60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arada 1 elma 1 bardakta boza içtim demincek 3 ceviz 1 avuçta leblebi yidimm
akşam yemeğini 8 de yerizz 1 tabak sebze çorbası yumurtalı ıspanak ve haşlanmış sarımsak yoğurtlu karnıbaharr
eşime kızartmadan kendime ayırmıştımm

Selam Kizlaaaaarrr ben geldim..sizinle muhabbeti ozledim vallahi 3 gundur yoktum...Kisa bir gezi yaptik cok iyi geldi...ev islerinden cok yorulmustum... Biraz once tartildim sadece 100 gr gitmis..3 gunde.ama almadigima sukur..size soz vermistim bozmiycam diye..bozmadim..bana bravo..eskiden evden uzaklasinca yeme duzenim bozulurdu..sanki herseyi yiyebilecekmis gibi hissederdim kendimi kuralsiz...Ama hugocugun sozleri aklima geldi..artik bu benim yasam seklim..saglikli..3 gun aradan sonra bugun spora basliycam tekrar..haftasonu yediklerimi hic yazmiyorum..iki ogun yedim..sabah ve aksam 4-5 arasi ..aralarda da bisey yemedim..Hepinizi opuyorum kocaman..

huşşgeldinn dimek yuvaya döndünn

selamlar kızlar bu gün yediklerimi yazayım hatırladıgım kadar

kahvaltı : (komşularla toplanıp yaptık 9 kişiydik 10:30da )

1 dilim pide
2 dilim çörek
1 kk peynir
3 zeytin
10 dilim kadar fırınlanmış patates
yarım salatalık,marul
2 lokma çilek reçeli
2 acık çay

ara:
300 ml süt
2 hurma
5 badem

4 de: (kuranımız vardı)
1 etimek tatlısı
1 acık çay

akşam:
6 yk patates yemegi
6 yk yogurtlu mantı
1 dilim çavdar

birazdan çay yapıcam yanına biraz mısır patlatıcam
bu gün biraz karıştı menüm evde durmayınca
40 dk kadar yürüyüş yaptım

Son düzenleme:
osbulduk ugocuk dondum yuvama...sen nasilsin? bebis nasil? cizelgen gozukmuyor kac haftalik oldu simdi..? dikkat ettim de canim sen boza filan iciyosun..hamilelikte faydali miymis?

bebek çizelgem değil kilo çizelgemdi yenilemedimm ondan
boza kefir bunlarr faydalı gebeliktee

bazı günler çok karbonhidrat isteği oluyoo bendede oluyo yiyorum sonra geçiyo
arada yediğin iiçinde kiloyu etkilemiyooo

4 gündür diyet yapamıyorum hastalıktan ama yardın devam verdiğim kiloaları geri almamışımdır inş (((

4 gündür diyet yapamıyorum hastalıktan ama yardın devam verdiğim kiloaları geri almamışımdır inş (((

Jeliboncum...olsun...almis olabailirsin..ama almissan da sakin nasil olsa almisim bugun de yiyim, yarin baslarim diyr dusunme...o zaman kisir donguye giriyor insan..ben sirf bu durum yuzunden 1 yil boyunca mehter takimi gibi bi aldim bi verdim..oldugum yerde saydim..yeni yeni toparlamaya basladim..batti balik yan gider dusuncesi daha kotu yapiyor insani..yarin kararli bir sekilde yeniden basla...Durmak yok yola devam!!

canımm yaa ne güzel moral oldun bak haftaya kontrolum var inş 1 kilo vermiş oluurm en azz 50 leri görmek istiyorum artık yaa :)) hastaydım kaç gündür yataktan bile çıkamadım ama yarn işbaşı hemen devam diyetee

kızlar bugün yediklerimi yazıyorum
kahvaltıda 2 dilim bbeyaz ekmek 5-6 zeytin ve kk peynir 1 bardak açık çay
öğle yemeğinde yine misafirdik bir kase sulu köfte birkaç kaşık pilav
akşam yemeğinde de 1 dilim kepek ekmeği biraz kuru biber kızartması yedim

valla durumum nasıl anlamadım bende bir zayıflama olur mu bilmiyorum he bide açken 1 bardakta lahana suyu içmiştim:)

merhaba kızlarrrrr: )))
bende aranıza yeni katıldımmm. okuyorum okuyorum ne zamandır dedim artık şu kızlar acık muhabbet ediim: ))
ben işe başlayalı 1,5 yıl oldu oturarak çalışıyorum malum 55 kiloydum şimdi 64 kilo olmuşum: (((((
kollarım ve üst bacaklarım göbeğimi artık saymıyorum bile dalga dalga ve çok kötü gözüküo: (((
55 e geri dönmek istiyorum (((((((((((((((((((
sabahları işe gittiğimde yarım poğaça yiyorum sadece niye veremiyorummm: (((

selam kızlarr...ben geldim napıysınız?yeni glen arkadaşlar hoşgelmişler...
akşam yemeğim
5 kaşık sebzeli karnıbahar yemeği
3 kaşık sebzeli makarna(uzun zamandır yemiyodumm özlemişim valla)
yoğurt roka
ardından şekersiz türk kahvesi ve sade soda

az yiyerek kilo verilmez canımm sağlıklı dengeli yemelisin et süt yoğurt sebze meyve yumurta hergün yemelisin poğaça flan yeme esmer ekmekler yee

herkese iyi geceler..nasılsınız.bu aralar çok yoğunum yastıklarımı dökmüştüm onlarla uğraşıyordum.birde ehliyet işleriyle uğraşıyorum.yarında girebilirmiyim bilmiyorum.çarşıda da işlerim var iç çamaşır almaya gideceğim.yastıklarımda bitmedi henüz.sizleride özledim ama kızım yüzünden de giremiyorum boş vakitlerde onunla oyun oynuyorum..
şimdide babsı ve o uyuyor ama beni uyku tutmadı.

canım benim çok geçmiş olsun aman dikkat et be gülüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…