60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[QOTE=minyatür;22319312]çoook çok çok mutluyum kızlaaaarrrr,günaydıınnn
sabah tartıldım bide ne göreyim 4 günde 1.8 gr gitmesin miii
tabi ilk hafta olduğu için bu hafta biraz hızlı gitcek biliyorum,haftaya ne olur bilemem ama şu anda çok mutluyum tabiii
çok motiveyim.inşallah nisana 54 kg
[/QUOTE]

selam benim yaşım 29 boy 161 diyetisyene gisdiyom idealim:57 miş şuanki kilom 69.5 diyetime devam ediyom hergün haberleşiriz veren arkadaşla motive oluruz

ilk günaydın benden olsun hemen kahvaltımı yazım

kahvaltı:
5 badem
1 hurma
1 kuru kayısı
1 kk peynir
5 zeytin
1 tk bal
1 tk pekmez
1 tk vişne reçeli
1 dilim çavdar
1 dilim pide
1 açık çay
500 ml su

kızlar ya ben her sabah wc giderdim son haftalarda hergün cıkmaz oldum bir gün cıkmıyım hemen midem bulanır tabi şişlikte oluyor bu sabah 1 tanede kuru kayısı yedim üzerine 500 ml su içtim bakalım ne olacak hamilelikten sanırım

günaydınlarr
hastalık daha yeni sökülüyoo burunlarr tıkalıı
şimdi uyandım kepek ekmeğine tost yaptım kaşarlıı onu yiyorum başkada bişey istemiyo canımmm
belki sonra portakal havuç elma sıkarr içerimm içim yanıyoo
bugünn karışık sebze çorbası yapıcamm

şuanda yokkk canım onumu araştırıyosunn

okuyorum şu anda.baktım insanlar güzel kilolar vermiş.ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum.bir an önce kilo verip çıtırcık olmak istiyorum.denize düşen yılana sarılır misali o diyetten o diyete koşturuyorum bakalım nolcak

en azından dukanın 3 günlük atak evresini yapsam mı acaba diyorum.bilemedim ki

mide yanmaları başlar bundan sonra hugocuk bebek saçlandığı için olurmuş ama benmim basından beridir var dikkat etmesem beni cok rahatsız ediyor baharatlardan falan uzak dur

mide yanmaları başlar bundan sonra hugocuk bebek saçlandığı için olurmuş ama benmim basından beridir var dikkat etmesem beni cok rahatsız ediyor baharatlardan falan uzak dur

kefirle süt iyi gelir canımm
benim boğazlarım şişmişti ancak sökülüyoo burunlarım tıkalıı ateşim yok
bende dün gece kefir mayaladımm bu gece içerde yatarımm
kabak karnıbahar kereviz havuç karışık bi çorba yapacam bugünn
canım hiçbişey istemiyoo

corba iyi gelir hugo iyleşmene yardımcı olur
bende bulgurlu patatesli pırasa yapıcam
benımde bugdaylı ayran corbam var bu gün kü menümüz böyle olacak inş.sebze ve bakliyat yarasın bebişlere

corba iyi gelir hugo iyleşmene yardımcı olur
bende bulgurlu patatesli pırasa yapıcam
benımde bugdaylı ayran corbam var bu gün kü menümüz böyle olacak inş.sebze ve bakliyat yarasın bebişlere

güzelmişş benim dün akşamdan az yağlı yaptığım kabak mücverim varr öğleye onu yerim ayranla
akşama yumurtalı ıspanak yapıcamm yanına kıymalı makarna yapayım diyorumm ne zamandır hiç yapmadımm
yaaa doktorlarr pirinç yemeyin içinde arsenikmi bişey var bebeğe zararlı hamileler yemesin deyip duruyooo
zati yemiyodum ama şimdi hiç yememm

herkese merhabalar

sabah kahvaltım

1 yumurta
2 dilim ekmek
yarım domates ve salatalık
az şekerli çay

iş yerine geldim
1 bardak az şekerli çay içtim
3 adet kayısı yedim 4 tanede ceviz yedim

öğle yemeğinde
1 kevgir pirinç pilavı
1 kepçe bamya yedim

Tünaydın kızlar,
nasılsınız ? işlerim yogun anca yazabiliyorum. bu hafta çarşambadan itibaren izin almak istiyorum inşallah.
dün ve cumartesi iş için eğitime gittim dolayısı ile pek dikkat edemedim. o yüzden bir süre menü yazmicam daha düzenimi oturtamadım. bide eşim işten ayrılıyor bir an önce bitse de belirsizlik rahatlasak diyorum.. böyle sallatıda gibiyiz ..

şirincim gerekmedikçe bence form çayı içme lifli gıdalar tüketmen yeterli.

Kizlaaarrr hergun kafaltidan sona turk kavesi iciyom ben...turk kahvesi bagirsakda peklik yapar mi bilen var mi????????
ben de içiyorum her sabah ve ögleden sonra. şimdiye kadar bi sorun olmadı
Bu hafta 0,900 gr vermişim haklısın kararlıyım. ben size ne diyeyim Hügocuk ve sen takımımdaki arkadaşlarım gibi beni hiç yalnız bırakmadınız. Sağolun.
rica ederim tatlım her zaman. görevimiz bu.
çooooook tebrik ederim canım darısı başımıza. aynen devam
kızlar ben 61 kg oldum
tebrik ederim de kaçtan 61 e indin ??
oyyyttt sazanım çok özledim seni kaç gündür nerelerdeydinn
canım haftasonu eğitim vardı sabahta işler yogundu anca geldim nasılsın dadlum. iyi misin

Son düzenleme:
ben geldim emme iyi değilim midem ağrıyor bi tuhaf bazen sancı giriyo bazen ağrıyor anlayamadım ama galiba yara var diye şüpheleniyorum inşallah yoktur.izin almam lazım yerime bakacak kimse yok nasıl olcak bilmiyorum.

geçmiş olsun nugim
belkim başka bişeydir hemen yara var diye düşünme yara olsa çokk zor olurr bunca zaman belli ederdii
sigara kullanıyomuydunn

iyiyim sazanım
doğruya haftasonu eğitime gitcem dedindii
eşin iştenmi ayrılıyo daha iyi bir işmi buldu hayırlısı olsunn

geçmiş olsun canım umarım ciddi bişi yoktur.

iyiyim sazanım
doğruya haftasonu eğitime gitcem dedindii
eşin iştenmi ayrılıyo daha iyi bir işmi buldu hayırlısı olsunn

evet canım ayrılıyor. henüz daha iyi bir iş bulamadı ama acele etmeyecek.bir süre tatil yapmak istiyor kafa dinlemek istiyor çok stres yaşadı. ama zaten işi hazır gibi evde uzun süre oturmicak gibi. işsiz kalmasından korkumuz yok şükür iş bulamasa bile evden proje çizebilir geçici bişiler yapabilir diyoruz. yeter ki kafası rahat olsun artık ruh saglığını tehdit ediyor bu iş..

yok zaten iş bulurr işi güzell
aslında evde proje çizse ve kpssye hazırlansa devlete girse çok iyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…