Selam Kizlaaaaarrr ben geldim..sizinle muhabbeti ozledim vallahi 3 gundur yoktum...Kisa bir gezi yaptik cok iyi geldi.. .ev islerinden cok yorulmustum... Biraz once tartildim sadece 100 gr gitmis. .3 gunde.ama almadigima sukur..size soz vermistim bozmiycam diye..bozmadim..bana bravo.. eskiden evden uzaklasinca yeme duzenim bozulurdu..sanki herseyi yiyebilecekmis gibi hissederdim kendimi kuralsiz... Ama hugocugun sozleri aklima geldi..artik bu benim yasam seklim..saglikli..3 gun aradan sonra bugun spora basliycam tekrar.. haftasonu yediklerimi hic yazmiyorum..iki ogun yedim..sabah ve aksam 4-5 arasi ..aralarda da bisey yemedim..Hepinizi opuyorum kocaman..
huşşgeldinn dimek yuvaya döndünn
offftürünnnn yaaaneden hiç bi grup beni görmüyo ki.
offftürünnnn yaaaneden hiç bi grup beni görmüyo ki.
osbulduk ugocuk dondum yuvama...sen nasilsin? bebis nasil? cizelgen gozukmuyor kac haftalik oldu simdi..? dikkat ettim de canim sen boza filan iciyosun..hamilelikte faydali miymis?
selamlar kızlar bu gün yediklerimi yazayım hatırladıgım kadar
kahvaltı : (komşularla toplanıp yaptık 9 kişiydik 10:30da)
1 dilim pide
2 dilim çörek
1 kk peynir
3 zeytin
10 dilim kadar fırınlanmış patates
yarım salatalık,marul
2 lokma çilek reçeli
2 acık çay
ara:
300 ml süt
2 hurma
5 badem
4 de: (kuranımız vardı)
1 etimek tatlısı
1 acık çay
akşam:
6 yk patates yemegi
6 yk yogurtlu mantı
1 dilim çavdar
birazdan çay yapıcam yanına biraz mısır patlatıcam
bu gün biraz karıştı menüm evde durmayınca
40 dk kadar yürüyüş yaptım
4 gündür diyet yapamıyorum hastalıktan ama yardın devam verdiğim kiloaları geri almamışımdır inş(((
Jeliboncum...olsun...almis olabailirsin..ama almissan da sakin nasil olsa almisim bugun de yiyim, yarin baslarim diyr dusunme...o zaman kisir donguye giriyor insan..ben sirf bu durum yuzunden 1 yil boyunca mehter takimi gibi bi aldim bi verdim..oldugum yerde saydim..yeni yeni toparlamaya basladim..batti balik yan gider dusuncesi daha kotu yapiyor insani..yarin kararli bir sekilde yeniden basla...Durmak yok yola devam!!
merhaba kızlarrrrr: )))
bende aranıza yeni katıldımmm. okuyorum okuyorum ne zamandır dedim artık şu kızlar acık muhabbet ediim: ))
ben işe başlayalı 1,5 yıl oldu oturarak çalışıyorum malum 55 kiloydum şimdi 64 kilo olmuşum: (((((
kollarım ve üst bacaklarım göbeğimi artık saymıyorum bile dalga dalga ve çok kötü gözüküo: (((
55 e geri dönmek istiyorum(((((((((((((((((((
sabahları işe gittiğimde yarım poğaça yiyorum sadece niye veremiyorummm: (((
boğazlarımda tahriş hissi kaldı burunlarda tıkalı ama tuzlu suyu burnuma çekiyorumm açılıyo iyi oluyoo
doktor antibiyotik vermiş nugimm enfeksiyon iltihap ateş erken doğuma sebep olur dedi antibiyotik verdii
ateşim düştü rahat gezebiliyorum sadece burunlarım akıyoo nezleye çevirdi bende almadım antibiyotik sonuçta zararlıı
ama ilk günkü gibi olsaydım alırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?