Belli bir yere kadar okudum ama sayfalar çok..
168 boy 61 kilo oldum kızlar
sigarayı bıraktım yaklaşık 4 ay önce, 5 kilo aldım..yediklerime falan dikkat ediyorum, spor da yapıyorum..13 sene profesyonel voleybol oynadım zaten, spora alışkındır yani bünyem..Ama veremiyorum
Siz neler yapıyorsunuz? Kilo verenler olmuştur illaki..tüm sayfaları okuyabilmem mümkün değil..
sporla sağlıklı beslenme ile uzun vadede verirsin eğer herhangi bir troit hormon vs.. sorunun yoksaa
yinede için rahat değilse bi doktora gitt tahlillerini yaptır
iyim cnm benim sen nasılsın?gerçin senin pek iyi olabilceni zannetmiyorum ama.
Var cnm..Troid sorunum var..Ama uzun süredir troid hastasıyım..şimdiye kadar kilo durumuma pek etki etmedi bu..acele mi ediyorum bilemiyorum ama en fazla yarım kilo falan gitmiştir dikkat ettiğimden beri..
evet cnm yaa çok lezzetli oliii.ayy hamiş hamiş canın çekmesin artık..keşkem sölemesydim..:26:
troitlerr yavaş çalışıyorsa kilo alırsın vermen yavaş ve zor olurr hızlı çalışıyosada zayıflarsın çok
troitlerr muhakkak etki ediyoo araştır istersenn
cimcimenin iyi olması için ordan ayrılması lazımm uzaklaşması lazımm başka şehre filan taşınırlarsa anca rahat ederrr
canım benim ben uzayada gitsem bu olaylar beni bırakmaz mıknatıs gibi çekiyorum.biraz sonra eltim görümcemle konuşmaya gidecek ondan sonra kayın valideme söyleyeceğiz.sadece kardeşime kızıyorlardı ama artık birazda kendi kardeşlerine kızsınlar.
akşama ne yapsam acaba..
ayrıca neden bu kadar kardeşini istemiyorlarkii
huyu suyumu iyi değil çokmu uçarı işi gücümü yokk nedir yanii kızlarını bukadar değerli görüpp kardeşini istemeler anlamadımm
ahhhhhhh canım görümcemin yaşı küçük daha 17 sine yeni girdi.abilerinin gözünde bacıları minnacık.kardeşimin işi gücüde yok tabi.birde benim kardeşim çocuk gibi hepsine abuk subuk mj.lar atınca ağzıyla kuşta tutsa vermeyiz diyiyorlar.az önce eltim kursa gidip eltimle konuşmuş eltim kardeşime seni seviyrum gel beni iste demiş.tabi bukadar zamandır hanım efendiden saklanan herşyi mahvetti.altim yarın kayınvalideme söyledeyecek abileri kardeşimi sürekli tehdit ediyordu ama bakalım bacılarıda kuyruk sallamış öğrenince ne yapacaklar.yarın kıyamet kopacak artık kardeşimin üzerinede gelmezler...ayyyyyyy sıkıcı bir durum sizinde canınızı sıkıyorum.artık oluruna bıraktım ne olursa olsun..
Kızlar diyetisyen fiyatları hakkında fikir istiyorum lütfeeennnn :))))
günaydın minişlerrr
kayfaltım: 1 bardak karışık sıkma meyve suyu havuç elma portakal karışımı
1 yumurta
1 dilim peynir 2dilim ekmek 4 zeytinn 2 cevizz
kimseler uğramiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?