60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm bayanlar bende kilo vermeye çalışıyorum aranıza yeni üye alıyormusunuz kurallarınız neler bir ben 74 kiloyum sorun olur mu

sorun neden olsun canım 74 kilo demek dört kilo sonra altmışlardasın demek dert değil biz de o kilolardan indik bu kglara

ay sağolun kızlar o zaman kabul ederseniz aranıza girecem :)
öğleden sonra tanıtırım kendimi bu arada kaç kişisiniz cuma mı tartılıyorsunuz bir de belli bir listeniz var mı
ne çok soru sordum di mi ?

ay sağolun kızlar o zaman kabul ederseniz aranıza girecem :)
öğleden sonra tanıtırım kendimi bu arada kaç kişisiniz cuma mı tartılıyorsunuz bir de belli bir listeniz var mı
ne çok soru sordum di mi ?

tabiki kabul ederizz
inşallah sende diğerleri gibi bi görünüp kaybolmaz düzenli aramızda olurrsunn

selam kızlar nasılsınız?hugocum nasıl oldun?bende evleri temizledim şimdi aramı yqapıyorum 1 tane elma yiyorum.birazdan çocuklar uyunca pilatesimi yapıcam.şincik sabah kahvaltımı yazayım
1 ,5 içi alınmış kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
uundan sucuklu yumurta
domates saltalık
bi kaç dene ceviz
ara
1 tane elma
1 tane activa
pilatesten sonra
tarçınlı yeşil çay
öğle yemeğimi de yazyım
5 kaşık sebzeli karnıbahar yemeği
yersem 1 dilim kepek ekmeği
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade limonlu soda.

ayy bugün kahvaltıda batuğ çaydanlığı devirsin halılar battı çıktı...sinir oldum sabah sabah.allahtan üzerine dökülmedi şükürr..halı sildim sabah sabah...

demin 1 avuç leblebi fıstık yedim şimdide 1 bardak kefir içiyorum kendim mayaladım evelsi aşkam mayaladım ama nedense kış olduğundanmıdır nedir tam tutmamışş dahamı çok bekletmek lazım acep

daha iyiyim canımm senin yaramazlar iyi yakmamışlarr kendilerini
onlar uyanınca nasıl pilates yapabiliyosunn rahat bırakıyorlarmı senii

nugim pugimm kefirimin kıvamı tutmuyoo yazın hemencik oluyodu ama kışın dahamı çok beklemek lazımm

öğlen yemeğinde 1 tabak karışık sebze çorbasıı 1 kasede kıymalı makarna ve 1 büyük bardak ayran içicem :125:

daha iyiyim canımm senin yaramazlar iyi yakmamışlarr kendilerini
onlar uyanınca nasıl pilates yapabiliyosunn rahat bırakıyorlarmı senii

sevindim cnm iyi olduğuna....evet yaa sorma allahtan yanmadılar...sabah sabah halı sildirdiler bana...neyse yanmadılar şükürki...
onlar uyuyunca cnm benim uyanınca deil..yaptım geldim zati pilatesimi 40dk...şimdi yeşil çayımı içicem.sonrada greyfurt kivi karışımı meyve suyumu içicem..ben hazır alıyorum kefiri.cnm yaa benim oğlanlarada içirsem bişiy olurmu acaba kefir?meyvelileri falan var onlardan...

çokk faydası olurr çocuklara
ben zaten bebek için içiyorummm
evde mayalasan daha iyi
kefir hem pahalı hemde evdeki daha iiyi oluyoo aktarlarda var mayası veya ziraat fakültelerindede oluyoo
evde yapıp içine meyve koyar yedirirsin veya ayranla karıştırıp ayran niyetine çaktırmadan içer tosuncuklarr
doktorum bebeğimin gelişimini tamamen kefire bağlıyo nedensee

sanırım belli bir liste takip etmiyorsunuz ben uzun süredir kilo verme uğraşındayım ama çok başarılı değilim bu konuda.
şuan dukan diyetini araştırıyorum yapmayı çok istiyorum ama türk mutfağı ile pek uyuşmuyor. hergün mutlaka girerim nete. yani devamlı üyeniz olmaya adayım.
bu hafta regli öncesinde olduğum için çok umutlu değilim. haftaya çarşamba falan kesin başlamayı düşünüyorum katı bir diyete.
tartıl ma gününüz ve kaptanınız var mı ?

Son düzenleme:

yok canım kaptan filan yokk kilo veren söylüyoo destek oluyoruzz
kaçamak vs.. zaaflarımızı herşeyimizi yazıyoruz buraya uzun vadede kalıcı kilo verme beslenme değişikliğiyle sağlıklı beslenme ömür boyu tabiki
zararlı alışkanlıklardan kurtulma faydalı gıdalarr ve spor oluyoo
o yüzden çekinmeden yediğini içtiğini yazzz

ayy çok sevdim o zaman sizi katı kurallar yıldırıyo hep beni zaten tamam o zaman hemen başlayam paylaşmaya
sabah
1 poça(kötü biliyom ama nadiren yerim)
ara kayısı kurusu
öğle
1 bardak süt , yarım tarhana, meyve
ara kayısı kurusu
akşam nohut yemeği var ve yoğurt az da ekmek düşünüyom
yediklerim az biliyom ama daha tam konsantre olamadım yılbaşına kadar süre verdim kendime yılbaşından sonra daha bir rayına oturtacam...

sabahları evde kahvaltı edersen daha tok kalırsınn yani zeytin peynir bir iki dilim esmer ekmek yanında yumurta filann
elbette devamlı olmuyo arada değişiklik iyi oluyoo böyle zamanlarda tavsiyem poğaça değilde simit ye sokak simiti
poğaça çok yağlı oluyo çünkü
yine yanında peynir zeytin yumurta yersin
herzaman değil arada tabiki
sabah yediğinden diğer öğünde ekmek yemez dengelersinn
öğlen iş yerindemi yiyosunn
akşama nohut yanında 1 bardak yoğurt 1 dilimde esmer ekmek bolcada salata olurr
hergün 1 öğünde salata yersen çok faydasını görürsünn

bugün benim gibi pek giren olmamış işlerim vardı benimde birazdanda yemeğimi yiyeceğim
öğlenkiyle aynı
bezelye ve cacık birazcıkta dünden kalan brokolim var onu yirim

ben yemeğimi yiyeyim eve gidincede inşallah yürüyüş bandına binicem herkeze iyi akşamlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…