60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporla sağlıklı beslenme ile uzun vadede verirsin eğer herhangi bir troit hormon vs.. sorunun yoksaa
yinede için rahat değilse bi doktora gitt tahlillerini yaptır

sporla sağlıklı beslenme ile uzun vadede verirsin eğer herhangi bir troit hormon vs.. sorunun yoksaa
yinede için rahat değilse bi doktora gitt tahlillerini yaptır

Var cnm..Troid sorunum var..Ama uzun süredir troid hastasıyım..şimdiye kadar kilo durumuma pek etki etmedi bu..acele mi ediyorum bilemiyorum ama en fazla yarım kilo falan gitmiştir dikkat ettiğimden beri..

Var cnm..Troid sorunum var..Ama uzun süredir troid hastasıyım..şimdiye kadar kilo durumuma pek etki etmedi bu..acele mi ediyorum bilemiyorum ama en fazla yarım kilo falan gitmiştir dikkat ettiğimden beri..

troitlerr yavaş çalışıyorsa kilo alırsın vermen yavaş ve zor olurr hızlı çalışıyosada zayıflarsın çok
troitlerr muhakkak etki ediyoo araştır istersenn

troitlerr yavaş çalışıyorsa kilo alırsın vermen yavaş ve zor olurr hızlı çalışıyosada zayıflarsın çok
troitlerr muhakkak etki ediyoo araştır istersenn

Anladım cnm..İlaçlarımı da düzenli kullanırım aslında ama:26:
Şu 4 aydır sorun yaşıyorum..Burayı takip edeyim ben :)

cimcimenin iyi olması için ordan ayrılması lazımm uzaklaşması lazımm başka şehre filan taşınırlarsa anca rahat ederrr

canım benim ben uzayada gitsem bu olaylar beni bırakmaz mıknatıs gibi çekiyorum.biraz sonra eltim görümcemle konuşmaya gidecek ondan sonra kayın valideme söyleyeceğiz.sadece kardeşime kızıyorlardı ama artık birazda kendi kardeşlerine kızsınlar.
akşama ne yapsam acaba..

yaa kgörümcenin günahını almak istemem ama belki görümcende yüz vermiştir kardeşinee
kardeşin durup dururken aşık olmamıştır belkii
veya bikere derr baktı yüz bulamıyo sesini çıkartmazz
görümcenden umut buluyodurr
belkide görümcen dalga geçiyodurr açık kapı bırakıyodurr bilinmezkii
biz bugün geç kalktık gece çok geç yattık film izledikk
sabah geç kahvaltı yapınca şimdi acıktımm
yeşilsoğanlı marullu bi kısır yaptımm kocaman bardakk ayranla beraber iyi gidiyo tavsiye ederimm

ayrıca neden bu kadar kardeşini istemiyorlarkii
huyu suyumu iyi değil çokmu uçarı işi gücümü yokk nedir yanii kızlarını bukadar değerli görüpp kardeşini istemeler anlamadımm

iyi akşamlar çıtır hanımlaarr

bu gün yediklerimi yazıyım hemen.
geç kalktığım için kahvaltımı 11 gibi yaptım

kahvaltı:2 yumurtadan menemen-kk beyaz peynir-3 zeytin-2dlm çavdar ekmeği

ara:1 mandalina-1 kuru incir

akşam:3 tane küçük biber dolması-keten tohumlu yoğurt

şu andada yeşil çayımla birlikte biraz beyaz leblebi atıştırıyorum.

ayrıca neden bu kadar kardeşini istemiyorlarkii
huyu suyumu iyi değil çokmu uçarı işi gücümü yokk nedir yanii kızlarını bukadar değerli görüpp kardeşini istemeler anlamadımm

ahhhhhhh canım görümcemin yaşı küçük daha 17 sine yeni girdi.abilerinin gözünde bacıları minnacık.kardeşimin işi gücüde yok tabi.birde benim kardeşim çocuk gibi hepsine abuk subuk mj.lar atınca ağzıyla kuşta tutsa vermeyiz diyiyorlar.az önce eltim kursa gidip eltimle konuşmuş eltim kardeşime seni seviyrum gel beni iste demiş.tabi bukadar zamandır hanım efendiden saklanan herşyi mahvetti.altim yarın kayınvalideme söyledeyecek abileri kardeşimi sürekli tehdit ediyordu ama bakalım bacılarıda kuyruk sallamış öğrenince ne yapacaklar.yarın kıyamet kopacak artık kardeşimin üzerinede gelmezler...ayyyyyyy sıkıcı bir durum sizinde canınızı sıkıyorum.artık oluruna bıraktım ne olursa olsun..

evett artıkk kendi kızlarına kızarlarrr

günaydın kızlar dün yediklerimi yazıyorum
sabah açken bir bardak lahana suyu içtim
iki dilim kepek ekmeği bir yumurta ve beyaz peynirle kahvaltı yaptım
öğle canım hiçbirşey istemediği için yemedim
akşam bir tabak mercimek çorbası içtim ekmeksiz
ama gece mısır patlatması yedim arkadaşla film izlerken

günaydın minişlerrr
kayfaltım: 1 bardak karışık sıkma meyve suyu havuç elma portakal karışımı
1 yumurta
1 dilim peynir 2dilim ekmek 4 zeytinn 2 cevizz
kimseler uğramiii

günaydın minişlerrr
kayfaltım: 1 bardak karışık sıkma meyve suyu havuç elma portakal karışımı
1 yumurta
1 dilim peynir 2dilim ekmek 4 zeytinn 2 cevizz
kimseler uğramiii

günaydın canm beyaz ekmek yememeye dikkat ett :)

Hayırlı pazarlar herkese...Kahvaltım sucuklu,kaşarlı yumurta,3 siyah zeytin,az beyaz peynir,bi çatal bal,biraz çemen,ekmek ve 2 bardak çay..

selam minişlerr
kimseler yokk herkes soğukta geziyomu acepp
bugün eşim işe geç gitti kayfaltımızı öğleye doğru yaptık sonra mutfağa girdim giriş o girişş 2 saat temizlik yaptımm
fırınımın kapağını söktümm vidalarını açtımm içini güzelce sildimm tekrar kapayıp taktımm
sildim süpürdümm
saat 4 gibi işim bitti acıktım 1 tabak tavuksuyu çorba ve az yağlı yaptığım mücverden yedim 5 tane ve 1 büyük bardak ayranla içtimm

slm kızlar

sabah 10 da:
2 minik poğaça ev yapımı
1 minik açma
300 ml süt ile

öğlen 1 de:
2 dilim çavdar
1 kk peynir
5 zeytin
1 üçgen peynir
1 tatlı kaşıgı bal
1 br açık çay

akşam:
1 çupra ızgara
salata
1 dilim pide yedim koçiş beni balığa götürdü epeydir yememiştim balık

az önce 10 tane kadar badem yedim
meyvemide yer yatarım
tabi bolca su içmeye calışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…