yok zaten iş bulurr işi güzell
aslında evde proje çizse ve kpssye hazırlansa devlete girse çok iyii
geçmiş olsun nugim
belkim başka bişeydir hemen yara var diye düşünme yara olsa çokk zor olurr bunca zaman belli ederdii
sigara kullanıyomuydunn
canımcım eşimin devlete girmek gibi bir niyeti yok. o zaten kendini bu sektörde geliştirdi çünkü kendisi endüstriyel çizim konusunda uzman o yüzden özel sektörde şansını denicek zaten sanırım 35 yaşın üstünde devlete giremiyorsun
yok canım kullanmıyorum
yaş sınırı kalktı canımm
toplu alımlardaa puanı yettiği sürece devlet alıyo mecburr
benim eşim yatırımlardaa dediğin gibi herşeyi öğrendiler amaaa işte yoğunlarr rahat olmuyo özel sektörr ondan devleti istiyoo
hayırlısı olsun
bence yara değildirr annemde vardı çok zorduu yani duramıyoduu öyle böyle değill
bendede idrarımda kan çıkıyodu hepp özele gittim bulamadılarr araştırma hastanesine gittim rötgen ultrason böbrek idrar yolu vs. hepiciğine bakıldı bulamadılarr
araştırma hastanesii araştırdı emme bulamadıı sinir oldilerr en son seni bayıltalımm kamerayla girelim bakalım dedülerr kaçtım ordann
yok canım eşimin kesinlikle devlet düşüncesi yok. onun uzmanlaştığı alan farklı o alan devlette yok. eşine iyi şanslar umarım istediği işe girebilir.
ayy hiç gülüceeem yoktu ya
eşinn çooook uzaklarda iş bulsun hatta önce sen bull yabancı dilin var yabancı ülkelerde yaşayabilirsinn
güney avustralya çok güzel orda olmak isterdimm heryer muhabbet kuşu
muhabbet kuşlarının aanavatanıı
kaçııın gidiin bulamasınlar sizi aşkınızı başbaşa yaşayınn
günaydın kızlar
günaydın nügüüü
afiyet ve de geçmiş olsun.. ohh yürüyüşler de yapılmış..
peki hugo nerde????
benn geldimm sabah uyandımm mubişlerimin kayfaltısını hazırladımm
kendimede sebze koydum çorba yapıcam kabak pancar havuç brokoli karnıbahar kereviz rendeledim koydum ateşecaz suyla haşlansınn
kayfaltıya ancak sıra geldii
kepek ekmeğine yağsız kaşarlı tost ve zeytinn
canım hiçbişey istemiyoo
burunlarım tıkalı boğazımda gıcık yapıyoo
ilaçlarımı kullanmıyorumya zor geçiyoo tabii
benn geldimm sabah uyandımm mubişlerimin kayfaltısını hazırladımm
kendimede sebze koydum çorba yapıcam kabak pancar havuç brokoli karnıbahar kereviz rendeledim koydum ateşecaz suyla haşlansınn
kayfaltıya ancak sıra geldii
kepek ekmeğine yağsız kaşarlı tost ve zeytinn
canım hiçbişey istemiyoo
burunlarım tıkalı boğazımda gıcık yapıyoo
ilaçlarımı kullanmıyorumya zor geçiyoo tabii
hehe hugotiko geldi hoşgeldin canımmm geçmiş olsun..
yine sebzeleri yıgdın demek ocaga. oh ne güzel. ben bu haftasonu evle bile ilgilenemedim salonun yerleri fıstık kabuu eşim yiyo yiyo yayıo süpüremedim bile..
büyük ihtimalle yarından itibaren izin kullanıyorum bu arada.
hugocuk günaydın hoşgeldin canım afiyet olsun.boğazlarından tabi bişey istemiyo canın bende dün kötüydüm şükür şimdilik bişeyim yok inşallah olmazda senin bol bol yatıp dinlenmen lazım canım
slm bayanlar bende kilo vermeye çalışıyorum aranıza yeni üye alıyormusunuz kurallarınız neler bir ben 74 kiloyum sorun olur mu
evet canım yığdım yine tüm sebzelerii pişsin blendrdan geçiririm içine süt eklerim biraz kaynatırım sonrada azcık zeytinyağı tamamdırr
sen ne kadar izin kullanacaksın canımm
eşinde evde dinlenin gezin tozunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?