günaydıııııııııııııııııın hanımlaaarr,aranızda dukan diyeti yapan varmı acaba
şuanda yokkk canım onumu araştırıyosunn
günaydınlarr
hastalık daha yeni sökülüyoo burunlarr tıkalıı
şimdi uyandım kepek ekmeğine tost yaptım kaşarlıı onu yiyorum başkada bişey istemiyo canımmm
belki sonra portakal havuç elma sıkarr içerimm içim yanıyoo
bugünn karışık sebze çorbası yapıcamm
mide yanmaları başlar bundan sonra hugocuk bebek saçlandığı için olurmuş ama benmim basından beridir var dikkat etmesem beni cok rahatsız ediyor baharatlardan falan uzak dur
kefirle süt iyi gelir canımm
benim boğazlarım şişmişti ancak sökülüyoo burunlarım tıkalıı ateşim yok
bende dün gece kefir mayaladımm bu gece içerde yatarımm
kabak karnıbahar kereviz havuç karışık bi çorba yapacam bugünn
canım hiçbişey istemiyoo
corba iyi gelir hugo iyleşmene yardımcı olur
bende bulgurlu patatesli pırasa yapıcam
benımde bugdaylı ayran corbam var bu gün kü menümüz böyle olacak inş.sebze ve bakliyat yarasın bebişlere
Tedirginim tesekkur ederim moral verdin vallahi...boyle biraz daha devam edeyim de kilo vermem durursa biraz yememi arttirip kosuyu birakip yuruyuse baslarim..belki biraz karatay uygularim.. metabom degissin,harekete gecsin diye...senin kilo cizelgene baktim da canim sen cok kilo vermissin yaa...maasallah..hikayeni paylasir misin.. bu arada okudum yeni hedefini ..kilo hedefini biraz daha asagi cekmissin.. Sen azimle o kadar kiloyu verdikten sonra 3-5 kilo senden kacar mi canim... Spor olarak ne yapiyorsun canim?
Bu arada 2 gunde bir form cay icsek zarari olur mu? benim de tuvalet durumlari iyi degil..burda bi cay var Turkiyedekilerden daha guclu..onun zarari olurmu acaba 2 gun once ictim 2 de hap aldim..:26:tuvalete cikmak icin..ise yaradi ama o zamandan beri tik yok..cok cay icip bagirsaklarimi tembellestirmekten korkuyorum...:18:
ben de içiyorum her sabah ve ögleden sonra. şimdiye kadar bi sorun olmadıKizlaaarrrhergun kafaltidan sona turk kavesi iciyom ben...turk kahvesi bagirsakda peklik yapar mi bilen var mi????????
rica ederim tatlım her zaman. görevimiz bu.Bu hafta 0,900 gr vermişim haklısın kararlıyım. ben size ne diyeyimHügocuk ve sen takımımdaki arkadaşlarım gibi beni hiç yalnız bırakmadınız. Sağolun.
çooooook tebrik ederim canım darısı başımıza. aynen devamçoook çok çok mutluyum kızlaaaarrrr,günaydıınnn
sabah tartıldım bide ne göreyim 4 günde 1.8 gr gitmesin miii
tabi ilk hafta olduğu için bu hafta biraz hızlı gitcek biliyorum,haftaya ne olur bilemem ama şu anda çok mutluyum tabiii
çok motiveyim.inşallah nisana 54 kg
tebrik ederim de kaçtan 61 e indin ??kızlar ben 61 kg oldum
canım haftasonu eğitim vardı sabahta işler yogundu anca geldim nasılsın dadlum. iyi misinoyyyttt sazanım çok özledim seni kaç gündür nerelerdeydinn
ben geldim emme iyi değilim midem ağrıyor bi tuhaf bazen sancı giriyo bazen ağrıyor anlayamadım ama galiba yara var diye şüpheleniyorum inşallah yoktur.izin almam lazım yerime bakacak kimse yok nasıl olcak bilmiyorum.
ben geldim emme iyi değilim midem ağrıyor bi tuhaf bazen sancı giriyo bazen ağrıyor anlayamadım ama galiba yara var diye şüpheleniyorum inşallah yoktur.izin almam lazım yerime bakacak kimse yok nasıl olcak bilmiyorum.
iyiyim sazanım
doğruya haftasonu eğitime gitcem dedindii
eşin iştenmi ayrılıyo daha iyi bir işmi buldu hayırlısı olsunn
geçmiş olsun canım umarım ciddi bişi yoktur.
evet canım ayrılıyor. henüz daha iyi bir iş bulamadı ama acele etmeyecek.bir süre tatil yapmak istiyor kafa dinlemek istiyor çok stres yaşadı. ama zaten işi hazır gibi evde uzun süre oturmicak gibi. işsiz kalmasından korkumuz yok şükür iş bulamasa bile evden proje çizebilir geçici bişiler yapabilir diyoruz. yeter ki kafası rahat olsun artık ruh saglığını tehdit ediyor bu iş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?