide kardeşinide öldürürüz diyip duruyorlar çileden çıktım.anlayacağın kardeşimin sitresinden doğum yapacağım..

cnm benim senin işin çok zor allah sabır versin sana.gerçekten sen bunlarrın dertleri tasalarıyla doğurcaksın cnm ya.

Belli bir yere kadar okudum ama sayfalar çok..
168 boy 61 kilo oldum kızlar
sigarayı bıraktım yaklaşık 4 ay önce, 5 kilo aldım..yediklerime falan dikkat ediyorum, spor da yapıyorum..13 sene profesyonel voleybol oynadım zaten, spora alışkındır yani bünyem..Ama veremiyorum
Siz neler yapıyorsunuz? Kilo verenler olmuştur illaki..tüm sayfaları okuyabilmem mümkün değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…