slm bayanlar bende kilo vermeye çalışıyorum aranıza yeni üye alıyormusunuz kurallarınız neler bir ben 74 kiloyum sorun olur mu
ay sağolun kızlar o zaman kabul ederseniz aranıza girecem :)
öğleden sonra tanıtırım kendimi bu arada kaç kişisiniz cuma mı tartılıyorsunuz bir de belli bir listeniz var mı
ne çok soru sordum di mi ?
selam kızlar nasılsınız?hugocum nasıl oldun?bende evleri temizledim şimdi aramı yqapıyorum 1 tane elma yiyorum.birazdan çocuklar uyunca pilatesimi yapıcam.şincik sabah kahvaltımı yazayım
1 ,5 içi alınmış kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
uundan sucuklu yumurta
domates saltalık
bi kaç dene ceviz
ara
1 tane elma
1 tane activa
pilatesten sonra
tarçınlı yeşil çay
öğle yemeğimi de yazyım
5 kaşık sebzeli karnıbahar yemeği
yersem 1 dilim kepek ekmeği
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade limonlu soda.
ayy bugün kahvaltıda batuğ çaydanlığı devirsin halılar battı çıktı...sinir oldum sabah sabah.allahtan üzerine dökülmedi şükürr..halı sildim sabah sabah...
nugim pugimm kefirimin kıvamı tutmuyoo yazın hemencik oluyodu ama kışın dahamı çok beklemek lazımm
ivit canım yazın sıcaktan hemen olur kışın zor oluyo 1,5 gün bekletebilirsin
daha iyiyim canımm senin yaramazlar iyi yakmamışlarr kendilerini
onlar uyanınca nasıl pilates yapabiliyosunn rahat bırakıyorlarmı senii
sevindim cnm iyi olduğuna....evet yaa sorma allahtan yanmadılar...sabah sabah halı sildirdiler bana...neyse yanmadılar şükürki...
onlar uyuyunca cnm benim uyanınca deil..yaptım geldim zati pilatesimi 40dk...şimdi yeşil çayımı içicem.sonrada greyfurt kivi karışımı meyve suyumu içicem..ben hazır alıyorum kefiri.cnm yaa benim oğlanlarada içirsem bişiy olurmu acaba kefir?meyvelileri falan var onlardan...
sanırım belli bir liste takip etmiyorsunuz ben uzun süredir kilo verme uğraşındayım ama çok başarılı değilim bu konuda.
şuan dukan diyetini araştırıyorum yapmayı çok istiyorum ama türk mutfağı ile pek uyuşmuyor. hergün mutlaka girerim nete. yani devamlı üyeniz olmaya adayım.
bu hafta regli öncesinde olduğum için çok umutlu değilim. haftaya çarşamba falan kesin başlamayı düşünüyorum katı bir diyete.
tartıl ma gününüz ve kaptanınız var mı ?
ayy çok sevdim o zaman sizi katı kurallar yıldırıyo hep beni zaten tamam o zaman hemen başlayam paylaşmaya
sabah
1 poça(kötü biliyom ama nadiren yerim)
ara kayısı kurusu
öğle
1 bardak süt , yarım tarhana, meyve
ara kayısı kurusu
akşam nohut yemeği var ve yoğurt az da ekmek düşünüyom
yediklerim az biliyom ama daha tam konsantre olamadım yılbaşına kadar süre verdim kendime yılbaşından sonra daha bir rayına oturtacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?